IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

VoiCeSTiistai 14.06.2011 21:19

AHH, nyt soi Disturbed. Selailin eilen läpi kovolla olevia biisejä ja huomasin Disturbedin olemassaolon, onneksi! Rauhoittavaa musiikkia, uh!

Niin ja näinpäs tännään Enmppuliaa, häHHÄÄ! :> Olin vähän hyper taas, mutta onneksi Enmppu oli myös samoilla taajuuksilla. Miulla ainakin oli hauskaa ja ensimmäistä kertaa ikinä varmaan puhuttiin niin paljon putkeen ilman mitään taukoja :D Midii, osaan puhua?

Hyvä Joulupukki, toivoisin kesästäni tulevan sosiaalisempi kuin viime vuonna _b

tarinaloisiaMaanantai 13.06.2011 17:47

Arrrgh, eläääämä. Iskä vaihtoi työvuoronsa huomiseks niin en sitten menekään tänään yöksi Jns, BRRRB. Mutta Jns huomenna silti, ähäkutti niin, sainpas Enmpun houkuteltua seuraksi!"Tiiätkö mitä yks niistä vieraista sano eilen tuolla pihalla?" kysyi isä.
"No?" ihmettelin.
"'Sinä olet rikas mies.'"
Nauroin.

"Ei se Miika tule kun sillä on muita suunnitelmia!" iskä tuhahti, "Onko sillä veljelläs oikeasti joku nainen?"
"Eikös tuolla", virnistin, "Niin ne huhut kerttoo."
"Ei. Sillä on mies."

Ja tuo kaikki teksti tuli kymmenen minuutin sisällä. Ootan vaan että mitähän vitsiä se seuraavaks heittää.

HahatitilöpötitidiiLauantai 11.06.2011 17:56

Tänään on ollut taas vaihteeksi mahtava päivä :D Harmi että ilta kääntyy mitä ilmeisemmin tylsäks.

Ja pitäis kekkasta jostain ma-ti yöks yöpaikka Joensuusta. Voi per'c!

wiTMaanantai 06.06.2011 22:52

En ees tiiä oonko hereillä.

ÄhähääSunnuntai 05.06.2011 20:16

Ihh, aivan mahtava päivä! :>

Uskalsin ja osasin ajaa autoa taas ihan kiitettävästi. NIIN ja näin taas toista isoveljeä ja oli mukavata :D Huomenna tulee toinen kyläilemään, hii!

Tänään piti vapaaehtoisesti pestä iskän auton ikkunoita, mutta taidanpa mennä ulos lukemaan kirjaa. Huomenna kerkee mitä tänään jättää tekemättä.

Vielä pitäis joku kirja löytää luettavaksi. Ähäkutti!

ARRRRRRRRRRRGHPerjantai 03.06.2011 05:23

Selvä, nyt kasvoi pelko hämähäkkejä kohtaan.

Lopetin elokuvan katsomisen ja katsoin huoneeni lattialle. Hemmetin iso, vihreä ja nopea hämähäkki viiletti lattian poikki ja kiipeili samaa tahtia ylläpitäen pöydälle yms. SAMAA TAHTIA, PYSÄHTYMÄTTÄ. Siis tiedättehän esimerkiksi ne laserosoittimet? Hienoa. Niitähän on aina hieno heilutella pitkin ja poikin huonetta ja katsella miten se tietty pieni punainen piste heilahtelee ees taas. No, kuvitelkaa siihen hämähäkki. Vihreä. Nopea. HEMMETIN ISO.

Rohkaisin kuitenkin mieleni ja käärin sanomalehden tappotarkoitukseen. Ajattelin jo monet kerrat mielessäni anteeksipyyntöjä hämähäkin pysähtyessä ja lähestyessäni sitä. Ahahah, ahahah, ahhhaaahh ja mitä vielä... Läimäytän lehden kohti hämähäkkiä ja MITÄ HEMMETTIÄ se HYPPÄÄ sellaisen kymmenen senttiä ilmaan ja karkuun. Siis HYPPIVÄ, HEMMETIN ISO, VIHREÄ ja IHAN HELEKUTIN NOPEA HÄMÄHÄKKI. Ja nyt se meni piiloon miun työpöydän pimeimpään nurkkaan.

Oikeasti. Nyt en uskalla sammuttaa valoja ja lehtikin on koko ajan käden ulottuvilla. Kohta alkaa anteeksipyynnötkin mielestä loppumaan hämähäkkirukkaa kohtaan, jos joudun koko yön sen takia valvomaan ja pelkäämään. Enkä uskalla poistua huoneesta jos se vaihtaa piilopaikkaa mm. miun sänkyyn. IHAN HEMMETIN MUKAVATA!

Roudatkaa joku imuri miun huoneeseen. Tai se hemmetin (aito, polttava) laaseri.

MITEN JOKU HÄMÄHÄKKI VOI POMPPIAHYPPIÄ? SELLAINEN ÄLLÖNVIHREÄ, ISO HÄMÄHÄKKI! Voi helkutin helkutti, ristin sen nyt kaiken hyvän lisäks Shrekiks. Mutta sääliä ei silti heru.

Ai niin joo, miusta vähän tuntuu että se vielä v*ttuilee miulle. Se pysähtyi pari kertaa ennen katoamistaan ja tuntui oikein odottavan, että koitanko onneani.

NO KOITIN KYLLÄ JA SHREK HYPPÄSI!

Arghh, en oikeasti uskalla ainakaan vielä nukkua. Tulkee joku imuroimaan se pois.

Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on tunne, että "Miksi huoneeni ei voi olla siistimpi?" Huoneenihan siis on mitä ilmeisemmin todella hieno elämys tälle Shrekille. Miljoona piilopaikkaa mihin mennä. IHANATA.

Haluan sen pois täältä. Nyt.

For Blue SkiesTorstai 02.06.2011 20:58

Kuuntelen haikeita biisejä ja yritän olla surustelematta :D Kävin ulkonakin auringonpaisteessa, mutta Henna versus Lentokoppakuoriainen ei oikein innostanut, siispä juoksin takaisin sisälle. Onneksi kukaan ei nähnyt, kun kiljahin.

Sain kuitenkin piristeltyä itseäni sillä, että tilasin Jane Austen-kirjoihin perustuvia elokuvia noin 26 euron edestä. Ei sillä, nyt on tili taas vähän aikaa siis tyhjillään ::D Mutta fiilis on mahtava ja lompakossa keinuu uskollisin mielin 10 euron seteli.

Joensuuhun pitäisi käydä tie ainakin ensi viikon puolella. EhQä.

Seitsemäsosa tavaroista purettu siististi :D Pitäis kai sitä purkamishuviakin jatkaa jossain vaiheessa. J o s s a i n . . . v a i h e e s s a D :

Elämässä on kaikkea kivaa.

IkävöintiäKeskiviikko 01.06.2011 19:58

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääää...! Nyt vasta tajusin, että kesäloma alkaa enkä varmaan kovin paljon tule näkemään valmistuneita opiskelijoita. Apua.

Ammattiosaamisen näytöstä rykäistiin Tonin kanssa kolmonen, jippiaijee.

IKÄVÄ TULI.

liukuhihnarockLauantai 28.05.2011 02:41

Nyt leirikoulut ovat ohitse, saa siis taas palata arkeen ja kevätjuhlastressailuun. Ois kyllä voinut jättää tulematta tänä viikonloppuna kotiin. Tosin tänään näin pitkästä aikaa ystävää ja samalla tuli kuunneltua musiikkiopiston bändejä.

Muuten oisin voinut jäädä asuntolalle. Kevätjuhlastressissä on jo tarpeeksi, alkaa vetää tiukille taas nämä oman perheen kuviot siihen lisänä :) Söpöä, I know.

Liikaa ajateltavaa, argh! Huomisen päivän vietänkin mitä ilmeisemmin yksin. Tai en tiedä. Örrörrörörörrörörrrr!

Mutta aurinko on paistanut koko päivän! Ihanata, hmmh. Ja Essiä tosiaan oli piristävää nähdä pitkästä aikaa. Ja isin kanssa oli kiva jutella tänään. Ja söin jäätelöä. Joten maailma hymyilee aika kivasti. BRRRRBSANSAA!

Piies. Bloodhound Gang pelastaa iltaa mukavasti jälleen :D Löysin pari kappaletta, joita en ennen ole kuunnellutkaan. I'm the least you could do, awwnam.

unetONTorstai 26.05.2011 08:42

Vielä kaksi tuntia ja yövuoro on ohitse! Noin 22 h valvottu siis. Yhdet päikkärit meni torkkumalla, mutta hyvin tuntui riittävän (: Tietääkseni yksikään asiakkaista ei ole yön aikana kuollut nukkuessaan, mutta viimeistään aamulla todetaan haaverit ja sattumukset yms. :D No joo, tuntuu että ei tuolla mitään ole tapahtunut.

Eilen oli taas jännä päivä. Vaihteeksi. Rakentelin tandem-suksia ja sain taas Erkiltä isällisiä hymyjä kun kävin kyselemässä yhtä ja toista. Miian kanssa sitten naulailtiin sukset kasaan.

Muuta en päivästä hirveästi enää muistakaan. Yö on mennyt datistellessa ja katsellessa elokuvaa. Äsken puhuttiin Tonin kanssa kunnolla ensimmäistä kertaa koko yöhön :D

Nyt minnuu vähän nukuttaa, mutta enköhän kaheksaan asti jaksa. Sitten aamupalan kautta nukkumaan. Mwii.