IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Teljon pakstii!Lauantai 16.11.2013 22:24

Eilen oli abi-päivälöiset! Katririririn kanssa esitelmöitiin söpösti hummanoidien koulutusalasta innokkailla abeille ja abien kaltaisille yksilöille. Plus Hepelöisen kanssa kehiteltiin uusia markkinointikikkoja: "Ota esite, äläkä näytä sitä temppuilijalle!"-temppu, polkupyörällä ajoa, klementiini-jonglöörausta ja liekinheittimenä olemista yms. Aika eteviä oltiin!

JaaQon ja Sipan kanssa soiteltiin illemmasta pianoa ja esitin heille säveltämäni ja sanoittamani Sokeritauti-kappaleen. Siitä innostuimme sanoittelemaan muita kappaleita bändillemme! Muun muassa Seinä- ja Hiutale-biisit saimme hienosti kehitteille _b JaaQon lähdettyä sävellettiinsähellettiin aika hienohko (vaikka itse sanonkin!) tsibale Sipan kanssa Raulan ollessa henkisenä tukena ja henkisenä kuuntelijana meille ja pianolle.

Myöhemmin porukkaa ilmestyi kyläilemään meille ja puheliaisuus valtasi ihmiset. Itse menin ernuilemaan omaan huoneeseen koska äänten sekamelska häiritsi aivotoimintaa.

Kello oli kymmenen, kello oli yksitoista ja viimein kello oli puoli kaksitoista. Henna-lei siirtyi huoneestaan olohuoneen ovelle ja hetken väkijoukkoa silmäiltyään totesi kovaan ääneen:
"No niin, muksut." Väkijoukko hiljeni ja kaikki kääntyivät katsomaan vakavaa Henna-leitä hämmentyneinä. Henna-lei katsoi hiljaa olohuoneessa istuvia ihmisiä. Tunnelma oli odottava ja Henna-lei lausui rauhallisesti:
"Olkaahan hiljempaa." Vastausta odottamatta Henna-lei kääntyi kannoillaan ja palasi oman huoneensa suomaan rauhaan. Ihmeekseen hän ei kuullut enää mekkalaa: väkijoukko hiljensi ääntään!
Varttia myöhemmin ulko-ovi sulkeutui viimeisen vieraan lähdettyä.
"Miksen huomauttanut aiemmin?" Henna-lei pohti yksinäisyytensä keskellä, "Pösilö!"

Tapahtuneesta huolimatta eilisen hämmennyksen aiheutti Aleksei ojentamalla miule keltaisen kukkakimpun. "Öö, mitä varten nämä ovat?" "Ajattelin, että olet vihainen." "Mistä?" "Muuten vaan. Ole hyvä."
..............? :D

Vielä lopuksi kummitäti-höpinää: näin tänään maailman parasta mukeloa. Tuntui taas kuukauden lomalta, kun tyttösen kanssa leikin. Niin ja velikin oli kiltti ja antoi miule pari elokuvaaaaa. Kiitos siitä, että miun elämään on saatu mahutettua tällaisia ihme ihmisiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.