IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

TyökarpomaaniMaanantai 19.05.2014 23:31

Tänään oli ystäväpäivä! Aamulla miittailin T-Hennan kanssa kv-asioista, jonka jälkeen kipsuttelin kaupan kautta kämpälle vastaanottamaan huiman Videoproggis-porukan. Porukkahan oli huima ainakin osallistujamäärältään: kolme henkilömäisyyttä miun lisäksi, eli Sipa, Hepepsutin ja Laurrra:] Tällä kokoonpanolla väänneltiin päälle kolme tuntia videomateriaalia kasaan kampuksen muistovideota varten, joten aika tehokas tehotiimi oltiin!

Päivän kohokohta (ei pahalla, te muut) oli Enmppulian ja Nalattimen näkeminen <3 :] Päälle puolitoista tuntia istuskeltiin puistossa ja jutusteltiin Enmppulian kanssa niitä näitä. Nalatin vain tykkäsi karrrrvata, mutta häntä oli kiva rapsutella korvan takaa ja selästä. Raps raps.

Äsken Jöni kävi kahvilla ja puhuttiin kaikkea kivaa.

Päivä on nyt pulkassa jiuuu. Huomenna töitä, harkkaa ja töitä ja jälkimmäistä siksi koska bomo soitti ja pyysi ekstratöitä tekemään tämän ja ensi viikon ja totta kai suostuin koska töitä on kiva tehdä koska siitä saa rahaa joten toivotaan että paikka jonne menen on kiva jottei motivaatio tipahda whiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.