IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

yhyy, tytöt kiusaaKeskiviikko 23.09.2009 19:38

Oli vähä levoton liikatunti: yks tyttö siel kävi käsiks muhun, ku se on vihannu mua since day 1 lähtien, jostain ihmeen syystä ( en oo edes puhunu sille ).
Mut pelattii käsipalloo ja sit tein muistaakseni maalin, ku se oli maalis ja sit se siit alko winee mulle jo sadatta kertaa, jollon heitin tuplafinkut sille ja siit se suuttu viel enemmän sit päätin olla oikeen vittumainen viel, ku en jaksanu enää sitä ämmä, ku se kommentoi mun kaikkee tekemistä, ni sit se heitti mua eka pallol ( vitun epätarkasti :DDD ) ja lähti tulee nopein askelin mua kohti, vittuu ja saatanaa lenteli ympäri salii ( ei kirjaimellisesti ) sit se ämmä tuli ihan iholle ja koitti ottaa mun kaulast kuristusotteen. Se myös huomautteli asioista, kuten: Miks mun toinen lahje on ylempänä ku toinen? siis wtf? Ku olin kääriny mun lahkeet ylös, ettei se laahais maassa ja sit ku olin vähä juoksennellu ympäriinsä, ni toinen lahje oli tipahtanu alas :D

Sit kaikki kyllästy käsipalloo ja vaihdettii koriksee, jouduin siihen helposti huonompaan tiimiin, mut ei se haitannu, koska pojat, se oli muutenki hävitty peli.
Mut sit mun päänvaivaks tuli 2 muut pirihuoraa, jotka neki on vihannu mua ekast päiväst lähtien.
Ne oli ku ohukainen ja paksukainen.
Domineittasin korikses ja se suututti niit kahta Ja se pitempi lumppu uhkas lyödä mua, ku otin silt koko ajan pallon pois.
Sit ärsytti myös se, ku mitä tahansa sanoinki ni se veti sellasen lapsellisen imitoinnin musta... tiiätte varmaa kaikki...
Vittu mä vihaan mun luokkaa.
Ei siel oo ku pari, joil on kaikki ruuvit tallel.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.