IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

CuttingTiistai 15.01.2013 19:39

Blaaargh, intissä on pirun vaikee cuttaa... vinkkinä kaikille tuleville mosille.

Ku oot tetsannu koko päivän kahtasataa ja oot ihan rikki, niin tulee sopivasti ruokaa pöytään, (mistä intis ei ole pula) ja aivos sanoo et pitää mennä miinuskaloreilla, mut vatsa sanoo "RUOKAAAAA!!!"
Yritä nyt siinä hillitä ruokahalus, ku ei jaksa mennä edes nukkuu ku on niin nälkä.

Sit on viel se vitun sotku ja grilli.
Nyt kun on 64 aamuu jäljel, runkkuaikaa alkaa olee niin paljo et säkit on ihan tyhjät jo tiistaina ja sit tekee mieli vaa mennä sotkuu hengaa ja kirjottelee näit blogei jotka ei kiinnosta ketää koska ootte niin löysää porukkaa.
Jossain vaihees ku sun ympäril vaa mussutetaa munkkii, alkaa tekee itteensäki mieli vähä syntisiä herkkuja. Siks kannattaaki lukita kaikki rahas jonnekki kassakaappii, ennen ku lähet sotkuu... but wait! It get's worse
Limukoneit tääl on ku juutalaisii keskitysleiril ja kaikis niis on kännykkätilausominaisuus ja kapulaa täytyy aina pitää mukana silt varalt et ihailijat soittaa.

Tää intti on oikeestaa yks läskileiri. Ei tääl kukaa enää urheile, niin ku P-kaudel. Kaikki vaa lähtee sodee vetää limuu letkun kautta heti ku vapaa-aika on julistettu.

Siinäpä erotetaanki jyvät akanoista; ketkä lähtee vapaa-ajal salin kautta suihkuu ja ryystää prodesheikkereit ja ketkä lähtee sodee ja grillille kavereidensa kaa... pitää hauskaa ja.... god I'm so lonely.

Sitte vähä offtopikkii:
Oli tänää kiusallisin lääkärinvastaanotto ikinä!
Menin hakee lääkettä mun seksikkyyteen ja jossain vaihees otin pyynnöstä paidan pois. Seuraavaks se (mies)lekuri alkaa kyselee vedänks hormonei vai pelkkää kaurapuuroo? o_0 Ja kehuu kuinka tikis kunnos mä oon ja oonks harrastanu salii kuinka kauan. Siin vaihees halusin vaa pois sielt ennen ku tapahtuis brutaali raiskaus... en saanu edes mitä menin hakee koska kuulemma mun seksikkyytee ei oo lääkettä, joten ainut mitä tolt reissult sain oli häpäistyks joutumisen tunne 0/10 no homo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.