IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Come at me Ulilauta vol. 2Perjantai 14.06.2013 04:20

Mun some-agentit toi taas mun tietoon et Ylilauta.gay-sivuston /fit/ osastolla on taas kerran kipeitä perseitä ja kivun tuottajana kukapa muukaan kuin The_Zyzz!

Ekaks haluun sanoo et osa teist on ihan hauskoi vittui, jotka heittää hauskoi kommenttei. Pystyn sanoo tän koska mulla on itseironiiaa ja pelihuumoria, teillä ei oo sellasest tietookaan.

Te olette kaikki mad kunts.
Te olette kaikki se mitä on vialla suomalaisessa bodybuilding/aesthetics/sick cunt skenessä.
Teidän mielestä on tärkeintä vaa syödä maitorahkansa, ajella päänsä siiliks ja sen jälkee koikkelehtii laudalle vihaamaa kaikkii ketkä on teit esteettisempii aka käyny salil eikä vaa puhunu siitä

Jos käytäisitte edes murto-osan siit energiast liftaamisee mitä käytätte katkeruutenne peittelemisee, saisitte varmasti paljo esteettisempiä tuloksia..
Srsly, luotte keholankoja ja heti ku joku uskaltautuu oikeesti postaamaa kroppansa, jos se on selvästi gyno, ootte edes jotenkuten avuliaita, mut samantien jos se on joku edes vähä kehommas kunnos oleva cunt, postaatte heti perää Do you even lift-memen ja kerrotte miten joku on liian isoo, joku on liian pientä, joku liian epäsymmetristä yms.
For fucks sake, siitä lähtien ku Zyzz on teidän mielest ollu "pieni", en ymmärrä miks kukaa teist edes vaivautuu nostamaa. Idiots.

Sit toisekseen, gtfo joltain Ylilaudalt kyselemäst vinkkejä? Totuus on ettei siel kukaa tiiä edes oman kyrpänsä pituutta, saatika sit jotain kehonrakennuksest.
Älkääkö olko runkkareit ja kyselkö Ylilaudan runkkareilta kyssäreitä kuten, onko Fastin- vai Leaderin palkkari parempaa "xD"

Tost koko teidän /fit/istä olis paljo edemmän hyötyy jos se muutettais /mad/iks jossa jengi saa vapaasti avautua toisilleen, ymmärtämättä et ne on kaikki siin samas venees, ku paikkana jossa jengi "mukamas" yrittää auttaa toisiaan, vaik totuus on se, et te vihaatte kaikkia ja kaikkea, mut kaikist eniten itteenne.

Saatan olla "pieni" ja "no-gaineri" ja "siima" yms mut ainaki mä käyn siel missä teidänki pitäis: salilla ja en oo niin autisti etten osais ite ottaa tärkeimmist asioist selvää.

Fuark, parhaat tekstini kirjotan aina suoraa sydämestä

Come at me

PS. sanon jo etukätee etten aio postaa tätä Ylilaudalle, koska tiedän et joku toinen sad cunt tekee sen mun puolest. Go ahead, puhun juuri sulle, tiedän ettet voi kuitenkaa vastustaa kiusausta postaa tätä Ulilaudalle, DO IT!

Ainii, täs teille kuva, joka liittyy vahvasti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.