IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saiskos neidille tarjota juoman? ;)Tiistai 02.06.2015 18:55

Srsly bros, don't do it.

Juoman tarjoominen muijalle baaris on kallis tapa kertoo "hei, oon huono sosiaalisilt taidoiltani ja ehkä vähä epävarmaki ulkonäöstäni, mut täs on sulle juoma ni voidaa skippaa se kohta mis mun kuuluis uskaltaa lähestyy sua ja antaa itestäni mielenkiintonen vaikutelma :D"

Ja vaik se ottaiski teiän tarjouksen vastaan, teil ei oo mitään takeita siit et scoreette.
9/10 kerrast nainen ottaa sen juoman, kiittää ja poistuu.
Jos joku oikeesti luulee kutittelevansa naisen kiimalohkoo aivoissa ja saavansa pesää tarjoomal yhen kuuden euron juoman, sun ei kuuluis olla iskemäs naisii in the first place, koska selvästi sun käsitykset siit mitä nainen haluu miehessä on muodostunu vuosien pornonkatselun vaikutuksesta.
Jos joku on ikinä onnistunu murtaa jään tarjoomal juoman tiskil, sil ei oo ollu mitää tekemist sen itse juoman kaa, vaan yksinkertasesti siit et se on ollu hyvännäkönen jätkä.

Älkääkä tehkö sitä senkää takii, et kenenkää ei pitäis joutuu maksaa senttiäkää pillust.
Jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei yksinkertasesti tarvi tehä elettäkää "taistellakses" siitä. Sun ei tarvi heittää mitää superflirttii tai olla jatkuvasti hännystelemäs...trust me, jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei täydy ku sanoo "hei" ja juttu etenee siitä.

Ja kolmanneks, älkää antako naisille sitä tyydytyst et juoksette niiden peräs tuhannen muun hännystelijän tavoin tarjoomas ilmasii juomii ja kehumas kauniiks.
Naiset kiinnittää paljo enemmän huomioo siihen yhteen puuhun joka kasvaa sadan metrin päässä metsästä.

Ite en oo koskaa mielistelly ketää tai laittanu senttiäkää rahaa naiseen and I'm still pulling

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.