IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hahaaa >;D 13 päivää kouluun >;)Sunnuntai 03.08.2008 04:35

KuubisnestäLauantai 02.08.2008 01:13

Alko ihan oksettaa, ku sain kuulla, et joku amerikkalainen liikemies myy Kuusta osii omilla luvillaan...Kait NASA hyväksyy sen, koska se on AMERIKKALAINEN ja ne ajattelee et Kuu kuuluu niille. Se alotti dollarilla ja nyt se on miljonääri, pelkästää sen Kuubisneksensä ansiosta :P
Mut kuka edes haluais ostaa alueita Kuusta? Eihä sellanen kuka ostaa osan kuusta voi sanoo perheelleen: "Ostinpa palan kuusta, lähetääks mökkeilee sinne ensviikonloppuna?"
Mut kait siin on omat viehätyksensä...Kuten se et ku istuu jonkun toisen porhon kaa Hamptonissa keskustelemas osakkeistaan, ni sit vois sanoo: "By the way, omistanpa osan Kuusta, et top that" =P

Täällä ei siiselimiehet kekkuloi!Keskiviikko 30.07.2008 05:24

Kumpia on enemmän: Ylä -vai alamäkiä

Tää kysymys kuuluu yleissivistykseen ja kaikilt raketti-insinööreiltäki kysytäää toi

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 01:30

400m
56 sec :(

100m
12,5 sec

Pituushyppy
4,30m

Coopper
2800m (12 minuutissa)


lolol oon Kingi ;))

LOL of the dayLauantai 26.07.2008 23:15

Olin Hellsinkissä, seikkailin siel vittuuntumiseen saakka..oikeestaan olin Lauttasaares...no mut w/e...jouduin vaihtelee kokoajan dösii ku piti löytää yks huumeluola. Se oli vaikees mestas ja en ollu ikinä käyny siel aiemmin, no sitlopult pääsin perille ja sain kunnol vedettyy suoneen lolol jaaaaaa....mmm....NII! Sit menin Kamppiin (siel oli mun pään kokosii korvapuusteja) but anyway: Joku muija kävi mun käsiin käsiks siel...Se oli saksalainen, joten piti puhuu enklantia sille. No se oli ilmanen käsienhoito. Piti ehtii dösään, mut se ei päästäny mua pois, no aattelin et kait mä voisin sen antaa hiplaa mua pari minuuttii, NO! Sit ku mun käsi kiils ku vauvan perse ni se kysy et saaks se tehä mulle kasvohoidon. Mut siin vaihees tuli jo kiire dösään ja en tiiä miks sanoin näin mun sanoinpaha kuitenki: "Look, I apreciate the handjob you gave me, bit I really gotta' catch my buss." Sit se ja sen kaverit repes siit kommentista ja vähän ajan pääst mäki repesin ku tajusin, mitä olin sanonu!!! :DDDDDDDD Sit mietiskelin loppupäivän: "...Miks mä sanoin sillee...??"
Ainii ja sit lupasin sille, ku se kysy et voisinks kertoo kavereilleni et Kampis on ala-kerrokses käsienhoito ja maksaa vitusti...50€ tai jotain sinne päin.

MENKÄÄ VITTU KOKEILEE JA SYÖKÄÄ KANAA!!!!!
Miksköhä mä edes kirjotan sitä tänne päiväkirjaan? ...No ei sekää kuulu sulle!
...lukiessasi tätä on liput jo varattu sry m8 lol