IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Ei se sulta pois oo"Torstai 11.04.2013 18:36

On turhia ihmisiä.
On turhista ihmisistä valittavia ihmisiä.
Sit on turhien ihmisten valittajist valittajia,
joiden lemppari fraasi onki: "ei se sulta pois oo"

WRONG!

Kyllä se on pois just multa.

Katoskun turhat ihmiset, joit näkee kuvalaudoil ja gallerias, kuvakkees yms. paljo ei ensinnäkään tuota mitään yhteiskunnalle.
Ojankaivajan tuuraajan lapionhuoltajaki tuottaa yhteiskunnalle enemmän ku nää turhat ihmiset, keistä valitellaan paljon. Siis useimmiten ne huomiohuorat teinigeenitisseillää.

Näist white trashin edustajist tulee mitä todennäkösimmin futis- tai lätkävaimoja, ketkä ei pysty viiskybäsinä diilaa sen kaa et ne vanhenee ja vie koiriaa manikyyreihin ja perustaa milf-iän saavuttaessaan oman tosi-tv-ohjelman: "suomen miljonääriäidit" tai "futisvaimot" vaan koska ne pystyy imee melkee yhtä hyvin rahaa miehiltään (siis näiltä miehiltä ketkä on oikeesti tehnykki jotain omaisuutensa eteen), kun kullia.

Mun ideologia on, et yhteiskunta on huolehtinu musta näinki pitkään, mä haluun antaa sille jotain takas. Tehä jotain joka hyödyttää muitaki ku itseeni.

Eli kyllä, aina ku näen jonku gangan etusivul joka on 90% tissii, se on pois multa, koska ku meen kauppaa ostaa steroidei ja toteen niiden olevan loppu, saan raivarin ja alan listii porukkaa.
Tältäki välikohtaukselt oltais vältytty, jos se cunt ois alkanu välittää roinaa mielummin ku maannu himas jännittämäs kuoleeks Seppo seuraavas jaksos! ":O" inb4 menee baarii vetää lärvit, ihan niinku joka perjantai.
Mut ite en koskaa jaksa kommentoida näihi kuvii mitää tosissani, ellen sit vertaa sen "estetiikkoi" norsun estetiikkoihin.
ja koska se ei auta mitää ja koska...

...turhia ihmisiä, jotka ei osaa muuta ku ottaa smegmat naamallee, tarvitaan koska mun fäppäyskansio alkaa olee jo ihan puhkirunkattu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.