IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The ListSunnuntai 21.04.2013 01:17

Musta lista - etkai harrasta sitä?

Monet ilmeisesti harrastaa ja varsinki naiset ketkä ei haluu stalkkereit, mut mitä vittua boys and girls?
Ettehän te oikeessakaa elämäs voi laittaa jokasta epämiellyttävää spagettitaskuu mustalle listalle.
Teidän täytyy vaan oppii diilaa sen asian kans.

Mustalle listalle lisääminen kertoo hyvin pitkälti luonteen heikkoudest, ku halutaan vaa poistaa kaikki burgerit, kusipäät, pervot ja nilkit sosiaalisest ympyrästään ja luoda oma täydellinen fantasiamaailma, jossa jokanen vaan kehuu kuinka nätti sä olet.
Must just nää mielikuvituksettomat betat ketkä ei osaa muuta ku sanoo "söpö :p" kuuluis sinne Mustalle listalle.

Jos teit tosiaa kiinnostaa nää "asiattomuuksien" kommentoijat niin vähä, voitte aina ignoree, tai mennä mean bitch mode tai se paras vaihtoehto: lähtee mukaa niide leikkii. Ja voin luvata et nää "nice guyt" on niin epätoivosii et oikeesti luulee saavansa sitä kuuluisaa ja lypsätte niit vaa niin kauan et ne oikeesti suostuu "tapaamiseen" Itä-Helsingin syrjäkadul 01:00 ja tulee vaa raiskatuks koko stadin isoimman neekerin toimest ja seuraavana päivänä voitte kommentoida niiden profiiliin "ebin serveddd"

Tiedän ettei teil oo mitää parempaakaa tekemist jossai gallerias, itekki oon tääl aina subus ni voisitte tehä jotai hauskaa ja spontaanii edes kerran elämässäs

Yeah mut joku Musta Lista... pfft täytyy olla aika selkärangaton jos lisäilee sinne porukkaa vaan sen takii et se käy kerran päiväs kehumas sun perset.
Jos teit aina kiinnostaa noin paljo mitä joku random fat fuck on teist mieltä, ur never gonna make it brah ja jäät junnaa paikoilles loppu elämäkses, kunnes kuolinvuoteellas tajuut "vittu ku olin sellane sad cunt ketä kiinnosti muiden mielipiteet"
Ja sit kuolet surullisena ja yksin. eikä edes sun kissas rakasta sua, koska säkää et rakasta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.