IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

FangurlSunnuntai 28.04.2013 22:30

Okay listen up faggots here's how it goes...

Tää on kaikille teille fanitytöille (ja pojille) ja tää fanituksen aihe koskee nyt Justin Bieberii, se kun nyt on esillä ollu viime aikoina.

Vaikka JB onkin täsmämarkkinoitu nukkepoika, jota Scooter Braun ja kumppanit vetelee vaa naruista, Henk. koht. Justin ei oo koskaa ärsyttäny mua, eikä mul oo koskaa ollu tarvetta postaa siit nettii kuvia jos oon paintil piirtäny sille huulipunaa ja ripsarii koska en oo dumb cunt. Ei edes sillon ku se teki debyyttinsä, ku olin itekki henkiselt kehitykseltäni samaa tasoo ku sä oot nyt, koska oon aina ollu teit kromagnonei kehittyneempi.
Ennen siinä pisti silmään (ja korvaan) lähinnä sen tissiposket ja sen palittomalta kuoropojalta kuulostava lauluääni, mut onneks se on nyt saanu iän myötä vähän särmää ääneen ja ulkonäköön ja sen voi nykyään ottaakki ihan tosissaan.
Jos sen Never Say Never- biisissä ei olis sitä vitun afroninjaa feattaamas, se olis oikeesti hyvä biisi ja as Long as You Love Me on yllättävän hyvä. Varsinki se kertosäe.
Noissa lapsitähdissä myös surettaa se, et ne on kaikki revitty suoraa äitinsä kohdusta kroolausharjotuksist suoraa pahaan maailmaan ja puettu naurettavii asuihin tekee temppui kuten jotkut näyttelykoirat joten niiden maailmankuvan täytyy olla aika twisted.
Justinillekki varmaa tekis hyvää elää edes päivä talossa jossa on VAIN 10 kylpyhuonetta ja 18 makuuhuonetta ja 27 palvelijaa. Mut en kirjota tätä dissatakseni Justinia, vaan kirjotan tätä huolellisesti selittäen kuinka vitun idiootteja te fanitytöt olette.

Srsly, venaatte jonku hotellin edessä nii et aidat vaa kaatuilee ja ku ovi avautuu alatte vetää sellast orkesteria joka kuulostaa ku kaikkia maailman kissoja kidutettais yhtä aikaa ja sit sielt tuleeki vaa talonmies?
Vaik mun milelestä Zyzz onki suurempi ku elämä, vaikka se tulis kadulla vastaan, en alkais kirkuu tai huutaa suoraa kurkkuu ja puhuu kielillä, vaa käyttäytyisin edes pienel arvokkuudel ja säilyttäisin itsekunnioitukseni.
Sit ku teilt kysyy "no miks se JB on nii ihqu?" en oo viel kuullu yhtäkää järkevää vastausta muuta ku "no se on vaa niin ihana ja söpö ja ihana ja ei sitä voi selittää ku ei sitä tajuu ellei ite niinku tykkää sit ni sit jos ite tykkäis ni kyl sen sit tajuuuuu xD" ja sit viel ihmettelette miks sitä haukutaa homoks?
Jos kerranki yrittäisitte perustella vähä paremmin, vaik tähän tapaan: "oiva kysymys kuoma, itsehän pidän Justin Drew Bieberistä syystä että hän sanoittaa ja tekee suurimman osan musiikistaan itse ja ottaa huomioon faniyleisönsä ja hänen työmoraalinsa on myös ihailtavaa. 50 konserttia vuodessa ja silti löytää aikaa myös perheelleen-- oijoi, onko kello jo noin paljon? Lähden juomaan brandya sir. Isaacin viinitilalle. Tally-ho!"
Iso osa artistin suosiosta tulee myös faneista. Jos fanit on vähä-järkisiä kirkuvia hyeenoja, se ei anna itse artistista hyvää kuvaa.
Sitten mietitään mitä JB on tehnyt musiikin saralla:

okok Bieber on sanottanu suurimman osan hittibiiseistään.
Bieber ei tee omaa musiikkia.
Bieber ei tee omia tanssiliikkeitään.

Musta toi on se pyhäkolminaisuus muusikolla, joka erottaa sen muista wannabeistä.
En kiellä etteikö Justin olis tavallisesta popparista eroava tekijä tai et josset täytä noit kolmea kohtaa, oot pelkkä nolla, mut mun mielest se ei riitä mihinkää Biebermaniaan että se sanottaa omat biisinsä ja on komee ja osaa laulaa. Moni muusikko täyttää noi samat kriteerit.

Ku verrataa Bieberii johonk, no emt... vaikka ööh MICHAEL JACKSONIIN?
On ku vertais sun estetiikkoi mun estetiikkoihin.
MJ on brändänny oman tanssiliikkeen, eikä vaan yhtä sellasta, lukuisia tunnettuja sivuääniä (HEE-HEE), sanottanu suurimman osan biiseistää ja lähes kaikki legendaarisen statuksen saaneist biiseistää, teki ja suunnitteli oman koreografiansa, omistaa historian eniten myydyimmän albumin sekä kuuluisimpia biisejä, eikä vaan yhtä joka on soinu jossai NRJ:llä listaykkösenä pari viikko. Michael teki pedofiliastaki taas coolii!

Joten jos luulit et on okei tappaa itsensä ku sait tietää et Justin Bieberil on tyttöystävä ni... tai no okei, go ahead, little faggot.

Mut yht asiaa en Justinist ymmärrä. Ku oot teinisensaatio ja sul on loputtomasti rahaa ja aikaa, miks vitussa et palkkaa maan parasta personal trainerii ja unlockka aestheticsei?
Eihä sil toki nytkää oo vaaginasta pulaa mut se vois triplata saldonsa!
Ja haistakaa vittu pikkupillut ketkä tuutte sanoo "lihakset on ällöi, tykätää Justinist tollasena!"
Jos JB alkais treenaa tosissaa, eikä menis vaa salille ilman paitaa ottaa kuvaa 5min ja sit himaan, ihmettelisitte laitoitteko pikkuhounne suoraa pesukoneest jalkaan??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.