IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"nams... kyl panis ja lujaa ;PP"Maanantai 10.06.2013 04:51

Hen. koht. mun peräsuolta ei oo koskaa kutitellu random muijien imartelu netis. Why?

1. Koska se on betaa.
Vaa hiirien täytyy ladella jatkuvasti tyhjiä kohteliaisuuksia naisille, koska se on ainut keino miten saa sen naaraan huomion.
Kuvittele joku 50v mies joka tulis sanoo sulle: "mul on aika iso... ;) kelpaisko" Se kiusaantuneisuus jota tuntisit on ihan samaa luokkaa mitä nää webbimuijat ajattelee sun juustoisista iskureploist.
Ja muutenki, tääl IiGeeski näkee päivittäin paljo 8/10 ja 9/10, puhumattakaa sit muualt netis, joten meikäläinen ainaki on jo vähä turtunu tähän, en jaksa saada erektioo jokasen naisen kuvist, varsinkaa ku en pääse panee niit.
Ja useimmis tapauksis se viel asuu jossai 800km päässä Oulus. Fuck that shit, et sä niin hyvä oo et matkaisin melkee 1000km jonku vaginan takii, joten miks vaivautuisin kehumaa ulkonäköös ku se ei johda mihinkään

2. Koska se ei hyödytä ketään
Montako kertaa oot saanu liata kätes jonkun daamin vaaginassa jota oot kehaissu nätiks interwebissä tai tiedostanu sille sen peräsimen jalosta muotoilusta? Varmaa yhtä monta kertaa ku white knight on harrastanu netissä pelastamiensa neitojen kanssa seksiä. Srsly, tää ganga hyväs tapaukses lukee sun kommentin ja that's it. Ellet oo ihan naurettavan komee miesyksilö, se ei aio ottaa enempää kantaa sun kommenttiis. Sano vaa jos oon väärässä? Sano vaa. No? Iha rohkeesti. En kuule mitää, eli oot sama mieltä? phaggot.
Nää "tajuttoman upee perse ;PPPP" miehet on eräänlainen nice guy-osasto; nice guy:t kuvittelee et ku oon tolle mukava, se varmaan antaa mulle pillua, kun taas nää toiset kuvittelee ansaitsevansa pillua koska kehu persettä. No mut molemmat näistä miestyypeistä on luusereita ja nää internetin imartelija-miehet on viel pahempii ku Nice Guy:t. Nice guy sentää on nähny sen muijan irl ja nää ensin mainitut ei tajuu sitä seikkaa et sun imartelut merkitsee sille naiselle yhtä paljon ku värit sokeelle, kunnes ootte luonu jonkinasteisen yhteyden ja sun olemassaolos merkitsee jotain sille naiselle. Ellei se sit oo joku cumdumpster jol on muutenki jo viis HIV:ii, mut yleensä se ei vielä riitä et tuut out of the blue ku ku raiskari lenkkipolulla ja kehut sen silmiä. Paitsi jos oot jälleen kerran naurettavan komee miesyksilö, sillon voit tehä mitä vaa bro

3. Koska me ollaan kaikki samanarvosia netissä (suurin osa on kyl perseest kunnes toisin todistetaan)
Tästä tulee sanonta "there are no women in the Internet".
Oikeessa elämässä susta pidetään koska satut olemaan nainen. Sul on tissit ja pillu. Joten miehet esittää et oot kiinnostava ja sul on hauskoi juttui tai et oot älykäs. Tää on kaikki valhetta.
Mut Internetissä meillä ei oo mahdollisuutta panna sua, joten sillä faktalla et oot nainen, ei PITÄIS olla mitään painoarvoa keskusteluissa. Siit ei pitäis antaa mitään bonuspisteitä et on nainen.
Tissivako-perseherukuvien ainut tarkotus on muistuttaa ihmisiä (miehiä) sun naiseudestas, koska oot liian yksinkertainen sanoakses mitään järkevää tai mielenkiintoista. Ja nyt ennen ku kukaa läski-Sami alkaa ulisee: "sanoo jäbä jol on profiili täynnä herukuvia xD" muistutan et vaikkakin mulla onkin albumillinen K-16 materialii, ni mun heikon itsetunnon ja wnb heterouden vastapainoks mul on n. 200 blogimerkintää täynnä niin saumatont shittii et sun mieles ei edes pysty prosessoida sen kaikkee sisältöö. U mad?
Tästä syystä ei ole sanontaa "there are no men in the Internet" koska perus mies on kaljaan menevä mursu, joten useimmilla meist ei ole mitä heruttaa. Sen takia evoluutio on tehny meistä kiinnostavia; kompensoidaa fyysisii puutteitamme mm. rakentamal atomipommi tai lentämäl kuuhun. Ja koska nainen ei himoitse miestä pelkkien ulkosten ominaisuuksien perusteella, meidän on täytyny keksii joku muu keino menestyy ku olemal vaa fuarkin sexy.
Joten sen et sul on tissit ja pillu ei pitäis olla sulle mitään muuta ku bonus, mutta se miten tuot ilmi aivojes käytön, pitäis olla se joka ratkasee.
Mut tää ei suinkaa tarkota et sun älykkyytes netis lisäis yhtää sun pantavuuttas jos oot edellee ugly cunt, saat korkeintaa enemmän respectii u mad cuz?
Ja tää olis tosi kawaii jos useampiki mies tajuis tän.

Eriasia irl, jossa ulkonäkö ratkasee koska meil on tilaisuus panna sua, joten ainut kiinnostava asia mitä sus pitäiski olla on sun big juicy tits, mut internetin kautta saumat sun panemiselle on erittäin marginaaliset, joten sukupuolen ei pitäis olla merkittävä tekijä meidän käyttäytymiselle.

PS. mitä se kertoo susta ku kuolaat jotain naista netissä? Annat vaan alistuvan kuvan itestäs ja et oot sen naisen otteessa. Perus lutka joka selaa kuvansa kommenttei läpi näkee:

"uuh mikä peba"
"mistäs tuommoisia neitoja tapaa"
"onks sul kik?"
"arvaappa mitä tahtoisin tehä sulle... ;)"
"6/10"
"alko yhtäkkii kiristää housuis ;D"

Ja se on sillai: "mm-m... jaa.. jooh... eikumitä 6/10?! miten toi kehtaa! Mut... samal mun stringit on läpimärät?? Nyt meen rageemaa sen kuvaa ja haukun sitä homoks ettei se vaa luulis et haluun oikeesti sen sykkivää..."
Katos bro ku naiset aina haluu sen mitä ne ei voi saada. Joten jos oot vaa kuolaava idiootti, annat itsestäs sellasen käsityksen et sen muijan ei tarvi ku sormiaa napsauttaa ja tuot sille sen aamutossut ja teen, et anna kauheen dominoivan miehekäst kuvaa itsestäs... ja kuka nainen sellasen miehen haluis. Eli siis nyt kuuntele tarkasti vitun beta: saadakses joskus 3D naista, sun asennoituminen ei saa olla kyselevä: "kelpaanks mä sulle?? D;" vaan se pitää olla more like this: "hei beibi, sä kelpaat mulle!"

PPS. Tää koko teksti oli siis kärjistetty esimerkki, eikä suinkaa koske jokaista miehen ja naisen välistä suhdetta, pelkästää 99%. Keskivertomies käy elämänsä aikana kymmeniä naisia läpi, joita se haluu vaa panna ja unohtaa, ennen ku löytää sen ainoan naisen maailmasta, joka kiinnostaa sitä myös persoonaltaan... ja naisten olis myös hyvä ymmärtää tää ennen ku harkitsette itsarii ku ette mennykkää naimisiin asti jonku pojun kans kenet tapasit Maken bileis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.