IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Terveisiä runkkareilleKeskiviikko 18.09.2013 03:23

Mulle tuli tänää taas joku hyväntekijä sen optimismilaseillaan mainostaa jotain omaa paskaa linkkiänsä, jota en edes avannu koska koin jo koko sen pyynnön loukkaavaks ja lähestymistavan epäesteettiseks.

"Heiii! Olisitko kiltti ja uhraisit hetken ajastasi tykkäämällä kuvastani tässä kisassa! Kiitän jo etukäteen! :) "

En laita sitä sen linkkiä tähän, koska tiedän et te lampaat menisitte aivokuolleina klikkaa "tykkää" tai mitä ikin siel lukiskaan, koska luulette saavanne jotain filantropismipisteit.

Toi koko kysymys oli vaan kohteliaaseen sävyyn verhoiltuu autismii.
Tiedän et näit samankaltasii onnenonkijoit on liikkeel paljo netis, joten tässä teille: vaan koska me pystytään tehdä teille palvelus ja vaik se onki helppoo ja vaivatonta, ei tarkota et me tehdään se.
Valitettavasti tää ei koske suurinta osaa netin käyttäjist, koska teidän sosiaalikerhon perustuslaki vaatii miellyttää kaikkia netin randomeita, vaik ette hyödy siit ite mitää konkreettista.
Wuts dat u say? "ei aina täydy hyötyy ite mitää, joskus on ihan kiva olla toisille avuks. Homo"
Palveluksen suorittaminen ja aivojen käyttö on kaks eri asiaa. Sillon ku on kyse kilpailusta, mistä noissa aina on kyse, mitään ei anneta ilmaseks. Varsinkaa sillon ku se asia jolle se toinen haluu sun antavan äänes ei hiero sun perseenreikää mitenkään.
Jos kyse olis ollu jostain esteettisest bodibilderist, joka tarvii tietyn määrän äänii saadaksee sponsoreit, olisin antanu ääneni.
Jos kyse olis ollu jonkun lupaavan näkösen sarjakuvan kotisivuista, joka pyytää lahjotuksia voidaksee jatkaa toimintaansa, olisin lahjottanu.
Mut sillon ku kyse on jostain Ms. Pepsodent-kisasta, haluun jonkunlaisen perustelun tai myyntipuheen sille, miks se on mun äänen arvonen.
Mut 100% näis failaa siin et ne olettaa mun auttavani vaan koska pystyn.
Nää omaperäsyyden rajamailla liikkuvat poikabänditki mitä tääl Gallerias vaanii osaa sentää sanoo et jos diggaat ni käy diggaamas, eikä et käy tykkäämäs meist FB:s koska se on helppoo "xD"
Bitch-ass nigga, menestys ansaitaan, eikä kerätä vaa ääniä sellasilt ketkä ei oikeesti edes kannata sun ideaas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.