IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jos et huomaa mitää väärää tos lausees ni oot läski ja autistinen, mut ei se mitää, me ollaa kaikki oltu läskei ja autistisii kerran.

Mun eräs puolituttu tuli faces pyytää mua käymää tykkää sen jostai blogist jotai blogikilpailuu varten. Koska en kenenkää järkevän ihmisen tavoin haluu leimaa itteeni full mulkuks tuntemieni ihmisten edes, vastasin "ya sure" (vitut mitää kävin tykkäämäs), mut oikeesti teki mieli kertoo sille vähä miten oikee elämä toimii...
tää mun puolituttu on kuten varmaa suurin osa teistäki; ympäröiny ittensä ihmisil joilt kuulee pelkkii ylistyspuheit ja kaikki jotka ei oo sama mieltä teiän paremmuudest on kateellisii neekereit, joten jos oisinki sanonu et luuleks et käyn antaa mun kannatuksen sun voittamiselle ilman et edes pyydät mua vilkasee mitä oon äänestämäs, ihan ku meiän "kaverisuhde" olis joku itsestäänselvyys sille et aion tukee kaikkee sun tekemist, ni kyseinen henkilö ois vetäny sellaset menkkaraget et verta ois roiskunu ruudun toiselleki puolelle ja suoraa mun sieraimiin.
Jos se on hyvä, ni äänestän, mut noin surkeen myyntipuheen jälkee ei tee edes mieli tarkistaa.
Luuletteks te et sisäänheittäjät ranskalaises leipomossakaa mainostaa ohikävelijöille: "tulkaa syömää vähä patonkii, koska, no, mä tein sen" ilman et mainostetaa sen tuoreutta yms. asioita jotka herättää mielenkiinnon.
Vaik se oiski niin helppoo ku yks klikkaus ni ei silti pidä osottaa tukeaan millekää mist ei oikeesti välitä.Jos mä keksisin jotai joka sais suuren suosion, en mä haluis et sitä mun ideaa tukis joku vaa sen takii et se "tuntee" mut koska on ollu samas koulus, muttei olla koskaa varsinaisesti edes puhuttukaa. Just tällasen syövän vuoks Kardashianitki on kuuluisii. Kuuluisuus pitää ansaite, eikä saada minkää sympatiapisteiden avulla

Ja sit yks asia on copypaste. Ehkä epäkunnioittavin tapa lähestyy ketää kenelle yrittää myydä paskaansa. Se kertoo siit, etten välitä sun yksilöllisyydestäs ihmisenä, enkä oo edes varma kenelle tätä lähetän, mut ei mua kiinnostakaan.
Jos haluut mainostaa, ni tee se esim. omil sivuillas, mis kaikki lukee sen saman tekstin, mut jos päätät lähtee lähestyy ihmisii henkilökohtasel tasol suoraa niiden inboxii tai whatever ni nää edes se vaiva et kirjotat jokasen viestin just sille vastaanottajalle muotoiltuna, ni ehkä niistki tuntuu et oot elävä ihminen, etkä robotti.
Ja mikä tärkeint, kaikki haluu saada huomioo ja tulla huomatuks, joten mikä imartelevampi keino ku käyttää se 2 min sun omaa aikaas kirjottamal sitä viestii ku se, et copypasteet saman roskan 100 tyypille 15 sekunnis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.