IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SlutshamingSunnuntai 16.11.2014 21:55

kerron nyt teille totuuden miks naiset leimataa helposti huoriks jos ne omaa miehen moraalin.

Ensinnäki täs täytyy tietää et huoritteluu harrastaa vaa peppukipeet betat, jotka ei sais naista kyrpänsä ympärille vaik se oltais tehty Visa Electronist.
Sad cunt valkoritarit, jotka haluu puhuu naisen kaa omist tunteistaan, sortuu huoritteluun ku ne huomaa ettei sen naisen koko maailma pyöri pelkästää sen ympäril, kun taas sick cunt alfabeastit näkee näis so called huoris vaa mahdollisuuden saada sienensä märiks ja iloitsee asiasta.

Sit toinen asia, te (naiset) teette sitä itseki lol. Ehkä jopa enemmän ku miehet. Ja ainut syy on kateus. Naiset rakastaa kyrpää ja ku ne tajuu et joku toinen naaras saa sitä enemmän, ne leimaa sen huoraks nopeemmin ku ebola levii afrikas ja koht koko facebook tietää asiasta.

Sit kolmas asia, huoran maineen saa vaa vääränlaisten miesten kaa panemisest. Laadun tunnistaminen ei oo mikää mahdoton juttu.
Ku te panette paljo kaiken maailman hiirulaisii, jotka on jo fantasioinu mont lasta teille tulee ja siirrytteki seuraavaan, tottakai te tuhootte koko niiden maailman ja ne käyttää niiden kaikkein tappavinta asetta: slutshamingii.
Jos levittäisitte saksianne oikeille miehille, jotka ymmärtää pelin ja tajuu et yks nainen parikymppisenä ei oo maailman isoin menetys, tätä ongelmaa ei syntyis.
Tunnen yhen naisen, joka on pannu 29 eri jätkää, eikä siit liiku mitää huorahuhui ja miks? Koska se ei hyppää jokasen vastaantulevan epötoivosen mulkun sänkyy

Siis jos sua on joskus kutsuttu huoraks, se tarkottaa et tykkäät vaa seksist kuten kaikki normaalit ihmiset, mut oot vaa vähä tyhmä ja sul on matalat kriteerit

Entä miks sit miehii harvemmin syytetää huoraamisest? Coz no one gives a fuck.
Voitte yrittää kieltää asian itseltänne tytöt, mut jos mies panee paljo, se vaa tarkottaa et sil miehel on statusta; yks top 3 asiast, jotka naisii kiihottaa. Kunha ne panemiset hoitaa sinkkuutensa aikana...
ja miehii taas ei kiinnosta jos toine jätkä saa limalompakkoo enemmän, fuck no, se mies on sillon joku, kenen seuras haluu olla ja kenen toimintaa on syytä seurata, jos joskus ite haluu päästä uimaa yhtä eeppises vaginameres. Se on sankari, jota kuuluu spottaa settiensä aikana, eikä perusteta omaa whatsapp-ryhmää "MAKE ON HOMO" mihin kokoonnutaa joka sunnuntai puhuu maken mieshuoraamisest ihan ku se olis jotain sulta pois

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.