IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kuka rosvo sanoo et naisil on vaikeempaa? Sure, teiän euro on vähemmän ku miehen, joka perustuu siihen et mies jaksaa painaa enemmän duunii ku nainen pienine hartioinee ja äitiyslomat yms, mut joka mun mielest henkilökohtasesti on täyttä paskaa :D Oon ollu työpaikoil jois moni nainen teki järkevämmin ja tehokkaammin samaa työtä mut tienas silti vähemmän, lol deal with it sluts.
Mut ku otetaa huomioo kaikki muut teiän bonukset elämäs ni parinkymmenen sentin menetys tunnilt ei oo paha

KESKUSTELU
Naisen ei täydy laittaa tikkuu ristii keskustelus miehen kaa, me tehää kirjaimellisesti kaikki; heitetää läpät, päätetää aiheet ja ohjaillaa keskusteluu. Teille jää vaa meiän jutuille nauraminen ja söpösti hymyileminen

SEKSI
Taas sama juttu. Naisen ei täydy tehä tai osaa sängys mitää ja se voi olla silti hyvä pano, eikä naisena täydy ottaa mitää suorituspaineit.
Miehen täytyy murehtii seisooks, tuleeks kolmest työnnöst, onks kynämuna ja tietääks mihin se työnnetää.

ULKONÄKÖ
6/10 naisestaki transformoituu vähintää 8/10 oikeil meikeil, mut jos oot ruma mies ni oot pretty much fucked, ellet oo rikas.
Lisäks nainen voi näyttää hyvält tekemättä mitään, riittää kunha ei syö ku sarvikuono, ku taas miehen täytyy saada riittävä määrä proteiinei, hiilareit ja rasvoi kroppaansa päivittäin monen vuoden ajan ja siihen päälle käydä salil ja tietää jopa mitä vittua siel kuuluu tehä(nää statsit pätee sit vaa 30v asti molemmil, sen jälkee ku metabolismi alkaa tippuu ku hindun paino, toivot et oisit jättäny muutaman mäkkiaterian välii u fat fuck)

IHMISSUHTEET
Vaik oisit saanu 5 kertaa puukost naamaas, aina löytyy joku tarpeeks epätoivonen itsekunnioituksen puutteest kärsivä maitopoika, joka sut haluu. Edes sit yheks yöks, mut on seki parempi ku ei mitää. Vaik sun luonneki ois saanu pari kirveen osumaa, silti kelpaat jolleki joka haluu vaa saada kullinsa märäks.
Mut on hetken hellyyski parempaa ku joka iltane poneille sormittaminen himas.
Miehen täytyy todistaa ittensä ennen ku nainen raottaa pandoran lipastaan, naisen täyty vaa olla.
Kaikki yksinäiset naiset on yksinäisii koska ne haluu olla yksinäisii ja on liian tyhmii tajutaksee et vittu onki käteen ja kalaan.

YHTEISKUNTA
Meil on isoi naisnimii viihteen maailmas, johtajien asemas, naisii armeijas, naisii kapteeneina, naisii presidentteinä, saatana nyt on jo nainen pelaamas prolätkää miesten kaa, millon te ootte tyytyväisii naisten asemaan yhteiskunnas? :D totuus: ette ikinä.
No täs teille miesten tasa-arvoo yhteiskunnas:
miehet joutuu kokee paljo enemmän väkivallan uhkaa ku naiset ja toisin ku te, meille ei heru sympatiaa ulkopuolisilt, vaa meiän oletetaa selviytyvän siit ku mies.
Miehelle jokanen päivä on selviytymistaisteluu olla ruokaketjun huipulla vähintää omis piireissää. Oot joko alfa tai sit oot beta. Ei oo välimaastoo.
Yks väärä sana tai ele ja sut nähdää heti kohteena/ovimattona, joka on helppo polkee maahan.
Naisil ei oo tätä ongelmaa, koska niin kauan ku on miehii, teit halutaa suojella ja auttaa teiän ongelmienne kaa. Mies joutuu auttaa ite itteään.

Onko naisilla helpompaa?Perjantai 21.11.2014 17:43, 115 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.