IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bustin' all kinds of nuts!Tiistai 02.12.2014 22:01

Miks runkkaamist pidetää niin pahana asiana?
Kaikki tekee sitä! Sä, mä, jeesus, sun faijaski tekee sitä.
Niin kauan ku paikat toimii, ihminen tulee retuuttaa rattii.

Ei välii vaik saisit kuinka paljo pilluu, tuut aina palaa takas oman käden oikeutee. Lyön tonnist vetoo et hugh hefnerki pamauttelee pähkinää just tälläki hetkellä, vaik se on sisäkaiuttimen pääs 10/10 majavan saamisest.
irl naiset ei vaa tee sitä samanlail ku pornos.

Unohda millon menetit neitsyytes ja kuka oli sun ekas, koska sun kätes oli sun ekas. Sun ensirakkautes. Sun ensikosketus salattuun maailmaan. Se opetti sulle asioit seksist ennen sun ala-asteen terveystiedon maikkaa tai sitä kamasutraa, jonka löysitte sun kaverin isäpuolen kirjahyllyst.
Te alotitte yhdessä, joten te myös lopetatte yhdessä. Iteltäs masturbaation kieltäminen on ku kieltäisit oman perheenjäsenes.

Ja miks siit "kiinnijääminen" on kiusallisempaa ku tavata vanha tuttu jonka nimee et muista, mut se muistaa sun?
Yks kerta mun naisen äiti tuli koputtamatta huoneesee ku mul oli kaikki 5cm sen tyttären lompakos ja se vaa sano "ai te ootte ihan tollee" ja meno ei edes ollu awkward sen jälkee.
Mut jos jää kiinni käsi valtikan ympäril ni joutuu alottaa uuden elämän Tasmanias.
Not like astelet alasti olohuoneesee mis sun vanhemmat just kattoo bumtsibumiii ja sijotat ittes sun porukoides ja tv:n välii ja alat raivokkaastihakkaa kyklooppii ja levittää siihen hunajaa.
Ei, vaa oot oman huonees rauhassa ovi kiinni ja runkkailet menemää.
Sen joka tulee häiritsee sun käärmenäyttelyy pitäis hävetä.
Kyl pitäis osaa varautuu siihen et jos mies viriilimmässä iässään on yksin huoneessaan ääniä päästämättä, ni siel kylvätään siemeniä tai tehään muita puutarha-aktiviteettejä.

Haluisin elää maailmassa, mis voi kesken jouluaterian noista pöydäst ja sanoo "tänne tultaessa vastaan käveli aivan järjetön perse, enkä ole vieläkään saanut sitä mielestäni. Menen nyt masturboimaan"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.