IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miten silppuroitua (step by step)Tiistai 04.06.2013 12:44

Monet cuntit on kysyny kommenteissaan:

'AY BRAH! Nice gainz! Miten saan samanlaiset?! xd

'AY BRAH! Postaa cuttaus dieettis!

'AY BRAH! Postaa bulkkaus dieettis!

'AY BRAH! Miten pääsen kesäkuntoo?!

'AY BRAH! Voinko imee kyrpääs?!

Vastaukset:

Et mitenkään, u mirin, u jelly cuz, kesäkuntokausi meni jo fuckers, kyllä (no homo)

Vaikket voikkaa koskaa saada samanlaisii gainssei ku mä coz u a fat cunt, voin kertoo miten edes yrittää.

Get Shredded or die Mirin'

Ensimmäinen asia joka sun on syytä tietää, on johdonmukaisuus. 'aight? Jos et pysty noudattaa samaa kaavaa seuraavat 10-vuotta, voit samantien tulla an Heroks (itsemurha)

Aesthetics unlocked alotetaa heti syksyllä bulkkaamal: vähintää seitsemän kertaa päivän aikana mäkis, Älkää te naiset bulkatko jos haluutte joskus löytää itellenne miehen, te voitte tehä WTF haluutte (älkää vaa syökö ku virtahevot joka päivä).

Kauanko mun sit täytyy bulkkaa, oi The_Zyzz? Niin kauan kunnes unlockaat Strong Fat gainssit

Kuva liittyy vahvasti.

Nyt kerron sulle miten saat bulkattuu oikein:
Aamul ku heräät et edes vilkase lenkkareitas koska cardio tappaa gainssit ja on muutenki maratoonimoodeille, vaa otat jääkaapist kennon kananmunii, paiskaat ne pannulle kuorinee, koska et varmaa tienny sitäkää et kananmuman kuores on kaikki se proteiini coz u a dumb fuck

Kananmunas on kaseiiniproteiinii, eli hitaasti imeytyvää, joka tarkottaa et se hengaa sun elimistös 4-6h joten varmistaakses et oot aina plussalla prodes, kannat aina taskuissas kananmunii ja ku 6h on menny siit ku viimeks sait munaa, vedät taskustas yhen(muijat diggaa täst ku revit paitas pois keskel torii, huudat FUAAAAAAAAAA ja otat munaa poskee raakana)

Salil laitat niin paljo romuu tankoihi et heikompaa hävettää ja vedät yhen toiston ja sä tiiät et se oli hyvä toisto jos paskoit alles, koska bulkates kasvatetaa lihasta ja se kasvaa vaa lyhyil ja painavil sarjoil, koska kerrot sun homolihaksille et kasvakaa vittu, kasvakaa

Sit kannattaa pitää mahdollisimman löysii vaatteit bulkkauskauden aikana, koska näytät hirviöltä, eikä sun äitiskää haluu katella sua.
Verkkarit on hyvät 24/7 varuste, jopa cutates koska jalkapäivät on homoille, etkä haluu näyttää muille kananjalkojas ja lattapersettäs.
Kannattaa vissii samantien pukeutuu valeasuu, ettei kukaa sun frendeist tunnista sua koska ei kukaa haluu olla fat cuntin kaveri ja sanoo tyttöstävälle et lähet metsästää kengurui Etelä-Amerikkaa yhdeksäks kuukaudeks, koska sun muijas on kuitenki niin autisti ettei se tiiä et kengurui on vaa Itävallas

Muista et sun täytyy syödä kokoajan. Sun elimistös täytyy vastaanottaa kokoajan kaloreit.
Ku meet frendilles, kato mitä sen jääkaapist löytyy.
Ku meet tapaa tyttöystäväs vanhempii ekaa kertaa, kato mitä niiden jääkaapist löytyy.
Ku meet ravintolaa jossa mainostetaa "all you can eat" se tosiaan tarkottaa "all you can FUKING eat" kunnes omistaja joutuu lahjoo sut tai soittaa Korkeesaaree et niilt on yks sarvikuono karannu.

Nonii bro, kesä tulee mitäs vittua mä teen? Ei hätää faggot, nyt on vast huhtikuu viel on aikaa shreddedz!

Sun päivärytmis muuttuu vähä: aamul ku heräät, et edelleenkää mee lenkille, ellet haluu näyttää 10 000m Olympiavoittajalta (neekeriltä), vaan otat pari perunaa, syöt niistä kuoret ja juot tonneittain vettä. Ei voi tarpeeks korostaa kuinka tärkeet vesi on aineenvaihdunnalle. Sillon ku sun kuses on läpinäkyvää, tiedät et ollaa voiton puolel, mut jos se on keltast, sun on aika miettii elämääs uudestaa bro. Suunnittelet koko päiväs vessataukojen perusteel, koska joudut ravaa käärmenäyttelyis joka viides minuutti, siis jos oot muistanu juoda tarpeeks nestettä. Ei sen oikeestaa tarvi edes olla vettä. Se voi olla mitä vaa nestettä. Just nii faggot, tiedän kyl mitä nestettä sä tahtoisit juoda.
Anyway, jos frendi pyytää sut kaupungille nussii bitsei, kysyt ootteks te jossai sisäl jonku kämpäs? Ja jos sun bro sanoo et ootte ulkona, sanot et sori nyt ei pysty, cuttaan. Koska et haluu alistuu byrokratiaan "WC-koodi kuitissa xD" ja maksaa yleisvessoist sen takii et saat toimitettuu luonnolliset tarpees. Ripuloit mielummin oven eteen mielenosotukseks, kuten mä.
Onneks miehet pystyy pidätellä tuntei, en srsly tajuu miten te naiset pystytte siihen...

Nonii nyt on kesä ja oot shredded. SHREDDED! Mee biitsille boomboxin kaa and watch the bitches flockin' in. congraz. fag

Voit tehä kaiken tän tai sit vaa ride the bicycle ja vetää roinaa. ur choice

kuvassa sinä bulkkauskaudellasi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.