IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rakastan lutkiaPerjantai 14.06.2013 01:34

Mistä lähtien termistä "lutka" on tullu negatiivinen? Mitä vittua bros? Let's face it; jos lutkii ei olis olemas, 99% meist ei sais pilluu koskaa.
Lutka-sanast on tulemas hyvää vauhtii samanlainen tabu ku neekerist ja miks? Koska me kustii tää homma. Me miehet tunaroitiin. Sen ei pitäis olla "VITUN LUTKA! xO!" vaan "lutka<3"

Aina ku tavataa joku muija ja halutaa kostuttaa penistämme sen karusellis, se joko antaa lipun huvipuistoonsa tai sit ei.

Siinä skenaariossa ku se ei anna, me kutsutaa sitä pinnalliseks vammaseks ja sanotaa ettei oltais muutenkaa haluttu ja et läppä oli fuck off.
Tai sit se antaa, jossa tapaukses sprintataa himaa koneidemme ääree ku phaggotit ja kirjotetaa blogiin yms "HIHIHI tapasin tän muijan baaris ja me pantii nii et kiimalimat vaa lens xD vitun lutka!"
Voidaaks syyttää naisii ettei ne haluu tätä arvonimee itellee?

Suurin osa muijist sanoo tai ajattelee: "haluisin panna sua mut pidät mua lutkana ;("

Mut viel ei oo liian myöhäst korjata tilannetta. Eka meidän täytyy pyytää anteeks kaikilt keit ollaa ikinä kutsuttu lutkiks. Tätä tilannet ei pysty korjaa yhes yös, tää on hidas prosessi.

Samal tapaa ku ollaa koulutettu naiset olemaa kunnollisia ja et seksi ennen avioliittoo on syntiä, meidän täytyy kouluttaa ne uudestaa. right bros?
Otetaan esimerkiks koirat, koska naiset ei juurikaan eroo koirista; ne kusee ja paskoo lattialle ja tuo ulkoota raatoi kotiin.
Koirille opetetaan temppui; aina ku koira suorittaa tempun, se palkitaan, ihan kuten lutka joka imee sun kullia, se täytyy palkita. Enää lutkaa ei saa panon jälkee heittää vittuu tai lähtee ite vittuu, vaa sitä täytyy paijata päälaelle, kehuu sen älykkyyttä ja sanoo et sil on kiinnostava persoonallisuus, kaunis, täys paketti, sä siis palkitset sen siitä mitä se just teki. Joten aivan kuten koira, se haluu tehä sen uudestaa ja se kertoo sen kavereille siitä ja sen kaverit kertoo omille kavereillee ja yhtäkkii onki hyvä asia olla lutka! Ja odotas vaa ku niiden lutkien vanhemmat kuulee täst, ne alkaa kasvattaa nuorii tyttäriää lutkiks, koska siin on niin mont positiivist asiaa olla lutka. Me kaikki vittu "rakastetaan" lutkia. Me kaikki kohdellaan niit niin "hyvin", joten naisille opetetaa nuorest pitäen et on ok olla lutka, "pääset eteepäin elämässäs".

30 vuoden pääst ku oon viiskybänen, kaikkial on vaa lutkia ja playboy kartanoit yhtä paljo ku pizzerioit kulmauksissa ja me kaikki saadaa kullimme kosteiks!

Ja kaikki vaa sen takii koska me huijattii niit luulemaa et kunnioitetaa niit ;)

PS. kaikki ketkä antaa tähän sydämen, rakastaa myös lutkia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.