IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

MIND OVET MATTER'S

Enkä puhu nyt mistää homost salitreenist tai muust kliseepaskast "kipu on heikkoutta poistumassa kehosta" ne on niin kuultu....

Puhun siitä et ku te valitatte pienimmänki ruhjeen jälkee yhyy ei voi treenaa/tehä mitää elämä on pilal joudun pyörätuolii koko loppu elämäks!
Se on niin vaan jos haluutte niin!

Ihminen tunnetusti käyttää vaa 1/10 aivoistaa, mut mä oonki unlockannu 2/10 osaa ja saanu 100 000 gamerscoree samal u mirin bros?
Intis mul meni molemmat kädet pakettiin nasty palohaavojen takii (kiitos Ylik. Pajala) mut en missää vaihees ajatellu gainssien menetyst tai et mun koko elämä murenee ku suklaakeksi sun pullataikinaan.

Ajattelin vaa et fuck this shit nigga, en kelaa olla tällasena superseparina seuraavat pari viikkoo, haluun SALILLE!
Ja etten jaksa teit palohaavoi nyt, menkää vittuu oikeesti, te jarrutatte mun gainssei
Ja koska ajattelin positiivisia ajatuksia, myös mun haavat parani viikossa vaik Veksin leku oli ennustanu kahta viikkoo autismii, kylläpäs sitä nolotti ku se lähti illal himaa ja "joku" oli porannu rynkyl sen Audin kylkee "U MAD?"

Kokeile tätä! Älä vaivu epätoivoon! Jos sult katkee jalka ja sua alkaa vituttaa ku et pääse salille parii päivää, ni se kasvaa kyl takas!

Se on kaikki kiinni mielenlujuudesta ja sun täytyy vaa visualisoida ittes vähän ajan päähän salille tekemäs vipareit tai jotain muuta yhtä homoo ja siit tulee todellisuutta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.