IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Orimattilassa.Sunnuntai 16.02.2014 17:09

Orimattilassa taas. oli mukava viikonloppu kotona:) tuli käytyä lenkillä äidin kanssa, tuli saunottua,syötyä,levättyä.. täydellinen viikonloppu. Nyt kun oon taas täällä Orimattilassa niin pääsee taas nettiin.
Hyvä fiilis on ollut viikonloppuna. Huomenna alkaa taas arki. sain luettua tuossa viikonloppuna Yotsuba&! 12 mangan. odotan innolla seuraavaa osaa. animea en ole katsonut viikonloppuna. Huomenna tai tänään voisi katsoa ^^ Äiti leikkasi mun hiuksia tossa eilenä. tasoitti latvat. otti jotain 5 cm pois. Eka mietin että pitäisikö leikauttaa polkka tukka mutta en mä sitten halunnut. Yritän kasvattaa pitkiä hiuksia.
ja saada oma väri takaisin. En aijo enää värjätä.
Annoin tuossa torstaina mun kaverille noi mun hiusvärit mitkä olin ostanut joskus. sanoin että en tee näillä mitään. kaveri oli kyllä tyytyväinen kun annoin ne värit sille :) Näen tänään mun parasta kaveria mikä oli siellä pippaloissa mihin en mennyt. pitää kysyä että onko kamala krapula? :D varmaan siellä on mennyt hyvin. viimeksi kun olin mun kaverin pippaloissa niin loppu ilta oli pelkkää draamaa. kauhea riita ja tappelu. Nyt tänä viikonloppuna en ole juonut yhtään. olen juonut vaan kivennäisvettä ja fantaa. Eilinen putous oli taas hyvä minkä katsoin. oikea tyyppi putosi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.