IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä lenkillä vesisateessa.Lauantai 31.07.2021 06:43

Kiireetön lauantai aamu. Ajattelin nyt ajoissa herätä ja nauttia tästä aamusta kun ei ole mikään kiire. Aamukahvit on juotu taas. Mun aamut ei lähde käyntiin ellei saa kahvia. kahvia pitää saada joka aamu.
Olo on edelleen ollut aika hyvä. Ei ole onneksi pitkään aikaan ollut ahdistusta tai masennusta. Viikko mennyt todella hyvin ja mä toivon että ensi viikkokin sujuu yhtä hyvin. Päivä ja hetki kerrallaan elän tätä mun elämää koska sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Kävin eilenä illalla lenkillä. Alkoi satamaan vettä mutta ei haitannut koska mulla oli onneksi takki päällä mikä suojasi. Pakko sanoa että oli ihan kiva kävellä vesisateessa. Piristi mun mieltä aika paljon. Ilmakin oli ihanan viileää. Nautin siitäkin. Tänään mä syön ranskalaisia ja kebabia. Helppo ruoka tälle päivälle. Laittaa vaan uuniin. Pitää tässä viikonloppuna suunnitella ensi viikon ruokia taas. Käyn sitten kaupassa maanantaina.
Ostin eilenä vähän herkkuja. Sipsiä, limua, jäätelöä..puolet jo kerkesin syömään jäätelöstä. Loput syön tänään. Ostin sitä taas litran. Ostin pitkästä aikaan pepsi max lime limua. Se on yksi mun lempi limu.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vaan ottaa rennosti. Lenkille aijon mennä tänään. Toivon että ei nyt ihan kaatamalla sataisi vettä. Tänään jatkuu jersey shoren katsominen. En ole sitä nyt katsonut pitkään aikaan niin nyt ajattelin taas katsoa. Varmaan katson myös tänään teen momia. On paljon katsottavaa. Odotan jo innolla big brotheria. Alkaa varmaan syyskuussa. Sitten se tulee taas ihan joka päivä. Katson ne jaksot aina ruudusta koska ne voi katsoa sieltä koska vaan. Mietin pitäisikö hommata netflix takaisin? No sillä ei ole mikään kiire. Mulla oli se silloin monta vuotta. Mutta nyt alan kuunnella vähän jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Aamupalan syön myöhemmin. Tästä tulee hyvä päivä.

Aijon ottaa rennosti viikonloppuna.Perjantai 30.07.2021 06:57

Viikonloppu alkaa. Aijon ottaa taas tämän viikonlopun rennosti. Katson ruudusta ohjelmia, herkuttelen, käyn lenkillä, nukun..kaikkea rentoa tekemistä ja parasta on se ettei mulla ole mikään kiire. Voi vaan olla.
Olin eilenä parhaan kaverin luona kylässä illalla. Laitoin sille viestä eilen aamulla ja kysyin että nähdäänkö. Kävin tokmannilla ostamassa pullaa niin syötiin sitä ja juotiin teetä. Höpöteltiin niitä näitä. Suunniteltiin että syyskuussa joku viikonloppu menen taas parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään iltaa. Viimeksi meillä oli ihan kivaa. Olo on tällä hetkellä vähän väsynyt, mutta ei onneksi ahdista. Mä jaksoin herätä tänään kun kello soi kuudelta. Join aamukahvit äsken. Nyt olen ihan hereillä. Onneksi kofeiini herättää mut joka aamu. Juon aina kahvin mustana. En lisää siihen mitään maitoa tai sokeria. Tykkään mustasta kahvista. Eilenä kun mä kävin tokmannilla niin sinne oli tullut uusia David merkkisiä urheiluvaatteita. Olisin niin halunnut ostaa mutta päätin että ostan niitä vasta syksyllä. Kesä jatkuu vielä. Sitten kun syksy alkaa niin sitten vasta shoppailemaan. Onneksi mä saan kelalta rahaa joka kuukausi niin niillä rahoilla pystyy vähän shoppailla. Kohta kun kuukausi vaihtuu niin pitää maksaa vuokra. Maksan sen aina alkukuusta kun on tullut rahaa. Loput laskut tulee aina myöhemmin niin ne mä aina maksan loppukuusta. Puhelin ja netti. Nyt mä odotan sitä hammaslääkärilaskua. Toivon että ei ole iso lasku. Sitten kun menen lokakuussa hammaslääkäriin niin tulee taas lasku. Toivon ettei sen jälkeen vähään aikaan joudu mennä hammaslääkäriin. Siellä pitää käydä välillä. Elokuu alkaa kohta. Sunnuntaina. Salkkarit alkaa taas elokuussa mutta en tiedä mikä päivä. Koitin netistä katsoa mutta en löytänyt päivää koska alkaa. Innolla odotan. Tulee sitten aina illalla katsottavaa ennen kun menee nukkumaan. Onneksi Emmerdale on tullut joka ilta niin on ollut katsottavaa. Siinäkin tapahtuu vaikka mitä.
Yksi mun lempi sarja. Mutta nyt nauttimaan viikonlopusta.
Käyn kaupoilla ostamassa tänään jotain hyvää. Sipsiä ajattelin ostaa.
En ole taas vähään aikaan syönyt sitä. Nyt maistuu.
Limua pitää myös ostaa.

Tänään siivotaan.Torstai 29.07.2021 07:23

Torstai. Siivouspäivä. En eilenä vielä aloittanut siivouksia. Ei se mitään mulla on hyvin aikaa siivota tässä aamulla ja hoitaa pyykit. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Meinasin nukkua pommiin. Mun piti herätä siinä vähän ennen kuutta, mutta heräsinkin vähän ennen seitsemää. No ei se mitään kerkesin keittää äsken aamukahvit. Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa. Mentiin tokmannille pyörimään. Poikaystävä osti uusia vaatteita. Mä en ostanut mitään. Oli kiva nähdä sitä. Ensi viikon viikonloppuna olisi taas tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Odotan innolla. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Olo on tällä hetkellä hyvä. Ei onneksi ahdista. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. Mistä olen iloinen. En kaipaa tällä hetkellä yhtään masennusta tai ahdistusta. Nyt pitää taas nauttia tästä olosta. Kävin eilenä kaupassa niin nyt on ostettu taas loppuviikon ruoat. Aijon viikonloppuna syödä ranskalaisia ja kebabia. En ole pitkään aikaan syönyt kebabia. Nyt ajattelin ostaa. Laittaa vaan kaikki uuniin niin ruoka on valmista. Vähän rennompaa ruoanlaittoa. Eilenä satoi vettä mikä oli ihan kiva. Ilma vähän raikastui. Kävin lenkillä illalla pururadalla. Teki ihan hyvää. Katsoo jos tänään menee taas lenkille. Silloin kun ei sada.
Tänään teen ruoaksi makaronilaatikon. Hyvä ruoka tälle päivälle. Antaa olla vaan uunissa 40 minuuttia. Alan tekemään sitten ruokaa kun olen saanut siivottua. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Ensi viikolla mun pitää käydä apteekista hakemassa nuo karpalokapselit. Kaikkia muita lääkkeitä mulla on. Huomasin että kohta pitää hakea masennuslääkkeitä. Varmaan elokuussa jo. Hyvin ovat nyt riittäneet kesän ajaksi koska mä sain niitä ison paketin. Verikokeet ovat taas ensi viikon maannataina. Pitää mennä piikille. Alan kohta syömään puuroa.
Sekä otan aamulääkkeet. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Parasta on se kun ei ole kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat tänään.

Vesisateet tulevat.Keskiviikko 28.07.2021 06:59

Tänään sataa vettä. Ihanaa. Olen kaivannut vesisadetta. Vissiin nyt loppuviikon tulee vettä. Pitää nyt katsoa menenkö mä lenkille vesisateessa. Jos menen niin otan sateenvarjon mukaan. Menen tänään taas käymään kaupassa. Ostan loppuviikon ruoat. Varmaan tässä aamulla menen kauppaan. Pyörällä menen niin pääsee taas nopeasti.
Eilenä mulla oli kiva päänsärky. Mutta nyt ei onneksi enää kun heräsin.
Sain hyvin nukuttua viime yönä. Se on hyvä kun ottaa leponex lääkkeen illalla, niin se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Mulla menee leponexia 200mg joka ilta. Olen jo vuosia syönyt tuota määrää eikä sitä onneksi ole joutunut nostamaan enempää. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan mikä on vaan ollut hyvä. Olen taas hyvin pystynyt elämään tätä elämää sairauden kanssa. Onneksi mua ei ahdista koskaan aamulla. Tykkään aina aamulla herätä aikaisin, keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Mulla ei ole koskaan aamulla mihinkään kiire koska en ole menossa mihinkään paitsi kauppaan. Pitää tehdä kohta kauppalappu mitä ostan kaupasta. Otan repun niin saan siihen pakattua osan tavaroista. Jos reppuun ei mahdu kaikki niin otan vielä kauppakassin.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Olen nyt tämän viikonlopun täällä. Jos vaikka ensi viikon viikonloppu menee paremmin.
Kun taas viime viikonloppu kun tulin kipeäksi. No uskon että nyt muhun ei nyt iske enää mikään pöpö. Toivon myös etten saa koronaa. Onneksi on otettu molemmat rokotteet niin se suojaa aika hyvin.
Aijon jo tänään siivota niin sitten huomenna ei ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää taas pestä eli lakanat. Pesen huomenna kun on aikaa heti aamusta. Nyt otan aamulääkkeen ja teen kauppalapun.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Aamulenkille.Tiistai 27.07.2021 07:06

Oli ihan mukava päivä eilenä. Mun oloa piristi paljon se kun sain tietää että mulla ei ollut koronaa. Suuri helpotus! Nyt on kaupassa taas käyty niin on ruokaa ja kahvia. Selviää taas. Olo tuntuu edelleen hyvältä.
Ei ahdista mikä on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan vaan niin kaikki menee hyvin. Keskityn taas tähän hetkeen enkä mieti vielä huomista.
Tein eilenä todella hyvää kanakastiketta ja riisiä. Syön sitä vielä tänään lounaaksi. Ei tarvitse tänään tehdä ruokaa. Huomenna mä teen kinkkukeiton. Siinä on hyvä ruoka taas. Olin eilenä väsynyt illalla niin en jaksanut lähteä enää lenkille. Mutta menen taas aamulenkille tänään. pururadalle kävelemään. Siinä on hyvä aamulenkki. Voisi käydä samalla kuntoportailla. Odotan jo innolla että pääsee shoppailemaan syysvaatteita. Tokmannille tulee varmasti jotain syysvaatteita myyntiin. Toivon että löytäisin parit housut syksyksi. Värillä ei ole väliä kunhan housut tuntuu hyvältä päällä. Haluan jossain vaiheessa ostaa myös uuden laukun. Sillä ei ole mikään kiire. Eka pitää housut hankkia.
Saa nähdä millaisen laskun mä saan hammaslääkäristä. Toivon että ei tule kamalan isoa laskua. No onneksi mä pystyn maksamaan sen. Sitten kun se on maksettu taas niin ei tarvitse enää miettiä sitä. Onneksi harvoin tulee käytyä hammaslääkärissä. Menen taas hammaslääkäriin lokakuussa.
Ne paikkaavat mun hampaan missä on reikä. Nyt ei pariin kuukauteen tarvitse miettiä sitä hammaslääkäriä. Ajattelen vaan mukavia asioita taas. Tänään pesen pyykkiä. Sitä on taas kertynyt. No onneksi mulla on aamulla hyvin aikaa hoitaa pyykit. Kohta kuukausi vaihtuu. Heinäkuu on mennyt mun mielestä todella nopeasti. Syksy alkaa lähestyä pikkuhiljaa. On ollut todella kiva kesä. Päässyt viettämään aikaa kavereiden kanssa. Ihan parasta. Nyt otan aamulääkkeen. Puuroa syön hetken päästä. Nyt on taas puuroa kun ostin sitä eilenä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Lämmin on taas mutta huomenna vissiin sataa vettä. Ihan hyvä vaan koska kaipaan sadetta!

Olen terve! :)Maanantai 26.07.2021 06:51

Hyviä uutisia. Mulla ei ole koronaa! Sain eilenä aamulla testitulokset. Nyt voi taas elää normaalia elämää. Mulla oli vaan näköjään joku muu pöpö mikä sitten tuli ja kesti sen pari päivää. Nyt on helpottunut olo. Toivon etten vähään aikaan joudu menemään mihinkään koronatestiin, mutta tulihan sekin nyt tehtyä. Hyvällä fiiliksellä aijon taas aloittaa uuden viikon.
Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, pitää pestä pyykkiä, teen ruokaa, menen mun yhden kaverin luokse kylään..lenkille menen taas illalla. Vauhdikas maanantai päivä. Ihan kiva nähdä mun yhtä kaveria koska ei olla kunnolla nähty oikeen viikkoon. Kohta otan aamulääkkeen ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Karpalokapseleita mun pitää sitten hakea ensi kuun alussa. Sain eilenä aika hyvin levättyä. Mä olin vaan sohvalla ja katselin ruudusta teen mom ohjelmaa. Mä olen niin jäänyt siihen koukkuun. Vielä on monta kautta katsottavaa. Katsoin myös hetken aikaa jersey shorea. Tänään tulee taas emmerdale. Pakko katsoa. Kiva kun sitä tulee nyt pari jaksoa joka päivä. On illalla jotain katsottavaa.
Nyt mua ei ahdista tai masenna yhtään mikä on vaan hyvä. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Ainakin nyt tämä maanantai aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin. Käyn tänään kaupassa ostamassa kahvia taas lisää. Menen lidliin. Sieltä saa hyvää ja halpaa kahvia. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä ostan kaupasta tänään ja alkanut suunnitella taas viikon ruokia. Tänään mä teen kanakastiketta ja riisiä. Menen pyörällä kauppaan taas. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se alkaa kohta olla loppu. Hyvä kun nyt muistin.
Saa sitten taas aamupalaksi puuroa. Kiva mennä taas tänään pitkästä aikaan lenkille. En eilenä mennyt lenkille kun piti vielä levätä.
Pääsee taas kunnolla liikkumaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Nyt alan tiskaamaan ja kerätä kaikki pyykit valmiiksi mitä pesen tänään. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Kävin eilenä koronatestissä.Sunnuntai 25.07.2021 07:05

Viikonloppu ei mennyt hyvin kun luulin. Perjantaina mulla nousi kuume illalla. Eilenä mä menin sitten koronatestiin. Äiti vei mut sinne. Nyt olen kotona karanteenissa. Odotan vastausta että onko mulla korona. Kaikki tämä tuli taas ihan puuntakaa. Yllättäen. Sitä ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Mulla oli perjantaina aamulla ihan hyvä olo. Mutta jos mulla olisi ollut jo kuumetta perjantaina aamulla, niin en olisi silloin lähtenyt vanhempien luokse.
Mun ja poikaystävän piti nähdä viikonloppuna mutta sanoin sille että parempi ettei nähdä jos mulla on korona. Poikaystävä olisi tullut näyttämään sen uuden auton minkä se oli hommanut. No mä näen sen auton sitten myöhemmin. Innolla kyllä haluan nähdä sen ja päästä kyytiin. Olo on muuten tällä hetkellä ok. Ei onneksi ahdista. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin. Nyt mulla ei vissiin enää ole kuumetta. Mä mittasin eilenä illalla niin kuume oli jo silloin onneksi laskenut. Olen ottanut särkylääkettä ja juonut finrexin juomaa.
Mikä onneksi auttoi tuohon kuumeeseen. Eilenä mä söin levyllisen suklaata mikä onneksi vähän piristi mieltä. Ostin sen suklaalevyn silloin perjantaina kun kävin kaupassa. Onneksi mulla on coca colaa vielä niin juon ne sitten myöhemmin. Kohta otan aamulääkkeet. Huomenna jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei ihan heti tarvitse mennä apteekkiin. Kohta vaihtuu kuukausi. Elokuu.
Se tarkoittaa sitä että kohta alkaa onneksi salkkarit! Tulee taas illalla katsottavaa. Innolla haluan taas nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa. Tänään aijon ottaa ihan rennosti. Levätä. Ei voi lähteä nyt mihinkään. Pitää olla kotona.
Viikonloppu alkaa. Olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. En ole pitkään aikaan käynyt niiden luona. Nyt on taas mukavaa mennä. Näkee taas kaikki. Olen lähdössä vasta iltapäivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Jatkan pakkaamista kun saan blogin kirjoitettua. Fiilis on loistava tällä hetkellä. Viikko on mennyt todella hyvin ja mä olen vaan nauttinut tästä hyvästä olosta. Toivon että ensi viikosta tulee myös hyvä viikko.
Mutta sen näkee sitten. Nyt aijon keskittyä viikonloppuun. Sain eilenä siivottua, pestyä pyykit ja laskut maksettua. Kävin illalla parhaan kaverin luona. Juteltiin niitä näitä. Oli kiva nähdä sitä. Sovittiin että nähtäisiin useammin taas. Aina kun kun tulee hyvä hetki. Kävin eilenä tokmannilla pyörimässä. Sinne oli tullut uusia David urheiluvaatteita mutta päätin että nyt en osta. Odotan kun syksy tulee niin tokmannille tulee silloin noita david huppareita. Ostan sitten semmoisen hupparin syksyksi. Nyt kun syksy alkaa lähetyä niin shoppailen syysvaatteita. En enää osta kesävaatteita. Haluan ostaa uudet farkut nyt syksyllä. Tai jotkut toiset housut. Mä tarvitsen uusia housuja. Mulla on tällä hetkellä vaan legginsejä mitä olen pitänyt kesällä päällä. Kun ilmat alkaa kylmetä niin pitää olla housut mitkä lämmittää. Mietin pitäisikö syksyllä ostaa joku kiva syystakki? En ole aikoihin shoppaillut uutta takkia. Ostan jos löydän jonkun kivan mikä ei ole kamalan kallis. Värillä ei ole väliä. Pääasia että se lämmittää. Mä heräsin jo tänään ennen kuutta. Join äsken aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Ei onneksi väsytä yhtään. Kohta pitää ottaa aamulääke. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Riittävät hyvin tämän kuun loppuun. Verikokeet mulla on taas 2 päivä elokuuta. Pitää mennä piikille. Että saa taas haettua leponexit.
Pitää siivota keittiö vielä ennen lähtöä ja viedä roskat. Otan mun bikinit mukaan jos vaikka uskallan mennä viikonloppuna uimaan.
Jos vesi on vaan lämmintä niin ehkä menen. Saa nähdä. Mutta nyt jatkan pakkailua ja alan kuunnella jotain hyvää musaa mistä tulee viikonloppu fiilis päälle. Tulee varmasti mukava ja rentouttava viikonloppu!

Selvisin hammaslääkäristä.Torstai 22.07.2021 07:04

Hammaslääkärissä meni ihan hyvin. Löytyi vaan yksi reikä mitä ei vielä paikattu. Se paikataan vasta lokakuun alussa. Sinne on vielä yli pari kuukautta. Luulin että se paikataan ihan heti. Mua ei yhtään jännittänyt. Olin rentona koko ajan. Niin ei tuntunut pahalta. Olin onneksi tutulla hammaslääkärillä. Pakko sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen koskaan käynyt. Pääsen myös ensi kerralla sen luokse taas kun hammas paikataan. Saa nyt nähdä millainen lasku tulee eilisestä käynnistä. Onneksi mä pystyn maksamaan sen. Kävin eilenä apteekissa.
Nyt on taas leponexia. Ei lopu ihan heti. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ensi kuun alussa mun pitää sitten taas hakea karpalokapseleita.
Olo on edelleen hyvä. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. Huomenna olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse. En ole nähnyt mun vanhempia pitkään aikaan. Kiva taas nähdä ne. Sekä niiden Helmi koira. Mikä on pari vuotias. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Alan kohta siivoilla sekä pesemään pyykkiä. Sitten pitää tehdä ruoka, käydä lenkillä, maksaa laskuja, menen käymään illalla parhaalla kaverilla kylässä..ei ole tänään tulossa tylsää päivää. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Sain nukuttua viime yönä hyvin. Olen nauttinut siitä kun on ihanan viileää.
Ensi viikolla taas lämpenee. Tulee helteet. Kaipaan taas vesisadetta. No se kyllä tulee sitten jossain vaiheessa. Odotan jo innolla iltaa että näkee parhaan kaverin. On ollut ikävä sitä! Paras kaverikin sain tällä viikolla toisen koronarokotteen. Mikä on hyvä. Nyt mun kaikilla kavereilla on suoja koronalta. Mitä mä luin että nyt alkaa neljäs korona aalto.
No ei se mitään. Tulee jos tulee. Mulla on suoja. Ei enää mene kauaa niin salkkarit taas alkaa. Elokuu lähestyy. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa syksyllä. Innolla haluan nähdä.
Niin ja edelleen odotan että big brother alkaa. Hyvää viihdettä taas syksyllä. Katsottavaa tulee joka päivä. Mutta nyt alan siivota.
Saa tässä aamulla kaiken tehtyä. Sitten kun olen siivonnut niin alan tekemään ruokaa. Ruoan jälkeen lähden varmaan sitten lenkille.

Hammaslääkäriin.Keskiviikko 21.07.2021 06:07

Eilenä mua väsytti ihan koko päivän. Mutta ei onneksi ahdistanut. Selvisin eilisestä päivästä. Uskon että tänään mä olen paljon pirteämpi. Välillä tulee semmoisia päiviä ettei aina jaksa. Tänään mulla on hammaslääkäri kello 10. Pitää sinne mennä. Katsovat missä kunnossa mun hampaat on.
Saa nähdä onko reikiä. Jos on niin ne paikataan. Lasku tulee sitten perässä. Tänään olen menossa apteekkiin hakemaan lisää leponexia. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Riittävät hyvin loppukuulle. Elokuun alussa mulla on taas verikokeet. Pitää sinne mennä. Että saa taas leponexia.
Tein eilenä sittenkin mifupastavuokaa. Siitä tuli todella hyvää. Pakko sanoa että on yksi mun lempi ruoka. Löysin sen ohjeen netistä. Aika helppo ja nopea. Piti vaan olla 20 minuuttia uunissa. Laitoin loput siitä taas pakkaseen. Soiteltiin eilenä parhaan kaverin kanssa niin näemme huomenna. Menen sen luokse kylään. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon.
Tässä on ollut kaikenlaista ettei olla keretty näkemään. Mutta ihanaa nähdä paras kaveri huomenna. Lupasin ostaa keksejä niin syödään niitä samalla kun höpötellään ja juodaan teetä. Huomenna pitää taas siivota. Sekä pestä pyykkiä mitä on kertynyt aika kivasti. No onneksi mulla on huomenna aikaa hoitaa kaikki. Loput laskut maksan myös huomenna.
Kun tulee taas rahaa kelalta. Rahaa jää taas laskujen jälkeen sen verran että hyvin pärjää loppukuun. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Uskon että tänään on tulossa mukava päivä. Varmasti parempi kun taas eilinen päivä. Eilenä satoi vettä. Oli pakko olla hetki ulkona vesisateessa. Tuntui niin raikkaalta! Sekä ihanan viileältä.
Nautin siitä hetkestä. Ensi viikolla taas lämpenee. Ei tullut yllätyksenä.
Tämä viileys kesti vaan sen hetken. Mutta syksyllä sataa ihan varmasti taas vettä. Pitää kaivaa sateenvarjo esiin.