IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin meni salilla. Oli hyvät treenit.Tiistai 31.08.2021 07:05

Eilenä oli vauhdikas maanantai päivä. Ei ollut tylsää. Kävin siellä verikokeissa niin saa taas haettua leponexia. Ajat eivät onneksi olleet myöhässä pääsin oikeaan kellon aikaan. Menin pyörällä. Oli kiva ajella sillä taas. Olo oli muutenkin hyvä eilenä. Iltapäivällä alkoi vähän väsyttää mutta sitten illalla jotenkin piristyin ennen salia. Salilla oli mukavaa pitkästä aikaan. Sai hyvin treenattua. Huomenna olen menossa taas salille illalla. Ihan parasta kun on nyt innostunut käymään salilla. Se tekee niin hyvää mielelle ja kropalle. Hyvin nukutti viime yönä. Mä heräsin tänään vasta puoli seitsemän aikaa. Mun piti herätä jo vähän ennen kuutta mutta olin sammuttanut herätyskellon ja jatkoin nukkumista. Onneksi en nukkunut pommiin. Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Siinä on hyvä ruoka taas tälle päivälle. Laittaa vaan uuniin ja antaa olla sen 40 minuuttia. Huomenna teen lohikeiton. Pitää jossain kohtaa laittaa sähköpotkulauta lataukseen että pääsee taas sillä ajelemaan. Poikaystävä toi sen mulle viime sunnuntaina takaisin kun se oli ollut sillä lainassa.
Nyt mä pääsen taas leikkimään sillä. Sain eilenä katsottua selviytyjät suomi jakson. Oli jännittävä eka jakso! En olisi arvannut että melkein kaikki halusivat äänestää Ellan pois mutta Ella jatkaakin vielä siinä.
Yllätys käänne. Odotan jo kovasti seuraavaa jaksoa mikä tulee tämän viikon sunnuntaina. Hyvä että kukaan ei äänestänyt Helmeriä.
Toivon että se pääsee pitkälle siinä. Salkkareissa taas tapahtuu. Eilinen jakso jäi taas niin jännään kohtaan. Saa nähdä mitä Miralle tapahtuu.
Mä luulen että joku pelastaa sen viime hetkellä. Pitää katsoa jos saisin pestyä pyykkiä tänään. Eilenä en kerennyt pestä. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin. Nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
.

Innolla alan taas käymään salilla.Maanantai 30.08.2021 06:35

Viikonloppu meni mukavasti ja sain taas kunnolla levättyä. Uusi viikko taas alkaa ja arki. Tänään mulla on jonkin verran ohjelmaa: Pitää käydä aamulla kaupassa, verikokeet on myös tänään puoli yhden aikaa, sekä aloitan salilla käymisen tänään ja tarkoitus on käydä pari kertaa viikossa.
Päivät ovat maanantai ja keskiviikko. Iltaisin menen aina niin on jotain tekemistä ettei ihan jää sinne sohvan pohjalle. Unikin tulee hyvin illalla kun on kuntoillut. Uskon että lihakset tulevat kipeiksi ekan käynnin jälkeen. Aamu on mukavasti alkanut. Ei onneksi ahdista yhtään mikä on hyvä. Jaksoin taas herätä ajoissa ylös. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Ei ole tulossa tylsää. Viikonlääkkeet jaan kohta dosettiin. Mun ei tarvitse tällä hetkellä hakea mitään lääkettä Kaikkia on. Kun käyn taas verikokeissa niin saan taas haettua leponexia. Nyt mulla leponexit riittävät pariksi viikoksi. Masennuslääkettä on kolmeksi kuukaudeksi. Loppu vuodesta haen sitä sitten lisää taas. En ole vielä katsonut selviytyjät suomi jaksoa. Katson sen tänään kun tulee hyvä hetki. Ruudusta katson sen jakson. Sain eilenä katsottua sen Masket singer suomi. Oli hyvä eka jakso. En olisi arvannut että se kettu oli Jani Sievinen.
Innolla odotan seuraavia jaksoja ketä muita julkkiksia paljastuu maskin takaa. Sekä on kiva arvailla. Hyviä biisejä ne laulaa siinä ohjelmassa.
Hyvää viihdettä! Tänään tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu taas tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. Elina on jossain osastolla hoidossa. Siihen se viimeinen jakso jäi. Jännäksi menee.
Pitää katsoa kerkiänkö pestä pyykkiä tänään. Jos en kerkiä niin pesen sitten huomenna. Kauppalappu pitää tehdä taas mitä ostaa kaupasta.
Saa ruokaa haettua. Tänään mä teen jauhelihakastiketta. Sen kanssa pastaa. Pitää syödä hyvin niin jaksaa sitten treenata salilla.
Mun pitäisi käydä siellä tokmannilla ostamassa se vesipullo salille.
Otan nyt tänään käyttöön tyhjän kivennäisvesipullon.
Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan taas treenaamisen. Siitä se lähtee.
Onneksi kuntosali on kävelymatkan päässä. Ei ole kaukana.

Huomenna aloitan salilla käymisen.Sunnuntai 29.08.2021 07:06

Sunnuntai. Tänään alkaa selviytyjät suomi. Pakko sitä alkaa katsomaan.
Saa nähdä kuka sen sitten voittaa. Helmeri on mun voittaja suosikki.
Toivon että se pääsee pitkälle siinä ohjelmassa tai voittaa sen. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia. Suunnittelen ne tänään kun on aikaa. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista yhtään. Toivon että ensi viikko menee taas hyvin ettei tule huonoa oloa. Sen näkee sitten. Ensi viikolla voi tapahtua ihan mitä vaan.
Olen aika hyvin saanut levättyä nyt viikonloppuna. Ottanut ihan rennosti. Käynyt lenkillä ja katsonut ruudusta ohjelmia. Tänään taas menen lenkille kun on hyvä sää. Ei ole vielä kamalan kylmä tuolla ulkona. Eilenä oli taas 20 astetta lämmintä kun kävin lenkillä. Aika lämmin. Huomenna aloitan salilla käymisen. Kaverin kanssa mennään yhdessä sinne. Kiva mennä pitkästä aikaan taas salille. En ole käynyt salilla koronan takia. Mutta nyt kun on otettu koronarokotukset niin on hyvä suoja. Kuntosali on ollut myös kiinni koronan takia. Nyt se avautui hetki sitten. Se on ihan kävelymatkan päässä. Ei ole pitkä matka sinne. Sählyryhmä alkaa parin viikon päästä. Alan siinä käymään kerran viikossa. Meitä on hyvä porukka pelaamassa. Tulee sitten paljon liikuntaa arkipäivinä mikä on vaan hyvä.
Kroppa on kunnossa kun liikkuu. Liikunta on mun tärkein harrastus tällä hetkellä. Mä lenkkeilen, alan nyt käymään salilla pari kertaa viikossa, sählyryhmä..joka päivä jotain liikuntaa. Mulla on paino pysynyt samana jo monta kuukautta mikä on hyvä. Olen onneksi normaalipainoinen.
Olen aina ollut laiha syntymästä asti. Koitan syödä terveellisesti joka päivä. Mitään suklaata, limua tai sipsiä en syö viikolla.
Herkuttelen aina viikonloppuisin. Aina kun olen kaupassa arkipäivinä niin ohitan vaan kaikki karkkihyllyt. Ei tule houkutuksia.
Voin sanoa sen että paino pysyy hyvänä kun liikkuu joka päivä, ei syö mitään karkkia joka päivä, syö terveellistä ruokaa, jättää sokerin pois..
Pienillä asioilla saa painon aika hyvin kuntoon. Olen huomannut tämän.
Enkä mä mieti koko ajan että apua olenko lihonnut. Ei kannata stressata sitä. Mä en ainakaan stressaa. Nyt alan nauttimaan tästä sunnuntai päivästä. Voi vielä ottaa rennosti tämän päivän.
Huomenna arki taas alkaa pyörimään.

Tänään alkaa Masket singer suomi.Lauantai 28.08.2021 07:04

Eilenä oli mukava päivä. Olo oli onneksi normaali eikä ahdistanut yhtään.
Uskon että nyt alkaa taas parempi kausi mikä sitten kestää jonkin aikaa.
Nyt pitää vaan sitten nauttia siitä. Lääkkeitä mitä syön tällä hetkellä:
Leponex, masennuslääke ja medipam rauhoittava. Nuo lääkkeet kuuluvat mun elämään. Syön aamuisin masennuslääkettä ja illalla otan leponexia.
Pakko sanoa että nuo lääkkeet ovat auttaneet mua paljon nämä vuodet.
Ovat auttaneet masennukseen ja skitsofrenia sairauteen. Sairastuin skitsofreniaan 17 vuotiaana. Silloin kaikki piti aloittaa alusta ja nyt pystyn elämään tämän sairauden kanssa. Vihdoin ja viimein. Välillä on huonoja päiviä mutta niistä kyllä sitten aina jotenkin selviää. Sitten jos on paska päivä niin ajattelee että seuraava päivä on parempi. Niin se on aina mennyt mulla. Elän hetken ja päivän kerrallaan. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon lenkkeillä tänään Kun on vielä semmoinen sää ettei sada vettä. Aijon katsoa taas ruudusta teen mom ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen koukkuun. Vielä on monta kautta jäljellä sitä. Katsottavaa on. Saa ajan hyvin kulumaan. Salkkareissa tapahtui eilenä vaikka mitä.
Innolla odotan taas ensi viikon jaksoja. Nyt alkaa ne normaalipituiset jaksot. Eli 20 minuuttia. Se oli kiva kun tämän viikon jaksot kesti sen tunnin. Tänään alkaa Masket singer suomi. Alan sitä katsomaan. Tykkään siitä ohjelmasta. Kiva arvailla kuka on maskin takana.
Sekä mitä biisejä ne laulaa siinä. Viime kautta en katsonut mutta tämän kauden aijon katsoa. Tänä viikonloppuna myös alkaa selviytyjät suomi. Alan sitäkin katsomaan. Viime selviytyjät kausi oli hyvä. Kristian voitti sen. Saa nähdä kuka voittaa tämän kauden. Toivon että Helmeri voittaa sen tai että se pääsee pitkälle siinä. Se on mun voittaja suosikki.

Olo oli parempi eilenä.Perjantai 27.08.2021 06:54

Eilenä oli paljon parempi päivä mitä keskiviikkona. Ei onneksi yhtään ahdistanut tai ollut harhoja. Toivon että nyt alkaa taas parempi kausi, ettei hetkeen tule huonoa oloa. Sain siivottua ja pestyä pyykit. Sekä kävin apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä. Ei nähty eilenä parhaan kaverin kanssa koska se oli kipeä. No ensi viikolla sitten näemme kun menen sen luokse viikonloppuna.
Viettämään iltaa. Tulee varmasti mukavaa. Jaksoin hyvin nousta tänä aamuna ylös sängystä. Mua ei väsytä yhtään. Kahvi onneksi herätti samalla minkä äsken keitin. Olen menossa lidliin tänään. Käyn ostamassa lisää kahvia alkaa kohta taas loppumaan. Menen pyörällä sinne. Pääsee nopeasti. Kävin eilenä lenkillä. Oli mukava ilma. Ei onneksi satanut yhtään vettä. Menen taas lenkille tänään jos on hyvä sää. Pakko liikkua. Nyt kun on innostusta. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Mietin pitäisikö viikonloppuna mennä tuonne liikuntapuistoon treenaamaan. Jos on hyvä sää niin voisin vaikka mennä. En ole pitkään aikaan käynyt siellä.
Se on kävelymatkan päässä se paikka. Ei ole onneksi kaukana. Siinä tulee samalla hyvä lenkki kun kävelee sinne. Nyt alkaa taas viikonloppu. Aijon vaan olla ja ottaa ihan rennosti. En ole lähdössä mihinkään. Saa taas voimia kerättyä niin jaksaa ensi viikon. Pitää suunnitella taas ruoat mitä teen ensi viikolla. Menen sitten kauppaan maanantaina. Lohikeittoa teen ainakin ensi viikolla. Se on yksi mun lempi ruoka. Tänään mä syön pakkasesta lohikastiketta ja riisiä.
Ei tarvitse tehdä ruokaa tänään lämmittää mikrossa. Tänään tulee viikon vikat salkkarit pakko katsoa. Enää vähän yli viikko niin alkaa vihdoinkin big brother. Sitten sitäkin tulee joka päivä. Katson ne jaksot aina ruudusta koska en jaksa valvoa illalla. Ne voi katsoa koska vaan sieltä. Mutta nyt alan kuunnella musiikkia mistä tulee perjantai fiilis päälle. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Harhat tuli taas pitkästä aikaan.Torstai 26.08.2021 06:52

Nopeasti taas tää viikko on mennyt. Huomenna on taas perjantai.
Eilenä mulla oli vähän huono ilta. Mulla iski taas pitkän ajan jälkeen harhat. Mutta selvisin niistä ilman rauhoittavia. Mua itketti samalla. Mutta kun olen aina itkenyt niin se helpottaa mun oloa aika paljon. Onneksi nukuin viime yön taas hyvin niin jaksaa. En nähnyt onneksi painajaisia.
Uskon että tästä on tulossa parempi päivä. Näen tänään parasta kaveria. Menen illalla sen luokse kylään. Piristää todella paljon nähdä se. On ollut ikävä. Meillä on taas paljon juteltavaa. Tänään mulla on taas siivouspäivä ja pyykinpesua. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. En vielä eilenä jaksanut aloittaa siivouksia. Mutta mulla on hyvin koko aamu aikaa siivota. Ei ole kiire. Teen ruoaksi tänään kinkkukastiketta. Eilenä mulla oli mifupastavuokaa, mikä oli tosi hyvää. Laitoin loput pakkaseen siitä niin syön sitä sitten taas varmaan ensi viikolla. Menen käymään apteekissa huomenna hakemassa ne masennuslääkkeet. Niin on sitten taas kaikkia lääkkeitä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan syömään aamupalaa.
Onneksi aamukahvi on päivän paras juoma. Se herättää mut aina joka aamu. Mulle riittää päivässä yksi kuppi kahvia. Juon enemmän teetä kun taas kahvia. En eilenä mennyt lenkille koska satoi kaatamalla vettä koko päivän. Katsoo jos tänään tai huomenna pääsee taas lenkille.
Innolla olen menossa sinne salille ensi viikolla. Maanantaina ja keskiviikkona. Ne on mun treenipäivät. Pitää hankkia se juomapullo.
Käyn viikonloppuna tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy se.
Mutta nyt alan siivota ja laitan hyvää musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. Pyykit vien hetken päästä. Uskon että pesukone on vapaa.
Sitten on kivaa kun on taas siisti kämppä. Viikonloppuna mä aijon vaan olla ja katsoa ruudusta ohjelmia. Menen lenkille jos on hyvä sää.
Sekä nukun. Mulla ei ole viikonloppuna mikään kiire.
Oli semmoinen tunne etten olisi jaksanut nousta ylös. Mutta pääsin tuossa kuuden aikoihin. Huomaa jo että aamuisin on jo aika pimeää sekä illalla.
No siihen tottuu nopeasti. Se on syksy nyt. Ilmat ovat myös alkaneet viiletä. Kävin eilenä apteekissa. Sain leponexit haettua ja karpalokapselit mutta masennuslääkettä en vielä saanut. Mulle sanottiin että pystyn hakemaan sitä tämän viikon lopulla. Resepti piti uusia siitä. Menen sitten apteekissa käymään viimeistään perjantaina. Mulla riittävät vielä masennuslääkkeet tälle viikolle. Ensi viikon maanantaina sitten verikokeisiin. Pitää mennä piikille että saa taas haettua leponexia.
Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista mikä on hyvä.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Toivon että selviän taas ilman rauhoittavia. Mutta jos tulee niin huono olo niin sitten joudun ottamaan sen rauhoittavan. Koitan nyt vaan ajatella mukavia asioita niin ei tule sitten sitä huonoa oloa. Mulla ei ole mitään hätää kaikki on hyvin. Salkkareissa taas tapahtuu. Jännäksi sekin sarja menee. Pakko katsoa mitä tänään siinä tapahtuu. Kiva kun nuo ekat jaksot kestää sen tunnin. Ensi viikolla sitten alkaa ne normi pituiset jaksot.
Tänään mulla on taas ohjelmassa lenkki aamulla ellei sada vettä, ruoan laittoa, näen kaveria tänään..voisi alkaa siivota jo tänään niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen taas huomenna. Pitää pestä taas lakanat, pyyhkeet ja vaatteet. Viikonloppuna aijon ottaa ihan rennosti. En ole menossa silloin mihinkään. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa yökylään parhaan kaverin luokse. Vietetään iltaa. Juodaan ja herkutellaan. Höpötellään niitä näitä ja valvotaan myöhään. Tulee varmasti mukava ilta.
Huomenna mä olenkin menossa käymään parhaan kaverin luona.
Menen juomaan sinne nyt teetä ja jutellaan niitä näitä.
Ei olla nähty taas pitkään aikaan. Kiva taas nähdä.

Ensi viikolla salille.Tiistai 24.08.2021 06:48

Maanantai päivästä selvitty. Arki jatkuu. Mä heräsin vasta tänään tuossa kuuden jälkeen. En jaksanut nousta ylös puoli kuusi. No ei se mitään nyt olen hereillä. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas ruokaa. Tänään mä teen ruoaksi jauhelihakeiton. Eilenä tein makkarakastiketta ja perunoita. Tuli hyvää. Tänään mä käyn siellä apteekissa. Haen nyt kaikkia lääkkeitä eli: leponexia, masennuslääkettä ja karpalokapseleita. Sitten ei taas vähään aikaan tarvitse mennä apteekkiin kun ne on haettu. Mulla menee niihin rahaa noin 20 euroa. Mulla on onneksi rahaa maksaa ne. Olo tuntuu väsyneeltä mutta kyllä tämä tästä. Piristyn jossain vaiheessa. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon taas levätä ja kerätä voimia. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Haen apteekista kolmen kuukauden annoksen masennuslääkettä. Sitä ei sitten ihan heti tarvitse hakea. Leponex lääke riittää kahdeksi tai kolmeksi viikoksi.
Onneksi ei ahdista yhtään mikä on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan taas elän tätä mun elämää. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Nyt on kiva kun salkkarit alkoi. Voin katsoa aina uuden jakson koska vaan mtv palvelusta. Nyt on kiva kun ekan viikon tulee extra pitkiä jaksoja.
Alle pari viikkoa niin alkaa big brother. Sitä odotan myös innolla että alkaa. Saa nähdä millaisia asukkaita astuu taloon. Pesin eilenä pyykit.
Pesukone oli vapaa. Pesen taas pyykkiä sitten torstaina. Samalla kun siivoilen. Ensi viikolla alan käymään salilla. Pari kertaa viikossa.
Mun pitää käydä tokmannilla ostamassa vesipullo salille.
On sitten juomapullo. Treenivaatteet mulla on niin ei tarvitse ihan heti ostaa uusia. Sekä sisäkengät. Innolla aijon aloittaa salin. Tulee sitten hyvää liikuntaa viikolle. Eilenä mä kävin iltalenkillä. Tänään menen aamulenkille. Ulkona alkaa olla viileää mutta puen hyvin päälle niin ei tule kylmä.

Pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä.Maanantai 23.08.2021 06:22

Kesä on vietetty ja syksy alkaa. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa syksyn.
Mulla on paljon ohjelmaa viikolla. Koska aloitan tosiaan sählyryhmän ja alan käymään salilla. Niin on iltapäivällä ja illalla tekemistä. Joka päivä jotain liikuntaa. Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen aamulenkille ja illalla vielä toisen kerran lenkille ellei sada vettä. Pakko päästä taas kunnolla liikkeelle viime viikon jälkeen koska olin reissussa ja poikaystävän luona viikonlopun. Mukavasti meni viikonloppu. Tehtiin ruokaa ja ajeltiin sähköpotkulaudalla muutama kilsa, niin ja saunottiin.
Nukuin jonkin verran viikonloppuna koska mä oli vähän väsynyt mökkireissun jälkeen. Mutta nyt kun olen saanut levättyä niin jaksan aloittaa taas tämän viikon. Aamu lähtenyt kahvilla käyntiin. Mä päätin tänään herätä jo puoli kuusi. Tulee taas se rytmi että menen ajoissa nukkumaan ja herään aikaisin joka aamu. Olen aamuvirkku. Tänään pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea kaikkia lääkkeitä. Leponexit, masennuslääkkeet, karpalokapselit..katsoo jos mä tänään käyn apteekissa tai huomenna. En ole onneksi joutunut syömään rauhoittavia Koska mua ei ole onneksi ahdistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Tänään alkaa vihdoinkin salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu nyt syksyllä. Innolla haluan nähdä. Hyvää viihdettä iltaisin.
Tänään pitää pestä taas pyykkiä ja pitää käydä kaupassa. Onneksi mulla on hyvin aamulla aikaa pestä pyykkiä. Kohta alan tekemään kauppalappua. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Ihan kiva päästä taas pyöräilemään koska en olen ajanut sillä viikkoon. Nyt alan tekemään kauppalappua. Suunnittelen tämän viikon ruoat.

Shoppailin eilenä. :)Perjantai 20.08.2021 04:39

Mun unirytmi on ihan sekaisin. Heräsin nyt tuossa kolmen jälkeen enkä saanut enää unta. Totesin vaan että nousen nyt ylös ja keittämään aamukahvia. Olen nyt hereillä. No ei se mitään mä voin nukkua vaikka päikkärit tänään myöhemmin jos väsyttää. Eilenä mä tapasin yhden vaatemyyjän. Shoppailin vaikka mitä siltä kun halvalla sai. Löysin farkut, farkkulegginsit ja kivan neulepaidan. Mulla meni vaan 32 euroa. Nyt on shoppailtu syysvaatteita ja olen siitä iloinen että mä löysin nuo farkut.
Ne maksoi vaan 15 euroa. Aijon laittaa ne tänään päälle. Ne sopii hyvin mun uusien kenkien kanssa. Olen lähdössä taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Poikaystävä hakee mut tuossa päivällä. Käydään kaupoilla taas hakemassa syötävää ja juotavaa. Rahaa on tullut taas niin hyvin saa ruoat ostettua. Laskuja pitää tänään maksella pois. Olo on todella hyvä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista. Nyt on hyvä fiilis päällä koska on perjantai. Sekä odotan jo innolla että salkkarit alkaa.
Soiteltiin eilenä parhaan kaverin kanssa. Sillä menee onneksi hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Luvattiin taas soitella tuossa viikonloppuna.
Katsoo jos vaikka nähtäisiin ensi viikolla. On ikävä sitä. Mutta pian taas näemme. Huomasin että leponex lääke alkaa kohta loppua. Pitää mennä siis apteekkiin ensi viikolla hakemassa lisää. Samoin masennuslääkettä.
Verikokeet on taas tämän kuun lopulla 30 päivä. Pitää sitten alkaa taas suunnitella ruokia mitä tekee ensi viikolla. Hyvin kerkiää suunnitella ne maanantai aamuna. Menen sitten kauppaan maanantai aamusta.
Mulla on pakkasessa myös ruokaa mitä voi syödä ensi viikolla.
Mutta kohta alan pakkailemaan kamoja mitä otan mukaan poikaystävän luokse. Sain eilenä pestyä pyykit niin nyt on taas puhtaita vaatteita.
Aijon ottaa mukaan sähköpotkulaudan jos vaikka ajellaan sillä taas viikonloppuna. Poikaystävä pääsee myös ajelemaan sillä.
Meidän uusi yhteinen harrastus. Nyt pitää vaan ladata akku taas täyteen siitä.