IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna cubukselle.Sunnuntai 30.06.2019 09:27

Tämä viikko on sujunut ihan hyvin. Olin hammaslääkärissä viime torstaina. Paikattiin hammas. Ei onneksi laitettu mitään puudusta.
Eikä se tuntunut onneksi pahalta. Selvisin. Voin sanoa että mua jännitti mennä sinne hammaslääkäriin kun en tiennyt että mitä ne tekee.
Syyskuussa on uusi aika. Ei tarvitse vähään aikaan nyt mennä onneksi hammaslääkäriin. Nyt se kesäloma sitten alkoi. Ihanaa. Aijon lomalla liikkua mahdollisimman paljon. Joka viikon päivälle joku liikunta. Salille tai lenkille. Nyt teen silleen että alan nyt käymään salilla maanantaisin ja keskiviikkoisin. Lenkkeilen muina päivinä. Mulla oli muuten punnitus niin oli laihtunut puolitoista kiloa. Hyvä. Olen nyt todella tyytyväinen mun painoon eikä haittaa jos se vaikka tuosta alkaisi tippumaan pikkuhiljaa. Olen vähentänyt suklaan syömistä ja mulla ei ole ollut pitkään aikaan mitään makeanhimoa.
Mikä on vaan hyvä. Olen vaan juonut vettä. Vähän llimua olen juonut mutten liikaa. Vesi on paljon parempi vaihtoehto kun limu.
Mielummin juon vettä kun taas limsaa. Vesi ei maksa mitään eikä siinä ole kaloreita yhtään. Nyt mun rahasiat on siinä mallilla että saan kaikkia kelan rahoja. Nyt tuli asumistuki päätös niin saan sitäkin tämän vuoden loppuun asti. Nyt taas pystyy elämään tätä elämää kun on rahaa taas. Pystyy maksamaan vuokraa.
Sekä saa kaikki laskut maksettua ja mulle jää laskujen jälkeen vielä kivasti rahaa kun en tuhlaa. Olen ensi viikon maanantaina menossa vähän shoppailemaan. Pakko päästä cubus liikkeeseen.
Käyn katselemassa vähän kesävaatteita jos on vaikka alennuksessa.
Toppeja ja t-paitoja voisi ostaa koska mä en tällä hetkellä omista kauheasti mitään toppeja. Ostan jos saa halvalla.
Käyn muissakin vaateliikkeissä. Ihana päivä kun ei ole mikään kiire.
Mietin lähdenkö aamulla vai päivällä.
Tänään näkee taas parasta kaveria. Menen illalla taas sen luokse.
Katsellaan telkkaa ja höpötellään. Poikaystävä kävi eilen kylässä.
Syötiin subileivät ja katsoimme animea ja leffoja.
Siinä se päivä meni kivasti.
Loppu illan katsoin netflixistä yhtä vankila ohjelmaa.
Oli aika mielenkiintoinen. Katson sitä taas jossain vaiheessa.
Nyt voisi kuunnella vähän jotain musiikkia.
Kiva päivä kun ei ole kiire. Lenkille menen myöhemmin tänään.
Ehkä nukun myös päikkärit. Ulkona on kiva ilma.
Hyvä sää mennä lenkille.

Saku ilmestyi!Keskiviikko 26.06.2019 08:20

Tänään selviää saanko antibiootit. Pitää soittaa sinne terveyskeskuseen ja kysyä tuloksista. Kahdentoista jälkeen selviää. Pidän vielä tämän päivän sairaslomaa. Nyt se mun kesäloma alkoi. Etuajassa. Jee.
Eilen en jaksanut viettää aikaa kavereiden kanssa. Halusin olla nyt omissaoloissani. Katselin illalla emmredale jaksot ja pihlajasadun.
Sitten menin niiden jälkeen nukkumaan. Nukuin viime yön sohvalla. En jaksanut mennä sänkyyn nukkumaan. Hyvin nukuin koko yön.
Tänään on vähän sateinen päivä. Ihan hyvää vaihtelua. Ilma on raikkaampaa eikä ole niin kuuma. Kyllä ne helteet tulee sitten jossain vaiheessa. Mulla on mennyt nyt silleen hyvin ettei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Pitkään aikaan. Pariin viikkoon ei ole ollut harhoja. Mulla menee taas hyvä kausi. Pitää vaan taas nauttia siitä kun vaan pystyy.
Sitten kun väsyn taas niin silloin ne harhat iskee. Pahasti.
Tuntuu että maailma romahtaa. Mutta siitä kyllä selviää.
Kiitos rauhottavien. Mulla menee sen niminen rauhottava kuin medipam.
Olen syönyt sitä lääkettä kun sairastuin. Se on ollut hyvä lääke vuosien ajan. Aina auttanut. Se vaikuttaa alle viidessä minuutissa. Kestää useamman tunnin sen vaikutus.
Mikä on vaan hyvä koska se lievittää ahdistusta mulla ja harhoja.
Olen huomannut että liikunta tekee mulle aina hyvää.
Joko käyn salilla tai lenkillä. Ajattelin mennä ehkä tänään taas salille ilalla. Olen siellä ainakin sen vähän yli tunnin.
Pääsee soutamaan soutulaitteella.
Tykkään siitä koska se nostaa sykettä. Viimeksi soudin sen kolme kilsaa. Tänään koita soutaa taas sen verran.
Ellei enemmän. Ihan hyvä mennä salille kun on tämmöinen sateinen päivä. Pakko katsoa tänään taas pihlajasatu. Saku ilmestyi!
Sillä oli viikset! Oudon näköinen. Nyt se menee jännäksi se pihlajasatu. Katsotaan sitä parhaan kaverin kanssa tänään.
Vielä sitä tulee monta jaksoa. Ei ihan heti lopu.
Laskuja pitäisi maksaa pois. Teen sen tällä viikolla.
Mulla on monta laskua tullut mutta hyvin pystyn maksamaan ne kaikki. Rahaa on. Ensi viikolla tulee taas kelalta rahaa.
Pääsee sitten niillä rahoilla juhlimaan kavereiden kanssa,.
Pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Ajattelin juoda vaan siideriä ja lonkeroa. Kiva päästä kavereiden kanssa viettämään iltaa.
Ensi viikon perjantaina. Tulee hauska ilta.
Mennään yhden kaverin luokse kaikki. Ollaan yötä siellä.
Hyvin mahdutaan kaikki nukkumaan. Tai sitten valvotaan koko yö.
Saa nähdä. Mutta nyt alan nauttimaan kesälomasta!! Yli kuukausi lomaa! Sitten jaksaa elokuussa mennä taas töihin.
Kaikkea kivaa tulee sitten tehtyä lomalla.
Kavereiden kanssa.

Sairaslomalla.Tiistai 25.06.2019 07:52

Olen taas kipeä. Mulle iski näköjään taas virtsatieputken tulehdus. Jouduin eilen käymään akuutissa tekemässä pissanäytteet. Tulokset tulee huomenna ja sitten samalla selviää saanko antibioottikuurin taas.
Mä olen ollu jatkuvasti kipeänä tänä vuonna. Aina joku tulehdus jossain.
Mulle sanottiin töissä että saan nyt pitää loppu viikon sairaslomaa. En ole menossa töihin tällä viikolla ja se tarkoittaa sitä että mun kesäloma alkoi nyt. Jippii. Nyt lepään vaan tämän pävä ja huomisen. Toivon että saan lääkkeet jo huomenna niin tää kirvely helpottaisi.
Haen ne heti apteekista kun on tullut se lääke. Nyt pitää vaan juoda kauheasti vettä. Onneksi ei tarvitse nyt lähteä mihinkään tämän kirvelyn takia. Kaikilla naisilla on välillä näitä vaivoja. Mulle tää on jo mones kerta. Mutta. Ihanaa kun loma on alkanut. Nyt vaan nautitaan lämmöstä ja auringosta. Kaikkea kivaa on kesällä tiedossa. Pääsee sitten viettämään kavereiden kanssa laatuaikaa. Nyt mulla on aikaa katsoa animea kun on loma. Tajusin tämän. Menen tänä kesänä uimaan jossain vaiheessa. Sitten kun tulee hyvä hetki.
Paras kaveri ja poikaystävä ovat jo käynteet tänä kesänä uimassa. Mä en ole vielä. En ole uskaltanut. Pääsee käyttämään bikineitä. Mitkä ostin vähän aikaa sitten. Kävin eilen lenkillä kun oli hyvä ilma. Ei ollut niin kuuma. Nyt ilmat on vähän viilenneet juhannuksen jälkeen.
Mikä on ihan hyvää vaihtelua.
Varmaan heinäkuussa tulee taas helteet. Tai elokuussa.
Sitten pitää vaan alkaa käyttämään aurinkorasvaa.
Mulla on niin herkkä iho että se palaa helposti.
Pakko käyttää sitä rasvaa. Juhannuksena laitoin sitä.
Se on nivea aurinkorasva mitä käytän. Hyvää mutta kallista.
No onneksi pystyn ostamaan sitä. Ja jos se loppuu niin ostaa vaan lisää. Onneksi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä pystyy ostamaan sitä. Maksaa sen 12 euroa. Mutta riittää hyvin pitkäksi ajaksi. Lepäsin eilisen illan. En mennyt parhaan kaverin luokse.
Katsoin sitä pihlajasatu sarjaa. Voin sanoa että on mielenkiintoinen.
Pakko taas katsoa tänään. Niitä tulee kymmenen jaksoa.
Pitää katsoa kaikki. Joko telkasta tai katsomosta.
Odotan jo innolla että salkkareiden uudet jaksot sitten taas alkaa.
Syksyllä. Jaoin eilen kaikki mun lääkkeet dosettiin niin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkea on.
Mutta sitten seuraavalla viikolla pitää hakea taas leponexia.
Se tärkein lääke. Mitä joudun syömään joka ilta.
Olen tottunut. Mutta. Nyt nauttimaan lomasta. Odotan nyt vaan sitä että saan lääkkeet tähän tulehdukseen.

Hyvin meni juhannus :)Maanantai 24.06.2019 06:06

Mukavasti meni juhannus. Grillattiin ja sainottiin. Olin poikaystävän luona torstaista sunnuntaihin. Voin sanoa että nopeasti meni juhannusloma. Oli kyllä mukavaa. Valvoin pitkään ja nukuin pitkään.
Tuli myös juotua juhannuksena. Join päärynäviiniä ja siideriä. Ai että oli hyvää kylmänä ja maistui hyvin grilliruoan kanssa. Syötiin pekonia, makkaraa ja perunasalaattia. Kävin tokmannilla viime perjantaina kuluttamassa aikaa, niin löysin kivan kesämekon mikä maksoi vaan 10 euroa. 25 prosenttia oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 14 euroa. Todella hyvä löytö ja tuntuu ihanan kevyeltä päällä.
Pidin sitä mekkoa juhannuksena päällä. Perjantaina oli todella kuuma.
Kunnon juhannus sää. Varmaan 30 asetta ainakin varjossa.
Launataina oli viileämpää. Mikä ei haitannut yhtään. Menin lomille poikaystävän moottoripyörällä ja se toi mut takaisin moottoripyörällä. Oli kivaa olla kyydissä. Mä tykkään olla moottoripyörän kyydissä koska olen tottunut. Mulla on oma kypäräkin mikä ostettiin silloin poikaystävän kanssa. Oli kallis mutta hyvin ovat kestäneet nämä vuodet.
Ai niin. Poikaystävällä alkoi nyt neljän viikon kesäloma.
Mulla on itsellä vielä tämä viikko niin sitten koko heinäkuu on lomaa ja olen menossa vasta elokuun alussa töihin.
Saan olla tuolla töissä ainakin syyskuun loppuun asti ja katsoo sitten saanko jatkaa siellä vielä. Meillä on sitten keskustelu siitä jatkosta ohjaajan kanssa. Toivon että saan olla vielä tuolla töissä koska siellä on mun mielestä mukavaa ja on parhaat työkaverit ikinä.
Sovin niin hyvin siihen porukkaan.
Tulen kaikkien kanssa siellä toimeen. Heräsin tänään vähän ennen viittä. Keitin aamukahvit. Nyt olen hereillä taas hetken aikaa.
Kunnes kohta alkaa taas nukuttaa.
Oli pikkasen väsynyt olo kun tuli lomilta kotiin. Parhaalla kaverilla oli ihan sama. Juotiin varmaa liikaa juhannuksena.
Mulle ei tullut huono oloa ollenkaan siitä alkoholista.
Ei alkanut oksettaa. Mä vaan sitten sammuin poikaystävän sänkyyn.
Nukuin lauantaina pitkään ja siihen päälle vielä päikkärit.
Tehtiin helppoa ruokaa tuossa launataina. Kalapuikkoja ja ranskalaisia. Laittoi vaan pellille ja uuniin. Nopea ruoka.
Tykkää kalapuikoista. Maistui hyvältä kun ei ollut syönyt pitkään aikaan. Sitten kun mulla alkaa loma niin voin lähteä lomille koska vaan. Parin viikon päästä olisi taas juhlintaa kavereiden kanssa.
Pidetään bileet mihin on tulossa kaikki samat tyypit.
Ajattelin juoda sitten siideriä. Viiniä en aijo juoda koska mun maha olisi seuraavana päivänä ihan ripulilla.
En ota sitä riskiä. Kerkiän juomaan sitä viiniä sitten lomalla.
Nyt pidän taas taukoa viinipullosta. Mä olen päättänyt sen että yhden viinipullon juon vaan kuukauden aikana.
Ei enempää. Se aina maistuu hyvältä kun ei ole kuukauteen juonut sitä. Se päärynäviinipullo maksaa sen alle 8 euroa.
Mulla menee illan aikana koko pullo. Juon aina hitaasti sen.
En hirveällä vauhdilla. Nautin siitä. Mulla ei onneksi mene rahaa kauheasti mihinkään alkoholiin koska mä juon harvoin.
Onneksi en polta enää tupakkaa! En ole polttanut 9 vuoteen.
Enkä enää koskaan aijo polttaa. Ei edes tee mieli. Se haju on hirveä.
Suurin tupakka aski maksaa nykyään jo vähän yli 10 euroa.
Huhhuh. Silloin kun mä poltin niin aski oli jotain 3 euroa.
Poikaystävä ei onneksi polta tupakkaa. Mielummin käytän tupakkarahat ostamalla jotain kivaa itselle.
Eli shoppailuun. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus.
Ostan joka kuukausi jotain kivaa pientä ettei kaikki rahat mene.
Vaikka yhden vaatekappaleen kuukaudessa. Sitten noita uusia vaatteita alkaa kerääntyä pikkuhiljaa. Mun shoppailubudjetti on 50 euroa tai alle joka kuukausi. Nyt alan taas pikkuhiljaa säästämään seuraavaan desuconiin. Koko syksy aikaa säästää.

Ensi viikolla fazerin tehtaalle.Torstai 20.06.2019 07:44

Työviikko takana. Nyt nauttimaan juhannuksesta. Olen menossa sitä viettämään poikaystävän luokse. Olen vasta illalla lähdössä kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee hakemaan. Pääsee moottoripyörän kyytiin. Kivaa. Matka ei ole kuin 18 kilsaa. Nopeasti menee. Eilen mulla oli tosi kireä olo päässä. Mua ärsytti kaikki asiat.
Oli pakko päästä salille purkamaan paineita. Teki hyvää. Olin puolitoistatuntia salilla. Olin soutulaitteessa niin soudin 3 kilsaa.
Mä tykkään siitä laitteesta. Yksi mun lemppari. Siinä syke vaan nousee kun soutaa. Olin muissakin salilaitteissa. Yritän ainakin kerran viikossa päästä aina salille. Joskus käyn pari kertaa viikossa. Riippuu ihan jaksamisesta ja fiiliksestä. Niin sen mukaan.
En ole joutunut syömään rauhottavia tällä viikolla. Hyvin olen selvinnyt ja jaksanut. Harhoja mulla ei ole ollut aikoihin mikä on vaan hyvä.
Luulin että ne tulee taas sen takia että mulla on kireä olo mutta ei tulleetkaan. Uskon että juhannus menee ihan hyvin.
Lepäilen ja nautin. Pakko saada päärynäsiideriä. Ostan pari pulloa niitä ja jotain muuta. Siideriä aijon juoda juhannuksena. Ehkä päärynäviiniä myös. Poikaystävä varmaan haluaa käydä alkossa kun on vielä auki.
Ostaa taas jotain väkevää juomaa mitä minä en pysty juomaan enkä haluakkaan juoda. Ai niin. Meillä on kesäretki työporukan kanssa ensi viikolla. Mennään fazerin tehtaalle. Jee. Olen käynyt fazerin tehtaalla jo monta kertaa ja kivaa mennä sinne uudestaan.
Tiistaina mennään. Pitää ostaa sieltä paljon suklaata ja aijon myös ostaa poikaystävälle jotain tuliaisia.
Parhaalle kaverille myös. Varmaan niihin suklaisiin ja tuliaisiin menee noin 20 euroa ainakin ellei enemmän.
No menee mitä menee. Mulla on rahaa kyllä. Sain taas kelalta tänään rahaa. Saa sitten nähdä kuinka pitkä päivä on tiistaina.
Mutta kiva päivä tulee varmasti.
Joo salkkarit jäi kyllä aika mielenkiintoiseen kohtaan. Ismolla on toinen poika! Odotan jo innolla kun salkkarit sitten taas alkaa syksyllä ja näkee mitä tapahtuu.
No onneksi se pihlajasatu alkaa niin tulee edes jotain salkkareita.
Aletaan sitä katsoa parhaan kaverin kanssa. Varmasti mielenkiintoinen. Nyt mulla on pieni vaatekriisi.
Mitä mä puen päälle juhannuksena. Tekisi mieli laittaa se yksi mun mekko. Mekon aijon ainakin laittaa. Se on varmaa.
Sitten sen kanssa pitkät mustavalkoiset sukat mitkä löysin mun vaatekaapista. Ne sopii hyvin sen mekon kanssa.
Pitää olla nättinä kun on juhannus. Sain siivottua eilen.
Nyt on mukavaa mennä lomille kun kämppä on siisti.
Puhtaat lakanat sängyssä. Pitää muistaa ottaa dosetti mukaan lomille koska siellä on mun lääkkeet.
Pitää pakata se kohta. Olen melkein pakannut kaikki.
Poikaystävä sanoi eilen mulle että haluaa käydä tänään subwayssa.
No käymme sitten siellä. Se haluaa subileivän.
Pitää katsoa nukunko tänään päikkärit kun on aikaa.
Aikakin kuluu nopeammin kun nukkuu. Nukun jos nukuttaa.
Tokmannilla voisi käydä huvin vuoksi tänään. En ole vähään aikaan käynyt tokmannilla. Nyt aijon tänään käydä.
En varmaan aijo ostaa sieltä mitään. Ellei sieltä löydy joku halpa toppi. Ostan sen jos halvalla saa. Mutta. Nyt juhannusmusiikit soimaan. Tulee tosi hyvä juhannus. Nyt vaan nautitaan.

Kohta juhannus.Keskiviikko 19.06.2019 05:44

Juhannus alkaa lähestyä pikkuhiljaa. Olen lähdössä lomille. Poikaystävän luokse viettämään Juhannusta. Huomenna olisin jo lähdössä. Illalla. Poikaystävä tulee hakemaan mut moottoripyörällä.
Pakkaan vasta huomenna kamat. Ei ole vielä mikään kiire.
Viikko on sujunut ihan hyvin. Pahaa ahdistusta ei ole nyt onneksi ollut.
Eikä ole joutunut syömään rauhottavia. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen nyt voinut tosi hyvin.
Hyvä kausi menossa. Tänään aijon siivota. Saa kämpän kuntoon ennen kun lähden lomille. Pyykkiä mä pesin jo eilenä.
Nyt ei taas tarvitse pestä vähään aikaan. Ajattelin juoda juhannuksena. On niin hyvä sää niin on kiva olla ulkona auringon paisteessa ja juoda.
Päärynäviiniä ja siideriä ajattelin juoda. Huomenna käydään alkossa hakemassa juhannusjuomat. Poikaystäväkin ostaa jotain itselleen. Se siitä tipattomasta kesäkuusta. En pystynyt.
Pakko jo nyt saada juotavaa. Kun on juhannus ja kaikki juovat.
Minäkin. Rahaa tulee taas kelata tällä viikolla. Pystyy ostamaan juomat ja ruoat. Sitten vaan nautitaan. Tää päivä vielä töitä. Sitten pääsee rentoutumaan. Nopeasti tää päivä menee.
Nyt vaan hyvällä fiiliksellä tämä päivä.
Animea olen taas katsonut eteenpäin. Sain taas yhden sarjan katsottua loppuun ja aloitin uuden.
Viikonloppuna on tarkoitus katsoa taas. Kun on aikaa.
Olen taas innostunut katsomaan animea. Mikä on hyvä juttu.
Halusin herätä tänään aikaisemmin kuin yleensä. Heti kun kello soi niin nousin heti ylös. Heräsin vähän ennen viittä.
Keitin äsken aamukahvit. Nyt olen hereillä. Pirteänä uuteen päivään.
Nyt nautitaan elämästä. Olen todella onnellinen tällä hetkellä. Mulla on itse asiassa kaikki asiat hyvin tällä hetkellä. Ihmisuhteet ja raha asiat on kunnossa. Ei tarvitse stressata. Lämmin päivä varmaan tulossa taas tänään. Eilen oli tosi kuuma. Helteet ovat alkaneet.
Saa nähdä koska sataa vettä. Sitten on taas ihan mukavaa kun vettä sataa ei ole enää niin kuuma.
Raikas ilma sateen jälkeen. Kohta musiikkia soimaan ja siivotaan.
Kerkiän vähän siivota ennen kun menen töihin.
Tai sitten saan jo kaiken siivottua. Katsotaan.
Paras kaveri lähtee huomenna mökille viettämään juhannusta.
Viestitellään sitten juhannuksena. Miten menee.
Uskon että juhannus sujuu hyvin ettei tarvitse syödä rauhottavia.
Otan silti varmuuden vuoksi yhden rauhottavan mukaan.
Tulee varmasti vaan hauskaa. sain verikoe ajan eilen. 8 heinäkuuta.
Sitten taas piikille. Joutuu joka kuukausi käymään verikokeissa. Olen tottunut. Lääkityksen takia. Leponex lääke ei ihan heti lopu.
Kävin taas hakemassa niitä. Tänään vika salkkari jakso. Pakko katsoa mitä siinä tapahtuu. Jotain hyvin jännää.
Sitten taas odottaa koko kesän että jatkuu taas syksyllä.
Niin kuin aina. Pihjalasatu alkaa ensi viikolla. Jee. sitä sitten katsotaan parhaan kaverin kanssa. Odotan innolla sitä.
Nyt alan siivota.

Olen kipeä.Sunnuntai 16.06.2019 08:19

Desucon viikonloppu ei mennyt ihan putkeen. Perjantaina jouduin menemään lääkäriin koska mulle oli iskenyt virtsatietulehdus. Sain onneksi jo antibiootit perjantaina illalla. Meidän piti jo perjantaina mennä desuconiin mutta ei onnistunut. Eilen oltiin desuconissa mutta tänään ei mennä koska mä olen kipeä ja väsynyt. Noi antbiootit väsyttää aika kivasti. Mutta. Tuli ostettua kaikkea kivaa. Yksi reppu, laukku, figuuri. Poikaystävälle löysin hienon animepyyhkeen minkä se saa tänään kun on tulossa käymään. Mutta oli kiva lauantai päivä. Käytiin burger kingissä syömässä. Otin semmoisen kana aterian. Mikä oli tosi hyvää. Pitää alkaa käymään useammin burger kingissä syömässä. Kavereiden kanssa. Se on yksi mun lempi ruokapaikka.
Mä taas nukahdin sohvalle eilen illalla ja nukuin koko yön siinä. Pikkasen väsytti jo tuossa illalla kun päästiin kotiin. Oli ihanaa päästä suihkuun. Katsoo haetaanko ruokaa tänään poikaystävän kanssa. Pari leffaa on tullut netflixiin mitkä aiotaan katsoa. Vietetään kiva päivä. Huomenna on sitten viimeinen antibioottikuuri päivä. Sitten olen taas terve. Arki alkaa taas huomenna. Pitää mennä töihin. No lepäilee tämän päivän niin jaksaa sitten huomenna. Huomenna en pääse salille koska siellä on joku siivouspäivä. Kuulin näin kaverilta. No menen salille sitten taas vaikka keskiviikkona. Silloin on hyvin aikaa.
Huomasin perjantaina että animelehti oli uudistunut.
Selasin sen vaan läpi enkä ostanut koska se lehti maksoi 10 euroa.
Kallis lehti. Mä keräsin aikoinaan noita animelehtiä silloin kun ne oli halvempia. Mulla on aika kiva pino niitä. En todellakaan aijo heittää niitä pois. Ovat arvoikkaita.
Ekan animelehden ostin 14 vuotiaana. Siitä se harrastus sitten lähti.
Harrastan edelleen animea ja mangaa. Mangaa voisi taas alkaa keräilemään. En ole kerännyt pitkiin aikoihin. Olen vaan keskittynyt animen katsomiseen. Kohta katson mitä puen tänään päälle. Lämmin päivä tulossa tänään. Puen kevyet vaatteet.
Legginsit aijon laittaa jalkaan tänään. Sitten joku t-paita.
Poikaystävä on tulossa taas moottoripyörällä.
Pääsee taas sen kyytiin. Mukavaa. Suunniteltiin kaverin kanssa että ensi kerralla kun on desucon niin Mentäisiin viikonlopuksi hotelliin. Niin bussilla ei tarviste koko ajan kulkea.
Tietysti me otetaan se halvin hotelli. Mulle riittää että siellä on sänky, vessa ja suihku. Sitten voidaan kaverin kanssa valvoa koko yö ja juhlia. Sitten kun on desucon taas niin ostan sieltä taas pehmolelun.
Siellä oli taas ihania pehmoleluja.
Aika kalliita. Mutta hienoja. Päätin että siitä mun uudesta repusta tulee mun reissureppu. Mihin voi pakata kaikki vaatteet.
Se on tilava niin siihen mahtuu hyvin.
Aina kun lähden lomille niin pakkaan siihen. Se reppu maksoi 35 euroa. Se on aika värikäs ja siinä on animehahmoja.
Mutta. Seuraavaa desuconia odotellen taas.
Kyllä se aika kuluu nopeasti niin taas on desucon.
Se on nyt taas talvella niin saa nähdä onko kamalan kylmä. Toivottavasti ei.

Desucon. :)Perjantai 14.06.2019 08:24

Desucon viikonloppu. Tätä olen niin odottanut. Kävin eilen kylillä nostamassa desuconrahat. Nyt on bussirahat, ruokarahat, ja shoppailurahat. Mulle tuli taas kelalta rahaa niin hyvin niillä rahoilla pärjää viikonlopun. Mennään ehkä jo tänään kaverin kanssa. Jos kaveri vaan jaksaa koska se on ollut nyt kipeä. Jos ei tänään mennä, niin huomenna sitten mennään ja sunnuntaina. Menemme huomenna burger kingiin syömään. Ihanaa. En ole pitkään aikaan käynyt siellä. Nyt on taas kiva mennä. Otan niin ison aterian niin sillä sitten jaksaa pyöriä tuolla desuconissa. Shoppailu budjetti on 100 euroa. Sillä saa vaikka mitä kivaa animekrääsää ostettua. Ostan varmaan jonkun figuurin ainakin. Jos löytyy joku lempi animehahmo.
Katson jos löytyy taas hienoja julisteita. Millä voin sisustaa kämpän. Viimeksi kun olin desuconissa niin ostin pari julistetta.
Ei olleet kamalan kalliita. 10 eurolla sai pari julistetta.
Siellä myydään taas noita ihania pehmoleluja. Viimeksi ostin semmoisen ison koira pehmolelun.
Maksoi jotain 40 euroa. Mutta se oli aivan ihana. Nyt päätin etten varmaan osta mitään pehmolelua sieltä. Mulla loppuu sohvalta kohta tila koska se on täynnä pehmoleluja.
Olen ostanut niitä ja saanut.
Kohta salkkarit jää kesätauolle. Taas se vika jakso jää dramaattiseen kohtaan. Pakko katsoa mitä tapahtuu.
Sitten alkaa se pihlajasatu mitä mä ja paras keveri aletaan katsomaan. Se on varmasti hauska. Näkee vanhoja hahmoja.
Miten ne ovat muuttuneet. Sain eilen siivottua. nyt kämppä on taas siisti hetken aikaa. Siinä siivotessa meni se aamupäivä. Rauhassa sain siivottua. Pyykkiä pesen sitten jossain vaiheessa taas.
Sitä kertyy aina. Ajattelin tänään katsoa animea ajan kuluksi.
Katson sen yhden sarjan loppuun mitä aloin katsoa viime viikonloppuna. Kolme jaksoa jäi katsomatta.
Sitten kun olen sen katsonut niin jatkan sitten katsomalla noita animesarjoja mitä on netflixissä. Siellä on muutama sarja mitkä haulan katsoa alusta loppuun.
Ja varmasti tuonne netflixiin on tulossa lisää uusia animesarjoja. Niitä odotellen. Kohta alan kuunnella fiilistely musiikkia.
Odotan jo että pääsee desuconiin. Ai niin puhelimen akku pitää ladata täyteen niin pystyy ottamaan siellä paljon kuvia ja videokuvaa. Pääsee näkemään hienoja cosplay asuja mitä muilla on siellä. Ajon käydä tokmannilla hakemassa vähän limua.
On limupullo mukana siellä desuconissa. Hyvä juoda koska siellä on paljon porukkaa. Onneksi siellä on noita vesipisteitä.
Saa vettä juotua. Maksan kaverille siitä desucon lipusta tänä viikonloppuna kun sain nyt rahaa.
Sanoin kaverille eilen siitä ja se ilahtui. Kaveri hommasi ne liput.
Olen siitä iloinen että desucon on pari kertaa vuodessa.
Se on mulle todella tärkeä tapahtuma koska harrastan animea ja mangaa. Kaverin kanssa on nyt tullut tapa käydä desuconissa.
Joka vuosi. Mutta. Nyt vaan nautitaan. Elämästä ja kesästä.
Sekä desuconista.

Huomenna desucon :)Torstai 13.06.2019 07:49

Hyvin olen jaksanut tämän viikon. Päivä kerrallaan. Huomenna desuconiin kaverin kanssa. Kivaa taas mennä sinne. En aijo ostaa mitään sieltä. Fiilistelen vaan. Otan paljon kuvia siellä. En vielä ole päättänyt miten aijon pukeutua sinne. Katsoo sään mukaan.
Huomenna sataa vissiin vettä tai voihan olla että paistaa aurinko. Sen näkee huomenna. Bussimatka rahoja en ole vielä nostanut. Käyn huomenna hakemassa. Hyvin on aikaa ennen kun lähdemme.
Neljän bussilla lähetään kohti lahtea. Tullaan illalla sitten myöhään takaisin. Tulee kiva ilta. Lauantaina menemme sitten taas desuconiin.
Käydään burger kingissä syömässä. Ihanaa. En ole pitkään aikaan käynyt siellä taas syömässä. Saa nähdä minkä aterian aijon ottaa.
Viikko on sujunut ihan hyvin. Vähän on väsyttänyt mutta ei ole pahasti ahdistanut. Eikä ole joutunut syömään onneksi rauhottavia.
Mikä on vaan hyvä. Töissä on mennyt hyvin. Työ viikko on taas takana päin. Ensi viikon maanantaina taas töihin. Juhannus alkaa lähestyä. Olen menossa poikaystävän luokse viettämään juhannusta. Tulee mukavaa. Voi olla että tulee juotua juhannuksena. Se siitä tipattomasta kesäkuusta. Juon sitten päärynäviiniä ja siideriä. Juhannuksena pitäisi olla aika upea sää. Lämmintä. Aurinko paistaa. Ihanaa. Voi olla vaikka ulkona. Hyvä että vettä ei sitten sada.
Mutta voihan olla että sää muuttuu vielä. Heräsin tänään vähän ennen seitsemää. Kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan siivoilemaan. Saa kämpän taas kuntoon.
Mulla on hyvin aikaa siivota koko aamupäivä. Ei ole onneksi mikään kiire. Pyykkiä ei tarvitse onneksi pestä.
Pesin tuossa tiistaina. Ei ole sen jälkeen hirveästi pyykkiä kertynyt.
Kävin verikokeissa maanantaina.
Pääsin etuajassa kun ei ollut ruuhkaa. Sen jälkeen kävin apteekissa hakemassa lisää leponexia. Nyt on taas lääkkeitä.
Ei lopu ihan heti. Masennus lääkettä ei joudu onneksi hakemaan ihan jatkuvasti. Yksi paketti kestää sen kolmisen kuukautta.
Missä on 100 tablettia. Aamulla mulla menee se masennuslääke.
On ollut hyvä. Olen jo vuosia syönyt masennuslääkettä.
Enkä aijo lopettaa niiden syömistä koska se lääke todella auttaa minua. Se lievittää ahdistusta. Mulla menee 10mg sitä.
Aloitin syömään masennuslääkettä kun olin 14 vuotias.
Mulla oli tosi paha masennus silloin. Kävin psykologin luona juttelemassa. Nyt mun ei enää tarvitse käydä psykologilla koska mulla menee nyt tosi hyvin. Olen onnellinen.
Jaksaa elää tätä elämää. Aina ei ole helppoa. Huonoja päiviä on välillä. Mutta niistä aina selviää.
Huonon päivän jälkeen seuraava päivä on parempi.
Otan sinne desuconiin rauhottavan varmuuden vuoksi mukaan.
Jos alkaa yllättäen ahdistamaan. Hyvä olla mukana.
Bussissa saattaa tulla myös huono olo. Bussimatkat on välillä vaikeita. Välillä ne menee hyvin välillä ei.
No onneksi kaveri on mukana kun ollaa bussissa. On juttu kaveri.
Voidaan jutella koko bussimatka.
Niin se menee äkkiä. En malta odottaa huomista! Tulee kivaa varmasti. Samalla nautitaan kesästä.

Perjantai! :)Perjantai 07.06.2019 07:50

Tänään mulla ei ole mitään ohjelmaa. Voi ottaa ihan rennosti! Ajattelin tänään nukkua ainakin päikkäreitä. Kaupassa käyn illalla vasta. Ostamassa vähän herkkuja viikonlopuksi. Eilen oli tajuttoman kuuma! Tänään on varmasti yhtä lämmin. Pitää juoda nyt paljon vettä. Ettei tule nestehukka. En hirveästi halua mennä ulos mutta kaupassa pitää käydä. Eilen mulla oli vähän ahdistava päivä. Mutta mä selvisin.
En joutunut syömään onneksi rauhottavaa. Oli tosi lähellä että olisin ottanut sen. Uskon että tämä päivä on paljon parempi mitä eilinen.
Poikaystävä lähtee reissuun viikonlopuksi ja se tulee vielä käymään mun luona ennen kun lähtee. Keritään moikata. Ikävä vähän tulee mutta onneksi voi aina soittaa. Heräsin tänään ajoissa. Vähän yli seitsemän. Koitan joka aamu aina herätä aikaisin. Uni tulee sitten aina hyvin illalla. Olen siitä todella onnellinen että mä nukun joka yö hyvin. Ja että mua alkaa aina nukuttaa siinä yhdeksän aikaa. Noi lääkkeet pistää aina väsyttämään illalla mikä on vaan hyvä.
Nukun joka yö aina vähintään sen 9 tuntia. Enkä mä koskaan herää yöllä vaikka vessaan. Nyt on pirteä olo. Join aamukahvit äsken. Herätti mut hyvin. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa lisää. Alkaa kohta olla taas loppu. Aamukahvi pistää mun päivän aina käyntiin.
Juon aika vahvaa kahvia joka aamu. En tykkää laihasta kahvista.
kahvia mulla menee päivän aikana vähintään pari kuppia.
Teetä tulee juotua paljon enemmän. Onneksi en juo kauheasti kahvia. Yksikin kuppi riittää päivän aikana.
Olen huomannut sen että jos en ole juonut kahvia pariin päivään niin mulle tulee se päänsärky. Pitää siis juoda kahvia joka päivä.
Aina kun juon teetä niin laitan hunajaa sinne sekaan. Tosi hyvää.
Kohta muuten pitää ostaa lisää hunajaa taas.
Alkaa olla loppu. Kohta voisi laittaa jotain hyvää musiikkia soimaan ja alkaa fiilistelemään tätä perjantai päivää. Nyt on kesä ja siitä nautitaan. Aurinko paistaa ja on lämmin.
Ostan ehkä jäätelöä kun käyn illalla kaupassa. Jäätelö maistuu aina.
Limua tekisi myös mieli mutta olen päättänyt vähentää limun juontia.
Etten kauheasti joisi. No ehkä pari tölkkiä voisi ostaa.
Ei sen enempää. Sitten en taas juo ainakaan viikkoon limua.
Tosiaan mä päätin että nyt on tipaton kesäkuu.
Mun ei edes tee mieli yhtään alkoholia. Se on vaan hyvä juttu.
Hyvin pystyn olemaan tämän kuun ilman alkoholia.
Sitten kun mulla alkaa loma niin sitten tekee taas varmasti mieli.
Kesäkuu vielä töitä sitten mulla on koko heinäkuu lomaa.
Ihanaa. Nautin täysillä lomasta. Teen kaikkea kivaa. Kavereiden kanssa aijon viettää paljon aikaa sekä poikaystävän kanssa.
Katsoo sitten kun rahatilanne on hyvä, niin voisi taas tehdä shoppailu reissun. Ostelemaan vähän lisää kesävaatteita.
Heinäkuussa sitten. Menen taas cubus liikkeeseen käymään.
Uusia mekkoja haluaisin kovasti. Ei mitään kalliita vaan halpoja.
Mitkä näyttää hyvältä päällä.
Uusia toppeja pitää myös ostaa. Mutta. Nyt musiikit soimaan.
Tästä tulee hyvä päivä!