IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kotiin :)Perjantai 31.10.2014 08:38

se olisi viikonloppu. olen menossa kotiin viikonlopuksi. mua tullaan hakemaan illalla vasta. pitää käydä kaupassa tänään päivällä.
pitää hakea muutama juttu. naisten ryhmä on taas tänään. saa nähdä että mitä tehdään. ei mitään tietoa.
nyt on hieman väsynyt olo. mutta enköhän kohta piristy.
olen melkein pakannut jo. aijon ottaa kannettavan mukaan lomille.
katson vaikka animea jos tulee tylsää.
en eilenä jaksanut lähteä lenkille. kotona aijon lenkkeillä.
äidin tai veljen kanssa. pitää ottaa jotkut lämpöiset ulko vaatteet mukaan. eilenä en syönyt paljoa. ei oikeen maistunut ruoka.
eikä varmaan nytkään maistu. koitan silti syödä jotain.
taas on näitä nälkä päiviä. nautin taas siitä olosta että on nälkä.
ja tyhjä olo. mulla ei ole ollut vähään aikaan taas tätä.
nyt se tuli taas. saa nähdä että kauanko kestää.
suklaakaan ei oikeen nyt maistu. syön sitten taas kun maistuu.
eihän noi mun suklaat karkaa minnekkään. onneksi.
tää päivä menee varmaan koneella ollessa. ja käyn kaupassa.
robbarissa ajattelin myös käydä. haen sieltä vähän kivennäis vettä.
juon sitä sitten viikonloppuna. alkoholin sijasta.
kerroin poikaystävälle että olen menossa kotiin viikonlopuksi.
en ole varma että nähdäänkö tänä viikonloppuna.
saa nähdä. nyt kun mulla on paljon aikaa tänään ennen iltaa niin voisi katsoa animea ajan kuluksi. en ole nyt vähään aikaan katsonut.
nyt on tullut noista uusista sarjoista uusia jaksoja.
olen vähän jäljessä. tänään pitää katsoa muutama.
ja bb pitää myös katsoa. kaikki iholla jaksot olen katsonut tällä viikolla. eilenä repesin salkkareissa taas sille ullalle. se on niin paras. naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin.
illalla katsottiin myös sinkku elämää ja sinkku laiva. menin sitten taas yhdeksän jälkeen nukkumaan. nukahdin saman tien.
ja heräsin taas tänään ennen seitsemää ja keitin kahvia.
voi olla että tänään en ehkä jaksa katsoa bbtä telkasta. laitan sen tallennukseen. katson sen sitten vaikka huomenna jos kerkeän.
kerkeän varmaan skypettää poikaystävän kanssa ennen kun lähden täältä. lemmen viemää pitää katsoa tänään. mun kaveri on taas tulossa katsomaan mun luokse. salkkareita en näe koska silloin mua ollaan tulossa hakemaan. maanantaina näen sitten seuraavan kerran salkkarit. kohta pitää ottaa taas aamu lääkkeet.
mulla menee se masennus lääke aamuisin. saa nähdä että kauanko joudun vielä syömään sitä. ainakin se on mua auttanut. mikä on vaan hyvä. ei siitä haittaakaan ole ollut. aloitin sitä syömään muutama vuosi sitten kun oli vaikeaa. mulla oli silloin paha masennus ja olin ali painoinen. melkein jouduin sairaalaan.
mutta nyt mun asiat on ihan hyvin omasta mielestä.
välillä on vaikeaa mutta niistä on aina selvitty.

viikonlopuksi kotiin.Torstai 30.10.2014 11:27

huomenna alkaa taas viikonloppu. olen menossa todennäköisesti kotiin myrskylään viikonlopuksi. näen mun veljeäkin. sekin on tulossa viikonlopuksi kotiin. aamulla oli jotenkin ahdistava olo ja mua itketti.
mutta. nyt kun sain itkettyä niin fiilis on parempi.
tänään on taas toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. illalla ajattelin mennä lenkille. aijon pyytää yhtä kaveria mukaan. jos se haluaa lähteä. sitten olen menossa sen saman kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. äsken katsoin uusinnan aamulla.
nyt kämppä on siisti. täällä taas viihtyy.
mulla oli punnitus aamulla. paino oli 53,3 kg. oli noussut. mutta se on hyvä ettei ole tippunut yhtään. olen ihan tyytyväinen.
jännitti vähän kun menin sinne punnitukseen. mutta hyvin meni :)
kävi eilenä apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä. nyt ei tarvi vähään aikaan hakea. eilenä oli jotenkin väsynyt fiilis. en meinannut jaksaa lähteä kuntosalille. mutta jaksoin mennä. ja se oli iloinen yllätys että mun kaveri tuli myös sinne. oli juttu seuraa.
ja ihan hyvin meni salilla. kannatti mennä :) tuli hyvä olo sen jälkeen.
tästä on tulossa ihan mukava päivä :) näkee kavereita.
animea en ole katsonut muutamaan päivään. viikonloppuna voisi katsoa kun on aikaa. aijon ottaa kannettavan mukaan kotiin. on sitten jotain tekemistä jos tulee tylsää. pääsen taas pitkästä aikaan saunaan. kotona on puu sauna. en ole aikoihin käynyt saunassa.
nyt on kiva mennä. pitää ostaa joku limu pullo sauna juomaksi.
alkoholia en aijo juoda. ei edes tee kauheasti mieli.
suklaata aijon syödä. mulla on sitä jonkin verran :D poikaystävä osti. en ole vielä kerennyt syömään. huomenna pitää käydä kaupassa koska lauantaina kaupat on kiinni.
tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso ja iholla. toiminta tunnin jälkeen mulla on aikaa katsoa. ennen kun lähtee lenkille.
pimeä tulee aika nopeasti jo illalla. mutta. menen silti.
onneksi ei sada vettä.

masennus lääke.Keskiviikko 29.10.2014 08:31

keskiviikko. tänään olisi ohjelmassa paja tunti ja kuntosali illalla.
ajattelin nukkua tämän aamu päivän.
eilenä olin joo psykologilla. juteltiin syömisestä,pari suhteesta,juomisesta, suklaasta.. melkein kaikesta mahdollisesta.
oli ihan hyvä käynti kerta. menen seuraavan kerran taas psykologille joulukuun alussa. vielä on kuukausi aikaa.
eilenä oli taas sählyä. miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin sählyssä. kerrankin. ei olla aikoihin voitettu.
nyt voitettiin. yay. meillä on jotain halloween juttuja pajalla. saa nähdä mitä tehdään. toivon että mun kaveri tulee tänään kuntosalille. me ei olla nähty nyt pariin päivään kun sillä mun kaverilla on ollut muita juttuja. eilenä olin taas parhaan ystävän luona katsomassa telkkua. katsottiin salkkarit,uusi päivä ja sinkku laiva. yhdeksältä menin sitten taas nukkumaan ja nukahdin melkein heti. laitoin taas bbn tallennukseen. yritän katsoa sen tänään. animea en ole katsonut pariin päivään. huomenna koitan katsoa jotain sarjaa.
mun ihottuma on alkanut onneksi hävitä iholta. se rasva minkä lääkäri määräsi niin se on auttanut. tosi hyvä juttu. sitten kun on kesä niin voi pitää toppia ja minihametta. tai shortseja.
pitäisi kohta alkaa ostelemaan joulu lahjoja. kavereille pitää ostaa jotain kivaa. ja jotain poikaystävälle. mä olen varma että mä saan paljon suklaata. kavereilta ainakin. ne on aina antanut mulle suklaata lahjaksi joka joulu. ei se mitään. pidän suklaasta :)
eilenä en muistanut katsoa iholla jaksoa. tallensin sen mutta en ole vielä katsonut. tänään tai huomenna yritän muistaa katsoa.
ei enää kauaa niin bb loppuu. aika on mennyt tosi nopeasti.
saa nähdä että kuka voittaa. tänään pitää vähän taas siivota tätä mun kämppää. vähän sekaisin. niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. käyn joko tänään tai huomenna siellä apteekissa. pitää hakea sitä leponexia. muistin eilenä sanoa psykologille että uusii ne lääkkeet. saa niitä sitten. eilenä kävin taas pyörimässä seppälässä. en ostanut mitään. katselin vaan. siellä oli yksi ihana talvi takki mikä maksoi 90 euroo. aivan ihana. olisin niin halunnut ostaa sen.
mutta. mulla on ihan tarpeeksi noita takkeja niin mä en tarvi uutta.
kohta tulee taas rahaa ensi kuun alussa. 4 ja 7 päivä. ja laksujakin tulee taas ensi kuussa. niihin menee aina jonkin verran rahaa aina.
alennus myynnit alkaa sitten taas ensi vuoden alussa. pitää katsoa jos menisi vaikka silloin lahteen shoppailemaan. otan kaverin mukaan sinne. ei tarvi yksin sitten shoppailla.
mutta. pitää vielä suunnitella. kohta mun pitää ottaa aamu lääkkeet.
masennus lääkkeitä mun ei tarvi vähään aikaan hakea apteekista koska mulla on pari pakettia niitä. ei lopu vähään aikaan.
ja saa nähdä kauanko joudun vielä syömään niitä. ne on kumminkin auttanu. mikä on vaan hyvä.

taas psykologille.Tiistai 28.10.2014 08:18

tänään mun pitää mennä psykologilla käymään. mulla on aika yhdeltä.
samalla reissulla käyn varmaan kaupassa. onneksi ulkona ei ole kauhean kylmä. aijon kävellä sinne.
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä en nähnyt.
eilenä oli tosi hyvä kuntosali tunti. tuli hiki ja hyvä olo sen jälkeen.
olen tyytyväinen. mun kaveri ei tullut eilenä mun kanssa kuntosalille.
se tulee varmaan taas keskiviikkona.
tänään mun pitää pestä pyykkiä. sitä on kertynyt kivasti. lakanat pitää myös pestä. mä yllätyin tosi paljon että joni tippui bb talosta. tuli aika yllätyksenä. tänään pitää katsoa taas eilinen jakso minkä tallensin. niillä oli näköjään taas bileet.
tänään pitää mennä pelaamaan sählyä iltapäivällä. saa siinäkin liikuntaa. animea aijon katsoa tänään. varmaan pari jaksoa.
mulle on nyt maistunut taas ruoka. mikä on hyvä juttu. yritän tänäänkin syödä. muutenkin olo on hyvä tällä hetkellä.
rento fiilis. kohta on marraskuu. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. alan aina heräämään kun olen juonut sen. oon nyt alkanut tykkäämään näistä aamuista.
ennen nukuin aina kun pystyin aamuisin. mutta kun herää aikaisin niin illalla uni tulee nopeasti. olen huomannut sen.
pitää muistaa sanoa psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. pitää sitten tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa se.
tänään mun pitää muistaa ostaa noita ponnareita. mulla on vaan pari jäljellä. pitäisi joku päivä käydä myös robbarissa. mä haluaisin jonkun uuden kynsilakan ostaa sieltä. siellä oli aika kivoja värejä.
haluaisin taas käydä seppälässä. mutta. päätin nyt etten osta mitään vähään aikaan. mä jopa löysin mun kaapista yhen laukun mitä en ole käyttänyt kertaakaan. kiva löytö. alan nyt käyttämään sitä laukkua. eilenä sain siivottua vähän mun vaate kaappia. kaivoin esiin mun villapaidat ja hupparit. ja laitoin ne järjestykseen.
nyt se kaappi on hiukan siistimpi. mä luulen että mulla on tällä viikolla se punnitus. luulen että mun paino on pysynyt samana.
mikä olisi vaan hyvä. mutta. sen näkee sitten.

jälleen maanantai.Maanantai 27.10.2014 08:16

se olisi taas maanantai. viikonloppu meni tosi nopeasti. mutta oli mukavaa :) tänään mulla on kai se psykologi. mutta se selviää tänään.
join juuri ison kupin mustaa kahvia. jotta heräisin.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) aijon olla positiivinen ja rento. tästä on tulossa varmasti ihan hyvä päivä. illalla taas salille kuntoilemaan, skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita ja uusi päivä. huomenna aamulla aijon katsoa lemmen viemää uusinnan koska tänään en näe sitä.
animea voisi katsoa tänään. ja eilinen bb jakso. en vielä tiedä että kuka nyt tippui mutta aijon katsoa sen tänään ja yllättyä. en aijo mennä bbn sivuille katsomaan että kuka lähti. menin eilenä jo yhdeksän aikaan nukkumaan. katsottiin parhaan kaverin kanssa vino show. se oli taas hauska :D tuli naurettua.
huomenna pitää taas pestä pyykkiä. mulla on kiva pyykki vuori.
ja kahvi kupit pitäisi tiskata. teen sen tänään.
toi mun ihottuma on alkanut parantua. olen joka ilta nyt laittanut sitä rasvaa mitä lääkäri määräsi. saa hyvin sen pois ennen kesää :)
mun pitää ostaa uusia ponnareita. mulla on enää yksi ponnari jäljellä. mä aina onnistun hukkaamaan niitä. en tiedä että minne.
tämän viikon viikonloppuna olen varmaan menossa kotiin viettämään viikonloppuna. haluan nähdä mun vanhemmat ja viettää niiden kanssa aikaa. en ole pitkään aikaan käynyt kotona.
nyt voisi mennä :) pitää vielä katsoa. luin anime lehdestä että nisekoi ja tokyo ghoulista on tulossa toiset tuotanto kaudet. mä olen nyt katsonut vasta viisi jaksoa tokyo ghoulia. ihan hyvä anime. ja nisekoi on myös hyvä. ihan jees että tulee jatkoa.
tällä hetkellä katson myös sellaista animea kuin \"Bokura ga ita\"
se anime on tullut 2006 vuonna. ihan hyvä. jaksoja on kiva määrä mitä katsoa. aijon varmaan huomenna katsoa tuota animea koska silloin mulla on enemmän aikaa. mangaa pitäisi myös lukea.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosetteihin. ja kun menen sinne psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon leponexin.
mulla alkaa kohta loppua se lääke. koitan muistaa sanoa.
masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti jäljellä. huomasin taas että en ole taas vähään aikaan tarvinut rauhottavia. mikä on hyvä juttu :) niitä ei tarvi kauheasti ostella koska mulla menee niitä tosi vähän. en vielä tiedä että käynkö kaupassa. jos en tänään niin vaikka vasta huomenna. pitäisi niitä ponnareita ostaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2014 16:56

miksi tää ei tuu näkyviin?

blogi !Sunnuntai 26.10.2014 16:52

ihanaa päästä vihdoin ja viimein kirjoittamaan tänne blogia! irciä ei ole nyt viime päivinä pystynt käyttämään.
on ollut mukava viikonloppu. oon ollut poikaystävän luona.
ollaan pelattu steamia. yhtä rooli peliä. mikå vaikutti kivalta. nimeä en muista tällä hetkellä. fiilis ja olo tila on ollut hyvä tällä hetkellä. pääsi viettämään viikonloppua. sipsiä ja suklaata on tullut syötyä. poikaystävä osti mulle panda suklaa rasian <3 en ole vielä syönyt sitä. syön sen sitten seuraavan viikon viikonoppuna.
animea on tullut nyt paljon katsottua tänä viikonloppuna.
aloitin katsomaan jopa tokyo ghoulia. hyvä anime :3 sitten olen katsonut noita uusia sarjoja. ostin uusimman anime lehden viime perjantaina. olen melkein lukenut sen.
eilenä sain maksettua loput laskut. tilille jäi vielä kivasti rahaa.
kohta vaihtuu taas kuu niin saa lisää rahaa. tekisi niin mieli päästä shoppailemaan. huomenna taas kuntosalille. kaverin kanssa.
eilenä en jaksanut katsoa bbtä niin laitoin sen tallennukseen. tänään pitää katsoa se talk show. menen parhaan kaverin luokse katsomaan sen. jos mua alkaa väsyttää niin laitan sen tallennukseen ja katson sen seuraavana päivänä. huomenna menen varmaan kaupassa käymään. huomenna en näe lemmen viemää koska olen salilla silloin. ai niin sen roolipelin nimi oli dragon quest mitä pelattiin poikaystävän kanssa. mä tykkäsin siitä pelistä :3 perjantaina kun käytiin poikaystävän kanssa robbarissa niin ostin x boxin ohjaimen. minkä voi liittää tietokoneeseen ja käyttää joissakin steamin peleissä. ajattelin ostaa tuon final fantasy seiskan steamista.
maskoi vaan 13 euroa. sen on kyllä yksi parhaista peleistä mitä olen pelannut. ja nyt on kiva taas pelata jotain tosi pitkän tauon jälkeen.
tykkään eniten noista roolipeleistä. ja on kiva pelata jotain pelejä poikaystävän kanssa. kohta pitää taas mennä verikokeisiin. kuu vaihtuu kohta. psykologi mulla oli vissiin huomenna ? no se selviää sitten. jos se on huomenna niin saa sen pois alta.

bb jussi :DTorstai 23.10.2014 11:15

huomenna olisi taas perjantai. en tiedä että mitä teen viikonloppuna. tänään varmaan selviää. fiilis on älyttömän hyvä tällä hetkellä :)
mikään ei ahdista tai harmita. alan kohta vähän siivoamaan.
koska tänään meillä on siivous päivä. eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä. ja kerettiin nähdä jopa lemmen viemää.
tänään ajattelin katsoa animea taas kun on aikaa. eilinen bb jakso pitää myös katsoa. niillä alkoi se syys myrsky juttu.
eilenä repesin salkkareissa taas ullalle. se on vaan niin paras :D
tänään pitää katsoa taas salkkarit. jee. tänään on tullut rahaa. yli sata euroa. pitää maksaa se yksi lasku. mikä on melkein sata euroa.
mulle on nyt taas maistunut ruoka. mikä on vaan hyvä. nyt ei ole ollut semmoisia nälkä päiviä. olen yrittänyt syödä.
tänään olen menossa taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
siihen sarjaan on nyt tullut uusia hahmoja.
menen varmaan taas lenkille tänään ruoan jälkeen. on semmoinen fiilis. siellä on vähän kylmä mutta ei se mitään. onneksi omistan toppa housut mitkä lämmittää. jos olen menossa lomille viikonloppuna niin päätin etten aijo nyt tänä viikonloppuna juoda alkoholia. aijon pitää vähän taukoa. katsoo sitten taas joskus kun tekee mieli. säästän ainakin taas rahaa kun en juo.
mun pitäisi edelleen siivota toi mun vaate kaappi. en ole vaan jaksanut. aijon kyllä siivota sen jossain vaiheessa.
pitäisi kaivaa esiin kaikki mun villapaidat ja lämpöiset hupparit. en jaksanut eilenä käydä seppälässä. ajattelin käydä taas vaikka vasta ensi kuussa. sitten kun on tullut taas rahaa. voisi harkita ostaa se villa paita tai neule sieltä. viikonloppuna aijon syödä paljon suklaata. viime viikon viikonloppuna en pystynyt kauheasti syömään suklaata mahan takia. mutta nyt pystyy taas syömään :)
mulla on tällä hetkellä fazerin jogurtti suklaata. se on tosi hyvää.
mulla on myös pantteri karkki pussi myös. syön senkin ^^
viikonloppuna aijon juoda vaan limsaa ja kivennäisvettä. ne on ihan hyvät juomat. ainakaan ei tule huono olo.
musta vähän tuntuu että ensi viikolla mulla voi olla taas punnitus. saa nähdä paljonko painan. toivon että paino on pysynyt samana.
eikä olisi kauheasti tippunut. mutta. sen näkee sitten.
mä näin viime yönä ihan outoa unta. mä seurustelin bb jussin kanssa :D ei vitsi mikä uni. se tuntui niin todelliselta. mutta onneksi se oli vaan unta. heräsin ja olin silleen että mitä ihmettä :D
en ole pitkään aikaan taas nähnytkään unia. mutta nyt taas näin.
ehkä alan nyt siivoamaan.

keskiviikko.Keskiviikko 22.10.2014 11:24

keskiviikko. tänään olisi ohjelmasssa kokki ryhmä aamulla, paja yhdeltä..pitää käydä kaupassa tänään. illalla mennään taas kaverin kanssa lenkille. kivasti ohjelmaa tänään. päivä menee varmasti nopeasti. fiilis on hyvä tällä hetkellä. eilenä mulla oli jostain syystä vatsa kipeä. otin särkylääkkeen niin se onneksi auttoi.
varmaan oli vielä menkka kipuja. kerkeän varmaan tänään katsomaan eilisen bb jakson. niillä oli nyt bileet. pitää kyllä katsoa. danilla ja jennalla heilui taas peitto. bbn sivuilla pitää käydä kohta taas lukemassa viimeisimmät uutiset. nyt niillä alkoi se syysmyrsky juttu.
kohta pitää ottaa aamulääkkeet. ja mennä syömään.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. ulkona on vaan kamalan kylmä. pitää pukea lämpimästi kun menee ulos. illalla on varmaan jo aika viileää kun menee lenkille. jee. huomenna tulee lisää rahaa. ja huomenna pitää maksaa se yksi lasku. tekisi taas niin mieli päästä shoppailemaan. voisi alkaa suunnitella lahti reissua. ottaa jonkun kaverin mukaan ja lähteä. voisi käydä syömässä jossain ja sitten taas jatkaa shoppailua. ensi vuoden alussa voisi tehdä sen reissun koska silloin on alennus myynnit. mä haluaisin kovasti uuden guess laukun.
ei vaan nyt pysty kauheasti ostamaan semmoista. pitää alkaa kerätä rahaa säästöön sitä varten. niin saa sen sitten hankittua. voisi vaikka nostaa nyt 50 euroa säästöön. ja ensi kuussa sama juttu. sitten kun rahat on koossa niin sitten pystyy ostamaan sen.
housuja mä en tarvi koska mulla on niitä ihan riittävästi. joku uusi villapaita olisi kiva. seppälässä voisi olla niitä.
semmoisen voisi hankkia. jotkut maksoi siellä vaan 16 euroo. voisin käydä tänään katsomassa paja tunnin jälkeen. mutta en ole varma että ostanko vielä. pitää katsoa. tänään taas näkee osan lemmen viemästä. kokonaan en näe koska ollaan kaverin kanssa lenkillä.
lopun mä näen. mun kämppä on aika siistissä kunnossa. olen hieman jo siivonnut. huomenna on taas siivouspäivä niin ei ole sitten kauheasti siivottavaa. eilenä sain pestyä lakanat. ja pari pyyhettä.
tästä päivästä tulee ihan ok päivä :3 on ohjelmaa. aika kuluu nopeasti.

positiivinen fiilis :)Tiistai 21.10.2014 11:07

oon nyt alkanut heräämään aikaisemmin. pidän nyt jotenkin näistä aamuista kun ei ole kiire minnekkään. voi rauhassa keittää aamukahvit ja juoda ^^ tykkään myös nyt kirjoittaa blogia tähän aikaan.
menkat alkaa olla onneksi kohta ohitse. eilenä oli hyvä kuntosali tunti. tuli tehtyä kunnolla eri liikkeitä. hiki tuli. ja sen jälkeen hyvä olo.
tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan taas miehet vastaan naiset.
saa nähdä kumpi voittaa tänään. mä aijon olla puolustaja.
tänään katson taas animea. eilenä tuli katsottua jonkun verran. tänään jatkuu katsominen. olen menossa kaverin luokse katsomaan illalla lemmen viemää. tänään pitää katsoa aamulla uusinta. kun eilen en nähnyt. aijon mennä lenkille taas tänään ruoan jälkeen.
heitän sen puolen tunnin lenkin. saa nähdä maistuuko tänään ruoka. yritän jotain syödä. olo tila on on positiivinen tällä hetkellä. hyvä päivä tiedossa. on jonkin verran tekemistä ja saa vietettyä kavereitten kanssa aikaa. illalla skypetän taas poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. ihanaa nähdä aina parhaat kaverit joka päivä. niistä saa voimaa <3 ja niille voi kertoa aina kaiken.
ne on mulle tosi tärkeitä ihmisiä. eilenä kävin seppälässä. tuli ostettua kolmet stringit ja sukkia. nyt on uusia alusvaatteita. toistaiseksi. mulla meni 25 euroa seppälään.
piti vähän shoppailla. teki mieli :D huomenna ollaan menossa taas kaverin kanssa lenkille. illalla. vielä ei tiedetä että mikä lenkki me tehdään. tänään pitää katsoa eilinen bb ja iholla. laitoin ne eilenä taas tallennukseen. tänään kerkeää taas katsomaan. mun pitää pestä taas tänään pyykkiä. lakanat pitää pestä ja pari pyyhettä.
vaatteet pesin viime sunnuntaina.
yli huomenna pitäisi tulla rahaa. saa maksettua sen yhden laskun vihdoin ja viimein. psykologi mulla on taas yli viikon päästä. tää kuukausi on mennyt tosi nopeasti. tuntuu ihan siltä että olisin äsken ollut siellä psykologilla. mulla on varmaan myös punnitus kohta.
saa nähdä mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon ettei olisi tippunut kauheasti. saisi pysyä samana.