IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Päikkäreitä ja lenkkeilyä.Perjantai 31.03.2023 05:52

Eilenä oli todella ihana auringon paiste koko päivän ja se piristi todella paljon mun mieltä kävin lenkillä ja nautin samalla auringosta eilenä olo tuntui muutenkin todella hyvältä tämä aamu on alkanut onneksi hyvin kiitos aamukahvin minkä join äsken niin nyt olen ihan hereillä otan kohta aamulääkkeet. Viikonloppu taas alkaa nopeasti meni tämä viikko odotan jo innolla pääsiäistä koska silloin olen menossa poikaystävän luokse olen vielä tämän viikonlopun kotona keräilen voimia taas niin jaksaa sitten ensi viikon. Ahdistusta, harhoja tai masennusta ei ole onneksi nyt ollut ja se on vaan hyvä olen onneksi taas oma iloinen itseni luulen että alkaa parempi kausi ja elämä tuntuisi hetken taas hyvältä. Sitä ei voi koskaan tietää mitä huomenna tapahtuu niin elän aina hetken ja päivän kerrallaan sen olen onneksi oppinut tänään aijon nukkua päikkärit ja niiden jälkeen menen lenkille. Eilenä löysin mtv palvelusta yhden suomalaisen sarjan sen niminen kuin "Kämppikset" se on aika hauska sarja olen kerennyt katsomaan neljä jaksoa ja sitä on kiva katsoa koska siinä näyttelee Kiti Kokkonen aijon tänään jatkaa sen katsomista jaksoja on tullut siitä 10 toivon että siitä sarjasta tulisi uusia kausia. Viikonloppuna aijon jatkaa taas "The good doctor" sarjan katsomista kun on hyvin aikaa. Kävin eilenä tokmannilla ostin sipsiä, limua ja suklaata. Suklaat olen jo syönyt mutta sipsiä on vielä jäljellä pitää vähän nyt herkutella kun on viikonloppu ja saan ne kalorit hyvin kulutettua kun menen lenkille. Musat soimaan ja nauttimaan perjantaista viikonloput on aina parhaita silloin on hyvä fiilis.

Ei enempää lunta kiitos!Torstai 30.03.2023 05:39

Eilenä oli kiva päivä olin koko päivän hyvällä ja iloisella tuulella pitkästä aikaan että ei ahdistanut tai masentanut hyvät salitreenit oli eilenä illalla sain hyvin treenattua kaikkia mun lihaksia ja tuli hyvä ja onnistunut olo sen jälkeen kun olin hikoillut siellä. Menen salille sitten ensi viikon maanantaina taas loppuviikon aijon lenkkeillä on vissiin taas luvattu hyvää säätä mikä olisi kiva koska mä en enää jaksa sitä että lunta vaan tulee lumet saisivat sulaa nyt ja kevään tulla ja että aurinko paistaisi. Tänään on siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä siivoan aamun ja menen sitten lenkille tuossa päivällä ja ajattelin käydä tokmannilla mun tekee mieli ostaa sipsiä viikonlopuksi ja sitten ostan tuota pepsi max mango limua mitä en ole juonut vähään aikaan mun mielestä se on hyvää limua poikaystävä tykkää siitä myös. Uskon että tästä tulee varmasti hyvä päivä aamu alkanut hyvin jaksoin herätä aikaisin ja join aamukahvit otan kohta nuo aamulääkkeet. Hyvä että harhoja ei ole ollut viime maanantain jälkeen luulen että ne ei tule taas vähään aikaan ja se olisi hyvä. Tottakai mä otan sitten sen rauhoittavan lääkkeen jos tulee todella huono olo sen takia mä syön sitä lääkettä ja voin sanoa että on hyvä lääke vaikuttaa jo alle viidessä minuutissa ja rauhoittaa heti vaikka se on vaan 5mg.
Masennuslääkettä mulla menee aamuisin 10mg se määrä on ollut mulle hyvä jo vuosien ajan ei ole joutunut nostamaan sen annosta.
Hyvää musiikkia soimaan taustalle ja alan siivota vaihdan myös kohta puhtaat lakanat sänkyyn. Onneksi huomenna on taas perjantai ja viikonloppu sitten alkaa nopeasti taas tämä viikko on mennyt.

En tykkää riidellä.Keskiviikko 29.03.2023 05:08

Sain eilenä sovittua sen tutun ihmisen kanssa minkä kanssa meinasi tulla riitaa nyt kaikki on hyvin taas en halua olla ilkeä ihminen kenellekkään enkä todellakaan tykkää riitelystä pakko sanoa että välillä jotkut ihmisuhteet ovat näköjään vaikeita onneksi mulla on kaikki hyvin mun kavereiden kanssa enkä niiden kanssa koskaan riitele. Eilenä oli koko ajan aika väsynyt olo varmaan johtui ihan siitä kun maanantai illalla olin ottanut sen rauhoittavan nukuin eilenä jopa päikkärit kun väsytti eilenä ei onneksi alkanut ahdistamaan eikä harhoja tullut. Tänään on salitreenit illalla ihan hyvä niin pääsee purkamaan kireää oloa mitä on ollut nyt viime päivät. Eilenä kävin lenkillä ei satanut onneksi lunta koko aikaa niin sai tehtyä sen lenkin. Heräsin jo tänään neljän jälkeen join aamukahvit äsken halusin herätä siihen aikaan olen enemmän aamu kun iltaihminen.
Otan kohta aamulääkkeet ensi viikolla käyn hakemassa nuo leponexit alkaa tämän viikon jälkeen loppumaan pitää samalla ostaa nuo karpalokapselit. Uskon että tästä tulee varmasti hyvä päivä näen taas mun yhtä kaveria tänään niin piristää mieltä meillä on aina hyvät jutut kun näemme ja jutellaan. Eilenä soiteltiin parhaan kaverin kanssa ja kerroin sille maanantai illasta se sanoi mulle että voin aina soittaa sille jos on huolia tai murheita. Pystyn aina parhaalle kaverille juttelemaan ihan mistä vaan ja on hyvä että tukee mua ollaan tunnettu toisemme todella pitkään paras kaverisuhde ikinä. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia, tiskaan ja katson paljon mulla on kertynyt pyykkiä mitä pesen sitten huomenna pitää myös vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn
huomenna aijon sitten siivota niin saa kämpän kuntoon.

Melkein tuli riitaa yhden tutun kanssa.Tiistai 28.03.2023 06:12

Eilenä päivä meni eilenä ihan hyvin paitsi mulle tuli illalla tosi huono olo. Se olo tuli yhdestä ihmissuhteesta meinasin alkaa riidellä yhden tutun kanssa mulle tuli tosi paha mieli siitä itkin koska olin surullinen ja mulle tuli sitten taas ne harhat siinä kohtaa oli sitten pakko ottaa se rauhoittava lääke onneksi otin sen niin sain nukuttua viime yönä ja tänä aamuna kun heräsin niin olo on jo paljon parempi. Aijon tänään jutella sen saman ihmisen kanssa ja selvittää asiat niin ei jää sitten harmittamaan varmasti saadaan sovittua ja uskon että tämä on sitten paljon parempi päivä kuin eilinen oli sentään hyvät salitreenit eilenä.
En eilenä mennyt lenkille koska tuolla ulkona tulee vaan lunta koko ajan.
Ei ole kivaa kävellä ulkona kun on tuollainen keli lunta vissiin sitten sataa koko loppuviikon näin mä kuulin ei se kevät näköjään tule vielä.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä menen tekemään jonkin lenkin tänään vaikka lunta tulee puen lämpöisesti vaan päälle niin selviän ulkona. Eilenä kun oli niin huono olo niin en jaksanut katsoa salkkareita aijon tänään katsoa eilisen ja tämän päivän jaksot onneksi ne voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta. Aijon nukkua päikkärit tänään kun on hyvin aikaa saa siinä samalla levättyä tuossa mun uudella sohvalla on hyvä nukkua päikkäreitä. Otan nyt aamulääkkeet niin lievittää ahdistusta onneksi niin ei tule tänä aamuna huonoa oloa. Varaudun kyllä siihen jos harhat sitten tulee uudelleen niin otan sitten vaan taas sen rauhoittavan. En näköjään ole vielä ihan hyvässä kunnossa kun harhoja on tullut taas ne kuuluu tähän mun sairauteen aina ei ole helppoa.
Elän nyt hetken ja päivän kerrallaan niin katsoo mitä tässä tulee vielä tapahtumaan voi tapahtua ihan mitä vaan vielä.

Lenkkeilyä ja salitreenit illalla.Maanantai 27.03.2023 05:59

Oli todella mukava viikonloppu nyt jaksaa aloittaa taas uusi viikko voimat ovat palautuneet ja on aika hyvä fiilis päällä. Uskon että nyt alkaa parempi kausi ja aijon nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy.
Odotan jo innolla pääsiäistä koska silloin olen menossa taas poikaystävän luokse kivaa oli nähdä poikaystävä viikonloppuna meillä oli todella kiva lauantai päivä piristi todella paljon. Salitreenit on tänään illalla ja teen niin hyvät treenit kun vaan pystyy kropalle ja mielelle tekee taas hyvää menen aamulenkille tässä aamusta tulee siinäkin heti liikuntaa ja saa raitista ilmaa. Aijon nyt keskittyä paljon tuohon liikuntaan koska se tekee aina mun mielelle hyvää ja kroppa pysyy hyvänä ja kunnossa. Otan kohta aamulääkkeet ja mun pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on tarkistin jo eilenä nuo lääkkeet. Katselin eilenä netflixistä tuota the good coctor sarjaa pari jaksoa olen kolmannella kaudella siinä sitä on netflixissä 5 kautta vielä on monta jaksoa jäljellä ja kausia varmaan yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut pitkään aikaan mä olen jäänyt siihen koukkuun. Alan kohta pesemään pyykkiä vien ne hetken päästä onneksi aamulla on aikaa pestä
sitä on kertynyt taas kiva määrä. Pitää myös kohta siivota tuo mun makuuhuone koska mulla on kaikki mun vaatteet pitkin sänkyä ja ne pitäisi laittaa tuonne vaatekaappiin mikä on jo aika täynnä vaatteita.
Päätin että en osta uusia vaatteita kun vasta kesällä silloin aijon ostaa noita toppeja koska niitä mulla on aika vähän sekä uusia t-paitoja. Odotan innolla kun pääsee sitten shoppailemaan se piristää aina mieltä.
Alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee sillä käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä!
Oli todella kiva päivä poikaystävän kanssa eilenä käytiin La casa nimisessä ruokapaikassa hakemassa hampurilaisateriat mukaan se ateria maksoi vaan 12 euroa sitten käytiin kaupassa niin ostettiin sipsiä ja dippiä sekä tuoretta pullaa. Löydettiin netflixistä sarja mitä katsottiin sen niminen kuin "Into the night" Saatiin melkein katsottua eka kausi pakko sanoa että se oli jännittävä sarja aijon todellakin katsoa sen loppuun siitä on vielä toinen kausi netflixissä ja siitä tulee uusia kausia ihan varmasti.
Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä huomenna alkaa uusi viikko ja luulen että se menee varmasti hyvin saan vielä levätä tämän päivän.
Tänään aijon ulkoilla paljon ja nukkua päikkärit huomenna menen salille illalla treenaamaan teen kunnon treenit. Mulla ei ole harhoja ollut nyt vähän yli viikkoon ja toivon että ne ei tule taas vähään aikaan rauhoittavia lääkkeitä söin noin neljä viikkoa sitten todella hyvä ei ole joutunut syömään niitä joka viikko. Aamulääke on mulle todella tärkeä koska se samalla lievittää ahdistusta samalla kun on masennuslääke. Tänään ajattelin katsoa netflixiä kun on aikaa jatkaa sitä "Emily in paris" sarjaa eteenpäin olen katsonut vasta kolme jaksoa ekalta kaudelta vielä on monta jaksoa jäljellä ja kausia siitä. Huomenna tulee taas salkkarit viime perjantaina ei tullut salkkareita. Saa nähdä mitä siinä tapahtuu ensi viikolla innolla haluan nähdä. Aamulääkkeet otan nyt vien hetken päästä nuo roskat ja alan tiskaamaan. Nautin tästä päivästä ja siitä ettei ole mihinkään kiire huomenna pesen taas pyykkiä heti aamusta maanantai on hyvä pyykinpesu päivä.
Tästä on tulossa hyvä päivä poikaystävä tulee tänään mun luokse.
käydään hakemassa vähän roskaruokaa, ostettaan leffamässyä ja katsellaan leffoja netflixistä siinä lauantai päivä menee mukavasti. En ole vielä päättänyt haluanko irtokarkkeja vai sipsiä? Sipsiä tekisi kyllä mieli en ole syönyt niitä vähään aikaan sitten niiden kanssa joku hyvä dippi.
Olo alkaa olla aika hyvä ja olen taas oma iloinen itseni nyt kun olen saanut hyvin levättyä nämä viime päivät.
En ole onneksi joutunut syömään noita rauhoittavia eikä harhoja ole onneksi nyt ollut ja se on vaan hyvä ehkä nyt alkaa parempi kausi ja mä aijon vaan taas nauttia siitä että on hyvä olo. Paras kaveri soitti mulle eilenä ja kyseli miten mulla menee sanoin että kaikki on hyvin taas. Oli kiva jutella parhaan kaverin kanssa odotan kovasti että näemme taas mulla on sitä ihmistä ikävä. Heräsin tuossa viiden jälkeen ja join aamukahvit onneksi aamukahvi herättää joka aamu ja päivä lähtee sillä hyvin käyntiin mulle riittää päivän aikana tuo aamukahvi en juo enempää kahvia päivän aikana. Aamulääkkeet otan nyt alan tiskaamaan sekä kuuntelen hyvää musiikkia. Aijon nyt unohtaa huolet ja murheet
nautin nyt tästä päivästä.

Vihdoinkin perjantai :)Perjantai 24.03.2023 05:58

Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu näemme huomenna poikaystävän kanssa vietetään mukava lauantai päivä piristää todella paljon mieltä kun näemme nautitaan lauantai päivästä ja unohdetaan kaikki huolet ja murheet. Eilenä olo tuntui ihan hyvältä paitsi oli vielä aika väsynyt fiilis nukuin tunnin päikkärit eilenä ja ajattelin myös tänään nukkua kun on hyvin aikaa.
Aijon myös tänään käydä lenkillä niin tulee edes vähän liikuntaa tälle päivälle kävin eilenä kaupassa niin ostin suklaata se piristää mua aina kun syön suklaata nyt voi taas vähän herkutella kun alkaa viikonloppu. Huomenna kun menemme poikaystävän kanssa käymään kaupassa niin mun tekisi mieli ostaa noita irtokarkkeja niitä on sitten kiva syödä kun katsellaan leffoja luulen että ostetaan niitä vähintään se kilo katsoo jos ostaisi myös sipsiä. Olen siitä tyytyväinen että olen nukkunut hyvin joka yö koska sekin vaikuttaa paljon mun oloon. Saa riittävästi sitä lepoa ja menen aina tuossa seitsemän jälkeen illalla nukkumaan ja nukahdan aina melkein heti kun olen ottanut iltalääkkeet pakko sanoa että leponex lääke on samalla hyvä unilääke ja se rauhoittaa aina illalla. Sain katsottua eilenä salkkarit tänään pitää katsoa viikon vika jakso saa nähdä mitä siinä nyt tapahtuu menee jännäksi pakko sanoa onneksi salkkarit jatkuu edelleen se olisi todella ikävää ja outoa jos loppuisi se sarja tottunut aina siihen että tulee arkisin aina joka päivä illalla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia perjantai fiilis päälle. Uskon että tulee mukava viikonloppu huomista päivää odotan innolla.
Olin eilenä illalla salilla ja se teki todella hyvää mun mielelle ja kropalle kun treenasin kovaa tuli onnistunut ja hyvä olo treenien jälkeen ja olen iloinen siitä että se helpotti taas aika paljon mun oloa koska nyt on vaan tuntunut masennukselta ja ahdistukselta. Voin sanoa että liikunta auttaa mua paljon ja se lievittää aika hyvin noita olotiloja tänään aijon mennä taas lenkille päivällä niin tulee askelia ja saa kunnolla raitista ilmaa.
Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä onneksi on aamu aikaa tehdä nuo kaikki aijon varmaan tänään käydä kaupassa aijon ostaa lisää sitä coca cola vanilja limua juon sitä sitten viikonloppuna sitten ostan suklaata. Olen viikonlopun nyt täällä koska keräilen voimia poikaystävä lupasi tulla käymään niin suunniteltiin että mennään ulos syömään ja katsellaan netflixistä leffoja siinä sitten lauantai päivä menee mukavasti. Ostetaan vähän leffamässyä niin on sitten kiva syödä niitä samalla kun katsellaan leffoja. Olin eilenä väsynyt treenien jälkeen etten jaksanut katsoa salkkareita tänään katson eilisen ja tämän päivän jaksot innolla haluan nähdä siinä nyt alkaa tapahtua salkkarit menee aika mielenkiintoiseksi. Katsoin eilenä pitkästä aikaan netflixiä aloin katsomaan semmoista sarjaa kuin: "Emily in paris" Kerkesin katsoa kolme jaksoa ja mä olen jäänyt siihen koukkuun kausia on tullut kolme.
Aijon viikonloppuna jatkaa sen sarjan katsomista muistin juuri että pitää myös jatkaa taas "The good doctor" sarjaa sekin on hyvä. Otan nyt aamulääkkeet, vien hetken päästä pyykit ja alan siivota onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna. Elän taas hetken kerrallaan tätä päivää ja katson millainen olo on sitten tänään toivon että hyvä ettei ala pahasti ahdistamaan.

Kaverit ovat onneksi mun tukena.Keskiviikko 22.03.2023 06:08

Olo tuntuu edelleen väsyneeltä mutta ei ole onneksi ollut semmoista ahdistavaa oloa harhat eivät ole onneksi nyt tulleet ja se on vaan hyvä koska jos ne tulisi niin joutuisin syömään noita rauhoittavia otan sen rauhoittavan siinä vaiheessa kun tulee todella huono olo eikä mikään muu keino auta. Vatsa on taas kunnossa olen miettinyt että mistä mun vatsa meni niin kipeäksi? Luulen että stressistä en keksi muuta syytä. Onneksi ei joutunut mennä lääkäriin asti selvisin sillä lääkkeellä minkä ostin apteekista aijon sitä samaa lääkettä syödä jatkossa jos mun vatsa menee huonoon kuntoon taas. Onneksi tänään on salitreenit niin pääsee sinne purkamaan tätä mun oloa teen semmoiset treenit että hiki tulee ja onnistunut sekä hyvä olo sen jälkeen. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kerroin sille mun tilanteesta mikä on tällä hetkellä. Paras kaveri onneksi sanoi mulle että on mun tukena ja että voin soittaa sille ihan koska vaan jos tulee huono olo ja kaipaan juttuseuraa. Suunniteltiin että huhtikuussa olisin menossa sen luokse viettämään iltaa ja olisin yötä. Pääsiäisenä olen menossa poikaystävän luokse olisin sitten sen luona ainakin kolme yötä toivon että olisin jo silloin paremassa kunnossa. Otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota jo tänään niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Menen nyt asian ja hetken kerrallaan onneksi mulla ei ole mihinkään mikään kiire saa nyt kerätä näitä voimia. Näen onneksi taas mun yhtä kaveria niin sekin piristää mun päivää tänään. Sekin sanoi mulle että on mun tukena ihanaa kun mulla on ihan parhaat kaverit mun elämässä niiltä mä saan aina tukea ja ne aina pelastaa mun päivän kun olen niiden kanssa.