IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei enempää lunta kiitos!Torstai 30.03.2023 05:39

Eilenä oli kiva päivä olin koko päivän hyvällä ja iloisella tuulella pitkästä aikaan että ei ahdistanut tai masentanut hyvät salitreenit oli eilenä illalla sain hyvin treenattua kaikkia mun lihaksia ja tuli hyvä ja onnistunut olo sen jälkeen kun olin hikoillut siellä. Menen salille sitten ensi viikon maanantaina taas loppuviikon aijon lenkkeillä on vissiin taas luvattu hyvää säätä mikä olisi kiva koska mä en enää jaksa sitä että lunta vaan tulee lumet saisivat sulaa nyt ja kevään tulla ja että aurinko paistaisi. Tänään on siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä siivoan aamun ja menen sitten lenkille tuossa päivällä ja ajattelin käydä tokmannilla mun tekee mieli ostaa sipsiä viikonlopuksi ja sitten ostan tuota pepsi max mango limua mitä en ole juonut vähään aikaan mun mielestä se on hyvää limua poikaystävä tykkää siitä myös. Uskon että tästä tulee varmasti hyvä päivä aamu alkanut hyvin jaksoin herätä aikaisin ja join aamukahvit otan kohta nuo aamulääkkeet. Hyvä että harhoja ei ole ollut viime maanantain jälkeen luulen että ne ei tule taas vähään aikaan ja se olisi hyvä. Tottakai mä otan sitten sen rauhoittavan lääkkeen jos tulee todella huono olo sen takia mä syön sitä lääkettä ja voin sanoa että on hyvä lääke vaikuttaa jo alle viidessä minuutissa ja rauhoittaa heti vaikka se on vaan 5mg.
Masennuslääkettä mulla menee aamuisin 10mg se määrä on ollut mulle hyvä jo vuosien ajan ei ole joutunut nostamaan sen annosta.
Hyvää musiikkia soimaan taustalle ja alan siivota vaihdan myös kohta puhtaat lakanat sänkyyn. Onneksi huomenna on taas perjantai ja viikonloppu sitten alkaa nopeasti taas tämä viikko on mennyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.