IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo alkaa olla taas hyvä.Sunnuntai 31.01.2021 08:19

Sunnuntai aamu. Heräsin vasta tuossa puoli kahdekasan. Mun piti herätä kuudelta mutta en jaksanut nousta vielä ylös. Olo tällä hetkellä on aika hyvä. Alan olla taas oma itseni. Uskon että ensi viikko menee taas hyvin. Lääkkeitä pitää hakea ensi viikolla. Masennuslääkettä ja leponexia. Alkaa molemmat lääkkeet olla loppu. Rahaa tulee taas kelalta ensi viikolla. Hyvä niin saa taas kaikki laskut maksettua ja näkee paljon rahaa saa taas siirrettyä säästötilille. Huomasin viikonloppuna etten syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Mikä on vaan hyvä juttu. Uskon että nyt alkaa taas hyvä kausi. Nautin taas hyvästä olosta niin kauan kun vaan pystyy. Putous jakso oli eilenä hauska. Sai taas nauraa. Katsoin sen kaverin kanssa. Oli muutenkin kiva ilta.
Ensi viikolla sitten taas paljon lenkkeilyä kun salille ei vieläkään pääse. Tänään menen taas aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Olen huomannut että mä kävelen päivän aikana tunnin verran. Ne lenkit on puolentunnin lenkkejä. Kun käy pari kertaa päivässä lenkillä niin siitä tulee tunti yhteensä kävelyä. Mikä on vaan hyvä. Onneksi mä liikun. Se auttaa paljon ahdistukseen ja masennukseen. Mielummin ulkona kävely kun taas rauhoittava pilleri. Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä siinä sitten taas tapahtuu. En ole vieläkään ehtinyt katsoa noita voice of finland jaksoja. Yritän tänään katsoa pari jaksoa. Kun mulla on nyt hyvin aikaa tänään. Ei mihinkään kiire. Tänään on ihanan rento päivä.
Nautin tästä sunnuntai päivästä. Voisi pestä pyykkiä myös.
Uskon että pesukone on vapaa tänään. Voisi alkaa pesemään aamulenkin jälkeen. Muistin juuri että ensi kuussa alkaa uusi kausi selviytyjät suomi. Sitä alan todellakin katsomaan. Paras kaverikin alkaa katsomaan sitä. Hyvä että se tulee ja se temppareiden uusi kausi. Tulee taas jotain katsottavaa nyt keväällä.
Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Sekä alan taas tiskaamaan. Keittiö pitää samalla siivota.

Onneksi tänään tulee putous. :)Lauantai 30.01.2021 06:48

Heräsin taas tänään kuudelta. Olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Heti kun kello soi niin mä nousen sängystä ylös. Olo on tällä hetkellä ok. Mutta edelleen on semmoinen väsynyt fiilis päällä. Harhoja tai ahdistusta ei ole ollut onneksi. Eilinen päivä meni onneksi ihan hyvin.
Nyt mä vaan lepään. Ensi viikon viikonloppuna sitten taas poikaystävän luokse. Uskon että silloin olen taas paremmassa kunnossa ja oma itseni. Kun on tämä sairaus niin siitä tulee aina välillä näitä olotiloja. Silloin pitää vaan pysähtyä. Onneksi nyt ei ole ollut harhoja. Sekä että ei ole joutunut syömään rauhoittavia. Mä teen silleen että jos mikään muu ei auta niin sitten mä otan sen rauhoittavan. Mutta aika hyvin olen selvinnyt ilman niitä mikä on vaan hyvä asia. Olen sen keinon löytänyt jos alkaa ahdistaa niin mä lähen ulos ulkoilemaan. Saa raitista ilmaa.
Mikä sitten helpottaa oloa. Olin eilenä taas pari kertaa lenkillä. Aamulla ja illalla. Tänään taas menen aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Aijon liikkua paljon tänään. Mikä vaan tekee hyvää. Varmaan sitten ensi viikon viikonloppuna me vietetään mun synttäreitä poikaystävän kanssa. Pitää ostaa se Daimkakku. Sitten juomaksi viiniä ja siideriä. Poikaystävä lupasi ostaa mulle lahjaksi sen viinipullon. Sanoin että se on ihan ok lahja. Haluan juoda sitä omenaviiniä. Se on mun lempi viini. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Hyvin sillä onneksi menee. Mikä on vaan hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Tänään tulee taas putous ja mä katson sen taas mun yhden kaverin kanssa.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Kun nauraa paljon niin se kyllä piristää paljon mieltä.
Olen tämän huomannut. Mä nauran aika paljon. Mikä on vaan hyvä. Huumoria pitää aina olla. Joka ikinen päivä. Suunniteltiin kaverin kanssa että mennään joku viikonloppu ulos syömään.
Varmaan mennään tuonne kotipizzaan koska siellä ei olla käyty aikoihin. Mä en ole varmaan käynyt siellä vuoteen ja se on ihan tuolla keskustassa. Sinne me mennään sitten joskus.
Nyt alan tiskaamaan ja kuunnella jotain musiikkia. Uskon että tämä päivä menee hyvin. Ilman ahdistusta.

Lepäilen tämän viikonlopun.Perjantai 29.01.2021 07:23

En ole nyt lähdössä viikonloppuna mihinkään. Vointi on aika huono. Olen väsynyt ja on ollut ahdistusta. Nyt mä vaan taas lepään tämän viikonlopun niin uskon että ensi viikolla olen paljon paremmassa kunnossa. Nyt on vaan semmoinen olo ettei jaksa. Sanoin tästä poikaystävälle niin se ymmärsi tämän mun tilanteen. Poikaystävä tuntee mut hyvin. Se aina tietää ja huomaa jos mulla ei ole kaikki hyvin. Sovittiin että näemme viikon päästä. Menen sitten taas poikaystävän luokse.
Mutta hyvä puoli on tässä se etten ole syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Uskon että selviän hyvin viikonlopun ilman niitä. Aijon ulkoilla viikonloppuna paljon niin se tekee hyvää mielelle ja kropalle.
Välillä sitä paskaa tulee vaan niskaan,Mutta sitten huomaa että hei mä selviän. Elämä ei aina ole helppoa. Olen sen oppinut. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas paljon kahvia ja hunajaa. Ostin myös vähän sipsiä ja limua. Ajattelin vähän herkutella viikonloppuna.
Nyt on tosi kiva kun ei ole mihinkään kiire. Voi taas vaan olla. Ainakin tämä aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin.
Kohta vaihtuu kuukausi. Tää tammikuu on mennyt nopeasti. Kevät alkaa lähestyä ja mä odotan sitä innolla. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Siitä saa sitten paljon energiaa elämään. Tänään pitää taas katsoa salkkarit. Jos se Nellan lapsi syntyisi tässä jaksossa.
Saa nähdä. Nyt salkkareilta on tullut musiikkivideo tuonne youtubeen. Pakko sanoa että on todella hyvä. Soitin sitä eilenä melkein koko päivän ja aijon tänään kuunnella sitä taas. Suosittelen mennä katsomaan se video. Itse tykkäsin.
Olen salkkarit fani. Olen nähnyt kaikki salkkarijaksot.
Se on hyvä että se sarja jatkuu vielä toistaiseksi. Loppua ei vielä näy. Mun pitää muistaa katsoa ne voice of finland jaksot. Mulla on yksi jakso katsomatta. Aijon tänään katsoa sen jakson.
Tänään taas tulee uusi jakso ja sen mä katson sitten tuossa viikoloppuna kun tulee hyvä hetki. Mä katson ne kaikki jaksot tuolta ruudusta. Sieltä voi aina koska vaan katsoa ne.
Pakko kyllä sanoa että ne laulaa aika hyviä biisejä ne laulajat.
Sen takia mä tykkään katsoa sitä ohjelmaa. Niin ja myös kun siellä on Maija Vilkkumaa. Yksi mun lempi artisti. Kuuntelen aika paljon sen musiikkia. Mutta. Uskon että tästä tulee parempi päivä kun eilisestä. Nyt vaan paljon lepoa. Kaikki kyllä taas järjestyy.

Tempparit alkaa ensi kuussa.Torstai 28.01.2021 07:09

Olo tällä hetkellä on aika huono. Eilenä oli taas todella ahdistava päivä.
Se kaikki tuli taas ihan yllättäen. Mulla tuli taas kaikki harhat. Mutta mä selvisin niistä. Pärjäsin ilman rauhoittavaa. Kun otin iltalääkkeet niin nekin onneksi helpotti oloa. Sain onneksi nukuttua. Iltalääkkeissä on se hyvä puoli että rauhoittaa. Leponex lääke on todella vahva psyykelääke. Mulla menee sitä iltaisin 200mg. Alkuun mulla meni sitä 150mg. Sitä sitten nostettiin yhdessä vaiheessa. On sopiva määrä tuota lääkettä. Auttaa aika paljon. Toivon että tämä päivä on paljon parempi kun taas eilinen. Nyt otan ihan rennosti enkä stressaa nyt mistään.
Mulla ei ole nyt mitään hätää. Hetki ja päivä kerrallaan. Niin kaikki taas järjestyy. Ensi kuussa alkaa uusi kausi temptation island kausi. Pakko katsoa. Hyvää viihdettä. Siinä taas näkee kenen parisuhde kestää ja kenen ei. Paljon draamaa taas tiedossa. Pakko sanoa että olen tempparit fani. Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Pari ekaa kautta en ole nähnyt. Mutta siitä eteenpäin. Paras kaverikin seuraa temppareita. Sitten me aina puhutaan niistä että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Ihan kiva kun se ohjelma vaan jatkuu ja jatkuu. Tulee uusia kausia siitä. Odotan myös että tulee tänä vuonna big brother. Viime bb kausi oli todella hyvä. Oikea henkilö voitti sen. Hyvä Joel!
salkkareissa taas tapahtuu. Nella synnyttää tässä jaksossa mikä tulee tänään. Pakko katsoa mitä tapahtuu. Tuli aika yllättäen että se synnyttää jo nyt. Sillä oli nopea raskaus! Tänään olen menossa kauppaan. Pitää ostaa kahvia, hunajaa, ja teetä.
Hunaja alkaa olla loppu. Laitan sitä aina teen sekaan. Limua voisi myös ostaa. Viikonlopuksi. En nyt tällä kertaa aijo juoda alkoholia. Mun ei tee edes nyt mieli. Ihan hyvä pitää taas taukoa juomisesta.
Tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kun ei juo. Sekä siinä säästää aika kivasti rahaa. Jotain positiivista. Olen jo Melkein siivonnut kämpän.
Pitää vielä mopata lattiat ja pestä pyykkiä. Sekä siivota vessa.
Sitten kämppä on taas kunnossa. Teen ruoaksi tänään munakkaan.
Se on helppo ja nopea ruoka tälle päivälle. Mutta nyt musiikkia soimaan ja jatkaa siivoilua. Kivempi siivota kun hyvä musiikki soi taustalla.

Olen laihtunut 400 grammaa. :)Keskiviikko 27.01.2021 07:20

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Nopeasti tää aika menee. Kohta alkaa helmikuu. Tää tammikuu on mennyt todella nopeasti. Mutta pakko sanoa että on ollut ihan hyvä kuukausi. Ei ole niin kauheasti silleen ahdistanut tai ollut harjoja. Nyt mulla on edelleen ok olo nyt. Aamulla tuntui vaikealta nousta ylös mutta nyt olen ihan hereillä. Valmiina uuteen päivään. Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Teen ruokaa, menen kaverin luokse kylään ja illalla lenkille. Rento päivä tänään.
Joo ei pääse salille vieläkään. Tuskin koko keväänä pääsee. No ei se mitään. Mä vaan lenkkeilen. Se on nyt hyvä liikunta. Ei maksa mitään.
Onneksi täällä missä mä asun on paljon erilaisia lenkkireittejä. Voi aina vaihdella niitä. Ei tarvitse mennä samaa lenkkiä. Mutta mä olen laihtunut kun olen vaan kävellyt. Nyt mä olin laihtunut 400 grammaa.
Sekä nyt mä olen normaalipainoinen. Aijon siitä pitää kiinni. En halua enää koskaa lihoa. Onneksi mä olen aika hyvin päässyt eroon sokerista. Sokeria tulee sitten aina otettua viikonloppuna kun herkuttelee. Joko suklaasta, siideristä tai limusta. Mutta se onneksi vaikuta yhtään mun painoon. Mä syön viikolla ihan normaalia ruokaa.
Sekä juon vaan vettä, mustaa kahvia ja vihreää teetä. Ne on mun juomat viikolla. En lisää niihin yhtään sokeria. Tänään taas lenkkiä aamulla. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään jauhelihakeittoa.
Se on mun tämän päivän ruoka. Huomenna mä teen munakkaan.
Sekä syön pakkasesta kinkkukiusausta. Nyt on käyty taas sydänfilmissä. Onneksi se ei satu yhtään. Sekä menee nopeasti.
Siinä pitää vaan olla rentona kun ne ottaa sen.
Pitää aina hengittää syvään. Mutta. Nyt alan vähän siivoilla keittiötä ja kuunnella vähän jotain musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä. Aijon olla koko päivän positiivinen ja iloinen. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä.

Sain kaverilta kivan lahjan. :)Tiistai 26.01.2021 07:08

Synttärit ovat ohitse. Mutta oli ihan kiva maanantai. Vietin mun synttäreitä eilen kaverin kanssa. Sain siltä kivan lahjan. muumilasi missä on niiskuneidin kuva. Sekä geisha suklaata. Kiva lahja. Se muumilasi on niin hieno etten varmaan pysty juomaan siitä. Söin eilenä jopa kakkua. Tein kakun. Perinteinen mansikkakakku. Paljon mansikka hilloa ja kermavaahtoa. Paras kakku oli kyllä pitkään aikaan. Sain paljon onnitteluita eilen. Melkein kaikki mun tuntemat ihmiset onnittelivat. Saa nähdä mitä saan sitten parhaalta kaverilta lahjaksi. Tai poikaystävältä. Tänään mulla on sydänfilmi. Vähän ennen yhtä. Sinne pitää sitten mennä. Se otetaan mulla aina välillä mikä on ihan hyvä.
Kaupassa pitää myös käydä tänään. Huomenna teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Mulla on jauhelihaa pakkasessa ja keittojuureksia.
Perunat pitää vaan ostaa niin sitten on keittoainekset. Eilenä salkkareilla oli myös synttärit. Jee. samana päivänä kun mun synttärit. Salkkareissa taas riittää paljon draamaa. Harmi kun Seppo lähti. Olisi saanut vielä olla siinä. Ehkä se tulee sitten jossain vaiheessa taas takaisin.
Fiilis on ollut hyvä edelleen. Ei ahdista onneksi. Olin eilenä lenkillä. Aamulla ja illalla. Tuli tehtyä yhteensä tunnin lenkki eilenä.
Tänään taas aamulenkille ja mä saan siitä toisen lenkin kun kävelen tänään tuonne terveyskeskukseen. Paljon askelia mikä on vaan hyvä.
Hyötyliikuntaa. Heräsin tuossa puoli seitsemän. Jaksoin nousta.
Onneksi musta on tullut aamuvirkku. Mä tykkään kovasti näistä aamuista että herää ajoissa. Alkaa keittämään aamukahvia ja kirjoittaa blogi. Sillä mun aamut lähtee aina käyntiin.
Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Sain pestyä pyykit eilenä.
Pesin vaatteet ja mun pyyhkeet. Nyt on taas puhtaita pyyhkeitä.
Pesen seuraavan kerran taas pyykkiä ylihuomenna. Lakanat pitää sitten pestä. Onneksi tuo pyykkitupa on mun kämpän alapuolella.
Rappuset menee vaan alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone. Mikä kyllä tuo iloa ainakin mun elämään.
Pystyy aina silloin pestä pyykkiä kun se on vapaa. Ei ole mitään vuoroja. Tänä viikonloppuna varmaan sitten juhlitaan poikaystävän kanssa mun synttäreitä. Pakko saada sitten viiniä. Omenaviiniä ajattelin ostaa. Sitten mun toinen synttärikakku on Daimkakku.
Olen aina halunnut ostaa sen. Nyt mulla on hyvä syy ostaa se.
Syödään sitä sitten poikaystävän kanssa.
Se kakku muistaakseen maksoi jotain 5 euroa? No sen näkee sitten kaupassa mitä sen maksaa. Ostan sen silti.

Synttärit!Maanantai 25.01.2021 06:37

Syntymäpäivä. 31 vuotta tulee täyteen. Mä tunnen itseni kyllä vieläkin 25 vuotiaaksi. Pakko sanoa että vuodet ovat menneet nopeasti.
Mutta nyt syntymäpäivänä mulla on hyvä olo ei yhtään masenna tai ahdista. Nautin tästä päivästä. Olen menossa illalla kaverin luokse kylään niin sillä on mulle joku synttärilahja. Saa nähdä mitä mä saan.
Viikonloppu meni ihan kivasti. Sai taas levättyä. Olen tämän viikon viikonloppuna varmaan menossa taas poikaystävän luokse. Mä odotan innolla mitä mä saan poikaystävältä lahjaksi. Uskon että paljon suklaata. Sitä mä saan aina siltä. Mä koitan tänään saada pestyä nuo mun pyykit. En eilenä jaksanut pestä. Tänään on hyvin aikaa. Olen taas menossa aamulenkille. Käyn taas kävelemässä puolentunnin lenkin. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Käyn joka päivä heittämässä jonkunlaisen lenkin. Pakko nyt lenkkeillä kun tuonne salille ei nyt pääse. Mutta innolla menen taas salille kun pääsee. Heräsin taas kuudelta. Ei ollut mitään ongelmaa nousta ylös sängystä. Kahvit on juotu. Onneksi vahva kahvi herättää joka aamu. Ai niin kun menen seuraavan kerran kauppaan niin pitää ostaa kahvia lisää. Mä juon kahvin aina mustana. Mä en lisää siihen maitoa tai sokeria. Teetä mä juon enemmän kun taas kahvia. Rakastan vihreää teetä. Kaikki maut menee. Lisään siihen teehen aina hunajaa. Kunnon terveysjuoma. Mä pärjään päivän aikana yhdellä kupilla kahvia. Kohta pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä. Eli leponexia ja masennuslääkettä. Saan taas haettua leponexia koska kävin viime viikolla verikokeissa. Pitää kohta jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on taas karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä.
Saa nyt nähdä kauan tämä mun hyvä olo taas kestää. Toivon että koko viikko menee mukavasti. Päivä ja hetki kerrallaan.
Toivon että harhat eivät tule nyt tällä viikolla. Mutta sekin voi olla että ne tulee taas ihan yllättäen. Selviän niistä kyllä. Olen tottunut.
Ne kuuluu tähän mun sairauteen. Onneksi olen oppinut nyt elämään tämän sairauden kanssa. Välillä tulee huonoja päiviä mutta niistä sitten aina selviää. Mutta. Nyt nauttimaan synttäreistä. Aijon korkata tänään limun mun synttärijuomana.

Huomenna synttärit.Sunnuntai 24.01.2021 07:36

Eilinen ilta meni kivasti kaverin luona. Katsottiin putous mikä oli taas hauska. Naurettiin paljon. Putous on kyllä yksi mun lempi ohjelmista.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Nautin taas siitä kun nyt ei yhtään masenna tai ahdista. Aijon aloittaa ensi viikon hyvällä fiiliksellä. Huomenna on mun synttärit. 31 vuotta. Pakko kyllä sanoa että nämä viimeiset kymmenen vuotta ovat menneet nopeasti. Tuntuu ihan siltä että olisin vasta täyttänyt 20 vuotta. Mutta aika menee äkkiä. Mä ja poikaystävä ollaan kohta oltu 11 vuotta yhdessä. Meillä menee hyvin edelleen. Mistä olen todella iloinen ja onnellinen. Olen löytänyt hyvän kumppanin. Toivon kovasti että tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. Kaikkea kivaa varmasti taas tapahtuu. Aijon todellakin viettää paljon aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. Toivon kovasti että päästään sitten kavereiden kanssa sinne laivalle jossain kohtaa. Päästään kunnolla sitten juhlimaan. Nyt vaan säästämään rahaa siihen reissuun. On sitten juomarahat ja pystyy ostamaan tuliaisia. Muuta en tarvitse sieltä laivalta. No tottakai siellä myydään Guess tuotteita. Mitä niin haluaisin ostaa taas. Kerran kun oltiin laivalla niin ostin sieltä punaisen Guess laukun. Mikä on edelleen käytössä. Hyvässä kunnossa on se laukku vielä. Haluaisin kyllä taas kovasti ostaa uuden Guess laukun.
Se sitten tapahtuu jossain kohtaa eikä sillä ole niin kiire. Mun seuraava hankinta on se uusi puhelin. Mulla on onneksi rahat siihen puhelimeen.
Pitää vaan nyt suunnitella koska me mennään poikaystävän kanssa sinne Dna liikkeeseen. Onneksi sillä asialla ei ole mikään kiire. Saan sen uuden puhelimen kyllä. Odotan jo innolla kesää. Sekä sitä shoppailureissua mikä sitten tehdään kaverin kanssa. Päästään shoppailemaan kunnon vaateliikkeisiin. Ai että mä odotan että pääsee sinne New yorker liikkeeseen. Mä kävin siellä silloin muutama vuosi sitten kun oltiin tallinnassa. Siellä oli se liike.
Ostin sieltä pari t-paitaa. Sitten mä haluan päästä sinne Cubus liikkeeseen. Siellä myydään parhaita toppeja halvalla.
Mulla ei tällä hetkellä ole ainuttakaan toppia.
Joten kesällä mä sitten ostan niitä paljon. Mä tykkään kesällä pitää toppia kun on lämmin. Topit näyttävät hyvältä mun päällä. Pakko myöntää! Sitten kesällä mä käyn tokmannilta ostamassa niitä farkku legginsejä. Ostan niitä pari. Maksaa 10 euroa kappale. Sitten mulla alkaa olla jo kivasti kesävaatteita. Jee. Niitä voi aina vaihdella.
Omistan onneksi muutaman mekon. Mutta haluan sitten kesällä ostaa uusia. Tänään voisi pestä pyykkiä. Nyt kun on aikaa.
Niin sitten huomenna ei tarvitse pestä. Nyt alan kuunnella musiikkia.
Olen hereillä taas kun join äsken aamukahvit.

Putous tulee taas. :)Lauantai 23.01.2021 06:46

Nyt ollaan taas käyty verikokeissa. Mulla oli aamulla aika sinne. Ne ottivat 5 purkkia verta tällä kertaa. Nyt ei taas kuukauteen tarvitse mennä. Saa taas haettua leponexia. Käyn ensi viikolla sitten hakemassa sitä lääkettä. Ne riittävät vielä tälle viikolle. Olo on ollut vaihteleva. ollut vähän pientä masennusta viime päivinä mutta nyt on parempi fiilis. Ei se masennus kestänyt kun sen pari päivää. Koitan taas olla positiivinen ja ajatella vaan kivoja asioita. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Mä nyt päätin herätä jo kuudelta. Nyt on aamukahvit taas juotu. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Kävin eilenä tokmannilla. Onneksi menin sinne koska siellä oli David merkkiset urheiluvaatteet alennuksessa. Ostin semmoisen punaisen urheilutopin. Maksoi vaan alle 5 euroa. Hyvä löytö.
Sitten ostin sipsiä kun teki kovasti mieli. Synttärit alkaa lähestyä. Musta tulee taas vanha. 31 vuotta. Varmaan sitten vietän mun synttäreitä ensi viikolla. Yksi mun kavereista on ostanut mulle jo lahjan. Saan sen sitten maanantaina. Paras kaverikin hankkinut mulle lahjan. Jee. Saan paljon lahjoja. Jee. Putous tulee taas tänään! Menen kaverin luokse katsomaan sitä. Katsomme yhdessä sen. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin. Mun kaverikin fanittaa putousta. Ollaan faneja.
Saadaan kunnon naurut kun katsomme sen. Hyvää viihdettä.
Harmi kun seppo lähti eilenä salkkareista. Toivon kovasti että palaa sitten jossain vaiheessa taas takaisin. Mun lempi salkkarihahmo.
Alusta asti ollut mun suosikki. Paljon on kyllä taas tapahtunut salkkareissa. Saa nähdä mitä sitten ensi viikolla tapahtuu siinä.
Tänään on taas lenkkeilyä. Menen aamulenkille. Olin eilen illalla myös lenkillä. Kiva ilma oli ulkona ja onneksi ei ollut kamalan kylmä.
Kävin kävelemässä puolen tunnin lenkin. Kävely on hyvä liikuntamuoto. Mulla se toimii hyvin. Pakko sanoa että mun kunto on vaan noussut kun olen kävellyt. Se vaikuttaa aika paljon painooni myös. Olen vaan laihtunut. Nyt mä olen normaalipainoinen.
Odotan jo kovasti salille pääsyä. Pääsee kunnolla treenaamaan.
Mennään taas kaverin kanssa salille. Kivempi mennä kaverin kanssa kun taas yksin. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Tulee kiva päivä.

Odotan että tempparit alkaa.Torstai 21.01.2021 06:55

Tänään taas siivotaan. Torstai on mun siivouspäivä. Se on hyvä päivä siivota koska ei ole mikään kiire. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Heräsin jo kuuden jälkeen. Kahvit on taas juotu niin nyt olen ihan hereillä. Iso kuppi mustaa kahvia on kyllä paras aamujuoma.
Sen kahvin pitää myös olla vahvaa. Eilenä mulla oli koko päivän väsynyt fiilis. Mä en tajua mikä mua oikeen eilenä väsytti. Muuten olo oli ihan ok. Ei ahdistanut tai masentanut. Mua vaan väsytti.
No jos tänään olisin pikkasen pirteämpi. Ainakin on tekemistä tänään niin ei tule tylsää. Pitää käydä tänään kaupassa ja apteekissa. Pitää ostaa lisää kahvia ja ne karpalokapselit. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina. Teetä mun ei tarvitse vielä ostaa lisää. Sitä on vielä paljon jäljellä. Olin eilenä lenkillä taas. Aamulla ja iltapäivällä.
Oli kiva ilma ulkona. Aurinko paistoi kivasti. Eikä ollut onneksi kamalan kylmä. Huomenna aamulla mulla on verikokeet. Pitää sinne mennä.
Sitten kun siellä on taas käynyt niin saa taas haettua leponex lääkettä.
Käyn varmaan sitten ensi viikolla hakemassa sitä. Sekä masennuslääkettä. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Synttärit alkaa lähestyä. Juhlin niitä sitten varmaan kavereiden ja poikaystävän kanssa. Ajattelin ostaa Daim kakun. Niin siinä on sitten hyvä synttärikakku. Mä muutenkin tykkään daim suklaasta. En ole syönyt sitä pitkään aikaan. Mutta on hyvää. Suklaata mun ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä ne suklaat jäljellä mitä sain jouluna.
Pari konvehtirasiaa ja suklaalevy. Syön ne sitten kun vaan kerkiää.
Aloin katsomaan mtv palvelusta sitä riisutut ohjelmaa. Pakko kyllä nähdä että miten ne selviää ilman tavaroita.
Ne saa vaan valita yhden tavaran päivässä. Olen katsonut sitä pari jaksoa. Tänään jatkan sen katsomista. Mielenkiintoinen ohjelma.
Odotan nyt että tempparit alkaa taas. Näkee millaisia pariskuntia siihen ohjelmaan taas menee. Sitten on varmasti taas draamaa tiedossa. Odotan innolla. Hyvää viihdettä. Toivon myös että tänä vuonna tulee taas big brother. Onneksi oikea henkilö voitti sen viimeksi. Hyvä Joel!