IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Synttärit!Maanantai 25.01.2021 06:37

Syntymäpäivä. 31 vuotta tulee täyteen. Mä tunnen itseni kyllä vieläkin 25 vuotiaaksi. Pakko sanoa että vuodet ovat menneet nopeasti.
Mutta nyt syntymäpäivänä mulla on hyvä olo ei yhtään masenna tai ahdista. Nautin tästä päivästä. Olen menossa illalla kaverin luokse kylään niin sillä on mulle joku synttärilahja. Saa nähdä mitä mä saan.
Viikonloppu meni ihan kivasti. Sai taas levättyä. Olen tämän viikon viikonloppuna varmaan menossa taas poikaystävän luokse. Mä odotan innolla mitä mä saan poikaystävältä lahjaksi. Uskon että paljon suklaata. Sitä mä saan aina siltä. Mä koitan tänään saada pestyä nuo mun pyykit. En eilenä jaksanut pestä. Tänään on hyvin aikaa. Olen taas menossa aamulenkille. Käyn taas kävelemässä puolentunnin lenkin. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Käyn joka päivä heittämässä jonkunlaisen lenkin. Pakko nyt lenkkeillä kun tuonne salille ei nyt pääse. Mutta innolla menen taas salille kun pääsee. Heräsin taas kuudelta. Ei ollut mitään ongelmaa nousta ylös sängystä. Kahvit on juotu. Onneksi vahva kahvi herättää joka aamu. Ai niin kun menen seuraavan kerran kauppaan niin pitää ostaa kahvia lisää. Mä juon kahvin aina mustana. Mä en lisää siihen maitoa tai sokeria. Teetä mä juon enemmän kun taas kahvia. Rakastan vihreää teetä. Kaikki maut menee. Lisään siihen teehen aina hunajaa. Kunnon terveysjuoma. Mä pärjään päivän aikana yhdellä kupilla kahvia. Kohta pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä. Eli leponexia ja masennuslääkettä. Saan taas haettua leponexia koska kävin viime viikolla verikokeissa. Pitää kohta jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on taas karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä.
Saa nyt nähdä kauan tämä mun hyvä olo taas kestää. Toivon että koko viikko menee mukavasti. Päivä ja hetki kerrallaan.
Toivon että harhat eivät tule nyt tällä viikolla. Mutta sekin voi olla että ne tulee taas ihan yllättäen. Selviän niistä kyllä. Olen tottunut.
Ne kuuluu tähän mun sairauteen. Onneksi olen oppinut nyt elämään tämän sairauden kanssa. Välillä tulee huonoja päiviä mutta niistä sitten aina selviää. Mutta. Nyt nauttimaan synttäreistä. Aijon korkata tänään limun mun synttärijuomana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.