IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai ^_^Perjantai 28.02.2014 16:45

se olisi perjantai ^^ voi ottaa rennosti :) Eilenä meni ihan hyvin psykologin luona. juteltiin syömishäiriöstä ja siitä että millainen se on mun kohalla. varmaan puolituntia puhuttiin siitä. ja se myös kyseli että miten on mennyt. Me nähdään uudestaan taas ensi viikon maanantaina missä on mukana mun uusi lääkäri ja mun oma tuki henkilö. puhutaan varmaan että mitä haluan tulevaisuudessa,miten olen voinut jne. jännittää vaan se uusi lääkäri että millainen se on. mun psykologi sanoi että on rento ja mukava tyyppi. se on nainen.
Mutta. nyt en mieti sitä. vaan nautin viikonlopusta :) ainakaan ei ole tylsää kun näen kavereita viikonlopun aikana.
animee pitää katsoa ja se yksi suomalainen leffa minkä lainasin kaverilta. se on "roskisprinssi" :D varmaan ihan katsottava.
Huomenna pitää todellakin nähdä putous. Antsku voittaa. se on varma :D kävin äsken kaupassa ostamassa viikonloppu suklaat. fazerin hasselpähkinä suklaa on mun lemppari <3 En ole syönyt sitä vähään aikaan. Meinasin ostaa sipsiä myös mutta en viitsinyt. Tuli viime viikon loppuna syötyä sitä. Tänään valvon taas pitkään yhen kaverin kanssa. Meen iltaa viettämään. katsotaan telkkaria :) sieltä voisi tulla joku hyvä leffa.

psykologi ja apteekki.Torstai 27.02.2014 13:10

kohta pitää lähteä sinne psykologin luokse. samalla reissulla käyn apteekissa. onneksi ulkona ei ole kamaln kylmä. ihan kiva ilma ulkona.
nyt on taas hyvä fiilis parin päivän jälkeen. kohta on perjantai :)
onneksi. oon huomannut etten ole moneen viikkoon miettinyt mun painoa. aika hyvä. paino varmaan pysynyt samana. mulla ei ole ollut nyt vähään aikaan ollut taas punnitusta. veren paineetkin on varmaan noussut. Mulle tuli taas herpes ylä huuleen. en ole onneksi koskenut siihen antanut vaan olla. kyllä se ennemmin tai myöhemmin katoaa.
Tänään pitää pestä pyykkiä. lakanat ainakin. huomenna voisi pestä sitten vaatteita. sitten ei tarvitse taas viikkoon pestä.
onneksi keskustaan ei ole pitkä matka. sinne kävelee 15 minuutissa.
samalla tulee ulkoiltua :) eilenä käytiin kaverin kanssa lenkillä.
juteltiin samalla niitä näitä. Mutta. kohta voisi valmistautua lähtöön :3

Tökkii..Keskiviikko 26.02.2014 16:59

Tänään on taas erilaisempi päivä. ja huonompi. ei huvita syödä yhtään mitään. mutta olen yrittänyt silti. aamupalan ainakin söin ja vähän lihakeittoa. pitää taas yrittää tuossa parin tunnin päästä koittaa syödä uudelleen. lähden heti lenkille kun olen syönyt.
Huomenna taas psykologille. aika on klo 12. pitäisi samalla käydä apteekissa. leponexit loppuu.
Tänään puhuin mun parhaalle kaverille siitä että mun tekee mieli tupakkaa. yritän hillitä itseni etten alkaisi polttaa. pääsen varmasti taas sen yli. ikäviä nää mun tuntemukset :/ mutta ei voi mitään. nyt on vaikeaa. kohta on onneksi viikonloppu :) yritän sinnitellä siihen asti.
onneksi yksi mun kaveri lähtee lenkille mun kanssa. on juttu seuraa. varmaan kävellään se puolentunnin lenkki. sen jälkeen voisi mennä suihkuun ja sohvalle sen jälkeen. näkee lemmen viemää lopun.
salkkarit ja uusi päivä pitää myös katsoa tänään. ja poliisit.
sitten voisi mennä nukkumaan. ihan kiva loppu ilta tiedossa. meen taas kaverille katsomaan noita ohjelmia. Ei tarvi yksin niitä katsella.

Tiistai :3Tiistai 25.02.2014 14:28

kohta pitää lähteä kylille. saa taas liikuntaa. Eilenä kuntosalilla meni ihan kivasti :) haarat oli vaan vähän kipeät. keskiviikkona lähden kaverin kanssa lenkille illalla. kuntosalin sijasta.
Eilinen salkkari jakso oli kyllä jännä. saan nähdä selviytyykö ismo. toivottavasti. uusi päivä tuli taas onneksi eilenä. katsoin sekin. Nyt on taas illalla katsottavaa ennen kun menee nukkumaan.
animee voisi katsoa tänään tuossa myöhemmin. vaikka sitten kun tulee kyliltä. oon vaan vähän sekaisin noissa jaksoissa. pitäisi kirjata ylös että mitkä jaksot on katsonut kun mä seuraan tällä hetkellä viittä eri anime sarjaa. Ensi kuussa tulee taas uusin animelehti. odotan kovasti ^^ hmm..pitäisiköhän pestä tänään pyykkiä? voisi pestä ennen kun menen pelaamaan sählyä. pitää katsoa.
voisi tänään taas kerätä vaatteet lattialta kaappiin. sotken kauheasti. mutta siivoan kerran viikossa. Tänään näkee taas lemmen viemää. Eilenä en nähnyt koska olin salilla. oon varmaan ihan pihalla kun katsoo tänään. meen taas kaverin luokse katsomaan. ja juomaan teetä.

maanantaiMaanantai 24.02.2014 14:23

Ei mitään tekemistä. paitsi kuntosali illalla. pitäisi hieman siivota mutta en mä jaksa. antaa nyt olla vaan. oli kyllä eilenä ihana nähdä poikaystävää :) katottiin 8-pallo leffa. mun mielestä se oli ihan hyvä. Ei kauheesti huvita mennä ulos koska siellä on hieman liukasta.
Ajattelin vasta huomenna käydä kylillä. voisi käydä taas seppälässä katsomassa onko siellä mitään kivaa. Ai niin joo. pitäisi maksaa yksi lasku ennen kun menee shoppailee.
oon nyt huomannut että mun olo on vähän parempi. Ei ole nyt tullut ahdistusta ja ruoka on maistunut. päivä kerrallaan mennään. sitten on taas yhtä helvettiä kun menkat alkaa kahden viikon päästä.
pitäisi käydä taas apteekissa hakemassa leponexia koska se loppuu kohta. lääkäri on jo onneksi uusinut sen reseptin. Niin pystyy vaan hakee sen sitten. käyn hakemassa loppu viikosta.
Nyt loppu mässyn syöminen ja siirryn nyt taas normi ruokaan. Eli syön taas seuraavan kerran herkkuja tuossa viikonloppuna. ja normaalia ruokaa viikolla. pitää myös liikkua viikon aikana. käyn lenkillä ja kuntosalilla. tulee hyvä olo liikunnan jälkeen.

:)Sunnuntai 23.02.2014 13:40

Tänään on hyvä päivä. poikaystävä on tulossa käymään :) ei olla nähty pariin viikkoon. kohta viikonloppukin on ohitse. mennyt ihan hyvin vatsasta huolimatta. Eilinen putous oli kyllä hyvä :D Antsku on paras. varmasti voittaa putouksen.
Huomenna taas kuntosalille illalla. odotan sitä kovasti.
Huomenna pitäisi taas jatkua uusi päivä sarja. sitä ei ole näytetty pariin viikkoon. saisi alkaa taas. Mun pitäisi siivota mutta en jaksa.
antaa olla vaan. ainakin keräsin vaatteet lattialta kaappiin.
Tänään voisi katsoa jonkun leffan taas kun poikaystävä on tulossa käymään. ja ostaa jotain mässyä. sipsii mulla vielä on ja suklaata.
Ai niin mun piti käydä lukemassa netistä salkkareiden juoni paljastukset. vai pitäisikö olla lukematta ja yllättyä että mitä tapahtuu?
taidan kumminkin lukea. kohta voisi taas juoda teetä :3

tupakan polttoLauantai 22.02.2014 14:11

ihanaa kun saa nukkua pitkään :) heräsin tuossa jokin aika sitten ja keitin kahvia. Tänään ei tapahdu mitään erityistä. käyn tuossa iltapäivällä kylillä,katson jonkin leffan tänään ja olen koneella. ostin eilenä robbarista sipsii niin on leffa naposteltavaa. suklaatakin on.
Animet pitää myös katsoa tänään. niin pysyy kärryillä. Mun vatsakin on nyt paremmassa kunnossa. sain eilenä hammaslääkäri laskun..46 euroa! yhden reiän takia. No mä maksan tuon laksun varmaan jo tänään niin saa sen pois alta. Mun pitäisi myös vähän siivota. mulla on kiva tiski vuori ja mun vaatteet on siellä sun täällä.
En ole onneksi vielä sortunut tupakan polttoon. se on ollut aika lähellä. mä pääsen sen yli. sitten kun olo on taas tasainen niin ei enää tee mieli tupakkaa. kyllä mä selviän. Yritän ajatella silleen että tupakan poltossa ei ole mitään järkeä. menee vaan rahaa hukkaan ja haisee pahalle. onneksi lopetin silloin tupakan polton. Tein sen omasta tahdosta. Aloin syömään nicorette purkkaa ja onnistuin lopettaa.
kun ei polta niin säästyy rahaa ja voi ostaa jotain kivaa tai kallista :)
Mielummin käytän rahaa shoppailuun. enkä tupakkaan. pysyy myös terveenä kun ei polta. jotkut polttaa toiset ei. me kaikki ollaan erilaisia.
Muistin juuri että mä tapaa mun uuden lääkärin tuossa maaliskuun alussa. 3.3 meillä on keskustelu silloin. saa nähdä että millainen lääkäri se on. ja voiko siihen luottaa. Yritän ajatella positiivisesti että hyvin se menee. jutellaan varmaan enimmäkseen mun voinnista. Mutta. En ala nyt sitä miettimään. se on vasta myöhemmin.

viikonloppu..Perjantai 21.02.2014 14:16

se olisi viikonloppu. tylsä viikonloppu tulossa :/ oon tän viikonlopun orimattilassa. olisin lähtenyt poikaysävän luokse mutta vatsa vaivat taas alko. söin näköjään liikaa siellä reissussa niin vatsan rytmi on mennyt sekaisin. Mun kaikki kaverit on jossain viikonloppuna niin olen nyt yksin. poikaystäväkään ei pääse tänne mun luokse viikonloppuna koska sillä ei ole autoa millä kulkea. Eli nyt mulla olisi omaa aikaa. yritän ajatella positiivisesti että ehkä oma aika tekee ihan hyvää.
ja että on nyt yksin. Mun viikonloppu varmaan menee koneella ollessa ja katon animee sekä leffoja. sitten kun tää mun vatsa tasaantuu niin voisi ostaa suklaata ja sipsiä. jos katon jonkun leffan. lainasin eilenä kaverilta pari leffaa. ne on: roskisprinssi ja 8-pallo. kummatkin ovat suomalaisia leffoja. Tänään en tee mitään erityistä. käyn kylillä vasta huomenna. En nyt jaksa lähteä minnekkään. tai no voisi kyllä ostaa kivennäisvettä. robbari on ihan tuossa vieressä niin voisi sieltä hakea kivennäisvettä. Ai niin. pitää katsoa tänään tai huomenna uudet anime jaksot mitkä on tullut. on katsottavaa. kohta voisi keittää teetä. tekee mieli.

Hotelli TallukkaTorstai 20.02.2014 16:19

oon ollut reissussa. tallukan hotelissa :) oltiin yhen porukan kanssa siellä yksi yö. oli mukava reissu ja vähän vaihtelua. mun parhaat kaverit oli mukana. ulkoiltiin,uitiin,syötiin ja saunottiin. ^^
oli ihan kivat hotelli huoneet. vessassa oli jopa kylpyamme :D
ja ruoatkin oli hyviä ja pystyin syömään edes jotain. ruoka on alkanut taas maistumaan onneksi :) mä ja mun paras kaveri jaettiin yksi hotelli huone. siellä oli jopa oma piha missä pystyi käymään tupakalla. itse en polta mutta kaveri poltti. sängyt oli pehmeät ja mukavat ^^ En meinannut saada unta eilen illalla. varmaan johtui siitä kun nukkui vieraassa paikassa. Nukahdin tuossa kahdentoista aikaan. Mulla meni noin kymmenen euroa kivennäisvesi pulloihin ja limuun. pikku pullo maksoi 3,50e! kallista.. mutta oli pakko saada jotain juotavaa kun oli jano. pitää joskus mennä tuonne tallukkaan uudelleen.. :)
rentouttava reissu ^^ Mun puhelin ei meinannut toimia eilen. kun käynnistin sen uudestaan niin alkoi taas onneksi toimia. soittelin sitten tuossa illalla poikaystävälle ja kerroin miten reissu on mennyt.
Huomenna on taas perjantai. :)

Ahdistaa.Tiistai 18.02.2014 15:38

Nyt on taas vaikea jakso. syöminen tuntuu tällä hetkellä pahalta.
Mutta yritän silti. mulla on taas vatsankin kanssa ongelmia. mutta kyllä mä jotenkin selviän. Teen taas sitä että haluan näännyttää itseäni. eli on koko ajan semmoinen olo että on nälkä mutta ei pysty syömään.
join tuossa hetki sitten teetä. ja muutenkin on ollut masentava olo.
Mä taas kuvittelen että en ole tarpeeksi hyvännäköinen. Tunnen itseni taas rumaksi. Ahdistavaa. Mä haluaisin vaipua jonnekkin syvään uneen enkä koskaan heräisi. Aina kun mulla on mansentava kausi menossa tai muutenkin on vaikeaa, niin mun tekee mieli älyttömästi tupakkaa. En ole onneksi vielä sortunut. En ole polttanut neljään vuoteen. ja toivon etten enään koskaan sortuisi tupakkaan.
no tänään pääsee pelaamaan sählyä niin saa muuta ajateltavaa.
Toivottavasti huomenna olisi vähän parempi päivä. ja ruoka maistuisi.