IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai ^_^Perjantai 28.02.2014 16:45

se olisi perjantai ^^ voi ottaa rennosti :) Eilenä meni ihan hyvin psykologin luona. juteltiin syömishäiriöstä ja siitä että millainen se on mun kohalla. varmaan puolituntia puhuttiin siitä. ja se myös kyseli että miten on mennyt. Me nähdään uudestaan taas ensi viikon maanantaina missä on mukana mun uusi lääkäri ja mun oma tuki henkilö. puhutaan varmaan että mitä haluan tulevaisuudessa,miten olen voinut jne. jännittää vaan se uusi lääkäri että millainen se on. mun psykologi sanoi että on rento ja mukava tyyppi. se on nainen.
Mutta. nyt en mieti sitä. vaan nautin viikonlopusta :) ainakaan ei ole tylsää kun näen kavereita viikonlopun aikana.
animee pitää katsoa ja se yksi suomalainen leffa minkä lainasin kaverilta. se on "roskisprinssi" :D varmaan ihan katsottava.
Huomenna pitää todellakin nähdä putous. Antsku voittaa. se on varma :D kävin äsken kaupassa ostamassa viikonloppu suklaat. fazerin hasselpähkinä suklaa on mun lemppari <3 En ole syönyt sitä vähään aikaan. Meinasin ostaa sipsiä myös mutta en viitsinyt. Tuli viime viikon loppuna syötyä sitä. Tänään valvon taas pitkään yhen kaverin kanssa. Meen iltaa viettämään. katsotaan telkkaria :) sieltä voisi tulla joku hyvä leffa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.