IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt voi ottaa rennosti! :)Perjantai 30.09.2022 05:46

Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu. Parasta on se viikonlopussa että mulla ei ole mihinkään kiire voi vaan olla. Aijon viikonloppuna lenkkeillä, nukkua päikkäreitä, katsoa sarjoja ja ohjelmia, herkutella..kaikkea rentoa ja mukavaa. Kävin jo eilenä tokmannilla ja lidlissä niin kaupoille ei tarvitse lähteä sitten viikonloppuna. Ostin tokmannilta suklaata, pähkinöitä ja limua. Löysin myös tokmannilta hienoi vaaleanpunaiset karvaiset crocs kengät ne oli niin ihanat maksoi vaan 12 euroa. Kiva löytö taas tokmannilta. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä nyt pitää taas nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Voin sanoa että tää on ollut paljon parempi viikko kun viime viikko. Olen tällä viikolla ollut paljon pirteämpi ja se on hyvä.
Mä en tiedä että mikä ihme väsytti mua viime viikolla? No selvisin siitä.
Pääsin eilenä lenkille ei satanut vettä oli ihan kiva ilma ulkona. Menen tänään taas lenkille iltapäivällä jos on hyvä sää. Mulla on nyt koko viikonloppu aikaa katsoa kaikki bb jaksot sain eilenä katsottua yhden jakson. Huomasin että mtv palveluun oli tullut uusi kausi Love Island USA.
Ajattelin sitä alkaa katsomaan. Olen alkanut tykkäämään siitä ohjelmasta.
Saa hyvin ajan kulumaan kun katsoo sitä. Saa nähdä mitä tapahtuu tänään salkkareissa. Se eilinen jakso oli huvittava kun Gunnar ja Salla joivat ja päätyivät sänkyyn. Vitsit mä vaan nauroin sen jakson lopussa
oli niin hauska kohtaus. Nyt otan aamulääkkeet, musat soimaan ja tiskaan. Perjantai fiilis päälle hyvää viikonloppua kaikille!
Eilenä oli mukava päivä. Kävin eilenä apteekissa niin nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi seuraava lääke mitä mun pitää sitten hakea on leponex. Olin salilla eilenä treenaamassa niin hyvät treenit oli hiki tuli ja hyvä onnistunut olo. Ensi viikon maanantaina sitten taas salille. Tänään aijon mennä lenkille ellei sada ihan kaatamalla vettä.
Eilenä paistoi taas aurinko mikä piristi mun mieltä paljon. Oli mukavaa ajella sähköpotkulaudalla. Aijon tänään ajella sillä taas kun menen kauppaan. Olo on tällä hetkellä ok. Ei ole nyt yhtään onneksi ahdistanut ja se on hyvä viikko mennyt tähän asti hyvin. Lääkkeet auttavat myös paljon noihin mun olotiloihin. Masennuslääke on mulle samalla semmoinen ahdistus lääke. Se on aina hyvä ottaa aamulla niin aamuisin mua ei sitten pahasti ahdista. Leponex lääke on silleen hyvä kun sen ottaa illalla niin se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin sen ikäisenä ekan masennuslääkkeen. 17 vuotiaana aloin syömään leponexia. Aijon syödä lääkkeitä elämäni loppuun saakka. Olen aikoja sitten hyväksynyt sen että syön lääkkeitä.
Niistä on niin iso apu että niiden avulla pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Tänään on siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä. Siivoan tämän aamun niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Aijon katsoa taas tänään big brotheria eteenpäin olen pari jaksoa jäljessä. Salkkareita olen katsonut joka päivä siinä olen ihan mukana. Odotan jo koska saan seuraavan verikoe ajan se on sitten lokakuussa. Nopeasti tää syyskuu on mennyt.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota pyykit vien hetken päästä.
Se on hyvä ettei ole mikään kiire niin saa rauhassa tehdä nuo siivoukset ja hoitaa pyykit.

Parhaan kaverin synttärit lähestyy. :)Keskiviikko 28.09.2022 04:56

Huomasin tuossa eilenä että olo on paljon pirteämpi mitä viime viikolla se on vaan hyvä asia. Pakko sanoa että tämä viikko on ollut paljon parempi kun viime viikko. Nyt olen taas oma iloinen itseni eikä ole ahdistanut enää sen maanantai illan jälkeen. Se itkupotkuraivari myös helpotti tosi paljon mun oloa. Oli ihan kivat jalkapallopelit pelattiin eka miehet vastaan naiset ja sitten loppuaika sekajoukkueena. Sain nyt tehtyä vaan yhden maalin no ensi kerralla yritän tehdä taas enemmän. Oli kiva ilma ulkona kun pelattiin aurinko lämmitti aika kivasti niin ei tarvinnut ihan kauheasti laittaa vaatetta päälle. Tänään taas illalla salitreenit innolla olen sinne menossa.
Nyt taas vaan isoilla painoilla niin tekee lihaksille hyvää sekä mielelle. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet ja käyn samalla kaupassa ostamassa lisää hunajaa
niin saa sitä laitettua teen sekaan. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Suunniteltiin että vietetään sen synttäreitä sitten ensi viikolla. Menen sen luokse yöksi ja vietetään iltaa. Pitää ensi viikolla sitten mennä etsimään lahjaa sille tokmannilta. Ostan siihen lahjaan ainakin suklaata ja kahvipaketin. Paras kaveri rakastaa kahvia niin ostan sille vaikka kulta katriinaa. Se on tosi hyvää kahvia mun suosikki kahvi myös.
Olen taas vähän big brotherissa jäljessä mutta saan kyllä katsottua taas kaikki jaksot jossain vaiheessa viimeistään viikonloppuna. Salkkareita olen katsonut joka päivä nyt siinäkin on alkanut tapahtumaan kun se Mira karkasi sen vauvan kanssa. Mua kiinnostaa kuka haki ne autolla eilisessä jaksossa? Se selviää kyllä jossain vaiheessa. Mä olen iloinen tuosta mun uudesta kahvinkeittimestä. Pieni ja kätevä. Sanoin äidille että hyvän kahvinkeittimen olivat hankkineet mulle. Uskon että se kestää pari vuotta ainakin. Nyt otan aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja alan kuunnella hyvää musiikkia pitää tiskata myös. Tästä tulee hyvä päivä. Toivon että aurinko paistaa taas tänään se piristää aina.

Jalkapalloa taas tänään.Tiistai 27.09.2022 06:01

Eilenä mulla oli itkupotkuraivari päivä. Illalla se tuli niin sai taas pahan olon pihalle mikä oli kertynyt. Nyt on kevyempi olo. Itkeminen helpottaa aina mun oloa. Itken jos itkettää. Loppuilta meni sitten salkkareita katsellen ja sen jälkeen menin nukkumaan. Hyvin nukuin viime yön ja heräsin juuri. Salitreenit oli eilenä ja se teki vaan hyvää. Tänään meillä on jalkapallopelit iltapäivällä koska on luvattu hyvää säätä. Kivaa mennä peleihin. Saa nähdä millaiset on joukkueet ja kuka voittaa tänään. Aijon taas olla alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Pitää pukea lämpöistä päälle jos tulee kylmä kentällä. Vissiin on vaan 10 astetta lämmintä aijon laittaa takin päälle ja sen alle vaikka joku huppari. Hyvä on tuo mun uusi kahvinkeitin. Keittää hyvät kahvit ja on varmaan hienoin kahvinkeitin mikä mulla on koskaan ollut. Tykkään myös siitä kun se on tuommoinen pieni ei vie tilaa kauheasti. Olen big brotherissa pari jaksoa jäljessä.
Olen silleen ihan mukana että tiedän että Kirsi lähti talosta. Yllätyin että se lähti mutta ihan hyvä vaan koska en enää tykännyt siitä. Alkuun mä tykkäsin siitä. Olen iloinen että Sofia ja Nabaz ovat talossa vielä ja Miikka.
Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Pitää tarkistaa kohta rahatilanne paljon mulla on tilillä rahaa. No onneksi rahaa tulee taas kun kuu vaihtuu.
En ole vielä käynyt apteekissa pitäisi hakea sitä masennuslääkettä teen silleen että menen loppuviikosta apteekkiin. Kävin eilenä verikokeissa niin ajat oli jotain 10 minuuttia myöhässä. No se ei haitannut koska mulla ei ollut mikään kiire. Menin kävellen verikokeisiin koska oli aivan ihana ilma. Siinä tuli tehtyä lenkki samalla. Tänään aamulenkille olen menossa tuonne pururadalle. Uskon että tästä tulee mukava päivä liikuntaa on vaan tänään ohjelmassa mikä tekee hyvää. Nyt otan aamulääkkeet ja musat soimaan. Alan kohta tiskaamaan. Pesen samalla tuon kahvipannun niin on sitten taas puhdas.

Nyt on hyvä uusi kahvinkeitin. :)Maanantai 26.09.2022 05:02

Oli mukava viikonloppu vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan ja vaihtamaan maisemaa mikä teki hyvää. Unohtui pariksi päiväksi huolet ja murheet. Nyt on hyvä fiilis niin kivaa aloittaa uusi viikko. Sain hyvin levättyä viikonloppuna nukuin pitkään ja päikkäreitä. Pääsi myös kunnon puusaunaan mikä myös piristi paljon mieltä. Mulla on nyt vähän lyhyemmät hiukset äiti leikkasi niitä vähän. Kyllästyin pitkiin hiuksiin ja niihin alkoi tulla jo takkuja. Nyt kun on vähän lyhyemmät niin helpompi hoitaa taas. Saan ne vielä ponihännälle tykkään nyt tästä mun tukasta.
Mulle sopii myös lyhyemmät hiukset. Aijon varmaan jossain vaiheessa värjätä nämä vielä. Sain nyt vanhemmilta sen uuden kahvinkeittimen. Merkki on OBH Nordica. Se on semmoinen mini kahvinkeitin hyvät aamukahvit tuli kun keitin äsken. Katsoin netistä paljon tuo kahvinkeitin maksoi niin 50 euroa kallis mutta hyvä. Uskon että se kestää sen pari vuotta. Tänään mulla on verikokeet puoli yhdeltä. Piikille taas niin saa hakea leponexia. Menen varmaan taas pyörällä niin sillä pääsee nopeasti.
Tänään pitäisi paistaa aurinko. Eilenä oli aivan ihana ilma kävin lenkillä.
Kiva syys sää on ollut mutta varmaan kohta alkaa nuo vesisateet. Nyt on pakko nauttia vielä auringosta kun pystyy ja lämmöstä. Päätin jo herätä vähän ennen neljää. En saanut enää unta niin aloin keittämään aamukahvia. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin masennuslääkettä pitää hakea tällä viikolla. Pitää muuten kohta tarkistaa paljon on leponexia vielä sitäkin pitää varmaan kohta hakea. Rauhoittavia lääkkeitä on kokonainen paketti en ole joutunut onneksi yhtään syömään niitä. Mä en enää edes muista koska olen syönyt viimeksi rauhoittavia siitä on todella pitkä aika. Tänään on salitreenit illalla. Hyvällä fiiliksellä olen menossa taas. Kroppa taas jaksaa kun olen levännyt koko viikonlopun. Nyt on ollut todella hyvä etten ole juonut alkoholia. Aijon seuraavat pari viikkoa olla juomatta taas. Huomaa että on paljon parempi olo kun ei juo eikä mun ole yhtään tehnyt mieli sekin on plussaa. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan. Pyykkiä pitää myös pestä jossain vaiheessa.

Pitkästä aikaan vanhempien luokse. :)Perjantai 23.09.2022 05:16

Olen tänä viikonloppuna menossa vanhempien luokse. Olin viimeksi vanhempien luona juhannuksena siitä on jo muutama kuukausi. Ihan kivaa mennä niin varmasti tulee hyvä ja mukava viikonloppu. Maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tosiaan viikko on mennyt vähän väsyneellä fiiliksellä mutta ei ole ahdistanut onneksi. Saa nähdä millainen viikko on ensi viikolla. Verikokeet on mulla maanantaina taas pitää mennä niin saa haettua sitten taas leponexia. Ensi viikolla mun pitää hakea lisää masennuslääkettä ja kohta myös leponexia. Sain maksettua kaikki loput laskut ja tilille jäi vielä sen verran rahaa niin pärjää loppukuun.
Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot mitä on tullut pakko sanoa että jännäksi menee se kausi. Nyt sinne meni taas pari uutta asukasta. En enää pysy mukana kun sinne menee koko ajan uutta porukkaa. Saa nähdä kuka lähtee sunnuntaina sitten talosta mä toivon että Tuula lähtisi.
Mä olen alkanut tykätä Miikasta nyt sekin on mun suosikki asukas.
Tänään pitää katsoa tämän viikon vika salkkarit jakso. Pystyn sen hyvin katsomaan mun tabletilla mtv palvelusta. Mulla on matkanetti tuossa mun tabletissa se on kätevä. Pitää laittaa kohta se tabletti lataukseen niin on sitten akku täynnä siinä. Sähköpotkulaudan laitan myös kohta lataukseen.
Nyt en ole juonut alkoholia pariin viikkoon ja se on vaan hyvä. Aijon jatkaa edelleen etten juo. Mun ei ole onneksi yhtään tehnyt mieli alkoholia. Mulla tuli siitä viimeksi niin huono olo kun olin juonut.
Alkoi masentaa ja ahdistaa aika paljon. Nyt mä vaan haluan että mulla on hyvä olo en yhtään halua mitään masennusta. Juon nyt vaan kahvia, teetä, vettä ja limua. Siinä myös säästää rahaa kun ei osta alkoholia.
Varmaan juon sitten kun vietetään parhaan kaverin synttäreitä.
Aijon sinne asti olla juomatta. Kun rahaa tulee alkukuusta niin lähden etsimään parhaalle kaverille synttärilahjaa. Löydän sen ihan varmasti tokmannilta. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Olen lähdössä iltapäivällä kun vanhemmat tulevat hakemaan.
Eilenä oli ihan mukava päivä se piristi paljon kun aurinko paistoi. Olo on nyt tuntunut väsyneeltä mutta ei ole ahdistanut. Teen joka päivä noita mindfulness harjoituksia mikä auttaa paljon tuohon ahdistukseen. Kävin muutama vuosi sitten semmoisella mindfulness kurssilla. Se kannatti siitä oli iso apu mun elämään. Tänään taas siivotaan onneksi on koko aamu aikaa hoitaa kaikki. Pyykkiä pitää pestä taas koska sitä on kertynyt. Alan kohta maksamaan loput laskut. Takuueläke on tullut tänään. Mulle jää onneksi rahaa laskujen jälkeen vielä niin pärjään hyvin tämän kuun loppuun. Sain eilenä hyviä uutisia mun äidiltä. Äiti oli laittanut mulle viestiä että oli ostanut mulle uuden kahvinkeittimen. Positiivinen yllätys kiitos äiti! Olin selittänyt sille että hankin uuden kahvinkeittimen jossain vaiheessa koska tuo edellinen keitin ei enää keitä kuumaa kahvia.
Saan sen keittimen tänä viikonloppuna. Nyt saa sitten keitettyä kunnon aamukahvit uudella keittimellä. Olin eilenä salilla niin tein vaan kevyet treenit. Oli niin väsynyt olo eilenä etten jaksanut vetää ihan täysiä.
Pääasia että menin sentään salille vaikka väsytti. Tänään käyn lenkillä tuossa päivällä niin saa raitista ilmaa. Katson tänään taas loput bb jaksot mitä on tullut. Olen pari jaksoa jäljessä mutta luin uutisia että Ruzbeh lähti talosta. Olen todella yllättynyt että lähti mä ajattelin että se on vielä pitkään talossa. Tavallaan tykkäsin siitä vähän oli se paljon kivempi kun Tuula. Tuula on vieläkin talossa se ei nyt lähde millään sieltä. Nyt otan aamulääkkeet, hyvät musat soimaan ja alan siivota.
Nyt kun on saanut kofeiinia niin on ihan hereillä.

Eilenä pelattiin jalkapalloa.Keskiviikko 21.09.2022 05:56

Viikon puoliväli. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt hurjaa vauhtia.
Viikko mennyt ihan hyvin paitsi on ollut vähän väsymystä eikä onneksi ole ahdistanut. Olen elänyt tätä viikkoa hetken ja päivän kerrallaan.
Eilenä oli jalkapallopelit iltapäivällä kun oli hyvä sää. Puolituntia pelasimme ja mun joukkue hävisi parilla maalilla. Ei se mitään oli silti hauskaa pelata. Tänään taas salille treenaamaan illalla hyvällä fiiliksellä olen menossa. Teen kunnon treenit taas tänään annan kaikkeni salilla
sitten tulee hyvä olo sen jälkeen. Aijon tänään ottaa käyttöön tuon mun uuden david hupparin. Nyt mä tosiaan päätin sen taas etten shoppaile vähään aikaan taas. Olen viime aikoina shoppaillut vähän liikaa.
En kyllä tarvitse nyt enempää uusia vaatteita koska niitä mulla on kaappi täynnä. Sen sijaan laittaa nyt kaikki shoppailurahat säästötilille. Ajattelin nyt taas säästää loppuvuoden. Mikä on hyvä idea niin säästötilille tulee taas rahaa. Sain katsottua eilenä molemmat salkkarit jaksot. Se oli hauskaa kun Ulla oli niissä jaksoissa. Yksi parhaista hahmoista salkkareissa. Olen big brotherissa jäljessä yhden jakson. Pitää katsoa se eilinen jakso tänään koska sinne taloon tuli taas uusi asukas. Haluan kovasti nähdä että millainen se on. Onko kiinnostava vai ärsyttävä?
Mun lempi asukkaat on tällä hetkellä: Sofia, Nabaz, Kirsi, Miikka. Reeosta en tykää enää se on ilkeä siellä talossa mun mielestä ainakin. Juonittelee koko ajan pahin pelaaja talossa. Uskon että muut asukkaat haluaa sen ihan varmasti pihalle talosta. Saa nähdä ketä lähtee talosta tällä viikolla se voi olla ihan kuka tahansa. Toivon että Tuula lähtisi.
En tykkää siitä yhtään! Nyt otan aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja tiskaan. Ihme ja kumma tuo mun vanha kahvinkeitin keitti kerrankin kuumaa kahvia.

Nyt mulla on se David huppari. :)Tiistai 20.09.2022 05:52

Kävin eilenä tokmannilla ostamassa sen Davidin harmaan hupparin. Mulla kävi tuuri että se oli alennuksessa ja maksoi vaan 31 euroa. Oikea hinta olisi ollut 40 euroa. Siinä hupparissa on heino ruusu kuviointi mistä mä tykkäsin todella paljon. Se on pitkä huppari polviin asti. Luulen että siitä on tulossa nyt mun lempivaate päätin myös sen että nyt en aijo shoppailla hetkeen taas uskon että tuo huppari tuo mulle iloa pitkäksi ajaksi. Eilenä oli hyvät treenit salilla. Tänään lenkkeilyä ja huomenna taas salille. On innostusta liikkua ja se tekee niin hyvää. Olo on ollut ok ei ole ahdistanut pahasti. Eilenä ennen kun menin nukkumaan niin tuli itku. Se vaan helpotti taas mun oloa koska en ole itkenyt pitkään aikaan. Sai taas kaiken pahan olon pihalle. Tunteet oli jotenkin pinnassa nyt on kevyempi olo. Tänään pitää käydä kaupassa. Menen tässä aamusta olen tehnyt kauppalapun valmiiksi. Menen tuolla mun sähköpotkulaudalla latasin sen eilenä. En ole vielä kerennyt katsomaan salkkareita niin tänään katson eilisen jakson ja tämän päivän jakson. Ulla vissiin on tullut takaisin?
Se pitää nähdä se on yksi mun lempi salkkarit hahmo. En ole vielä katsonut uutta bb jaksoa mikä tuli eilenä niin katson sen varmaan tänään.
Tänään pitää soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. En ole kuullut siitä viikkoon mitään toivon että sillä on kaikki hyvin.
Ensi kuussa vietetään sitten parhaan kaverin synttäreitä. Pitää ostaa joku kiva synttärilahja. Varmaan löydän sen lahjan tuolta tokmannilta siellä on vaikka mitä. Käyn heti alkukuusta ostamassa sen kun tulee taas rahaa. Joku kiva synttärikortti pitää myös löytää. Suklaata pitää ehdottomasti ostaa siihen lahjaan. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan.
Onneksi aamukahvi herätti niin nyt olen ihan hereillä. Uskon että tulee mukava päivä.

Olen big brotherissa ihan mukana.Maanantai 19.09.2022 05:05

Eilenä oli todella väsynyt olo ja mä nukuin melkein koko päivän. Menin eilenä aamulla koneelle, kirjoitin blogin sitten vaan totesin että menen takaisin nukkumaan. Heräsin yhdeksältä, söin aamupalan, sitten lähdin lenkille, lenkin jälkeen takaisin nukkumaan niin nukuin johonkin puoli kahteen asti. No ainakin olen saanut nyt hyvin levättyä niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Ei onneksi ahdista yhtään uskon että tulee tänään mukava päivä. Kohta taas jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää kohta hakea lisää masennuslääkettä alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Onneksi saan sitä sitten kolmeksi kuukaudeksi niin ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä.
Eilenä mä sain katsottua kaikki bb jaksot mitä oli tullut ja yllätyin siitä että Jerry lähti talosta. No ihan sama mulle koska se ei ollut mun suosikki asukas. Olen kyllä myös siitä ihmeissäni että Tuula on vielä talossa. Pakko sanoa että mä en tykkää siitä. Saisi sekin kyllä lähteä. Mä olin ihan varma että Tuula olisi ollut ekoja asukkaita ketä lähtee talosta. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu big brotherissa innolla aijon katsoa.
Tänään on taas salitreenit illalla. Ihan hyvä koska olen ollut koko viikonlopun sohvalla pääsee taas kunnolla tänään liikkeelle. Tekee lihaksille vaan hyvää ja mielelle kun pääsee salille. Teen semmoiset treenit tänään että hiki tulee. Tänään pitäisi pestä pyykkiä koska sitä on kertynyt.
Pesen kun tulee hyvä hetki. Pitää nyt katsoa kun rahaa tulee tällä viikolla niin saisi ostettua sen uuden kahvinkeittimen. Jos en pysty ostamaan sitä vielä tässä kuussa niin sitten ensi kuussa viimeistään.
Se on nyt mun seuraava ostos. Saa sitten kuumaa kahvia keittettyä taas. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja otan aamulääkkeet.
Kerään nyt kaikki vaatteet valmiiksi mitä pitää pestä.