IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli ihan mukava päivä se piristi paljon kun aurinko paistoi. Olo on nyt tuntunut väsyneeltä mutta ei ole ahdistanut. Teen joka päivä noita mindfulness harjoituksia mikä auttaa paljon tuohon ahdistukseen. Kävin muutama vuosi sitten semmoisella mindfulness kurssilla. Se kannatti siitä oli iso apu mun elämään. Tänään taas siivotaan onneksi on koko aamu aikaa hoitaa kaikki. Pyykkiä pitää pestä taas koska sitä on kertynyt. Alan kohta maksamaan loput laskut. Takuueläke on tullut tänään. Mulle jää onneksi rahaa laskujen jälkeen vielä niin pärjään hyvin tämän kuun loppuun. Sain eilenä hyviä uutisia mun äidiltä. Äiti oli laittanut mulle viestiä että oli ostanut mulle uuden kahvinkeittimen. Positiivinen yllätys kiitos äiti! Olin selittänyt sille että hankin uuden kahvinkeittimen jossain vaiheessa koska tuo edellinen keitin ei enää keitä kuumaa kahvia.
Saan sen keittimen tänä viikonloppuna. Nyt saa sitten keitettyä kunnon aamukahvit uudella keittimellä. Olin eilenä salilla niin tein vaan kevyet treenit. Oli niin väsynyt olo eilenä etten jaksanut vetää ihan täysiä.
Pääasia että menin sentään salille vaikka väsytti. Tänään käyn lenkillä tuossa päivällä niin saa raitista ilmaa. Katson tänään taas loput bb jaksot mitä on tullut. Olen pari jaksoa jäljessä mutta luin uutisia että Ruzbeh lähti talosta. Olen todella yllättynyt että lähti mä ajattelin että se on vielä pitkään talossa. Tavallaan tykkäsin siitä vähän oli se paljon kivempi kun Tuula. Tuula on vieläkin talossa se ei nyt lähde millään sieltä. Nyt otan aamulääkkeet, hyvät musat soimaan ja alan siivota.
Nyt kun on saanut kofeiinia niin on ihan hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.