IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä fiilis vaikka on maanantai.Maanantai 31.08.2020 07:17

Maanantai aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Aamukahvin voimalla. Nukuin tosi hyvin viime yön ja tänään mä heräsin taas vähän ennen seitsemää. Uusi viikko alkaa ja mä toivon että tästä on tulossa nyt taas hyvä viikko. Nyt mulla on pirteä ja hyvä olo. Nautin taas siitä että jaksaa. Luulen etten tällä viikolla joudu syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Tänään näen taas parasta kaveria. Katsomme salkkarit taas. Sekä rantabaari. Saa taas nähdä mitä kaikkea tapahtuu taas salkkareissa tällä viikolla. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Salkkarit aina yllättää. Ulkona näyttää sateiselta. Mun pitää lähteä aamulla kauppaan. No otan sateenvarjon mukaan niin en kastu.
Sekä laitan takin päälle. Nyt se syksy alkoi. Kesä oli kyllä todella mukava. Odotan jo innolla seuraavaa kesää. Nyt pitää vaan alkaa tottua siihen että illat ovat pimeitä. Sekä vettä sataa.
No onneksi on paljon ohjelmaa syksyllä. Alan taas käymään salilla, on sählyryhmä, vietän aikaa kavereiden kanssa...viikonloppuisin olen poikaystävän luona. Vaikka mitä. Ei tule tylsää.
Kohta alan tekemään kauppalappua. Että muistaa ostaa kaikki.
En ole vielä päättänyt mitä ruokaa teen tänään. No katson sen kohta.
Varmaan jotain helppoa ja nopeaa. Tästä tulee hyvä päivä.
Vaikka nyt on maanantai niin ei haittaa. Useat maanantai päivät ovat mun kohdalla olleet ihan hyviä. Pitää vaan olla positiivinen.
Niin maananatai päivästä tulee hyvä!

Vettä sataa.Sunnuntai 30.08.2020 07:20

Viikonloppu taas kohta vietetty. Hyvin on mennyt. Alan olla taas oma itseni. Uskon että jaksan taas ensi viikon. Pääsee sitten ensi viikon viikonloppuna taas poikaystävän luokse. Voin sanoa että on ollut kova ikävä sitä. Ollaan nyt soiteltu. Meillä menee todella hyvin. Olen siitä todella onnellinen. Tänään näyttää olevan sateinen päivä. Katsoo pystyykö lähteä lenkille tässä aamulla. Eilen kävelin aamulla tunnin lenkin. Teki tosi hyvää. Kohta vaihtuu kuukausi. Syyskuu alkaa. Sekä kohta alkaa big brother! Viikon päästä. Saa nähdä millaisia ihmisiä sinne taloon sitten menee. Heräsin tänään vähän ennen seitsemää.
Nyt olen täysn hereillä. Kiitos aamukahvin joka herättää mut joka aamu. Keitän aina aamuisin todella vahvaa kahvia. Juon sen aina mustana. On mun mielestä hyvää. Ahdistusta ei ole nyt onneksi ollut.
Hyvin menee taas. Huomasin myös sen kun olin todella väsynyt ja ahdistunut, niin ei tullut yhtään harhoja. Mikä on hyvä juttu. Yleensä ne harhat tulee silloin mulle kun olen ahdistunut. Ennen niitä aina tuli.
Hyvä että nyt selvisin ilman niitä. Huomenna jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mitä pitää taas hakea on leponex.
Masennuslääkkeitä mulla on vaikka kuinka paljon. Ne ei ihan heti lopu.
Tänään katson taas netflixiä ajan kuluksi. Sekä varmaan nukun päikkärit. Eilen mä nukuin päikkärit. Teki ihan hyvää. Nyt nauttimaan siitä ettei tänään ole mikään kiire minnekkään. Käyn lenkillä kun sää sallii ja sitten vaan olen. Innolla aloitan sitten ensi viikon. Nyt kun on voimia taas.

Päivä kerrallaan.Lauantai 29.08.2020 07:16

Nyt olo alkaa tuntua aika normaalilta. Ei ole enää ahdistusta. Lepo onneksi auttaa. Aina kun lepää sen pari päivää niin jaksaa taas. Olen tämän huomannut mun kohalla. Tänään ohjelmassa taas aamulenkki, sekä katson netflixiä. Aijon tänään ottaa ihan rennosti. Nauttia tästä päivästä. Aurinko näköjään paistaa myös tänään. Ihan kiva. Hyvä lenkkeily sää. Kävin eilen tokmannilla. Ostin lisää puuroa ja sipsiä.
Huomasin että sinne oli taas tullut uusia David urheiluvaatteita. Sinne oli tullut semmoinen punainen urheilutoppi minkä olisin niin halunnut ostaa.
Mä varmaan ostan sen ensi kuussa jos se on vielä siellä. Maksoi vaan 15 euroa. Päätin etten nyt shoppaile enempää tässä kuussa.
Syksyllä teen sitten sen kunnon shoppailureissun kun tulee hyvä hetki.
Pääsee ostamaan kaikkea kivaa. Parit housut pitää ainakin ostaa, sitten katson uusia toppeja ja t-paitoja...huppareita voisi myös hankkia.
Kaikkea mahdollista. Rahaa on ostaa. Nyt kun säästän tämän alku syksyn. Niin hyvin pystyy sitten shoppailla. Hyvä juttu on se etten ole enempää joutunut syömään rauhottavia. Nyt varmasti alkaa taas hyvä kausi. Elää päivän kerrallaan. Onneksi ei ole mitään stressiä nyt.
Kaikki on toistaiseksi hyvin. Nautin nyt siitä. En eilen katsonut salkkareita niin tänään katson sen eilisen jakson. Katsoin netflixiä eilisen illan. Saa nähdä mitä nyt salkkareissa on taas tapahtunut.
Varmaan kaikkea jännää. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu.
Masennuslääke mulla menee aina aamulla. Se on hyvä koska se lievittää samalla ahdistusta. Mulla on verikokeet taas ensi viikon perjantaina. Tuntuu että olisin jo äsken ollut verikokeissa.
Nopeasti tää aika menee.

Olo on vähän parempi.Perjantai 28.08.2020 07:36

Eilenä oli huomattavasti parempi päivä kuin keskiviikko. Oli vielä pikkasen ahdistusta mutta selvisin. En joutunut ottamaan onneksi rauhottavaa. Olo tuntuu nyt hyvältä taas. Viikonloppu alkaa. Olen nyt täällä. Lepään niin jaksaa sitten ensi viikon taas. Kävin eilen kaupassa. Ostin vähän karkkia ja suklaata. Ajattelin piristää itseäni syömällä niitä.
Voin sanoa että se kyllä toimi. Tänään aijon taas lenkkeillä illalla. Lähden lenkille kun olen katsonut kaverin kanssa lemmen viemää. Katsomme sitä sarjaa aina yhdessä. Yksi meidän lempi sarjoista. Sain kuulla parhaalta kaverilta hyviä uutisia. Se oli löytänyt uuden kämpän mihin se nyt sitten muuttaa.
Ei onneksi muuta kauas. Kävelymatkan päässä. Olen iloinen sen puolesta. Ollaan oltu naapureita jo kymmenen vuotta. Aijon pitää siihen yhteyttä joka päivä. Paras kaveri on yksi mun elämän tärkeimmistä ihmisistä. Ollaan koettu vaikka mitä. Yli kymmenen vuotta ollaan oltu parhaita kavereita. Näemme taas ensi viikolla. Sain kämpän siivottua eilen ja pestyä pyykit. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Ei tarvitse viikonloppuna liikkua muualle kun lenkille. Käyn taas kävelemässä sen pururadan. Ehkä menen liikuntapuistoon viikonloppuna.
Jos vaan jaksaa. Kohta alkaa syyskuu. Nopeasti tää elokuu on mennyt.
Syksy on alkanut. No onneksi mulla on aika paljon tekemistä syksyllä.
Ei tule tylsää. On kuntosalia ja sählyryhmää, näen kavereita, olen viikonloppuisin poikaystävän luona..siinä ne mun päivät menee.
Niin ja lenkkeilen paljon. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu.
Sekä syö terveellisesti. Mutta tästä tulee varmasti ihan hyvä päivä.
Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin.

Ahdistusta. Nyt vaan lepoa.Torstai 27.08.2020 07:27

Eilinen päivä oli todella ahdistava. Mua ahdisti koko päivän. Joudun siihen tilanteeseen illalla että joutui ottamaan sen rauhottavan. Mikä onneksi auttoi ja sain nukuttua viime yön. Nyt saa nähdä miten tämä päivä sujuu. Jos tulee taas todella huono olo niin syön sitten taas rauhottavia. Olen nyt tämän viikonlopun täällä. Totesin eilen että en nyt jaksa lähteä viikonloppuna mihinkään kun on tämmöinen olo.
Sanoin poikaystävälle että lepään tämän viikonlopun. Poikaystävä ymmärsi. Katsoo sitten jos on enemmän voimia ensi viikolla niin jaksaa taas lähteä viikonlopuksi poikaystävän luo. Tiedän kun olen todella väsynyt niin mä aina lepään. Siihen liittyy myös ahdistusta. Toivon että tämän päivän pärjään taas ilman rauhottavaa. Katsotaan.
Nyt elää taas vaan hetken ja päivän kerrallaan. Katsoo miten menee.
Tänään pitää taas siivota. Sekä pestä pyykkiä. Sitten on kiva kun kämppä on taas siisti. Siivoan kun kerkiän. Tänään en näe kavereita.
Parasta kaveria mä näen vasta ensi viikolla. Se on lähdössä viikonlopuksi sen vanhempien luokse. Toivotin jo eilen sille hyvää viikonloppua. Kohta voisi alkaa siivoilemaan ja laittaa musiikkia soimaan taustalle. Kivempi siivota kun musiikki soi. Toivon että tämä päivä on parempi kuin eilinen. Kyllä se siitä taas kun saa levättyä.

Eilenä vitutti.Keskiviikko 26.08.2020 07:16

Eilenä oli vitutus päivä. Ärsytti ja vitutti ihan kaikki. No onneksi kun lähdin lenkille niin se helpotti vähän oloa. Sai purettua paineita. Loppu ilta meni sitten ihan hyvin. Katselin sarjoja. Salkkarit ja rantabaarin.
Menin jo sitten nukkumaan kahdeksan jälkeen. Tänään heräsin kuudelta. Ei eilen päästy pelaamaan jalkapalloa. Kenttä oli ihan täynnä muita ihmisiä. No me sitten tehtiin tunnin lenkki. Mikä teki myös ihan hyvää. Kuulin että sählyryhmä alkaisi jo ensi viikolla. Ihan kiva.
Pääsee taas sitä pelaamaan. Meitä on taas hyvä porukka sitä pelaamassa. Tänään teen ruoaksi kinkkukeittoa. Pitää vaan käydä kaupassa tänään hakemassa ainekset. Se keitto valmistuu aika nopeasti. Hyvä ruoka tälle päivälle. Salkkarit jäi aika jännään kohtaan eilen. Pakko katsoa taas tänään. Nyt Ressu tietää että Nella on raskaana ja ismo kuuli siitä myös. Jännäksi menee. Odotan jo kovasti että Posse alkaa. Ensi kuussa. Tulee perjantai iltana sitten katsottavaa. Salkkarit ja posse. Siinä saa sitten nauraa kun katsoo sitä.
Big brother alkaa myös ensi kuussa ja sitäkin odotan innolla.
Tulee joka päivä. Katson ne jaksot sitten aina ruudusta. Voi katsoa ihan koska tahansa. Mä varmaan siivoan jo tänään. Osan ainakin. Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Huomenna pitää pestä pyykkiä myös. En vielä tiedä mitä aijon tehdä viikonloppuna. Voi olla että olen viikonlopun täällä. Koska poikaystävä varmaan korjailee autoa koko viikonlopun. No nyt on vasta keskiviikko. Katsotaan. Kaikki voi vielä muuttua.
Nyt alan kuunnella musiikkia ja alkaa vähän siivoilemaan.
Uskon että tänään ei vituta enää niin paljon mitä eilen.
Välillä on niitä päiviä.

Tänään taas jalkapalloa.Tiistai 25.08.2020 07:15

Ollut hyvä aamu. Heräsin jo puoli seitsemän. Aamukahvit on juotu taas.
Mikä herättää mut joka aamu. Juon ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Tykkään juoda kahvin aina mustana. Tänään on ohjelmassa pyykin pesua, ruoanlaittoa ja jalkapallopelit iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan. Mä olen varmaan taas hyökkääjä.
Meillä on aika hyvä kenttä missä me pelataan. Pelaamme sen puolisen tuntia. Siinä ajassa saa juosta paljon. Onneksi mulla on todella hyvä kunto. Jaksaa hyvin pelata. Ai niin aamulenkille olen taas menossa tänään. Menen pururadalle kävelemään. Se on hyvä aamulenkki.
Saa kunnolla raitista ilmaa. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään melkein heti ruokaa. Tänään en näe parasta kaveria. Mutta huomenna taas näemme. Joudun katsomaan salkkarit yksin. Se jäi taas aika jännään kohtaan. Pakko taas katsoa tänään. Niin ja rantabaari sarja on myös menossa mielenkiintoiseen suuntaan. Sekin pitää katsoa.
Huomasin kun jaoin lääkkeitä dosettiin että mun pitää hakea tosiaan leponexia ja karpalokapseleita. Tällä viikolla haen leponexit ja sitten alku kuusta käyn hakemassa noita karpalokapseleita. Sitten niitä on taas. Olo on aika hyvä nyt. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Saa taas liikuntaa tälle päivälle. Mikä tekee mun mielelle ja kropalle todella hyvää. Voin sanoa että liikunta auttaa aika paljon.
Mua se auttaa. Etenkin jos mua alkaa vituttaa tai ahdistaa, niin lähden vaikka lenkille tai salille. Purkamaan paineita.
Sitten kun olen hikoillut sen puolisen tunnin tai tunnin, niin voin sanoa että olo on silloin paljon parempi. Saa myös hyvin nukuttua seuraavan yön. Sitten kun herää aamulla niin on pirteä.
Liikunta auttaa todella paljon mua elämässä. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu ja syö terveellisesti. Mulla se vaan toimii.
Olen päässyt nyt normaalipainoon. Mistä olen todella tyytyväinen.
Odotan jo kovasti salille pääsyä. Syyskuussa aloitan. Pari kertaa viikossa. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Niin ja alan tiskaamaan. Pyykit vien jossain kohtaa. Kun tulee hyvä hetki.

Pitää lähteä kauppaan.Maanantai 24.08.2020 07:21

Viikonloppu taas vietetty. Olin eilen iltapäivällä taas liikuntapuistossa treenaamassa. Olin siellä melkein tunnin. Teki hyvää. Onneksi vesipullo oli mukana kun oli aika lämmin. Nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Heräsin siitä yöllä ja menin sänkyyn sitten nukkumaan. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu. Kohta teen kauppalapun koska olen menossa kauppaan tässä aamulla kun on hyvin aikaa. Teen ruoaksi kanaa ja riisiä. En ole pitkään aikaan syönyt riisiä.
Nyt sitä tekee mieli. Teen kanakastikkeen. Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä miten tämä viikko sujuu. Päivä kerrallaan katson. En ota mitään stressiä. Sain eilen maksettua laskut. Nyt niitä ei tarvitse miettiä.
Rahaa jäi vielä tilille niin pärjään sillä tämän kuun loppuun.
Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä nyt sitten tapahtuu siinä.
Pakko katsoa. En enää muista mihin kohtaan se jäi viimeksi. No tänään se selviää. Lääkkeet jaan kohta dosettiin. Mun pitää varmaan kohta hakea sitä leponexia lisää. Alkaa kohta loppumaan. Haen sitä tällä viikolla. Kaikkia muita lääkkeitä onneksi on. Masennuslääke ei vielä ihan heti pääse loppumaan. Niitä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon. En ole onneksi joutunut syömään niitä viime aikoina. Harhoja ei ole ollut onneksi pitkään aikaan. Eikä nyt olen ollut ahdistusta. Mikä on vaan hyvä merkki.
Saa nähdä millainen lasku tulee sieltä terveyskeskuksesta kun kävin siellä viime perjantaina. No sen näkee sitten. Ilmat alkaa näköjään jo viiletä. Nyt se syksy tuli. Kohta on pimeää myös.
Mutta onneksi telkasta tulee paljon katsottavaa syksyllä niin ei tule tylsää. On ohjelmia mitä katsoa.

Mindfulness auttaa mua aika paljon.Sunnuntai 23.08.2020 07:46

Viikonloppu on mennyt tähän asti hyvin. Huomenna arki taas alkaa. Kaupassa pitää käydä huomenna. Sekä jakaa viikon lääkkeet dosettiin.
Mun ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on vielä. Pitää suunnitella mitä sitä söisi ensi viikolla. Suunnittelen tänään jo vähän kauppalappua. Huomenna menen sitten kauppaan. Eilinen päivä meni netflixiä katsellen. Tänään jatkuu taas katsominen. Aloin katsomaan yhtä anime sarjaa. Pääsin siinä puoleen väliin. Tänään katson sen varmaan sitten loppuun. Nyt on kiva kun on innostunut katsomaan animea. Pitkästä aikaan. Kävin eilen iltapäivällä taas lenkillä.
Kävin kävelemässä sen pururadan taas. Tänään aijon uudestaan mennä sen iltapäivällä. Ellei sada kaatamalla vettä. No mulla oli eilenäkin sateenvarjo mukana. Varmuuden vuoksi. En kastunut ihan pahasti.
Sain taas eilen pari laskua. Maksan ne tänään pois. Niin sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Sitten olen maksanut kaikki tämän kuun laskut.
Olo on nyt ollut ihan hyvä. Ei ole onneksi stressiä yhtään. Nautin siitä kun on hyvä olla. Mulla on kaikki asiat aika hyvässä tasapainossa.
Ei ole oikeastaan mitään murheita ja huolia. En edes mieti koronaa kauheasti. Nautin elämästä kun vaan pystyy. Sitten jos sairastuu koronaan niin sairastuu. Aijon silti elää normaalia elämää.
Vaikka on tämä korona. Onneksi mä kävin vuosia sitten sen mindfulness kurssin. Se auttaa aika paljon mun elämässä. Se lievittää stressiä. Todella paljon. Mä teen päivittäin mindfulness harjoituksia. Voin sanoa että toimii. Ainakin mulla. Suosittelen.
Nyt se syksy näköjään alkaa. Ilmat alkaa viiletä ja tulee pimeä.
Voin sanoa että oli mukava kesä. Nopeasti se vaan meni.
Mutta nautin täysillä. Saa nähdä miten syksy sitten menee. Hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi big brother alkaa kohta. On sitten taas joka päivä katsottavaa. Sekä salkkarit.

Allerginen reaktio.Lauantai 22.08.2020 07:37

Eilenä aamulla jouduin lähtemään päivystykseen. Huomasin aamulla että mun vatsan alue oli ihan punainen. Menin lääkäriin niin selvisi että olin saanut allergisen reaktion särkylääkkeestä. Kävin apteekista hakemassa voidetta mitä latoin niin se auttoi heti. Alkaa paranemaan. Nyt pitää sitten miettiä että mitä särkylääkettä syö sitten seuraavan kerran. Onneksi ei ollut ruuhkaa siellä päivystyksessä niin pääsin melkein heti. Semmoinen mukava perjantai aamu. Kun pääsin sieltä kotiin niin aloin tekemään ruokaa. Jauhelihakeittoa. Kun oli syönyt ruoan, nukuin sen jälkeen parin tunnin päikkärit. Mikä onneksi sitten piristi kun heräsi. Kävin eilen tokmannilla. Siellä oli David urheiluvaatteet allennuksessa. Ostin uudet Legginsit ja topin. Nyt on uusia urheiluvaatteita. Ne maksoi yhteensä vaan 20 euroa. Kannatti ostaa. Nyt on salille uudet vaatteet. Muuta en ostanut. Hyvä löytö tällä kertaa. Nyt kun mulla on aikaa tänä viikonloppuna niin ajattelin taas katsoa animea pitkästä aikaan. Löysin yhden animesarjan netflixistä minkä aijon katsoa. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea.
Mikä on vaan hyvä. Koska se on yksi mun lempi harrastus.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Vietän parhaan kaverin kanssa taas aikaa tänään illalla. Eilen olin parhaan kaverin luona niin katsottiin taas salkkarit ja poliisit. Menin jo eilen nukkumaan yhdeksän aikaan. Nukahdin heti. Onneksi mä nukun tosi hyvin joka yö.
Sekin on hyvä että iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin sekin auttaa nukkumaan. Leponex on vahva psyykelääke. Mikä on aina hyvä ottaa illalla. Se on ollut hyvä että rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Mulla on ollut hyvä kausi taas. Mä nautin siitä.
Kun voi taas hyvin.