IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olo on vähän parempi.Perjantai 28.08.2020 07:36

Eilenä oli huomattavasti parempi päivä kuin keskiviikko. Oli vielä pikkasen ahdistusta mutta selvisin. En joutunut ottamaan onneksi rauhottavaa. Olo tuntuu nyt hyvältä taas. Viikonloppu alkaa. Olen nyt täällä. Lepään niin jaksaa sitten ensi viikon taas. Kävin eilen kaupassa. Ostin vähän karkkia ja suklaata. Ajattelin piristää itseäni syömällä niitä.
Voin sanoa että se kyllä toimi. Tänään aijon taas lenkkeillä illalla. Lähden lenkille kun olen katsonut kaverin kanssa lemmen viemää. Katsomme sitä sarjaa aina yhdessä. Yksi meidän lempi sarjoista. Sain kuulla parhaalta kaverilta hyviä uutisia. Se oli löytänyt uuden kämpän mihin se nyt sitten muuttaa.
Ei onneksi muuta kauas. Kävelymatkan päässä. Olen iloinen sen puolesta. Ollaan oltu naapureita jo kymmenen vuotta. Aijon pitää siihen yhteyttä joka päivä. Paras kaveri on yksi mun elämän tärkeimmistä ihmisistä. Ollaan koettu vaikka mitä. Yli kymmenen vuotta ollaan oltu parhaita kavereita. Näemme taas ensi viikolla. Sain kämpän siivottua eilen ja pestyä pyykit. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Ei tarvitse viikonloppuna liikkua muualle kun lenkille. Käyn taas kävelemässä sen pururadan. Ehkä menen liikuntapuistoon viikonloppuna.
Jos vaan jaksaa. Kohta alkaa syyskuu. Nopeasti tää elokuu on mennyt.
Syksy on alkanut. No onneksi mulla on aika paljon tekemistä syksyllä.
Ei tule tylsää. On kuntosalia ja sählyryhmää, näen kavereita, olen viikonloppuisin poikaystävän luona..siinä ne mun päivät menee.
Niin ja lenkkeilen paljon. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu.
Sekä syö terveellisesti. Mutta tästä tulee varmasti ihan hyvä päivä.
Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.