IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

läskityttääLauantai 01.06.2013 00:01

oon ihan ähky noista herkuista mitä ostin. ainakin ne jotenkin autto tohon hetkelliseen masennukseen. Huomenna nukun piiiitkään :) poikaystävä tulee huomen käymään<3 Mun niskat ja selkä on kipeet tästä koneella istumisesta. Pitäisi varmaan vähentää tietokoneen käyttöä mutta en mä pysty siihen :D oon riippuvainen. hmm..jos sitä valvoisi vielä hetken ja menisi sitten nukkumaan.

:/Perjantai 31.05.2013 18:52

Huomaa joo että menkat on tulossa. mua masentaa ja mulla on kauhee ikävä taas poikaystävää ;(( saan ihan varmasti jonkilaiset itkupotkuraivarit viikonloppuna ja itken silmät päästäni. Kävin kaupasta ostamassa vähän lohtu mässyy. sipsii ja suklaata. lohduttaa edes hiukan. Meen vielä tänään käymään yhellä kaverilla.

sunshine :)Keskiviikko 29.05.2013 15:19

aivan upee ilma ulkona. :) pitää jossain vaiheessa mennä ulos. En homehdu koko päivää tääl koneen ääres.kaupas ja apteekissa pitää käydä. pitää ostaa lisää e-pillereitä. jätskii voisi syödä tänään. pitää kattoo. Ai niin.pari laskuu pitää tänää maksaa :P saa nekin pois alta.
ihanaa..kesä ! :))

:)Maanantai 27.05.2013 15:12

oli mukava viikonloppu :) Tuli oltua poikaystävän luona ja käytiin poikaystävän kanssa moottoripyörällä yksissä pippaloissa lahdessa :) kaikki rakkaat kaverit oli siellä. En juonut mitään paitsi limsaa.
Eilenä tulin takaisin orimattilaan. Tänään ei ole mitään päivässä ihmeellistä. voi ottaa rennosti :)

nimpparitSunnuntai 19.05.2013 15:34

Mulla on tänään nimpparit. Mutsi onnitteli tekstiviestillä.
En erityisemmin aijo juhlia sitä tänään. ihan normipäivä.
Hiukset pitäisi värjää taas kun toi juurikasvu alkaa vituttaa..värii en ole viel päättäny. kaikkee joo mäkin mietin..

.Tiistai 14.05.2013 15:16

Nyt kun lääkitystä nostettiin kuukausi sitten niin olo on alkanut helpottua. Aluksi olin sitä vastaan. pitkään aikaan ei ole ollut harhoja tai ahdistusta. lääke on alkanut vaikuttaa. Tunnen olevani oma itseni :)

viikonloppuMaanantai 13.05.2013 18:09

oli mukava viikonloppu. olin yhden yön poikaystävän luona ja yhden yön porukoilla. Äidille annoin äitienpäivä lahjaksi suklaata ja kortin. syötiin siinä kakkua ja juotiin kahvia. Näin sinä viikonloppuna kaikki mun sisaret mitä harvakseen näkee. Mä en tykkää tosta ulko ilmasta. toivottavasti ei tule ukkonen.

torstaiTorstai 09.05.2013 14:43

hela torstai. lepo päivä. ei tarvitse tehdä mitään. Tänää nukuin taas pitkään. keitin kahvia ja raahauduin koneelle. Tänää voisi ehkä katsoa mullan alla sarjaa. ostin pari päivää sitten toisen tuotantokauden dvd:n.
Aivan älyttömän hyvä sarja. Aijon katsoa sen uudestaan. Pitää mennä joskus anttilaan metsästämään ne loput kaudet jos ne on vielä myynnissä. Mun pitäisi värjätä taas hiukset kun toi juurikasvu alkaa taas vituttaa :/ En vielä tiedä väriä. Ehkä taas punainen. Tai violetti.

.Tiistai 07.05.2013 14:59

Tein ensimmäistä kertaa munarulla ruoan. kuulostaa joo härskiltä mutta oli hyvää xD se tehdään aika samalla tavalla kun kääretorttu.
mä oon nyt jääny koukkuun tuohon vihreään teehen. se on hyvää ja on rauhoittava vaikutus. pitää ostaa erilaisia makuja. Tällä hetkellä mulla on mandariinin makuista vihreää teetä. :)
Eilenä alkoi kakkos kanavalla uusi päivä sarja alusta asti. pitää kyl katsoa koska en ole nähnyt ensimmäisiä jaksoja.
Tänään oikeastaan ei ole mitään sen ihmeellistä.

nam :)Lauantai 04.05.2013 22:20

Menin poikaystävän luokse yhdeksi yöksi. Huomenna takaisin orimattilaan. Paistettiin äsken pizzaa. oli hyvää :) Tänää voisi valvoa myöhään. Nukkuu huomenna pitkään.