IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikon päästä Stadium liikkeeseen.Perjantai 31.08.2018 06:50

Vielä tää päivä pitää jaksaa töissä ja sitten lomille. Olen lähdössä vasta tuossa illalla. Poikaystävä tulee hakemaan. En ole vielä pakannut. Kun saan blogin kirjoitettua niin alan pakkailemaan. Katsottiin eilen salkkarit parhaan kaverin kanssa. Oli taas jännä jakso. Tänään pitää todellakin illalla katsoa taas salkkarit. Salkkareiden jälkeen katsottiin sitä uutta jahti ohjelmaa. Oli musta aika mielenkiintoinen niin voisi jatkossa katsoa sitä. Ulkona on aika sumuinen ilma. Puen tänään vähän lämpöisää vaatetta päälle. Laitan tuon mun trenssitakin. Se on pitkä ja lämmittää. Sitten vielä sen alle tuo huppari. Heräsin jo kuuden jälkeen. En enää saanut unta. Joten totesin vaan että nyt ylös ja kahvin keittoon.
Nyt tänään pitää juoda paljon kahvia että pysyy hereillä. Mä haluan mennä tänään subwayhin. Hakemassa subin. Mä sanoin eilen poikaystävälle että käydään subwayssa samalla kun käymme kaupassa. Pitää ostaa viikonlopuksi jotain ruokaa ja vähän herkkuja. Mun tekee kauheasti mieli sipsiä. Ehkä ostan niitä tai pizzaa. Katsotaan. Vielä on hyvin aikaa miettiä. Tulee varmasti ihan kiva viikonloppu.
En ole nyt ollut poikaystävän luona pitkään aikaan.
Kaverit on täällä viikonlopun. Ja viikon päästä on ne kaverin synttäribileet. Pitää vaan keksiä joku lahja sille kaverille. Käyn varmaan ostamassa sen lahjan tokmannilta.
Ajattelin jotain korua ja sen kanssa vaikka suklaalevy.
Siinä olisi hyvä lahja. Tosiaan mä en aijo juoda sitten niissä juhlissa mitään alkoholia koska olen lopettanut juomisen. Hyvin on nyt menny sen asian kanssa. Ei ole yhtään tehnyt mieli mitään alkoholia. Nyt kun menen lomille niin juon vaan vettä ja limua.
Käydään varmaan lidlissä kaupassa. Siellä on halpaa.
Nyt on elokuun vika päivä. Huomenna alkaa syyskuu.
Nopeasti meni tämä elokuu. se on nyt syksy. Viikon päästä meillä alkaa se naistenryhmä taas. Mennään viikon päästä sitten naistenryhmässä tuonne staduim liikkeeseen shoppailemaan.
Ihanaa päästä sinne shoppailemaan Mä voin sitten sieltä ostaa salille vaatteita. Hiki paitaa ja housuja. Mä tarvitsen oikeasti uudet salihousut koska edelliset on aika kuluneet.
Eiköhän sieltä stadiumista löydy. Nyt kun meillä alkaa se naistenryhmä niin me käydään shoppailemassa välillä, tai kahvilla..
Ulkoillaan..tehdään kaikkea mukavaa siinä ryhmässä.
Kaverit on mukana siinä ryhmässä myös. Mutta. Nyt alan pakkailemaan ja pukemaan vaatetta päälle.
Odotan innolla iltaa että pääsee lähtemään lomille.
Tulee varmasti mukava viikonloppu. Pääsee taas poikaystävän kanssa viettämään aikaa taas pitkästä aikaan.
Olen kovasti kaivannut sitä.

Ihanaa. Huomenna lomille!Torstai 30.08.2018 07:08

Huomenna olen lähdössä taas lomille. Poikaystävän luokse. Nopeasti taas tää viikko on mennyt. Hyvin olen jaksanut koko viikon. Ei ole joutunut syömään yhtään rauhottavia. Heräsin tänään puoli kuudelta.
Ennen kun kello soi. Alan nyt olla jo vähän pirteämpi sen reissun jälkeen. Mulla on tänään työpäivä. Ja huomenna. Kun olin reissussa niin en ollut töissä. Nyt mä korvaan nää pari päivää. Neljän tunnin työpäivät. No aika menee äkkiä kun on töissä. Mä odotan innolla huomista että näen taas poikaystävän. Mulla on ollut sitä ihan tajuton ikävä. Päästään viettämään mukavaa viikonloppua.
Ensi viikon perjantaina mä ja kaverit lähdetään juhlimaan yhden kaverin synttäreitä. Mennään bussilla. Se on sopiva päivä koska sinä päivänä tulee kelalta taas rahaa niin saa bussimatkat maksettua.
Mä en juo yhtään alkoholia sitten kun juhlitaan. Mulle on ihan sama jos muut kyselee mikset juo? No kun olen oikeasti nyt lopettanut.
Mulle vaan tulee alkoholista huono olo. Ei sovi mulle.
Mielummin olen selvinpäin. Katson vähän kavereiden perään siellä juhlissa. Mä juon vaan limua ja kivennäisvettä. Siinä on mun juhla juomat. Eikä mun edes tee mieli enää alkoholia. Mä silloin selvisin siitä Tallinnan reissustakin ilman viinaa.
Niin kyllä mä nytkin selviän. Pitää sitten katsoa mitä puen päälle sinne synttäreille. Vaatekriisi taas iskee.
No tässä on viikko aikaa miettiä. Mä siivosin jo eilen ennen kun lähdin töihin. Nyt sitten tänään ei tarvitse siivota.
Pyykkiä mun pitää pestä tänään kun pääsee kotiin.
Sitä on kertynyt taas kivasti. En ole pessyt niitä vaatteita mitä mulla oli mökillä päällä. En ole kerennyt pesemään. Sain eilen kaikki laskut maksettua. Mä maksoin sen gynekologi laskunkin mikä oli 41 euroa.
Onneksi ei ollut mitään tyyliin 100 euroa.
Mä en ole ihan varma sataako tänään vettä. Pitää ottaa sateenvarjo mukaan varmuuden vuoksi.
Kohta puen vaatteet päälle ja alan kuunnella vähän musiikkia.
Lähden vasta töihin alle parin tunnin päästä. Ihana aamu kun saa juoda aamukahvit rauhassa ja kirjoittaa blogi. Täydellinen aamu.
Juon toisen kupin kahvia vielä ennen kun menen töihin.
Pysyy hereillä. Kaverit on nyt täällä viikonlopun.
Mä lähden todellakin lomille koska jouduin olemaan viime viikonlopun täällä. Ensi viikolla sitten alkaa sali.
Ohjatut ryhmät. Saa nähdä onko meillä uudet ohjaajat jotkaa vetää sitä salia. Mun pitää muuten käydä tokmannilla ja ostaa salille uudet salihousut. Tokmannilla myytiin aika hyviä housuja.
Ostan ne sitten kun vaan pystyy. Vesipullo mulla on.
Otan sen salille sitten. Mulla menee aina salilla lirta vettä
Sen tunnin aikana. Odotan että se meidän sählyryhmä sitten alkaa syksyllä taas. Mä ja paras kaveri päästään pelaamaan.
Me tykätään molemmat sählystä.
Siinä saa juosta ja kunto vaan nousee. Tekee tosi hyvää.
Kävin eilen lenkillä illalla. Oli ihana ilma. Katsoo jos menen tänäänkin illalla taas lenkille ellei vettä sada.
Menen sitten eri lenkki reitin tänään. Mutta. Ihan hyvä päivä tulee tänään ja kiva nähdä työkaverit töissä.
Voisin alkaa jo vähän pakata vaatteita lomille. Mä en ole ihan varma tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla vai moottoripyörällä. Jos vettä sataa huomenna niin varmaan tulee sitten autolla.
Katsoo jos käydään hakemassa taas subit subwaysta.
No katsotaan.

Oli kiva reissu.Keskiviikko 29.08.2018 06:49

Oli kyllä mukava mökkireissu. Se mökki missä me oltiin oli tosi hieno.
Se oli niin iso että me kaikki mahduttiin sinne. Siellä oli hieno sähkösauna ja poreamme. Mä ja kaverit saunottiin maanantai iltana ja vielä tiistai aamuna me lämmitettiin sauna. Tuli saunottua kunnolla.
Mä jaksoin valvoa vaan johonkin puoli kymmeneen asti. Iltalääkkeet pisti nukuttamaan niin menin ajoissa nukkumaan. Kun pääsin sänkyyn niin nukuin kuin tukki. Mä ja kaveri jaettiin yksi iso sänky. Parhaalla kaverilla oli oma pieni sänky. Päästiin kavereiden kanssa samaan huoneeseen. Oli sopiva kolmen hengen huone.
Grillattiin vähän makkaraa ja oli sipsiä ja karkkia. Siellä mökillä oli iso telkkari niin mä näin salkkarit. jaksoi jäi aika jännään kohtaan.
Kaverit kävi uimassa. Mä en uskaltanut. Mä vaan olin saunassa.
Pelattiin myös mölkkyä. Miehet vastaan naiset. Miehet voitti.
Nopeasti meni se mökkireissu. Olisin halunnut olla useamman yön.
Automatka kesti sinne ja takaisin puolitoista tuntia. Nopeasti meni se automatka. Oli hyvät musiikit autossa niin oli kiva kuunnella matkan ajan. Tänään taas töihin. Onneksi olen herännyt. Heräsin kuudelta.
Kahvit join äsken. Juon vielä toisen kupin kahvia ennen kun menen töihin. Hyvä olo on tällä hetkellä. Mulle meinasi tulla ahdistus kun päästiin mökille. Onneksi kaverit oli siinä tukena niin en joutunut ottamaan rauhottavaa. Mua niin jännitti. Niin se ahdistus iski.
Mutta selvisin. Kenellekkään ei tullut huonoa oloa mökillä. Kukaan ei joutunut syömään mitään rauhottavia. Ihme.
Nyt kun menen tänään töihin niin otan rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi. Mutta uskon että tää päivä menee ihan hyvin. Ai niin kaupassa pitää käydä työpäivän jälkeen. Hyvä että muistin nyt.
Ihana aamu kun ei ole kiire. Menen lenkille taas tänään illalla.
Näyttäisi olevan aika hyvä sää. Menen taas tuonne pururadalle varmaan. Kun kävin apteekissa hakemassa masennuslääkettä niin se resepti pitää nyt taas uusia. Että saa lääkettä sitten taas.
Mulla riittää nyt masennuslääkkeet kolmeksi kuukaudeksi.
Syön joka aamu masennuslääkettä. Mulla menee aamulla masennuslääke ja illalla psyykelääke eli leponex.
Mutta. Olen tottunut syömään joka päivä noita lääkkeitä. Nuo lääkkeet pitää mut jotenkin kasassa ja pystyy jotenkin elää tätä elämää. Onnellinen olen tällä hetkellä.
Mulla on elämässä paljon hyviä asioita. Kohta voisi katsoa mitä puen tänään päälle kun menen töihin. Hupparin laitan ainakin.
Takki pitää myös ottaa käyttöön. Tuolla alkaa olla jo viileää.
Se on nyt vissiin syksy. Kesä meni nopeasti. Paljon oli kesällä tekemistä ja reissuja. Oli tosi kiva kesä.
Nautin siitä ihan täysillä. Nyt on ihan kiva kun arki alkaa taas.
On tekemistä. Loput ryhmät alkaa jo ensi viikolla.
Tylsää mulle ei tule todellakaan. Näen joka päivä paljon muita ihmisiä. Ja kaverit. Olen sosiaalinen.
Nyt vähän musiikkia soimaan. Päivä lähtee käyntiin hyvällä fiiliksellä.

Mökkireissu alkakoon.Maanantai 27.08.2018 06:47

Kaikki melkein pakattu mökki reissua varten. Olen aika innoissani tästä mökkireissusta. Ihanaa kun rakkaat kaverit lähtee myös sinne mökille mukaan. Pidetään hauskaa ja valvotaan myöhään.
Tunnin automatka mökille. Sinne mökille lähtee kaikki asukkaat ja muutama ohjaaja. Ohjaajat järjesti tämän mökkireissun.
Mä heräsin jo kuudelta tänään ja aloin innoissani keittää aamukahvit. Nyt olen täysin hereillä. Me lähdetään siinä vähän ennen kahdeltatoista ja ollaan mökillä suunnilleen yhden aikoihin. Ihanaa pääsee saunaan illalla. Kaverit aikoo myös saunoa. Saunomme yhdessä. Kunnon löylyt heitetään ja paras kaveri menee ehkä tänään uimaan jos uskaltaa.
Tänään mä en näe lemmen viemää, emmerdalea enkä salkkareita. No ei se mitään koska mä voin katsoa ne jaksot myöhemmin mtv katsomosta huomenna. Nyt mä olen katsonut sieltä mtv katsomosta sitä Love iland Uk ohjelmaa. Kunnon draamaa siinä ohjelmassa.
Olen jäänyt siihen koukkuun. Katselin sitä tuossa lauantai iltana taas. Ai niin syksyllä alkaa se Love iland suomi versio. Sitä pitää todellakin alkaa katsoa. Olen kiinnostunut siitä. Se on vähän kuin Big brother.
Aijon katsoa ne jaksot sitten tuolta katsomosta. Ai niin Posse alkaa myös kohta. Se on kyllä niin paras. Siinä saa nauraa kun katsoo sitä.
Duudsonit on ihania. Kävin eilen tokmannilla ostamassa vähän limua mäkkireissua varten. Ostin samalla uutta kynsilakkaa mikä makosi vaan pari euroa. Violetin väristä. Lakkaan kynnet tänään sillä värillä. Jos se on hyvää kynsilakkaa, niin aijon ostaa lisää niitä.
Eri värisiä. Siellä oli vaikka mitä ihania värejä.
Mutta. Kohta tarkistan onko kaikki pakattu. Mä otan pitkän takin mukaan sinne mökille. Jos me ollaan illalla vielä ulkona niin voin laittaa sen takin päälle niin ei tule kylmä.
Meillä on varmasti hyvät ruoat siellä mökillä. Aijon nauttia siitä syömisestä mökillä hyvässä seurassa. Ihanaa vaihtaa hetkeksi maisemaa pariksi päiväksi. Unohtaa arki hetkeksi.
Ollaan huomenna takaisin täällä jotain neljän aikoihin.
Aijon sitten levätä huomisen illan koska mulla alkaa taas työt keskiviikkona taas. Katselin eilen animea. Olen kohta taas saanut yhden sarjan katsottua. Alan kohta katsomaan taas uutta sarjaa.
Nyt musat soimaan ja alkaa fiilistelemään mökkireissua.
Tulee kiva reissu. En ole sitten pariin päivään tietokoneella.
Kirjoitan blogia sitten taas seuraavan kerran varmaan siinä keskiviikko aamuna. Ellen nuku pommiin.
Mutta nyt nautitaan elämästä!

Huomenna mökille :)Sunnuntai 26.08.2018 08:31

Mökkireissu lähestyy. Huomenna lähdetään Hämeenlinnaa kohti. Missä se mökki on. En ole vielä edes alkanut pakkailemaan. No aloitan vaikka tässä nyt aamupäivällä kun mulla on aikaa nyt. Vaatteet ja lakanat pitää pakata mukaan. Niin ja shampoot jos menee saunaan ja pesee tukan siellä. Olen innoissani siitä reissusta. Kaverit lähtee mukaan. Ihanaa. Pääsee viettämään laatuaikaa kavereiden kanssa. Eilen käytiin kaverin kanssa kotipizzassa syömässä. Otettiin kotzonet. Oli kyllä todella hyvää.
Jaksoin syödä kaiken. Kun oltiin syöty, niin käytiin kaupassa. Mä ostin kahvia. Kulta katriinaa. Nyt kahvi ei ihan heti lopu. Jaksoin eilen aamupäivän katsoa animea. Melkein kolme tuntia tuli katsottua.
Innostuin katsomaan. Varmaan tänään katson lisää. Ihanaa paras kaveri tulee tänään lomilta kotiin. Menen sen luokse viettämään taas iltaa. Pitää katsoa mitä telkasta illalla sitten tulee. Huomenna me ei nähdä salkkareita koska ollaan mökillä. Mä katson sen salkkari jakson mtv katsomosta. Kävin eilenäkin lenkillä. Oli hyvä ilma. Vähän oli pilvistä mutta vettä ei onneksi satanut. Menen tänäänkin taas lenkille. Olen nyt innostunut joka päivä käydä lenkillä. Hyvää liikuntaa sekin.
Laitan musiikkia soimaan taustalle kun alan pakkailemaan.
Alan fiilistelemään sitä mökkireissua. Ihanaa päästä saunaan.
Paras kaveri sanoi että se aikoo uida. Mä varmaan vaan kastan varpaat veteen. En varmaan ui.
No mä katson rannalta kun paras kaveri käy uimassa.
Varmasti on hyvää ruokaa siellä mökillä. Saa nähdä mihin asti me valvotaan huomenna illalla. Ei ihan mennä heti nukkumaan kun ilta tulee. Mun pitää käydä tokmannilla tänään hakemassa vähän limua.
Otan sinne mökille vähän juotavaa. Limu maistuu hyvältä saunan jälkeen. Luulen että en ota rauhottavia mukaan sinne mökille. Tuskin iskee mikään ahdistus. Kun ollaan tutussa porukassa niin kaikki menee ihan hyvin. Positiivinen asenne vaan päälle.
Kyllä kaverit selviää myös ilman rauhottavia.
Kavereilla on sama sairaus kuin minulla niin nekin joutuu syömään myös rauhottavia. Niillä on vaan eri niminen rauhottava lääke kun taas minulla. Mutta sama vaikutus.
Mun rauhottavan lääkkeen nimi on Medipam. Niitä saa syödä päivän aikana vaan pari jos on tosi huono olo.
Mulla riittää aina se yksi jos huono olo iskee. Iltalääkkeet rauhoittaa myös illalla. Kun mä syön lääkkeitä pystyn hyvin elää tätä skitsofreenikon elämää. Voin sanoa että mä olen onnellinen vaikka mulla on tää sairaus. Olen hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
Nyt elämä on paljon helpompaa kun on hyväksynyt itsensä.
Mulla on hyvä tukiverkosto jos tulee vaikeaa.
En ole onneksi yksin. Parhaalle kaverille mä kerron aina kaikki huolet ja poikaystävälle. Ja myös ohjaajille.
Mutta nyt elämä taas hymyilee. Ei ole huolia tai murheita.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta taas kun pystyy. Sitä ei koskaan tiedä koska se paskempi kausi sitten taas alkaa.
On huonoa oloa ja ahdistusta.
Nyt en ajattele ikäviä asioita. Vaan hyviä asioita.
Nautin täysillä siitä mökkireissusta. Hyvää ruokaa ja seuraa.
Kivaa tiedossa. Sinne mökille on tunnin automatka.
Onneksi vaan tunti. Nopeasti se automatka menee.
Saa nähdä miten me nukutaan siinä mökissä. Se mökki on varmasti iso niin mahdutaan kaikki sinne.

Ylihuomenna mökille Hämeenlinnaan.Lauantai 25.08.2018 08:16

Nyt kaikki on taas hyvin. Saatiin eilen sovittua poikaystävän kanssa, Nähtiin eilen. Poikaystävä tuli vielä moikkaamaan mua ennen kun se lähti sinne reissuun. Meillä oli vähän riitaa yksi päivä.
Me ei olla koskaan riidelty aiemmin. Tää oli eka kerta. Mutta. Suhteeseen kuuluu ylä ja alamäkiä. Kaikki ei aina voi olla täydellistä. Sen olen hyvin oppinut tässä meidän parisuhteessa. Mutta. Kaikki hyvin.
Tänään mä ja kaveri mennään kotipizzaan syömään. Lähdetään siinä yhden aikoihin. Pääsee ulkoiluttamaan mun uutta Guess laukkua.
Kävin eilen apteekissa hakemassa lisää masennuslääkkeitä. Ne ei heti lopu koska siinä paketissa on ainakin 100 tablettia. Riittää melkein kolmeksi kuukaudeksi. Mulla menee aina aamuisin masennuslääke.
Mikä on vaan hyvä. Se lääke auttaa myös tuohon ahdistukseen.
Nyt mulla ei ole vähään aikaan ollut mitään todella pahaa masennusta.
Mikä on vaan hyvä. Ahdistus kuuluu mun elämään. Sitä on paljon useammin. Mikä tarkoittaa sitä, että rauhottavia pitää sitten syödä siihen ahdistukseen. Sitten kun on ottanut sen rauhottavan niin olo helpottuu ja nopeasti. Se lääke alkaa heti vaikuttamaan kun on ottanut sen. Ja voin sanoa että ei enää ajattele mitään ikäviä asioita sen jälkeen. Ylihuomenna mökille. Ollaan yksi yö siellä. Pääsee saunaan ja siellä voi myös uida. En varmaan mene uimaan.
Saunaan aijon mennä. Me lähdetään maanantaina aamupäivällä.
Lounaan jälkeen. Automatka kestää tunnin.
Mökki on Hämeenlinnassa. En ole koskaan mökkeillyt siellä.
Harmi kun ollaan vaan se yksi yö. Olisin halunnut olla siellä ainakin pari yötä. Kivaa tulee varmasti. Mikä parasta kaverit lähtee myös mökille. Saa sitten nähdä miten me nukutaan siellä mökissä.
Kävin eilen myös lidlissä. Ostin pari tölkkiä limua.
Kahvia en muistanut muuten ostaa. No mä ja kaveri käydään kaupassa tänään niin ostan sen sitten.
Kun ollaan käyty eka kotipizzassa. Kävin eilen taas pururadalla lenkillä illalla. Ei onneksi alkanut sataa pahasti vettä. Menen varmaan myös tänäänkin taas lenkille illalla. Olen nyt taas innostunut lenkkeilemään. Kohta mä ja kaveri mennään sitten salille kun ne ohjatut ryhmät alkaa. Maanantai iltana ja keskiviikkona.
Jos vaikka niiden kautta innostuisi taas käymään salilla säännöllisesti. Kesällä ei tullut yhtään käytyä salilla.
Aamupala on taas tänään yhdeksältä.
Alkaa olla vähän nälkä. Kohta aijon kuunnella vähän musiikkia.
Ja katsoa mitä puen tänään päälle.
Mutta tästä tulee kiva päivä. Mukavaa mennä taas pitkästä aikaan ulos syömään. Ja hyvää seuraa.
Paras kaveri on mökkeilemässä. Näemme huomenna.
Kun se tulee kotiin. Tänään voisi katsoa netflixiä ja katsomosta ohjelmia ja sarjoja. Mulla on vaan aikaa.
Tää ja huominen päivä. Pitää alkaa jo vähän pakkailla kamoja mökille. Hirveästi en pakkaa koska me ollaan vaan se yksi yö.
Omat lakanat pitää ottaa sinne mökille mukaan. Pakkaan nyt kaiken tuohon mun isoon mustaan laukkuun.
Otan vähän limua mukaan mökille. Coca colaa.
Siinä on mun sauna juoma saunan jälkeen. Coca cola on paras.
Aijon tosiaan tänään jo pakkailla. Loput tavarat pakkaan sitten ennen mökille lähtöä.

Ollut paskaa oloa.Perjantai 24.08.2018 08:05

Nyt on ollut taas sen verran draamaa etten ole kirjoitellut kauheasti blogia. Mutta nyt kaikki on hyvin taas. Mulla ja poikaystävällä oli vähän draamaa tuossa yksi ilta mutta saatiin asiat selvitettyä.
Kivaa se ei ollut. Mulla oli koko eilinen päivä ihan perseestä ja mä vaan itkin. Olin töissä eilen niin työkaverit ymmärsivät mun tilanteen ja lohduttivat. Jaksoin onneksi koko työpäivän ja mä otin sen rauhottavan heti aamusta. Kun alkoi pahasti ahdistamaan.
Mutta tänään näyttäisi olevan vähän parempi päivä. Ihana kun viikonloppu taas alkaa ja saa levättyä nää seuraavat kolme päivää.
Ensi viikon maanantaina me mennään yhdeksi yöksi mökille asukkaiden ja ohjaajien kanssa. Se mökki on Hämeenlinnassa. Tunnin auto matka sinne. Mä olen tosiaan viikonlopun täällä. Poikaystävä lähtee reissuun ja porukat on reissussa. Huomenna me mennään kaverin kanssa kotipizzaan syömään. Vietän sen kanssa laatuaikaa. En ihan vielä tiedä mitä mä söisin huomenna kotipizzassa. Kotzone tai pizza.
Tässä on hyvin aikaa miettiä. Kivaa mennä pitkästä aikaan ulos syömään. Kaverin kanssa. Ja on ihanaa syödä rauhassa kun ei ole mikään kiire. Varmaan sen pizzan tai kotzonen kanssa juon fanta limua.
Eilen oli tullut kelalta taas rahaa. Mä kävin eilen tokmannilla kuluttamassa aikaa. Mä löysin ihanat pinkit olohousut.
Olivat alennuksessa. Maksoi vaan vähän yli 10 euroa.
Ne on nyt mulla päällä. Ne on hyvät iltahousut.
Kun tulee suihkusta illalla niin laitan ne jalkaan. Nää on kokoa L.
Sopivan kokoiset. Mä sovitin niitä. Paras kaveri lähtee lomille.
Mökkeilemään. Luvattiin soitella ja tekstailla. Näen sitä sitten taas sunnuntaina. Ai niin mun pitäisi käydä apteekissa hakemassa lisää masennuslääkettä. Käyn ehkä tänään. Varmaan menen illalla vasta hakemaan. Kohta aamupalalle. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Pyykkiä alan kohta pesemään. Alan heti pesemään aamupalan jälkeen. Mulla on taas kiva pyykkivuori. No tänään on koko aamupäivä aikaa pestä. Mutta. Kaikki on taas hyvin.
Ei ole mitään hätää. Nää viimeiset pari päivää ovat vaan ollu rankkoja. Mutta mä selvisin. Tuntui vaan sillä hetkellä siltä että nyt tää maailma romahtaa. Että mä en selviä tästä.
Kun mulla oli eilen paha olo koko päivän, niin mun teki mieli kauheasti tupakkaa. Mulla on aina silleen jos mulla on niin paska olo niin silloin maistuisi tupakka.
Mutta. En sortunut polttamaan. Selvisin siitäkin.
Nyt mun ei tee onneksi enää tupakkaa. Meillä oli eilen toimintatunti.
Käytiin pururadalla lenkillä.
Vedin sen ihan täysiä kun vitutti. Teki vaan hyvää se lenkki.
Hyvä tapa purata pahaa oloa. Menen huomenna taas lenkille.
Niin ja sunnuntaina. Mutta nyt kerään nuo pyykit valmiiksi.
Vien ne kohta. Luulen että tää päivä on paljon parempi mitä eilinen päivä. Elämässä pitää näköjään olla välillä draamaa.
Niin kuin salkkareissa. Tänään ei vissiin tule salkkareita. No ensi viikolla sitten taas. Mä en enää muista mihin kohtaan se jäi eilen.
Lemmen viemää katsotaan taas kaverin kanssa tänään.
Sekin sarja on mennyt jännään suuntaan.
Tapahtuu jotain.

Mökkireissu.Tiistai 21.08.2018 07:51

Viikko alkanut todella hyvin. Nyt on hyvä fiilis päällä. Vielä mulla on kolme työpäivää jäljellä tällä viikolla. Kyllä mä niistä selviän.
Ihanaa kun salkkarit ja uusi päivä alkoivat eilen. Katsottiin niitä parhaan kaverin kanssa. Se on hyvä että se uusi päivä tulee hyvään aikaan salkkareiden jälkeen. Salkkarit jäi eilen jännään kohtaan.
Kohta loppuu tuo uusi päivä sarja. Vikat jaksot tulee nyt syksyllä. Harmi. Se sarja olisi saanut jatkua pitempään.
Hyvä sarja. Olen nähnyt kaikki jaksot siitä. Meillä on mökkireissu viikon päästä. Lähdetään ensi viikon maanantaina ja ollaan yksi yö mökissä.
Vuorokauden reissu. Kaikki asukkaat lähtee mökille ja muutama ohjaaja. Luvassa on saunomista, uimista, pihapelejä, ulkoilua..
Kaikkea ohjelmaa. Tulee varmasti mukava mökkireissu.
Ihanaa kun kaverit lähtee sinne mukaan niin olen niiden kanssa siellä.
Eilen jaettiin taas viikon lääkkeet dosettiin niin mulla alkaa kohta loppua masennuslääke. Sitä mä haen tällä viikolla jossain vaiheessa.
Varmaan viimeistään torstaina käyn kun pääsen töistä.
Paras kaveri lähtee lomille ja poikaystäväkin lähtee reissuun.
No onneksi mun toinen kaveri on viikonlopun täällä.
Ehdotin sille että mentäisiin ulos syömään tänä viikonloppuna. Vaikka kotipizzaan. Se kävi kaverille. Tai subwayhin.
Katsoo myöhemmin mitä me halutaan vaan syödä.
Kotipizzassa mä en ole käynyt pitkään aikaan. Siellä mun tekisi mieli käydä. No katsotaan. Aamupala ei ole ihan vielä.
Hyvin kerkiää blogin kirjoittaa. Laukku pitää kohta laittaa valmiiksi.
Mulla on tänään eväänä töissä tonnikalakastiketta ja pastaa.
Nam mikä ruoka. Sillä pärjää hyvin työpäivän loppuun.
Mulla ei ole ollut yhtään ahdistusta. Tai muutenkaan huonoa oloa.
Hyvä vaan. Rauhottava mulla on ollyt nyt mukana.
Kaikkialla missä olen ollut. Luulen että selviän tämänkin päivän ilman rauhottavaa. Kohta alan kuunella vähän musiikkia.
Ai niin meillä on taas tänään ulkoliikuntaa iltapäivällä.
Pelataan varmaan taas jalkapalloa. Nyt on hyvä sää kun ei ole niin kuuma. Kivempi pelata. Tykkään tosi paljon jalkapallosta.
Hyvä liikunta muoto. Mutta. Nyt alan valmistautua töihin.
Tästä tulee hyvä päivä.
Paljon tekemistä.

Tänään katsotaan animea.Sunnuntai 19.08.2018 08:42

Vielä saa levätä tämän päivän. Ensi viikolla on melkein koko viikko töitä. Neljä työ päivää. Tänään ajattelin katsoa animea. Nyt kun on koko päivä vaan aikaa katsoa. Mulla ei ole kiire minnekkään. Ei tarvitse lähteä mihinkään. En ole ihan varma menenkö mä lenkille tänään. Jos vettä sataa niin sitten en ole menossa lenkille. Se on vaan hyvä että vettä sataa nyt. Ilma on raikkaampaa eikä ole enää kuuma.
Aamupala on kohta. Mulla alkaa olla vähän nälkä. Mulle maistuu taas ruoka. Eilen haettiin poikaystävän kanssa pizzaa ja kebabia.
Mä söin tällä kertaa kebab riisillä. Oli todella hyvää. Melkein jaksoin syödä kaiken. Oli aika iso annos. Katsottiin netflixistä yksi anime leffa.
Ihan katsottava. Loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin leffa mikä tuli telkasta. sen niminen leffa kuin äkkilähtö.
Suomalainen leffa. Oli kyllä hyvä. Kesti pari tuntia. Leffan jälkeen menin nukkumaan. Se loppui puoli kymmeneltä.
Enää tämä päivä niin huomenna alkaa salkkarit. Tulee illalla sitten telkasta katsottavaa. Pääsin eilen käyttämään ekaa kertaa sitä mun uutta Guess laukkua. Tuli niin iloinen fiilis kun otin sen laukun käyttöön.
Se laukku on vaan ihana. Ja oli hyvä että oli alennuksessa laivalla.
Katsoin netistä tuota laukkua niin sen hinta oli 135 euroa. Ja se maksoi laivalla vaan sen 109 euroa.
Hyvä löytö. Nyt sitten katson jos jossain vaiheessa ostan uuden Guess lompakon. Menen sen ostamaan tuolta sokoksesta. Siellä myydään Guess laukkuja ja lompakoita.
Mutta sillä ei ole mikään kiire. Mä ostin silloin desuconista sen Zelda lompakon. Ja on vielä hyvässä kunnossa.
Heräsin tänään jotain vähän yli kahdeksan. Mun piti herätä aiemmin mutta en herännyt kun kello soi.
Huomenna mä koitan herätä siinä kuudelta. Niin kerkiää aamukahvit juoda ja kirjoittaa blogi.
Parin viikon päästä alkaa noi ohjatut kuntosaliryhmät. Kiva mennä sinne taas. Kaverin kanssa. Tulee sitten illalla vähän erilaista ohjelmaa. Mielummin mä menen salille kun makoilla vaan sohvalla.
Unikin tulee paremmin illalla kun on kuntoillut.
Menen tosiaan maanantaina ja keskiviikkona.
Pitää kaivaa mun salihousut kaapista. Ne on jossain siellä.
Pitää ostaa jossain vaiheessa uudet housut salille. Tokmannilla myydään jotain housuja niin ajattelin sieltä ostaa.
Mun pitää myös sovittaa niitä meneekö ne mun päälle ja istuu hyvin.
Mutta jos tuntuu epämukavalta ne housut niin sitten mä en osta niitä.
Mutta katsotaan. Huomaa että illalla alkaa olla jo pimeää.
Syksy alkaa. Nopeasti meni tämä kesä. Oli kyllä hyvä kesä.
Paljon ohjelmaa. Nyt on ihan kiva että arki alkaa taas. Tulee se rytmi. Illalla aina salkkarit.
Mutta. Nyt aijon ottaa ihan rennosti tämän päivän ja pesen pyykkiä sitten jossain vaiheessa tänään.
Kohta animet pyörimään. Saa katsottua niitä eteenpäin.
Lauantai. Ihanaa kun on viikonloppu taas alkanut. Olen parantunut vatsataudista. Ei ollut kivaa. Oksensin koko yön.
Ja en mennyt töihin torstaina. Lepäsin torstai päivän. Ensi viikolla uusi yritys mennä taas torstaina töihin. Mulla on neljä työpäivää taas ensi viikolla. Olen nyt ensi viikon viikonlopun täällä. Poikaystävä lähtee reissuun ja porukat on reissussa. Mulla ei ole oikeen paikkaa minne mennä niin olen täällä. Katsoo jos mun toinen kaveri on maisemissa ensi viikon viikonloppuna, niin voitaisiin vaikka mennä ulos syömään.
Kysyn sitä kaverilta kun näen sen. Jos sekin on lähdössä lomille ensi viikon viikonloppuna, niin olen sitten yksin koko viikonlopun.
No onneksi mulla on netti ja netflix. Mun viihdekeskus.
Eilen mulla ei kauheasti maistunut ruoka. En pystynyt päivällisellä syömään kaikkea loppuun ja iltapala taas ei mennyt ollenkaan alas.
No jos tänään maistuisi paremmin ruoka taas. Poikaystävä tulee tänään taas käymään niin varmaan haetaan pizzat.
Näen sitä vielä ennen kun se lähtee reissuun. Näemme tänään ja sitten seuraavan kerran me näemme parin viikon päästä. Ikävä tulee, mutta onneksi aika kuluu äkkiä. Nyt vaan eletään päivä ja hetki kerrallaan.
En nähnyt eilen parasta kaveria mutta tänään menen illalla sen luokse. Ei olla nyt nähty kun olen ollut kipeä.
Kiva mennä viettämään iltaa sen luokse. Kävin eilen tokmannilla.
Ostin mehukivennäisvettä. Sitruunan makuista. Tosi hyvää. Maksoi pari euroa pullo. Join sen eilen illalla kun katselin katsomosta tuota love island ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen koukkuun.
Jotenkin koukuttava ohjelma. Vähän niin kuin big brother.
Kiva katsoa kun ne parit vähän väliä vaihtuu siinä.
Ja tulee uusia suhteita. Jotkut ihastuu toiseen ja on draamaa.
Niitä jaksoja on 50 mtv katsomossa. Mä olen vasta katsonut 5 jaksoa. Katsottavaa siis riittää. Siinä voi tapahtua vaikka mitä.
Animea en olen nyt jaksanut katsoa. No jos vaikka huomenna innostuisi. Mulla ei ole huomenna muuta kuin aikaa.
Huomenna kerkiää taas katsoa. Ylihuomenna tulee salkkarit.
Jippii. Ollaan niin odotettu sitä parhaan kaverin kanssa.
Ja uusi päivä sarjan pitäisi myös alkaa taas. Se sarja loppuu kokonaan. Vikat jaksot tulee siitä nyt syksyllä.
Harmi. Olisi saanut jatkua vielä. En ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä. Mun on pakko pestä huomenna. Niin alku viikosta ei tarvitse pestä. Ollut nyt voimat vähissä kun on ollut kipeä.
Toivon etten vähään aikaan saa mitään vatsatautia.
Tää oli mun eka kerta kun mulle tuli tuo oksennustauti.
Mutta. Nyt alan kuuntelemaan musiikkia.
Alan nauttimaan tästä päivästä.