IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna mökille :)Sunnuntai 26.08.2018 08:31

Mökkireissu lähestyy. Huomenna lähdetään Hämeenlinnaa kohti. Missä se mökki on. En ole vielä edes alkanut pakkailemaan. No aloitan vaikka tässä nyt aamupäivällä kun mulla on aikaa nyt. Vaatteet ja lakanat pitää pakata mukaan. Niin ja shampoot jos menee saunaan ja pesee tukan siellä. Olen innoissani siitä reissusta. Kaverit lähtee mukaan. Ihanaa. Pääsee viettämään laatuaikaa kavereiden kanssa. Eilen käytiin kaverin kanssa kotipizzassa syömässä. Otettiin kotzonet. Oli kyllä todella hyvää.
Jaksoin syödä kaiken. Kun oltiin syöty, niin käytiin kaupassa. Mä ostin kahvia. Kulta katriinaa. Nyt kahvi ei ihan heti lopu. Jaksoin eilen aamupäivän katsoa animea. Melkein kolme tuntia tuli katsottua.
Innostuin katsomaan. Varmaan tänään katson lisää. Ihanaa paras kaveri tulee tänään lomilta kotiin. Menen sen luokse viettämään taas iltaa. Pitää katsoa mitä telkasta illalla sitten tulee. Huomenna me ei nähdä salkkareita koska ollaan mökillä. Mä katson sen salkkari jakson mtv katsomosta. Kävin eilenäkin lenkillä. Oli hyvä ilma. Vähän oli pilvistä mutta vettä ei onneksi satanut. Menen tänäänkin taas lenkille. Olen nyt innostunut joka päivä käydä lenkillä. Hyvää liikuntaa sekin.
Laitan musiikkia soimaan taustalle kun alan pakkailemaan.
Alan fiilistelemään sitä mökkireissua. Ihanaa päästä saunaan.
Paras kaveri sanoi että se aikoo uida. Mä varmaan vaan kastan varpaat veteen. En varmaan ui.
No mä katson rannalta kun paras kaveri käy uimassa.
Varmasti on hyvää ruokaa siellä mökillä. Saa nähdä mihin asti me valvotaan huomenna illalla. Ei ihan mennä heti nukkumaan kun ilta tulee. Mun pitää käydä tokmannilla tänään hakemassa vähän limua.
Otan sinne mökille vähän juotavaa. Limu maistuu hyvältä saunan jälkeen. Luulen että en ota rauhottavia mukaan sinne mökille. Tuskin iskee mikään ahdistus. Kun ollaan tutussa porukassa niin kaikki menee ihan hyvin. Positiivinen asenne vaan päälle.
Kyllä kaverit selviää myös ilman rauhottavia.
Kavereilla on sama sairaus kuin minulla niin nekin joutuu syömään myös rauhottavia. Niillä on vaan eri niminen rauhottava lääke kun taas minulla. Mutta sama vaikutus.
Mun rauhottavan lääkkeen nimi on Medipam. Niitä saa syödä päivän aikana vaan pari jos on tosi huono olo.
Mulla riittää aina se yksi jos huono olo iskee. Iltalääkkeet rauhoittaa myös illalla. Kun mä syön lääkkeitä pystyn hyvin elää tätä skitsofreenikon elämää. Voin sanoa että mä olen onnellinen vaikka mulla on tää sairaus. Olen hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
Nyt elämä on paljon helpompaa kun on hyväksynyt itsensä.
Mulla on hyvä tukiverkosto jos tulee vaikeaa.
En ole onneksi yksin. Parhaalle kaverille mä kerron aina kaikki huolet ja poikaystävälle. Ja myös ohjaajille.
Mutta nyt elämä taas hymyilee. Ei ole huolia tai murheita.
Nyt pitää taas vaan nauttia tästä olosta taas kun pystyy. Sitä ei koskaan tiedä koska se paskempi kausi sitten taas alkaa.
On huonoa oloa ja ahdistusta.
Nyt en ajattele ikäviä asioita. Vaan hyviä asioita.
Nautin täysillä siitä mökkireissusta. Hyvää ruokaa ja seuraa.
Kivaa tiedossa. Sinne mökille on tunnin automatka.
Onneksi vaan tunti. Nopeasti se automatka menee.
Saa nähdä miten me nukutaan siinä mökissä. Se mökki on varmasti iso niin mahdutaan kaikki sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.