IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai koitti taas. Viikonloppu on taas vietetty. Eilen oli ihan mukava päivä. Kävin lenkillä ja katsoin animea. Sain taas katsottua yhden animesarja loppuun ja aloitin uuden. Tänään jatkuu taas katsominen. Nyt kannattaa katsoa animea kun on innostunut siitä taas. Fiilis on muuten ihan ok. Heräsin jo seitsemältä. Eilen illalla mä nukahdin mun sohvalle. Heräsin siitä sitten jotain yhdentoista aikaa illalla ja menin sänkyyn nukkumaan. Aina jos olen illalla kotona niin mä aina nukahdan tuohon mun sohvalle. Siinä on vaan hyvä nukkua. Mä nukun myös aina päikkärit sohvalla. Tänään pitää pestä pyykkiä. Mutta ennen pyykinpesua olen menossa taas lenkille kaverin kanssa aamulla.
Kävellään noin puolen tunnin lenkki. Saa samalla raitista ilmaa. Menen sitten taas vielä illalla lenkille. Lemmen viemän jälkeen. Olen alkanut käymään lenkillä pari kertaa päivässä. Nyt kun ei ole muutakaan ohjlemaa. Niin pakko lenkkeillä. On se parempi kun ei mitään.
Toivon että tästä on tulossa taas mukava viikko. Vaikka koronaa on joka paikassa. En mieti sitä yhtään. Elän vaan tätä elämää.
Ei paniikkia! Onneksi on kaverit joiden kanssa nyt voi viettää aikaa.
Saa nyt nähdä koska näemme seuraavan kerran poikaystävän kanssa. Siihen voi mennä vielä monta viikkoa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Voi sitä riemun määrää kun näemme taas.
Olen sitten ihan innoissani! Meidän parisuhde kestää tämän tilanteen. Ollaan nyt soiteltu monta kertaa päivässä ja ollut videopuheluita. Eilen meillä oli taas videopuhelu.
Oli ihanaa nähdä toinen. Ikävä on kova. Mutta kyllä tämä tästä.
Nyt pitää vaan jaksaa ja mennä päivä kerrallaan.
Voisin kuunnella vähän jotain musiikkia. Mistä tulee iloinen mieli.
Jotain iloista musaa aijon kuunnella. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Aurinko paistaa mikä piristää mieltä.

Tänään aamulla lenkille :)Sunnuntai 29.03.2020 08:09

Sunnuntai. Viikonloppu taas kohta vietetty. Eilen oli ihan kiva päivä.
Käytiin kaverin kanssa lenkillä ja loppu illan olin taas parhaan kaverin luona. Katsottiin masked singer suomea. Sitten menin sen jälkeen nukkumaan. Tänään olen menossa taas aamulla lenkille.
Ulkona on taas kiva ilma! Käyn varmaan tänään iltapävälläkin lenkillä.
Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Saa nähdä miten ensi viikko menee mutta toivon että hyvin. Paljon ulkoilua vaan niin pää ei hajoa. Pitää katsoa huomenna kun jaan lääkkeet dosettiin että tarviiko hakea mitään lääkettä. Uskon että leponexit riittävät vielä ensi viikolle ja masennuslääkkeet. Saa sitten seuraavan kerran hakea taas leponexia kun olen käynyt verikokeissa.
Ne on todella tarkkoja tuosta. Mulla menee joka ilta se 200mg leponexia. Se lääke samalla rauhoittaa illalla niin pystyy nukkumaan.
Onneksi mä nukun joka yö todella hyvin enkä koskaan herää yöllä.
Nukun sikeää unta. Nukun aina sen 9 tuntia yössä.
Riittävä uni määrä. Eikä seuraavana päivänä sitten väsytä kauheasti kun on nukkunut hyvin. Jaksaa hyvin koko päivän.
Huomenna aijon pestä pyykkiä taas. Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Maanantaina ja torstaina.
Onneksi pesukone on aina silloin vapaa kun pesen pyykkiä. Meidän talossa on hyvä, nopea pesukone. Helppo käyttää.
Eikä ole pitkä matka. Pyykkitupa on mun kämpän alapuolella.
Rappuset vaan alas. Mukavaa kun ei ole kauhean kaukana.
Voin sanoa että mä tykkään pestä aina pyykkiä. Ajattelee vaan että jee, nyt mulla on taas puhtaita vaatteita!
Mitä voi sitten käyttää taas. Mutta tästä tulee hyvä päivä taas.
Päivä kerrallaan vaan. En aijo ajatella yhtään koronaa. Vaan nautin tästä mun hyvästä olosta mikä on nyt.
Kaikki kyllä järjestyy!

Onneksi on hyvä lääkitys.Lauantai 28.03.2020 07:45

Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu taas.
Uusi päivä taas alkaa. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Menen taas kaverin kanssa lenkille iltapäivällä. Ulkona paistaa vieläkin aurinko. Mikä onneksi piristää paljon mieltä tämmöisenä aikana. Uusimaa on nyt sitten eristetty. Ikävintä on se, että poikaystävä asuu siellä ja nyt me ei sitten nähdä moneen viikkoon. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Uskon että meidän suhde kestää tämän tilanteen. Onneksi voi soittaa aina toiselle tai sitten on videopuhelut. Ikävä on ja niin on varmasti myös poikaystävällä. Kaikki kyllä järjestyy. Nyt pitää vaan odotella.
Mennä hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi eilen tuli telkasta illalla salkkarit ja posse. Posse oli taas hauska. Salkkarit on mennyt taas jännään suuntaan. Taas tapahtuu. Onneksi mua ei nyt ahdista yhtään.
Aika rauhallinen olo tällä hetkellä. Varmaan myös johtuu siitä että nukuin tosi hyvin viime yön. Jaksaa taas tämän päivän. Eilen mä nukuin päikkärit. Oli mukavaa nukkua. Nukun ehkä tämän aamupäivän jos mua vaan nukuttaa. Verikokeet on taas ensi kuun 16 päivä. Aamupäivällä on aika taas. Pakko vaan käydä leponex lääkkeen takia. Voin sanoa että on hyvä lääke. Pystyy sen avulla elämään tätä elämää jotenkin.
Ei ole harhoja eikä ahdistusta kauheasti kun syön sitä lääkettä.
Pystyy aika hyvin elämään normaalia elämää. Harhoja ei ole ollut pitkään aikaan taas. Mikä on hyvä juttu. En ole joutunut nyt syömään edes rauhottavia. Mulla menee nyt ihan hyvin.
Vaikka nyt on koronaa, niin mä elän tätä mun elämää täysillä.
Nautin joka ikisestä päivästä kun vaan pystyy. Voi tapahtua ihan mitä tahansa vielä. Onneksi en pelkää koronaa. Olen vaan todennut jos se tulee mulle niin tulee. Sitten ollaan sairaana.
Tuskin mä edes kuolen siihen. Mulla on aika hyvä vastustuskyky.
Olen harvoin kipeä.

Kaipaan saunaa!Perjantai 27.03.2020 07:41

Kohta taas yksi viikko mennyt. Mun mielestä nämä pari viikkoa ovat menneet aika äkkiä. Kyllä tähän korona tilanteeseen alkaa tottua. Mä alan ainakin tottua. Nyt ei ole enää niin vaikeaa kun alussa. Menee vaan hetken ja päivän kerrallaan. En ole onneksi paniikissa. Mulla on aika rauhallinen olo. Kiitos mindfulness ja meditointi. Ne auttavat mua päivästä toiseen niin ja tottakai kaverit. Mulla ja parhaalla kaverilla oli hauska torstai ilta. Naurettiin paljon ja katsottiin salkkareita.
Tänään olen menossa taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. En ole ihan varma tuleeko salkkarit tänään. Eilinen salkkari jakson loppu yllätti mut täysin. En arvannut että joku kuolee. Nyt alkaa taas tapahtua salkkareissa. Pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kävin eilen kaupassa ja apteekissa. Oli karpalokapseleita vielä myynnissä. Ne ei sentään olleet loppuneet. Kaupassa mulla oli suojahanskat kädessä ja olin kaukana muista ihmisistä. Tuskin sain koronaa sieltä. Nyt en aijo mennä kauppaan taas vähään aikaan.
Ostin pari pakettia kahvia. Kahvi ei vähään aikaan lopu. Ostin herkkuja myös kaupasta. Suklaajäätelöä ja sipsiä. Litran ostin suklaajäätelöä.
Syön sitä tänään taas. Tosi hyvää. Nyt kun kesäkin tulee niin pitää syödä paljon jäätelöä. Kävin eilen illalla taas lenkillä. Teki tosi hyvää. Sai vähän happea. Kun tulin lenkiltä niin menin kuumaan suihkuun ja rentouduin sen jälkeen. Ei ahdistanut. Oli rauhallinen olo.
Kuuma suihku on yksi mun tavoista aina rentoutua.
Suosittelen. Aina lenkin tai salin jälkeen on ihanaa päästä suihkuun.
Saa nyt nähdä koska pääsee seuraavan kerran saunaan.
Siihen voi mennä aika pitkä aika. No sitten se on parasta kun sinne taas pääsee. Ostan saunajuomaksi siideriä.
Kaipaan kovasti saunaa. Tänään aamulla olen menossa lenkille taas.
Ulkona on taas ihana ilma. Pakko ulkoilla.
Mutta. Nautin tästä perjantai päivästä. Unohtaa sen koronan taas hetkeksi ja nauttia aikaa kavereiden kanssa.
Onneksi on kaverit! Mun tuki ja turva.

Onneksi mindfulness auttaa :)Torstai 26.03.2020 07:28

Arki on nyt tosiaan muuttunut. No ei voi muuta kun nyt vaan elää hetki ja päivä kerrallaan. Tämä koronaepidemia on vasta alussa. Saattaa kestää ihan heinäkuuhun. Se on varma asia että mun ja kavereiden laivareissu peruuntuu heinäkuussa. No ehkä sitten taas ensi vuonna pääsee taas laivalle. En yllättynyt siitä että desucon peruuntui.
Jaksan nyt päivän kerrallaan mindfulnessin avulla. Mä kävin muutama vuosi sitten yhden mindfulness kurssin. Kannatti käydä niin nyt on jotenkin helpompaa elää tätä elämää. Siitä on suuri apu. Mua ei silleen stressaa yhtään. Sekin helpottaa elämää kun on oppinut elää hetki ja päivä kerrallaan. Keskittyy vaan tähän hetkeen eikä mieti huomista.
Olen myös oppinut meditointia. Teen sitäkin jatkuvasti. Sekin helpottaa ahdistusta. Kyllä me tästä kaikki selviämme. Nyt on kovat ajat.
Mutta se ei ole varmaan ikuista. Eilen mä sain taas itkettyä pitkästä aikaan. Sekin helpotti paljon mun oloa. Kaikki jännitys mikä mulla oli niin purkautui. En joutunut onneksi ottamaan rauhottavaa.
Sekin hetki oli aika lähellä että olisin ottanut sen. Mutta selvisin ilman.
Tänään on ohjelmassa siivoamista ja pitää käydä kaupassa.
Niin ja pyykinpesua. Näen kavereita taas tänään. Onneksi mun kaverit on mun naapureita. Ei asuta kaukana toisistamme.
Apteekissa pitää myös käydä tänään. Haen ne karpalokapselit jos niitä on vaan myynnissä. Ostan kaupasta samalla viikonloppu herkut. Sipsiä ja suklaata. Limua mulla on niin sitä ei tarvitse ostaa.
Laitan suojahanskat käteen kun menen kauppaan. Ei tule pöpöjä.
Mutta muiden ihmisten lähellä ei kannata olla. Pysyn niistä mahdollisimman kaukana. Ettei korona tartu.
Mutta. Nyt alkaa imurointi. Pyykit vien hetken päästä.

Desucon peruttu.Tiistai 24.03.2020 07:34

Tiistai päivä. Kun mä heräsin tänään niin tää päivä tuntui jotenkin sunnuntailta. Alkaa jo olla päivistä ihan sekaisin. Eilen oli ihan mukava päivä. Vietin kavereiden kanssa aikaa. Kävin eilen pari kertaa lenkillä.
Tänään taas aijon mennä lenkille. Onneksi ulkoilu vähän piristää mieltä. Jaksaa olla sitten taas neljän seinän sisällä. Kaverin kanssa mennään nyt aamulla lenkille taas. Siitä on nyt tullut meille tapa. Käydään nyt varmaan joka aamu lenkillä. Ihan jees. Desucon tapahtuma on peruutettu. Ei tullut mitenkään yllätyksenä. Eilen kaveri laittoi viestiä siitä. No jos sitten ensi vuonna pääsee sinne taas. Nyt on ainakin koko tämä vuosi aikaa säästää rahaa sinne. Tuntuu kyllä oudolta kun ei pääse nyt desuconiin. Olen käynyt nyt desuconissa viiden vuoden ajan.
Ajattelin varmaan taas katsoa animea tänään. Katson nyt sen yhden sarjan loppuun. Muutama jakso on sitä vielä. Salkkarit yllätti mut eilen kyllä. En olisi uskonut pupusta! Pakko seurata salkkareita mitä seuraavaksi tapahtuu. Menee nyt todella jännäksi!
Jaoin eilen lääkkeet dosettiin niin mun ei tarvitse hakea muuta kun noita karpalokapseleita. Leponex lääkettä riittää vielä ensi viikolle.
Samoin masennuslääke. E-pillerit haen sitten taas ensi kuun alussa.
Onneksi mua ei ahdista yhtään. On aika rauhallinen ja hyvä olo.
Aina kun nukkuu kunnon yö unet niin jaksaa aika hyvin seuraavan päivän. Olen siitä onnellinen että nukun hyvin joka yö. Aina kun menen yhdeksältä nukkumaan niin mä nukahdan heti enkä edes herää yöllä. Nukun ainakin sen 9 tuntia. Eilen nukuin päikkärit.
Parisen tuntia nukuin mun sohvalla. Tänään mä koitan olla hereillä.
En nuku tänään päikkäreitä. Kohta voisin syödä puuroa. Olen alkanut syömään puuroa joka aamu. Tekee vaan hyvää ja pitää nälän poissa. Suosittelen! Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Jotain hyvää musaa mistä tulee hyvä fiilis. Nyt unohdetaan korona taas. Ei kannata miettiä sitä yhtään. Elää nyt vaan tätä elämää.
Parhaansa mukaan.

Tahtoisin päästä taas salille.Maanantai 23.03.2020 07:13

Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä millainen viikko on nyt sitten tulossa. Hiljaista on kun ei saa mennä mihinkään. Nyt tilanne on myöskin se, etten nyt näe poikaystävää moneen viikkoon koronan takia. Ikävä tulee mutta uskon että me selviämme tästä ja näemme taas. Päivä ja viikko kerrallaan. Onneksi voi aina soittaa toiselle. Sekä on videopuhelut. Onneski tämä ei ole ikuista. Olotila tällä hetkellä on ihan hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Alkaa jo tottua tähän koronatilanteeseen. Onneksi mua ei stressaa yhtään tämä tilanne.
Elää vaan tätä elämää. Tällä viikolla pitää varmaan käydä apteekissa.
Leponexia pitää hakea taas. Onneksi apteekit on sentään auki tämmöisenä aikana. Sekä ruokakaupat. Kaikki muut paikat ovat kiinni.
Heräsin tänään jo puoli seistemän. En enää saanut unta joten päätin nousta ylös. Kahvit on juotu. Mulla on tällä hetkellä ainakin 6 pakettia kahvia. Ihan varmuuden vuoksi. Tänään aijon kunnolla lenkkeillä. Mennään kaverin kanssa taas tässä aamulla lenkille ja sitten käyn vielä illalla lenkillä. Kävin eilenäkin pari kertaa ulkoilemassa. Aivan mahtava keli. Aurinko vaan paistaa. Onneksi se piristää mieltä paljon. Mua ainakin se piristää. Menen sitten ihan heti salille kun vaan pääsee.
Kaipaan salia paljon. Siellä sai kunnolla aina purettua paineita.
Sekä pystyi tekemään kunnon treenit. No kyllä sitä salille sitten pääsee jossain vaiheessa. Mutta ihan mukava päivä tulossa tänään.
Nyt en mieti yhtään koronaa vaan nautin tästä päivästä.
Ei ole mitään hätää. Onneksi mulla ja kavereilla on sentään hauskaa. Nauramme paljon. Nautimme elämästä kun vaan pystyy.
Onneksi tänään tulee taas salkkarit. En enää muista mihin kohtaan se jäi. Tänään se selviää. Niin ja lemmen viemää tulee myös tänään.
On katsottavaa taas tälle viikolle. Eilen katsoin animea pitkästä aikaan. Sain melkein katsottua yhden sarjan taas loppuun.
Muutama jakso jäi. Katson ne varmaan tänään. Sitten sen jälkeen alan katsomaan uutta sarjaa.
Onneksi netfixissä on paljon animea. Mitä voi katsoa.

Kunnon shoppailureissu kesällä :)Lauantai 21.03.2020 07:12

Viikonloppu. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Mä heräsin jo tänään puoli seitsemältä. En enää saanut unta. Joten päätin nousta ylös ja keittämään kahvia. Siitä tulikin mieleen että käyn aamulla nyt kaupassa. Saa samalla raitista ilmaa kun kävelen sinne. Tänään olen menossa kaverin kanssa lenkille iltapäivällä. Käytiin eilenäkin yhdessä lenkillä. Eilen oli aivan ihana auringon paiste. Tänään näyttää pilviseltä.
Ehkä se aurinko tulee sieltä taas jossain vaiheessa esiin.
Eilen ei tullut salkkareita! Ihan tyhmää! Todettiin parhaan kaverin kanssa että mitä helvettiä?! No ensi viikolla sitten taas se tulee.
Mä niin odotin että olisi eilen tullut. En enää kauheasti mieti enää tuota koronaa. Alkaa jo totutta tähän tilanteeseen.
Elää vaan tätä elämää normaalisti. Mä kävin eilen tokmannilla kuluttamassa aikaa. Vitsit siellä olisi ollut aivan ihana musta toppi myynnissä! Mutta päätin että nyt en shoppaile. Kesällä sitten. Ostan kaikkea kivaa kesävaatetta! Ainakin ostan paljon erivärisiä toppeja ja ihania mekkoja. Sitten kun on todella lämmin päivä niin mekko vaan päälle. Mä rakastan käyttää kesällä mekkoja. Ne tuntuu niin kevyeltä päällä. Rahaa menee sitten varmaan paljon kesävaatteisiin mutta ei haittaa! Rahaa tulee joka kuukausi kelalta. Sitten mulla on vielä noi mun säästöt. Rahaa on paljon. Olen siitä todella iloinen että on rahaa.
Sekin piristää kivasti elämää. Raha tekee mut ihan totta iloiseksi.
Pystyy aina maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä nyt olen oppinut säästämään. Sitten on kivaa shoppailla jotain pientä kivaa.
Odotan että mä pääsen sinne cubus liikkeeseen. Siellä myydään aivan ihania erivärisiä toppeja. Sekä mekkoja. Aijon käydä myös shoppailemassa tuolla H&M liikkeessä. Sielläkin myydään kaikkea kivaa. Niin ja gina tricot liikkeessä pitää myös käydä.
Tulee kesällä ihan paras shoppailu reissu. Odotan innolla!
Rahaa menee mutta menkööt! Kesällä kuuluu shoppailla.
Ehkä ostan uudet bikinit. Jos mä löydän jotkut kivat niin ostan.
Edelliset bikinit ostin tokmannilta. Punaiset. Mä yritän tänä kesänä mennä uimaan. Sitten kun on kiva helle niin järveen vaan.
Saa nyt nähdä onko kesällä vieläkin sitten korona liikkeellä.
Mutta nyt sitä ei nyt kannata miettiä.

Paljon ulkoilua :)Perjantai 20.03.2020 07:36

Viikonloppu vihdoinkin. Nyt kun alkaa taas viikonloppu niin unohtaa vaan sen koronan. Nauttii nyt vaan viikonlopusta. Ulkona on aivan ihana sää. Aurinko paistaa. Ensi viikon pitäisi paistaa aurinko. Sitten vaan ulkoilemaan. Mä kävin eilen pari kertaa lenkillä. Päivällä ja illalla.
Tänään olen menossa taas lenkille. Varmaan illalla. Päivällä mä käyn nyt kaupassa. Käyn ostamassa viikonloppu herkut.
Tänään mä maksan kaikki laskut mitä on tulleet. Sitten ne on maksettu.
Takuueläke on tullut tänään. Niin niillä rahoilla maksan laskut. Pääsee eroon noista hammaslääkäri laskuista. Melkein yhteensä 100 euroa tulee maksamaan ne. Huhhuh. Mä toivon etten vähään aikaan joudu nyt hammaslääkäriin. Mulla on tällä hetkellä hyvä olla. Ei nyt ainakaan vielä silleen taas ahdista. Nyt mä nautin tästä rauhallisesta olosta. Ei ole mitään hätää vaikka on koronaa. Tästä perjantai päivästä tulee hyvä päivä. Näen kaverit taas tänään. Vietän heidän kanssa nyt aikaa.
Onneksi en ole yksin. Kaverit on tukena. Sain eilen siivottua kunnolla kämpän. Nyt on taas siistiä. Pyykit sain myös pestyä. Onneksi mä uskallan mennä kauppaan tänään. En pelkää koronaa. Laitan suojahanskat niin en saa mitään pöpöjä. Käyn varmaan lidlissä.
Mitäköhän sitä tekisi aamupäivän? En ole vielä suunnitellut mitään.
No mä katson mitä keksin. Ehkä olen koneella.
Musiikkia alan kohta kuunnella. Perjantai fiilis nyt päälle.
Nautitaan siitä kun aurinko paistaa ja kevät on tullut.
Nyt unohdetaan korona hetkeksi ja nautitaan elämästä. Mä ainakin teen niin. Ei ahdista!

Korona ja korona.Torstai 19.03.2020 07:21

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa tottua tähän koronatilanteeseen. Päivä kerrallaan nyt vaan. Katsoo nyt mihin suuntaan tämä tilanne menee.
Tässä voi tapahtua ihan mitä vaan vielä. No nyt kun ei ole ryhmiä tai muuta, niin mulla on koko päivä aikaa siivota tänään. Alan heti siivoilemaan kun olen saanut blogin kirjoitettua. Pitää pestä myös lakanapyykkiä. Niin ja kaikki pyyhkeet pitää myös pestä. Mä kuvittelen nyt että mulla on kuukauden loma. Paras kaverikin sanoi että hei nyt lomaillaan! Saa nyt nähdä kestääkö tämä tilanne sen kuukauden vai enemmän. Tajusin että nyt voi vaan olla. Huomenna mä maksan kaikki laskut mitä on tulleet. Mulla on pari hammaslääkäri laskua. Hyvä että huomenna tulee rahaa taas kelalta niin voi maksaa ne hammaslääkäri laskut. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä. Nukuin tosi hyvin viime yön.
Nyt mä heräsin ennen seitsemää ja aamukahvit on juotu.
Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Uskon että tästä on tulossa ihan mukava päivä vaikka koronaa on liikkeellä. Aijon mennä lenkille tänään. Tajusin että voisi alkaa lenkkeilemään kavereiden kanssa.
Niin ei tarvitse yksin lenkkeillä. On juttu seuraa kun kävellään. Jutellaan mukavia asioita. Nyt ei onneksi tarvitse mennä vähään aikaan apteekkiin. Mulla on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Mä joudun sitten taas mennä apteekkiin kun täytyy hakea jotain lääkettä.
Niin ja ensi kuun alussa pitää hakea taas e-pillerit. Onneksi rahaa tulee taas alku kuusta niin pystyy ne ostamaan.
Kohta on viikonloppu taas. Käyn tokmannilla huomenna ostamassa viikonloppu herkut. En pelkää koronaa kun menen tokmannille.
Jos se tauti tulee sieltä niin se tulee.
Ajattelin ostaa sipsiä ja suklaata. Mutta. Nyt unohdan sen koronan hetkeksi ja alan siivota. Musat soimaan taustalle.