IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi en pelkää koronaa.Keskiviikko 18.03.2020 08:04

Koko arki on nyt muuttunut koronan takia. Ei saa enää kauheasti tavata muita ihmisiä, ryhmiä on peruutettu, kaupoilla ei kannata käydä kauheasti, Kaikki paikat on suljettu. Koko suomi nyt sitten hiljeni.
Saa nähdä kauan tämä kestää. Se voi kestää monta viikkoa.
Nyt pitää vaan elää hetki ja päivä kerrallaan. Katsoa mihin tämä korona juttu on oikeen menossa. Onneksi mä en pelkää sitä tautia. Jos se tauti iskee niin sitten se iskee. Onneksi mulla on kaverit joista mä saan nyt paljon iloa elämään tämmöisenä aikana. Ei onneksi yhtään pelätä sitä koronaa. Heitellään vaan vitsiä siitä. Puhutaan muutenkin kivemmistä asioista kun koronasta. Nautitaan nyt vaan täysillä tätä elämää. Nyt kun ei voi kauheasti liikkua missään niin voi katsoa paljon animea, sarjoja, leffoja ja ohjelmia. Mulla on niitä kaikkia niin paljon ettei mulle tule tylsää. Niin ja sekin on hyvä että on netti. Voi vaikka olla koneella jos tulee tylsää. kaivoin mun värityskirjat esiin jos vaikka värittäisi. Sitten kun innostuu. Kävin eilen kaupassa silleen ettei mun tarvitse ainakaan viikkoon mennä. Nyt on paljon kahvia. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Nyt mä koitan aina harvoin mennä sinne kauppaan.
Sieltäkin voi saada korona tartunnan. No nyt sitten myös paljon lenkkeilyä ja ulkoilua kun ei saa mennä salille. Voi myös kuntoilla kotonakin. Aijon tehdä myös silleen. Kyykyt ja vatsat teen kotona.
Onneksi mulla on tilaa kuntoilla mun olohuoneessa.
Laittaa jotain hyvää musiikkia ja kuntoilee. Tajusin juuri että desucon saattaa peruuntua koronan takia.
No ei se mitään. Katsoo sitten jos ensi vuonna pääsee desuconiin.
Mutta. Tämmöistä tämä arki sitten on.
Uskon että mä kyllä totun tähän. Onneksi ei pelota yhtään.
Nyt vaan netflix pyörimään. Olla vaan sohvalla.
Voi myös nukkua päikkäreitä ajan kuluksi. Kun ei tarvitse mennä mihinkään. Nukun aina päikkärit kun tuntuu siltä.

Verikokeisiin.Maanantai 16.03.2020 07:56

Viikonloppu vietetty ja arki taas alkaa. Nyt vähän erilaisempi arki kun korona on joka paikassa. Eilen oli ihana löhöilypäivä sohvalla. Nukuin ja kastselin ohjelmia. Kävin kyllä lenkilläkin. Oli tosi kiva ilma. Vähän tuuli mutta ei se haitannut. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä vaan. En aijo stressata siitä. Mä elän tätä elämää ja nautin siitä. Elää ihan normaalisti. Tänään mulla on ne verikokeet.
Aamupäivällä. Lähden silleen ajoissa kävelemään ettei tule kauhea kiire. Inhoan lähteä aina kiirreellä. Syön vähän puuroa ennen lähtöä niin jaksan kävellä sinne. Sinne on kolmen kilsan matka.
Toivon ettei mua ala ahdistaa tällä viikolla. Sitä e voi tietää. Pitää nyt vaan katsoa hetki ja päivä kerrallaan miten tämä viikko menee.
Mutta jos joutuu syömään rauhottavia niin sitten niitä syödään.
Tänään menen ehkä illalla sitten taas lenkille kun ei voi mennä salille.
Aijon liikkua vaan tänään. Siitäkin saa hyötyliikuntaa kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Yhteensä sitten tulee käveltyä 6 kilsaa.
Pyykkiä pitäisi taas pestä. Katsoo kerkiänkö tänään. Jos ei onnistu tänään niin pesen sitten huomenna aamulla. Sitä kertyy aina.
Kävin eilen tokmannilla. Ostin sieltä kivan maastokuvioisen paidan.
Maksoi vaan 27 euroa. Heti kun mä näin sen paidan niin mun oli pakko sovittaa sitä ja se näytti hyvältä päällä. Halusin vähän piristää itseäni shoppailemalla. Muuta en ostanut.
Siitä paidasta tulee mulle paljon iloa. salkkarit tulee taas tänään.
Pakko katsoa. Tällä viikolla siinä tapahtuu paljon.
Kaikkea yllättävää. Mutta nyt puen vaatteet päälle ja musiikkia soimaan. Olen vielä hetken koneella. Ennen kun lähden verikokeisiin.
Toivon että tästä tulee hyvä päivä.

Masked singer suomi oli hyvä!Sunnuntai 15.03.2020 08:21

Eilenä oli todella mukava päivä poikaystävän kanssa. Nautin koko päivästä. Oli taas niin ihanaa nähdä! Mua ei onneksi eilen ahdistanut yhtään. Olin koko päivän iloisella tuulella. Haettiin vähän kebabia ja pizzaa. Ostettiin leffamässyksi jäätelöä ja irtokarkkeja. Katsottiin pari pokemon leffaa netflixistä. Loppu illan olin sitten parhaan kaverin luona. Katsottiin se masked singer suomi. Mä tykkäsin siitä ohjelmasta. Pakko katsoa kaikki jaksot mitä siitä tulee. Huomenna mulla on taas verikokeet. Aamupäivällä. Kuukausi taas mennyt niin pitää mennä verikokeisiin. Joudun käydä joka kuukausi verikokeissa koska syön sitä leponex lääkettä. No onneksi olen tottunut. Mitäköhän sitä keksisi seuraavat pari viikkoa kun ei saa nyt mennä salille ja ryhmiin?
Pakko ulkoilla ainakin paljon. Onneksi ulkoilu ei ole nyt kiellettyä.
Ajattelin tänään mennä iltapäivällä lenkille. Ihanaa ulkona paistaa aurinko. Eilenäkin oli ihana aurinkoinen päivä. Kevät on täällä ja kohta kesä. Toivon että ensi viikko menee hyvin taas. Tuskin nyt on taas tulossa sitä paskaa oloa mitä mulla oli tällä viikolla.
Se onneksi kesti vaan sen pari päivää. Nyt saa taas levätä.
Tuntuu kun olisi joku loma kun ei saa mennä nyt mihinkään paitsi kauppaan. No ajattelen että tää olisi vähän niinkuin loma.
Paras kaverikin sanoi mulle että nyt vietetään pari viikkoa lomaa.
Nyt saa kunnolla rentoutua ja olla. Aijon vaan nauttia ja unohtaa koko korona viruksen. Mä en enää edes mieti sitä.
Elää nyt vaan ihan normaalisti. Sitten jos se tauti tulee niin tulee.
Tuskin mä kuolen siihen. Se ihan varmasti vaan tuntuu ihan normaalilta flunssalta. Sitten vaan paranee siitä. Mä olen todella harvoin kipeä. Sekin voi olla ettei se korona edes tule mulle koskaan. Animea voisi katsoa tänään taas. Nyt kun on aikaa.
Aijon katsoa nyt varmaan aamupäivän. Pääsee niissäkin sarjoissa eteenpäin. Keitän ison kupin teetä ja alan katsoa.
Siinä menee kivasti aamupäivä. Koitan pysyä nyt hereillä.
En nyt nuku yhtään. Nukun sitten jos mua nukuttaa. Nyt on aika pirteä olo. Kiitos aamukahvin minkä join hetki sitten.

Koronaa joka paikassa.Lauantai 14.03.2020 08:19

Nyt olo alkaa olla paljon parempi. Eilen oli taas todella kiva päivä. Mua ei ahdistanut yhtään enää. Jee. Olen paremmassa kunnossa taas.
Mä jopa nauroin eilenä. Kavereiden kanssa kun olin. Niin mua nauratti kaikki. Oli ihanaa taas nauraa. Jaksoin viettää eilen aikaa taas kavereiden kanssa. Olin toisella kaverilla kylässä ja illalla olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja posse. Hyvä että se Camilla jätti Noelin. Mä tykkäsin alkuun Noelista mutta en enää. Siitä tuli kusipää.
Nyt kun koronaa on joka paikassa, niin tuli semmoinen käsky että salille ei saa nyt mennä pariin viikkoon. Eikä me saada nyt pelata sählyäkään pariiin viikkoon. Ettei se tauti leviä. Mua ei yhtään pelota se korona. Olen vaan ajatellut että jos se tulee niin tulee. Kaveritkaan ei pelkää sitä. Ollaan puhuttu tästä paljon kavereiden kanssa. No nyt sitten vaan paljon lenkkeilyä parisen viikkoa. Toivottavasti tulee hyvät ilmat. Aurinko saisi paistaa. Mä alan nyt sitten käymään lenkillä ihan joka päivä. Me ei nyt mennäkkään poikaystävän kanssa sinne kärkkäiselle koronan takia. Mennään joskus toiste. No me sitten käydään hakemassa tänään kebabia ja pizzaa sekä leffamässyä. Katsotaan muutama leffa. Pidetään leffa katsomis päivä.
Mikäs sen mukavampaa. Nyt pitää elää hetki ja päivä kerrallaan koronan takia. Voi tapahtua ihan mitä vaan vielä. Parhaan kaverinkin laivareissu peruuntui. Maailma on mennyt ihan sekaisin sen koronan takia. Sekin voi olla ettei se koskaan edes tartu muhun.
Nyt vaan nautin elämästä täysillä. Unohdan koko koronan.
Elän niin kuin normaalisti tätä elämää. Ihanaa nähdä poikaystävää. Ei olla nähty pariin viikkoon. On ollut kova ikävä.
Olen menossa taas viikon päästä sen luokse. Päästään taas kunnolla viettämään aikaa toistemme kanssa. Ollaan nyt vaan puhuttu puhelimessa. Sekä laitettu viestiä.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Menen taas illalla parhaan kaverin luokse.
Pääsee senkin kanssa viettämään aikaa. Ihanaa kun on kavereita.
Mun tukiverkosto.

Jos nyt tämä olisi hyvä päivä!Perjantai 13.03.2020 07:59

Eilenäkään ei ollut hyvä päivä. Mua taas ahdisti koko päivän. Lopulta otin sitten illalla sen rauhottavan. Mikä onneksi auttoi heti oloa.
Sain hyvin nukuttua viime yönä. Toivon että tästä on tulossa parempi päivä. Mulla on ollut niin huono olo etten ole jaksanut nähdä nyt kavereita. Mutta uskon että tänään jaksaa taas nähdä kaverit.
Onneksi on lääkkeitä ahdistukseen. Mitkä vaikuttaa heti. Mä syön diapam nimistä rauhottavaa. 5 mg. Todella vahva rauhottava lääke.
Onneksi mulla menee harvoin noita rauhottavia. Pärjään melkein ilman niitä. Mutta sekin oli hyvä juttu ettei noi harhat tulleet eilen illalla.
Oli vaan se ahdistus. Mutta. Nyt on perjantai ja alkaa viikonloppu.
On aika ajatella kivoja juttuja. Huomenna on todella kiva päivä tiedossa. Näen poikaystävää ja me mennään sinne kärkkäiselle.
Käydään myös hakemassa roskaruokaa. Mä tarjoan tällä kertaa.
Ostin eilen suklaata. Suklaa piristää aina. Silloin kun mulla on paha olla niin piristän itseäni suklaalla. Toimii. Suosittelen. Sain jotenkin kämpän siivottua eilen ja pyykit pestyä. Nyt on taas siistiä.
Salkkarit jäi eilen aika jännään kohtaan taas. Pakko katsoa tänään.
Katsoo miten Camillan ja Noelin käy. Lemmen viemää jäi myös aika jännään kohtaan. Sekin pitää katsoa tänään.
Mä olen katsonut nyt tuota ensitreffit alttarilla australiaa.
Olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun. Vielä on pari kautta katsomatta. Musta se on aika mielenkiintoinen.
Eilen katsoin taas kolme jaksoa. Tänään jatkuu sen katsominen.
Hyvää viihdettä. Mutta nyt ajattelin kuunnella vähän musiikkia jos se vähän piristäisi mieltä. Nyt alkaa viikonloppu! Nautin siitä.
Uskon että ensi viikko menee taas paljon paremmin kun tämä viikko. Nyt pystyy viikonloppuna vielä levätä.
Saa voimat takaisin. Vietän kavereiden ja poikaystävän kanssa aikaa viikonloppuna. Ihan parasta!

Ahdistus.Torstai 12.03.2020 07:42

Eilinen päivä ei mennytkään ihan putkeen. Mua alkoi kauheasti ahdistaa päivällä. Sitten se ahdistus meni hetkeksi ohi. Mutta sitten kun menin salille niin alkoi taas ahdistaa. Meinasin lähteä sieltä kesken kaiken. Mutta mä jaksoin koko tunnin. Loppu illan sitten lepäsin. En mennyt parhaan kaverin luokse. Laitoin vaan viestiä että lepään tämän illan. Tällä hetkellä on todella väsynyt olo ja saa nähdä alkaako taas ahdistaa. Jos alkaa niin sitten mä viimein otan sen rauhottavan.
Toivon että tästä tulee parempi päivä mitä eilen. Mulla on tänään ohjelmassa siivoilua, pyykin pesua..kaupassa pitää myös käydä.
Onneksi huomenna on taas perjantai. Viikonloppu alkaa. Saa sitten kunnolla levättyä. Kohta syön vähän puuroa. Puuro on mun mielestä paras aamupala. Se pitää nälän hyvin poissa. Sekä tekee hyvää vatsalle. Suosittelen. En olisi millään jaksanut herätä tänään.
Mutta pääsin ylös. Aamukahvit on taas juotu. Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Pitää tänään ostaa taas kahvia kun menen kauppaan.
Onneksi olen oppinut elämään tätä elämää hetken ja päivän kerrallaan. En hirveästi mieti tulevaisuutta. Sitä ei voi koskaan tietää että mitä tapahtuu. Huomennakin voi tapahtua vaikka mitä.
Elämä saattaa välillä yllättää. Toivon että viikonloppu sujuu hyvin ilman ahdistusta. Onneksi poikaystävä tulee käymään lauantaina niin saa muuta ajateltavaa. Käydään siellä kärkkäisellä.
Sekä haetaan ruokaa. Katsellaan myös leffoja. KIva lauantai päivä tiedossa. Mä vaan aijon nauttia siitä päivästä. On ollut kova ikävä poikaystävää. Me ei nähty viime viikonloppuna kun olin silloin vanhempien luona. Nyt on taas ihanaa nähdä.
Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Pyykit vien kohta pyykkituvalle. Pesen nyt samalla mun pyyhkeet. Sekä lakanat.
Saa nyt sitten nähdä miten tämä päivä menee. Toivon että paremmin mitä eilinen päivä.

Viikonloppuna kärkkäiselle.Keskiviikko 11.03.2020 07:34

Nopeasti menee tää viikko. Huomenna on jo torstai. Viikonloppua odotellen. Ollaan poikaystävän kanssa menossa lauantaina kärkkäiselle pyörimään. Shoppailen vähän jos löydän jotain kivaa sieltä. En ole varmaan puoleen vuoteen käynyt kärkkäisellä. Siellä myydään minun mielestä aika kivoja vaatteita. Sitten siellä on se yksi koruliike missä myydään koruja. Katson jos löydän sieltä jotkut kivat korvikset halvalla. Poikaystävä sanoi että se etsii kärkkäiseltä uusia kenkiä. Toivottavasti löytyy. Sitten me käydään hakemassa vähän subileipää tai pizzaa. Mä tarjoan ruoat tällä kertaa. Pizzaa tekee kyllä mieli. Mä söin viime viikonloppuna pizzaa. Syön nyt sitä sitten taas. Pizza maistuu aina. Pizza on itseasiassa yksi mun lempi ruoka.
Tänään olen menossa taas illalla salille. Maantaina oli kyllä todella hyvät treenit. Tänään taas treenaan täysillä. Tekee hyvää kropalle.
Eilen olin taas pelaamassa sählyä. Nyt me pelattiin miehet vastaan naiset. Tottakai miehet sitten voitti. Mutta mä sain tehtyä edes yhden maalin. Paras kaveri teki loput maalit. Ihan kivaa oli silti pelata.
Tänään pitää maksaa laskuja. Nyt kun olen koneella. Vuokran maksan nyt. Saa sen pois alta. Loput laskut tulee mulle myöhemmin.
Nukuin tosi hyvin viime yön. Heräsin tänään vähän ennen seitsemää.
Nyt on juotu aamukahvit. Voisin kohta vähän siivota keittiötä.
Sekä tiskata. Nyt on mukava aamu kun ei tarvitse lähteä mihinkään.
Ei ole mihinkään kiire. Rauhallinen aamu. Nyt mulla ei ole ollut mitään pahaa ahdistusta. Olen huomannut että harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on hyvä juttu. Mutta ne kyllä sitten tulee taas jossain vaiheessa. Ne tulee aina jos olen väsynyt ja pahasti ahdistunut. Mutta nyt mulla on onneksi hyvä olla ja mä nautin tästä hyvästä olosta. Toivon että tämä kestää pitkään.
Sitten kun se huono kausi tulee niin se tulee. Onneksi on rauhottavat lääkkeet. Mitkä helpottaa sitten oloa. Mutta tästä tulee varmasti hyvä päivä. Näkee kavereita tänään.
Vietän niiden kanssa aikaa. Mikä on ihan parasta. Mulla on ihan parhaat kaverit. Ovat todella tärkeitä mulle. Etenkin paras kaveri jonka olen tuntenut 12 vuotta.

Hyvä Urmas Viilunk!Maanantai 09.03.2020 05:20

Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona. Sai kunnolla rentoutua. Ulkoiltiin paljon äidin ja helmi koiran kanssa. Aivan ihana ilma oli viikonloppuna ja lämmin. Sieltä se kevät alkaa tulla. Huomaa että on paljon pirteämpi kun on valoisaa. Mua ei yhtään ahdistanut viikonloppuna. Nautin vaan siitä että oli hyvä olla. Saunottiin lauantai iltana. Oli hyvät löylyt. Join muutaman saunasiiderin. Kylmä päärynäsiideri on aina hyvää. Katsoin viikonloppuna myös animea netflixistä. Aloin taas katsomaan uutta sarjaa. Nyt olen taas innostunut katsomaan animea. Katson ehkä tänään taas jos tulee hyvä hetki.
Oikea hahmo voitti putouksen! Katsoin eilenä vasta sen putous jakson.
Onnea Urmas Viilunk! Yölintukin olisi ollut hyvä voittaja myös. Ne oli mun suosikki hahmot koko putouksen ajan.
Toivottavasti tulee uusi putous sitten ensi vuonna. Mä olen kova putous fani. Se on vaan niin paras. Siinä saa vaan nauraa kun katsoo sitä ohjelmaa. Saa nähdä millainen on sitten tämä viikko. Viime viikko oli aika perseestä. Toivon että tällä viikolla mulla olisi paljon parempi olla. Menee hetken ja päivän kerrallaan. Niin hyvä tulee.
Koitan vaan ajatella mukavia asioita. Onneksi mulla on kaverit. Ne piristää mua joka päivä. Saan niistä voimaa.
Tänään näen taas parasta kaveria. Katsomme salkkarit tänään.
Mun ei tarvitse hakea lääkkeitä tällä viikolla. Kaikkia lääkkeitä on.
On tarpeeksi masennuslääkettä ja leponexia. Kävin viime viikolla hakemassa leponex lääkettä. Varmaan noita karpalokapseleita pitää kohta ostaa lisää. Ne alkaa olla loppu. Mä heräsin jo puoli neljä.
En vaan enää saanut unta. No ei se mitään. Koitan nyt vaan pysyä tämän koko päivän hereillä niin nukun sitten ensi yön taas hyvin.
Olen menossa illalla taas salille kaverin kanssa. Teen taas kunnon treenit. Niin sen jälkeen on taas hyvä olla.
Voin sanoa että salilla on hyvä purkaa kireää oloa ja vitutusta.
Mulla se ainakin toimii. Ei tarvitse mitään rauhottavia.
Pyykkiä pesen taas tänään. Kun on aikaa niin miksi ei. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Uskon että tästä on tulossa ihan ok päivä vaikka on maanantai. Kyllä se viikonloppu sieltä aina tulee.
Sitä taas odotellen.

Kiva hammaslääkäri lasku!Perjantai 06.03.2020 07:22

Mä sain nyt eilen sen hammaslääkäri laskun. 67 euroa! Hampaan paikkaamisesta. Huhhuh. Mutta onneksi mä saan loppu kuusta sen takuueläkkeen niin niillä rahoilla pystyn maksamaan sen laskun pois.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Tehtiin kavereiden kanssa ruokaa ja hyvää pizzaa tuli. Parin viikon päästä me tehdään taas ruokaa yhdessä. Tänään olen lähdössä viikonlopuksi vanhempien luokse.
Mukavaa taas mennä sinne pitkästä aikaan. Äidillä on ollut mua vähän ikävä. Päästää kunnolla juttelemaan niitä näitä. Huomenna illalla me saunotaan. Ostan pari siideriä sauna juomaksi. Sitten mulla on coca colaa. Herkuttelen viikonloppuna pizzalla ja suklaalla. Ihanaa taas herkutella. En ole herkutellut taas viikkoon. Pidän siitä aina kiinni etten viikolla herkuttele yhtään. Pystyn siihen hyvin. Viikonloppuisin aina sitten herkuttelen. Eikä se vaikuta mun painoon yhtään. Paino pysyy samana. Mulla on aika nopea aineenvaihdunta. Mikä on vaan hyvä.
Näen vielä tänään aamupäivällä kaverit. Kiva vielä nähdä niitä ennen kun lähden. Näen sitten ne taas ensi viikolla. Olen siitä todella onnellinen että mulla on aivan ihanat kaverit. Niihin voi aina luottaa.
Sekä ovat tukena jos on vaikeaa. Mä taas tuen sitten niitä jos niillä on vaikeaa. Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on taas juotu. Nyt olen hereillä. Tästä tulee hyvä perjantai päivä.
Olen lähdössä iltapäivällä. Isä tulee hakemaan mut. Käyn kaupan kautta. Ostan ne juomat ja herkut. Rahaa on taas tullut kelalta tänään. Pystyy hyvin nyt vähän tuhlaamaan herkkuihin.
Uskon että viikonloppu menee hyvin ilman rauhottavaa.
Nyt en yhtään ajattele ikäviä asioita. Vaan ajattelen hyviä juttuja.
Niin viikonloppu menee kivasti. Aijon ulkoilla paljon äidin kanssa.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen ja mun pitää alkaa tiskaamaan.
Laitan kunnon musiikit soimaan. Perjantai fiilis nyt päälle!

Huomenna alkaa taas viikonloppu :)Torstai 05.03.2020 07:16

Onneksi huomenna alkaa viikonloppu. Ollu aika ärsyttävä viikko. Mutta hyvin olen selvinnyt. Ja ilman mitää rauhottavaa. Oli monta tilannetta että olisi halunnut ottaa sen. Mutta mä selvisin ilman. Hyvä minä.
Oli kunnon treenit salilla eilen. Teki niin hyvää mun hermoille. Sai vähän purettua vitutusta pois. Tänään mulla on ohjelmassa siivoamista, pyykin pesua ja ruoan laittoa kavereiden kanssa. Tehdään pizzaa, salaatti ja jälkiruoka. Ai että tulee hyvät ruoat. Se on kanapizza minkä mun yksi kaveri tekee. Mä teen sen salaatin. HYvät ruoat tiedossa.
Kyllä nyt mulle maistuu pizza. Kävin eilen apteekissa. Nyt on taas leponex lääkettä muutamalle viikolle. Kävin myös ostamassa sen kahvin. Nyt on kahvia taas. Odotan nyt noita hammaslääkäri laskuja.
Saa nähdä paljon nyt ne sitten tulee maksamaan. Varmaan ensi viikolla ne laskut tulee. Heti kun ne vaan tulee niin maksan ne samantien.
Saa ne pois alta. Nyt se mun haava suussa on kokonaan parantunut.
Ei ole enää kipeä. Hyvä vaan. Sitä kipua kesti sen parisen viikkoa. Onneksi selvisi että mistä se kipu oikein tuli. Se kipu ei ollut kauhean kivaa. Mä heräsin tänään jo puoli seitsemän. Nyt kerkiää kirjoittaa blogi ja sitten sen jälkeen siivoilemaan. Olen tosiaan nyt viikonloppuna menossa vanhempien luokse. Mukavaa nähdä taas vanhemmat.
Sekä Helmi koira. Tulee mukava viikonloppu varmasti.
Pääsee kunnolla vaihtamaan taas maisemaa. Mikä tekee hyvää. Varmaan saunotaan viikonloppuna. Ai että pääsee kunnon puusaunaan. Sitten käydään äidin ja helmin kanssa lenkillä.
Toivon että viikonloppuna on hyvä ulkoilu sää. Olisi kiva jos aurinko paistaisi. Mutta katsotaan. Ostan huomenna muutaman siiderin.
Tekee nyt vähän mieli juoda. Päärynäsiideriä mun tekee mieli. Ostan pari niitä. Nyt en tällä kertaa juo viiniä. Juon sitä sitten taas kun olen poikaystävän luona. Mutta toivon että tästä tulee hyvä päivä taas ja huomista odotellen. Voisin alkaa jo pakkailemaan. pikkuhiljaa.
Kunnon siivous musiikit taas soimaan taustalle.
Sitten on mukavaa kun kämppä on taas siisti. Edes hetken.