IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna alkaa taas viikonloppu :)Torstai 05.03.2020 07:16

Onneksi huomenna alkaa viikonloppu. Ollu aika ärsyttävä viikko. Mutta hyvin olen selvinnyt. Ja ilman mitää rauhottavaa. Oli monta tilannetta että olisi halunnut ottaa sen. Mutta mä selvisin ilman. Hyvä minä.
Oli kunnon treenit salilla eilen. Teki niin hyvää mun hermoille. Sai vähän purettua vitutusta pois. Tänään mulla on ohjelmassa siivoamista, pyykin pesua ja ruoan laittoa kavereiden kanssa. Tehdään pizzaa, salaatti ja jälkiruoka. Ai että tulee hyvät ruoat. Se on kanapizza minkä mun yksi kaveri tekee. Mä teen sen salaatin. HYvät ruoat tiedossa.
Kyllä nyt mulle maistuu pizza. Kävin eilen apteekissa. Nyt on taas leponex lääkettä muutamalle viikolle. Kävin myös ostamassa sen kahvin. Nyt on kahvia taas. Odotan nyt noita hammaslääkäri laskuja.
Saa nähdä paljon nyt ne sitten tulee maksamaan. Varmaan ensi viikolla ne laskut tulee. Heti kun ne vaan tulee niin maksan ne samantien.
Saa ne pois alta. Nyt se mun haava suussa on kokonaan parantunut.
Ei ole enää kipeä. Hyvä vaan. Sitä kipua kesti sen parisen viikkoa. Onneksi selvisi että mistä se kipu oikein tuli. Se kipu ei ollut kauhean kivaa. Mä heräsin tänään jo puoli seitsemän. Nyt kerkiää kirjoittaa blogi ja sitten sen jälkeen siivoilemaan. Olen tosiaan nyt viikonloppuna menossa vanhempien luokse. Mukavaa nähdä taas vanhemmat.
Sekä Helmi koira. Tulee mukava viikonloppu varmasti.
Pääsee kunnolla vaihtamaan taas maisemaa. Mikä tekee hyvää. Varmaan saunotaan viikonloppuna. Ai että pääsee kunnon puusaunaan. Sitten käydään äidin ja helmin kanssa lenkillä.
Toivon että viikonloppuna on hyvä ulkoilu sää. Olisi kiva jos aurinko paistaisi. Mutta katsotaan. Ostan huomenna muutaman siiderin.
Tekee nyt vähän mieli juoda. Päärynäsiideriä mun tekee mieli. Ostan pari niitä. Nyt en tällä kertaa juo viiniä. Juon sitä sitten taas kun olen poikaystävän luona. Mutta toivon että tästä tulee hyvä päivä taas ja huomista odotellen. Voisin alkaa jo pakkailemaan. pikkuhiljaa.
Kunnon siivous musiikit taas soimaan taustalle.
Sitten on mukavaa kun kämppä on taas siisti. Edes hetken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.