IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Syvä haava.Lauantai 29.02.2020 08:14

Olin eilenä siellä hammaslääkärissä. Se oli aika mielenkiintoinen käynti. Mun hammas ei ollut kipeä, vaan siinä hampaan vieressä oli syvä haava mikä aiheutti sen kivun siihen hampaaseen. Mulle sanottiin että jos kivut vielä jatkuvat pari viikkoa niin sitten uudestaan hammaslääkäriin. Uskon että se haava paranee parissa viikossa.
Mulle ei ole koskaan tapahtunut mitään tämmöistä hammaslääkärissä.
No tulipahan käytynä nyt siellä. Lasku tulee perässä. Saa vaan nähdä millainen lasku kun en ei tehnyt mitään. tarkistivat vaan. Tuskin tulee mitään isoa laskua. Sitten mulle sanottiin että jos se viimeinen hammas tulee kipeäksi niin sitten se poistetaan. No se ei ole onneksi vielä kipeä. Katsotaan miten menee. Hammaslääkäri käynnin jälkeen mä kävin kaupassa. Ostin limua ja sipsiä. Nyt on taas coca colaa. Juon sitä taas tänään kun katsomme parhaan kaverin kanssa putousta. Jee. Putous tulee taas tänään. Olen koko viikon odottanut sitä taas. Toiseksi viimeinen jakso. Saa nähdä ketkä hahmoista pääsee finaaliin.
Mä toivon että ne ovat yölintu ja Urmas Viilunk. Jompi kumpi saa voittaa. Ai niin putouksen jälkeen tulee sitten se onnela sarja. Se on hauska. Olen katsonut sen kaikki kaudet. Paras kaverikin tykkää siitä sarjasta. Katsomme sen sitten putouksen jälkeen. Mukavaa viettää parhaan kaverin kanssa aikaa. Eilenä mä oli ihan poikki sen hammaslääkäri käynnin jälkeen. Jotenkin vaan väsytti.
Varmaan kun mä jännitin ennen sitä hammaslääkäriä. Mulla oli rauhottava varmuuden vuoksi mukana mutta en onneksi joutunut ottamaan sitä. Pärjäsin ilman. Hyvä minä. Heräsin jo tänään puoli kahdeksan. Ajattelin että nyt kahvin keittoon ja kirjoittamaan blogia.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Uson että tästä tulee hyvä päivä. En ole ihan varma onko poikaystävä tulossa tänään käymään koska se on ollut nyt tosi kipeä. Sanoin sille että lepäile nyt vaan.
Ymmärrän kyllä jos ei ole tulossa. Kipeänä ei ole koskaan kivaa. Silloin pitää vaan levätä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Saa nyt nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Hyvä päivä on varmasti.
Nyt saa vaan olla ja levätä. Ei ole kiire minnekkään.
Menen varmaan lenkille tänään. Iltapäivällä. Tiedän jo minkä lenkin aijon sitten tehdä. Ensi viikolla sitten taas salille. Odotan jo innolla sitä. Toivon että koko ensi viikon paistaa aurinko. Se piristää mieltä paljon.

Hammaslääkäriin.Perjantai 28.02.2020 07:25

Joudun tänään soittamaan hammaslääkäriin. Mulla on ylhäältä yksi hammas todella kipeä. Toivon että saan tänään ajan niin saa hampaan kuntoon. Mua ei onneksi pelota yhtään. Laittavat varmaan siihen paikan. Tuskin repivät sitä heti irti. Saa sitten nähdä millainen lasku tulee perässä. Varmaan iso lasku tulee. Ei haittaa. Mulla on onneksi rahaa maksaa nuo kaikki hammaslääkäri laskut. Saa ne hoidettua sitten nopeasti pois alta. Viikko on mennyt aika raskaasti. Väsyttänyt tosi paljon. No onneksi tänään on perjantai ja alkaa viikonloppu.
Pääsee viettämään aikaa kavereiden kanssa. Poikaystävä on tulossa taas käymään. Haetaan sitten pizzat ja vähän leffamässyä. Katsellaan leffoja netflixistä. Putous tulee taas huomenna. Toiseksi viimeinen jakso. Harmi että se kohta loppuu. Olisi saanut vielä jatkua. Toivon että siitä tulee taas uusi kausi. Posse tulee tänään. Se me katsotaan taas parhaan kaverin kanssa. Sekä salkkarit. Tulee kiva ilta tänään.
Pitää käydä tänään kaupassa. Ostaa vähän limua ja sipsiä. Siinä on mun viikonloppu herkut. Sain eilen kaikki tämän kuun laskut maksettua. Kivasti jäi vielä tilille rahaa. Aijon säästää ne. Nyt en tuhlaa.
Pitää alkaa säästämään seuraavaan desuconiin ja laivareissuun mikä tehdään sitten kavereiden kanssa heinäkuussa.
Kaikkea kivaa tulossa tänä vuonna. Paljon reissuja. On jotain mitä odottaa. Saa varmasti säästettyä paljon rahaa. Laskin niin pystyn joka kuukausi ainakin nostaa 40 euroa säästöön.
Se on hyvä summa. Sitten se kasvaa pikkuhiljaa. Sitten mulla on nopeasti rahat kasassa reissuja varten. Mutta. Kohta pitää soittaa sinne hammaslääkäriin. Katsotaan miten käy.

Ensi viikolla vanhempien luokse.Keskiviikko 26.02.2020 07:35

Viikko on sujunut tähän asti hyvin. Päivä kerrallaan vaan elänyt tätä elämää. Tänään mä heräsin aika ajoissa. Vähän ennen seitsemää. Nyt on mukava aamu kun ei ole kiire minnekkään. Eilen olin pelaamassa sählyä. Mä pelaan aina kerran viikossa sitä tiistai iltapäivisin. Kaverit pelaa myös. On aina mukavaa niiden kanssa pelata. Tein jopa pari maalia eilen. Paras kaveri teki vielä enemmän. Oltiin eri joukkueissa.
Joskus ollaan samassa joukkueessa. Vaihtelee välillä. Pelattiin eilen noin puoli tuntia. Joskus me ollaan pelattu 40 minuuttia. Mutta. Siitä tulee hyvä olo sen pelin jälkeen kun on vaan juossut pallon perässä.
Siitä tulikin mieleen että olen menossa taas salille illalla. Joskus viiden jälkeen. Ennen sitä menen kaverin luokse kylään. Katsomme yhdessä lemmen viemää. Loppu illan olen taas parhaan kaverin luona. Katsomme salkkarit ja poliisit. Tästä tulee hyvä päivä. Kohta se viikonloppukin sieltä tulee. enää pari päivää. Ajattelin ensi viikon viikonloppuna mennä vanhempien luokse. Olin viimeksi jouluna niiden luona. Nyt voisi mennä taas pitkästä aikaan. Näkee samalla Helmi koiran. Se on vuoden ikäinen. Ihana on. Varmasti on iloinen kun olen tulossa. Hyppii ja pomppii ympäriinsä kun näkee mut. Pääsee sitten porukoilla kunnon puusaunaan. Se on parasta. Sitten kun tulee saunasta niin kylmä siideri sen jälkeen. Ajattelin silloin juoda muutaman siiderin. Viiniä en nyt juo. Pidän taukoa sen juomisesta taas. Juon viiniä silloin tällöin. Se ananasviini on mun suosikki nyt. Ajattelin ensi kerralla ostaa sitä mangoviiniä. Katsoo onko sekin yhtä hyvää kun ananas. Sekin pullo maksaa saman verran. Noin 8 euroa. Viini on vaan niin hyvää. Mielummin mä juon viiniä kun kaljaa. Mä en tykkää kaljasta. Paras kaveri juo aina kaljaa.
Mulla menee silloin kalja jos olen humalassa. Silloin mulle maistuu aina kaikki alkoholi. Kun ei enää tajua mistään mitään.
Semmoinen mä olen humalassa. Seuraavana päivänä mulla on ihan kauhea jano ja päänsärky. En ole koskaan oksentanut kun olen juonut. Mikä on vaan hyvä juttu. Mielummin mä otan sen päänsäryn.
Nyt voisin alkaa vähän siivota tätä keittiötä.
Täällä on pieni sotku. Laitan musiikkia soimaan taustalle.
Voisi kohta myös vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Teen senkin kohta. Tästä on tulossa hyvä päivä! Kevät on tullut ja paljon valoa.
Kesää kohti mennään.

Ananasviini on mun lemppari.Maanantai 24.02.2020 07:37

Viikonloput menee vaan nopeasti. Mutta oli mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. Juotiin tuossa perjantai iltana. Käytiin alkosta Hakemassa vähän juotavaa. Itselle ostin sen ananasviinipullon, poikaystävä osti viinaa. Voin sanoa että se ananasviini on nyt mun lempi juoma. Todella hyvää kylmänä. Eikä se pullo maksanut kun jotain 8 euroa. Paras kaverikin sanoi mulle että se on hyvää. Sekin on joskus juonut sitä. Join vielä sen viinin kanssa muutaman siiderin. En muista mihin aikaan mä menin perjantaina nukkumaan. Nukuin kumminkin lauantaina pitkään. Johonkin 12 asti. Kerkesin eilenä katsoa sen putouksen. Mun lempparit hahmot on jatkossa! Urmas Viilunk ja yölintu. Toivon että jompi kumpi niistä sitten voittaa. Oli muutenkin hauska putous jakso. Enää pari jaksoa sitten sekin ohjlema loppuu. Toivon että putous jatkuu taas sitten joskus. Tänään mulla on verkokeet. Puoli yhdeltä on aika. Sinne siis pitää mennä. No tulee heitettyä lenkki samalla. Sinne terveyskeskukseen on täältä noin 3 kilsaa. Tulee sitten yhteensä käveltyä 6 kilsaa. Onneksi on hyvä sää tällä hetkellä. Mukava kävellä. Tällä viikolla mun pitää hakea lääkkeitä taas. Leponexia pitää hakea. Haen jossain vaiheessa tällä viikolla.
Varmaan loppu viikosta. Tänään maksan laskuja. Ajattelin nyt aamupäivän aikana maksaa ne. On sitten ne hoidettu pois alta.
Tilille jää varmasti vielä käyttörahaa laskujen jälkeen.
Selviää loppu kuun. Kohta on maaliskuu. Tää helmikuu on mennyt nopeasti. Kevät alkaa jo olla. Mukavaa. Kesä tulee sieltä nopeasti.
Sitten on taas ihanan lämmin. Aurinko paistaa ja syödä kylmää jäätelöä. Saa nähdä menenkö tänä kesänä uimaan.
Mutta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä vaikka on maanantai.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Kahvilla. Vahvalla kahvilla.
Mulle riittää päivän aikana vaan 1 kuppi kahvia. Juon sen aina aamulla. Loppu päivän juon sitten vaan vihreää teetä hunajan kanssa. Teetä mulla menee pari kuppia päivässä.
Mutta enemmän kun taas kahvia. Kohta voisi muuten keittää teetä.

Perjantai!Perjantai 21.02.2020 08:49

Viimeinkin perjantai. Tätä olen odottanut koko viikon. Poikaystävän luokse taas viettämään aikaa. Käymme tänään subwayssa hakemassa subit. Poikaystävä tarjoaa ne. Sitten käymme alkossa hakemassa juotavaa. Mä ehkä ajattelin ostaa ananasviiniä. En ole koskaan ennen juonut sitä. Ostan sen ja siihen päälle vielä muutaman siiderin. Siinä on sitten mun perjantai juomat. Onneksi rahaa on tullut kelalta taas tänään niin pystyy ostamaan ne juomat. Niin ja ruokaa pystyy ostamaan. Tänään olen menossa mega myyntiin kavereiden kanssa. Aamupäivällä mennään sinne pyörimään. En aijo ostaa sieltä yhtään mitään. Katselen vaan. Siellä on varmasti taas ihania laukkuja.
Mutta mä en tarvitse uutta laukkua. Mulla on niitä ihan liikaa.
Nyt ei ole silleen pahasti ahdistanut. Eilinen päivä meni mukavasti.
Ilman rauhottavaa. Sain siivottua ja pestyä pyykit.
Olen lähdössä vasta illalla poikaystävän luokse. Se hakee mut kun pääsee töistä. Varmaan siinä viiden aikaan olen lähdössä. Olen melkein pakannut kaikki. Loput pakkaan myöhemmin. Mukavaa vielä nähdä kaverit tänään. Ennen kun me kaikki lähdetään eri suuntiin.
Semmoista. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Perjantai fiilis vaan päälle. Tulee kiva päivä!

Kauppakeskus karisma.Torstai 20.02.2020 07:28

Kävin eilen kauppakeskus karismassa. Paras kaveri oli mukana. Pyörittiin kahdestaan siellä. Käytiin kaikki vaateliikkeet läpi. Käytiin stadium liikkeessä, niin sieltä mä löysin pinkin t-paidan. Maksoi vaan 16 euroa. Se on hyvä paita kun menee salille. Laitoin sen jo eilen päälle kun menin salille eilen. Moni sanoi mulle että hei, sulla on hieno paita!
Minut heti huomattiin kun mulla oli se paita päällä. Muuta mä en sitten ostanutkaan karismasta. Paras kaverikaan ei ostanut mitään sieltä.
Aina vaan ei löydy. Käytiin yhdessä liikkeessä missä oli paljon Guess merkkisiä tuotteita. Oli laukkua ja t-paitaa. Olisin halunnut ostaa Guess t-paidan mutta oli aika kallis. Ehkä joku toinen kerta. Olin tosiaan eilen salilla. Hyvät treenit oli. Hiki tuli pintaan. Sekä hyvä olo. Nukuin todella hyvin viime yönä. Heräsin aika ajoissa tänään. Vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on keitetty jo. Huomenna on taas perjantai.
Olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Päästään viettämään laatuaikaa taas. Ajattelin huomenna käydä taas alkossa. Haen sieltä taas viinipullon.
Tekee mieli taas viiniä. Huomenna tulee takuueläke. Lisää rahaa.
Pystyy hyvin ostamaan juomat ja ruokaa viikonlopulle.
Haluaisin kokeilla jotain uutta viiniä mitä en ole ennen juonut.
Voisin jo vaikka mennä tänään katsomaan alkoon mitä viinejä siellä on. Ostaa sitten huomenna sen pullon. Poikaystäväkin varmaan ostaa huomenna juotavaa kun käydään alkossa.
Vietetään huomenna kiva perjantai ilta. Varmaan taas saunotaan.
Kaverit lähtee myös muualle viikonloppuna. Päästää kaikki lähtemään jonnekkin. Näen sitten kaverit ensi viikolla.
Alan taas siivoilemaan. Torstai on aina mun siivouspäivä. Pitää pyykit myös pestä. Onneksi on nyt aamupäivä aikaa hoitaa nuo hommat. Laittaa hyvää musiikkia soimaan taustalle, niin on kivempi siivota.
Huomista päivää odotan innolla. Sekä viikonloppua. Tää viikko on mennyt niin nopeasti taas. HYvin on mennyt paitsi mulla oli se yksi huono ilta kun jouduin ottamaan sen rauhottavan.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti. Tuskin joutuu ottamaan sitä rauhottavaa. Nyt mä koitan vaan ajatella mukavia asioita.
Olla positiivinen. Niin ei ala ahdistaa. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä, Nautin niistä nyt.

Netflixiin tulossa lisää anime leffoja.Keskiviikko 19.02.2020 08:38

Viikko on sujunut ihan hyvin. Mutta eilen illalla mulle tuli tosi huono olo. alkoi vaan ahdistaa. Oli pakko siinä kohtaa ottaa se rauhottava. Mikä sitten auttoi heti kun sen otti. Loppu ilta meni sitten hyvin. Olin parhaan kaverin luona eilisen illan. Katsottiin salkkarit ja moderni perhettä. Meinasin nukkua tänään pommiin. Onneksi mä kerkesin nyt herätä ajoissa. Sain aamukahvit keitettyä. Nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Uskon että tästä päivästä tulee hyvä päivä.
Toivon että ei ala ahdistaa tänään. Mutta jos alkaa ahdistaa, niin sitten pitää vaan ottaa se rauhottava. Koitan tänään vaan ajatella mukavia asioita. Niin päivästä tulee varmasti hyvä. Tänään on taas salitreenit.
Innolla menen tänään salille. Viimeksi kun olin salilla niin oli kyllä hyvät treenit. Tänään taas sama. Salkkarit jäi eilen kyllä tosi jännään kohtaan. Pakko taas katsoa tänään. Mitäköhän Karille käy?
Selviää tänään. Lemmen viemää on mennyt myös jännäksi. Sekin pitää katsoa tänään. Hyvin kerkiää katsoa sen ennen kun menee salille.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Mietin mitäköhän sitä nyt tekisi aamupäivän? Olenko koneella vai katsoa netflixiä? Netflixiin on tulossa lisää animeleffoja. Ne kaikki pitää sitten katsoa kun ne tulee. Niitä oli aika monta.
Varmasti hyviä. Niin ja lisää animea tulee myös nyt netflixiin.
Nekin pitää katsoa. No ainakin on sitten katsottavaa taas.
Ei tule tylsää.

Putous oli taas paras.Sunnuntai 16.02.2020 09:23

Viikonloppu kohta vietetty. On ollut mukavaa. Eilen valvoin parhaan kaverin kanssa illalla. Katsottiin putous ja rehtori. Oli todella hauska putous jakso kun ne oli bb talossa. Ei vitsit mä vaan nauroin kun katsoin. Oli sekin mukava yllätys kun siellä näkyi vanhoja bb asukkaita.
Helmeri on yksi mun suosikki big brotherista. Ihan paras.
Eilen tuli vikat rehtori jaksot. Toivon että siitä tulee uusi kausi joskus. Sekin on hauska ohjelma. Olen katsonut kaikki jaksot. Kävin eilen lenkillä. Noin puolen tunnin lenkin. Oli ihan mukava ilma. Huomenna menen sitten taas salille kuntoilemaan. Tekee hyvää viikonlopun jälkeen. Päästä taas liikkeelle. Sain eilen melkein juotua kaikki coca cola tölkit. Vielä on yksi tölkki jäljellä. Aijon säästää sen.
Aijon ensi kuun alussa varata ajan parturiin. Haluan nyt uudet hiukset.
Uusi look. Ensi kuun alussa tulee taas rahaa niin hyvin saan sitten maksettua sen parturin. Ajattelin vähän polkkatukka mallia.
Kevyet hiukset. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että ensi viikko menee hyvin. Mutta varaudun siihen jos tulee yllättäen huonoja oloja. Kuten ahdistusta tai harhoja. Jos noita olotiloja sitten tulee, niin sitten syö rauhottavia. Päivä kerrallaan nyt taas eletään tätä elämää.
Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Mun ei varmaan tarvitse hakea lääkkeitä vielä ensi viikolla.
Kaikkia pitäisi olla. No sen näkee sitten kun jaan huomenna lääkkeet dosettiin. Huomasin että karpalokapseleita pitää kohta ostaa taas lisää. Kun aloin syömään niitä niin niiden jälkeen mulla ei ole ollut mitään tulehduksia. Suosittelen syömään niitä. Tänään aijon käydä tokmannilla. Ostan nyt puuroa koska mä päätin, että alan syömään puuroa joka aamu. Kunnon kaurapuuroa. Pitää nälän hyvin poissa aamupäivän. Onneksi puuro on aika halpaa.
Sekä terveellistä. Tekee vaan vatsalle hyvää. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Nautin tästä päivästä täysillä.
Aijon nukkua varmaan taas päikkärit. Nyt kun on aikaa nukkua.
Poikaystävän viikonloppu meni mukavasti. Soiteltiin hetki sitten. Se on vaan hyvä jos sillä on ollut hauskaa.

Paljon suklaata. :)Lauantai 15.02.2020 08:32

Eilenä oli ihan paras päivä pitkään aikaan. Viettää aikaa kavereiden kanssa ystävänpäivänä. Näin eilen myös poikaystävää. Ostin sille viinapullon ystävänpäivä lahjaksi. Mä sain taas poikaystävältä lahjaksi Sydän Geisha suklaarasian. Sekä kismet patukan. Kavereilta sain suklaata myös. Nyt sitä on paljon. No syö niitä sitten pikkuhiljaa.
Nukuin eilen tunnin päikkärit, Oli mukavaa taas nukkua. Varmaan tänään taas nukun päikkäreitä. Nyt mulla on taas tosi hyvä olo.
Mikään ei nyt onneksi silleen ahdista. Olen huomannut että harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä asia.
Rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Mulla menee nyt hyvin ja mä nautin siitä. Tänään taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Katsomme putouksen. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin niin jaksaa valvoa. Tänään putous jaksossa hahmot ovat big brother talossa.
Varmasti hauska jakso! Saa taas kunnon naurut. Eilinen salkkari jakson loppu vähän mietitytti. Mitä siinä kirjeessä oli kun Gunnar luki sen?
No maanantaina sitten taas näkee mitä salkkareissa taas tapahtuu.
Sain eilen laskun hammaslääkäristä. Noin 37 euroa. Olin suuhygienistillä alku kuusta. No onneks ei sentään lasku ollut 50 euroa. Menen taas hammaslääkäriin maaliskuussa. 12 päivä. Paikkaavat hampaan. Onneksi mä pääsen sen hammaslääkärin luokse mikä mulla on nyt aina ollut kun olen käynyt hammaslääkärissä. Voin sanoa että se on ollut paras hammaslääkäri. Paras kaverikin on käynyt sen luona. Mutta nyt en mieti mitään hammaslääkäri juttuja. Tänään aijon katsella netflixiä.
Sarjoja ja leffoja mitä siellä on. Samalla syön sipsiä mitä ostin eilen.
Limua mulla on vielä muutama tölkki. Join eilen yhden coca cola tölkin. Tänään aijon juoda toisen. Samalla kun katson putousta.
Mutta. Tänään on ihana kiireetön päivä. Aijon vaan olla ja nauttia.
Menen ehkä lenkille iltapäivällä. Tänään soitellaan sitten poikaystävän kanssa. Että miten sillä menee.
Sillä on varmasti ollut hauskaa. Ikävä on sitä. No näemme taas ensi viikolla. Olen menossa varmaan sen luokse viikonlopuksi.
Ensi viikko menee varmaan taas äkkiä. Nää viikot on menneet nopeasti. Nyt on melkein kevät. Ihanaa. Valoa on enemmän.
Illat ei ole enää niin pimeitä. Kohta on lämmin taas. Sekä kesä.
Odotan kesää kovasti. Kyllä se sieltä tulee.

Ystävänpäivä! :)Perjantai 14.02.2020 08:04

Ihanaa. Ystävänpäivä! Pääsee tänään kunnolla viettämään kavereiden kanssa aikaa tänään. Näen myös vielä poikaystävää tänään illalla. Ihan paras päivä! Tänään menen illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsomme salkkarit ja possen. Posse on varmasti hyvä taas. Kunnon naurut kun sitä katsoo. Käyn tänään kaupoilla ja alkossa. Alkosta ostan poikaystävälle ystävänpäivä lahjan. Viinapullon. Se saa sitten sitä juoda sen kavereiden kanssa. Poikaystävä menee viettämään viikonloppua sen äijä kavereiden luokse. Tekee ihan hyvää sille. Muutenkin maiseman vaihdos tekee hyvää. Mä en ole oikeastaan menossa viikonloppuna mihinkään paitsi lenkille viikonloppuna. Niin ja kavereiden luokse mitkä on mun naapureita.
Aijon viettää rennon viikonlopun. Netflix ja sohva. Nukun taas päikkäreitä jos nukuttaa. Herkuttelen viikonloppuna sipsillä ja dipillä. Juon coca colaa. Odotan jo kovasti putous jaksoa. Huomenna se tulee.
Mutta onneksi posse tulee ennen sitä. Salkkarit on mennyt mun mielestä aika mielenkiintoiseen suuntaan. Eilisen jakson loppu oli aika jännä. Mitäköhän se Sabrina on taas keksinyt? No tänään on pakko katsoa salkkarit taas. Ehkä se tänään selviää mitä tapahtuu.
Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on ystävänpäivä. Mulla on semmoinen kiva pitkä mekko missä on hihat. Olen ostanut sen mekon Gina tricot liikkeestä. Maksoi vaan 10 euroa. Se mekko oli silloin alennuksessa kun ostin sen. On ollut hyvässä käytössä.
Yksi mun lempi mekoista. Odotan jo kesää kovasti niin pääsee sitten käyttämään kunnolla mekkoja kun on lämmin. Mulla on muutama kiva mekko mitä aijon käyttää kesällä mutta aijon ostaa lisää sitten kesällä. Jos vaikka löytyy halvalla jostakin. Tai sitten ostan kalliita mekkoja. Rahaa on niin voi shoppailla niitä. Ostan kesällä myös lisää toppeja ja t-paitoja. Niitä tarvitsee aina. Shoppailu on yksi mun lempi harrastus. Shoppailen aina silloin jos mä löydän jotain kivaa.
Oli se kallista tai halpaa. Haaveena on edelleen uusi Guess laukku.
Ehkä saan sen ostettua joku päivä. Voisi alkaa säästämään siihen.
Niin ja mun pitää alkaa myös säästämään seuraavaan desuconiin ja laiva reissuun mikä tehdään kavereiden kanssa kesällä.
Heinäkuussa suunniteltiin että lähetään sitten laivalle.
Tulee varmasti kiva laivareissu taas niin kuin viimeksi. Biletetään koko yö lavalla. Tanssitaan ja juodaan. Ihan parasta!
Mutta. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan ystävänpäivästä.
Tulee paras perjantai päivä pitkästä aikaan.