IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ananasviini on mun lemppari.Maanantai 24.02.2020 07:37

Viikonloput menee vaan nopeasti. Mutta oli mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. Juotiin tuossa perjantai iltana. Käytiin alkosta Hakemassa vähän juotavaa. Itselle ostin sen ananasviinipullon, poikaystävä osti viinaa. Voin sanoa että se ananasviini on nyt mun lempi juoma. Todella hyvää kylmänä. Eikä se pullo maksanut kun jotain 8 euroa. Paras kaverikin sanoi mulle että se on hyvää. Sekin on joskus juonut sitä. Join vielä sen viinin kanssa muutaman siiderin. En muista mihin aikaan mä menin perjantaina nukkumaan. Nukuin kumminkin lauantaina pitkään. Johonkin 12 asti. Kerkesin eilenä katsoa sen putouksen. Mun lempparit hahmot on jatkossa! Urmas Viilunk ja yölintu. Toivon että jompi kumpi niistä sitten voittaa. Oli muutenkin hauska putous jakso. Enää pari jaksoa sitten sekin ohjlema loppuu. Toivon että putous jatkuu taas sitten joskus. Tänään mulla on verkokeet. Puoli yhdeltä on aika. Sinne siis pitää mennä. No tulee heitettyä lenkki samalla. Sinne terveyskeskukseen on täältä noin 3 kilsaa. Tulee sitten yhteensä käveltyä 6 kilsaa. Onneksi on hyvä sää tällä hetkellä. Mukava kävellä. Tällä viikolla mun pitää hakea lääkkeitä taas. Leponexia pitää hakea. Haen jossain vaiheessa tällä viikolla.
Varmaan loppu viikosta. Tänään maksan laskuja. Ajattelin nyt aamupäivän aikana maksaa ne. On sitten ne hoidettu pois alta.
Tilille jää varmasti vielä käyttörahaa laskujen jälkeen.
Selviää loppu kuun. Kohta on maaliskuu. Tää helmikuu on mennyt nopeasti. Kevät alkaa jo olla. Mukavaa. Kesä tulee sieltä nopeasti.
Sitten on taas ihanan lämmin. Aurinko paistaa ja syödä kylmää jäätelöä. Saa nähdä menenkö tänä kesänä uimaan.
Mutta. Uskon että tästä tulee hyvä päivä vaikka on maanantai.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Kahvilla. Vahvalla kahvilla.
Mulle riittää päivän aikana vaan 1 kuppi kahvia. Juon sen aina aamulla. Loppu päivän juon sitten vaan vihreää teetä hunajan kanssa. Teetä mulla menee pari kuppia päivässä.
Mutta enemmän kun taas kahvia. Kohta voisi muuten keittää teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.