IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta vaihtuu vuosi :)Lauantai 31.12.2022 04:33

Vuoden viimeinen päivä..vietän uutta vuotta poikaystävän kanssa. Tulee taas hyviä muistoja tästä uudesta vuodesta. Mukavaa viettää sitä semmoisen ihmisen kanssa ketä rakastaa niin paljon. Olen nyt kaikki edelliset uudet vuodet viettänyt aina poikaystävän kanssa ja se on ollut ihan parasta. Pakko sanoa että tämä vuosi meni nopeasti on ollut surua, iloisuutta, masennusta, ahdistusta kaikkia olotiloja ja mä selvisin tästä vuodesta. On ollut myös paljon hyviä ja mukavia hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa eli kavereiden. Mulla on paljon haaveita ensi vuodelle ja mä toivon että ne toteutuu sekä että vuodesta tulee hyvä. Tulee varmasti paljon hyviä muistoja taas. Aijon juoda nyt uutena vuotena viiniä, siideriä ja lonkeroa. Nyt taas maistuu viini ostan sitä "Moshi moshi" nimistä viiniä mikä on mun suosikki. Join viiniä viimeksi kun vietin pikkujouluja parhaan kaverin kanssa. Sanoin poikaystävälle että haluan syödä tänään ranskalaisia, perunsalaattia ja nakkeja. Käydään tänään kaupoilla niin ostetaan ne ainakin ruoaksi. Sipsiä pitää ehdottomasti ostaa koska se kuuluu uuteen vuoteen mä en ole syönyt sipsiä moneen viikkoon niin nyt kyllä maistuu. Olo ja fiilis on iloinen ja positiivinen aijon puketua nätiksi tänään niin sekin piristää mieltä. Tiedän jo mitä puen päälle sitä en ole vielä päättänyt että minkä laukun aijon ottaa käyttöön koska mulla on niin paljon laukkuja. No tässä on vielä koko aamu aikaa miettiä en ole vielä alkanut pakkailemaan kamoja. Alan kohta pakkailemaan niin on sitten kaikki mukana olen ainakin pari yötä poikaystävän luona. Alan nyt kuunnella hyvää musaa ja hyvällä fiiliksellä viettämään uutta vuotta. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Eilenä oli kovat kivut.Perjantai 30.12.2022 06:04

Eilenä ei ollut niin kiva päivä kun luulin mulle tuli kovat ovulaatio alavatsakivut mulla ei ole ollut niitä varmaan puoleen vuoteen no ei se mitään söin särkylääkkeitä mitkä auttoi tuohon kipuun kävin eilenä apteekissa hakemassa lisää särkylääkettä muuten olo on ollut ihan hyvä ahdistusta ei ole ollut mutta on vähän väsyttänyt no kyllä mä piristyn kun pääsee viettämään uutta vuotta. Huomenna olen lähdössä poikaystävä hakee mut sitten varmaan aamulla niin päästää kaupoille ja alkoon ostamaan uuden vuoden juomat ja ruoat. Mä varmaan ostan sen viinipullon ja sitten muutama juoma siihen päälle haluan juoda viiniä uutena vuotena. Tämän vuoden vikat viinit on varmasti hyvää ja maistuu sitten pieni krapula sunnuntaina mulla tulee vaan pää vähän kipeäksi ja väsyttää. Ostan fantaa krapula juomaksi saa sitten sokeria ja energiaa siitä juomasta.
Tänään on aika rento päivä ei mitään ihmeellistä aijon lenkkeillä, katsoa sarjoja, kuunnella musiikkia..pakata varmaan kamoja valmiiksi mulla on vaatekriisi mitä puen huomenna päälle? Haluan olla nättinä uutena vuotena katson vaatteet jo tänään valmiiksi kun on hyvin aikaa.
Tiedän mitkä korvikset aijon huomenna laittaa se on päätetty ja aijon lakata kynnet. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Oli mukavaa nukkua uusissa lakanoissa mitkä laitoin eilenä sänkyyn. Kohta vuosi vaihtuu enää pari päivää..toivon että ensi vuodesta tulee yhtä hyvä kun tästä vuodesta. Toivon että ensi vuonna on sitten taas kaikkea kivaa mikä tuo iloa elämään.

Vielä on yli kilo suklaata.Torstai 29.12.2022 05:03

Eilenä mulla oli tosi väsynyt olo melkein koko päivän ei onneksi sentään ahdistanut. Tuli nukuttua eilenä pitkät päikkärit mikä teki onneksi vaan hyvää kun heräsin iltapäivällä niin lähdin lenkille se onneksi vähän herätti ja tuli hetkeksi pirteämpi olo. Tänä aamuna heräsin kun kello soi ja join vahvat aamukahvit uskon että tänään en ole niin väsynyt mitä eilenä.
Siivouspäivä taas tänään ja pitää pestä pyykkiä onneksi on aamu tehdä nuo kaikki niin loppupäivän voi sitten ottaa ihan rennosti. Vaihdan kohta uudet lakanat sänkyyn mitkä sain vanhemmilta joululahjaksi ne oli aika kivat tykkäsin. Mulla kestää jonkin aikaa että saan kaikki suklaat syötyä mitä sain joululahjaksi. Olen kohta saanut syötyä nuo riisisuklaat mitkä sain poikaystävältä joululahjaksi. Mulla on yli kilo suklaata saan sitä aina niin paljon joka joulu en aijo valittaa koska mä tykkään suklaasta.
Tarkistin mun lääkkeet niin ensi viikolla aijon hakea lisää leponexia
huomasin myös että masennuslääkettä pitää myös kohta hakea.
Edelleen mulla on rauhoittavia avaamaton paketti hyvin olen pärjännyt ilman sitä lääkettä olen siitä todella ylpeä. Salkkarit jäi nyt tauolle ja jatkuu sitten vasta 23 päivä tammikuuta saa sitten nähdä mitä siinä seuraavaksi tapahtuu odotan innolla uusia jaksoja. Olen taas katsonut the good doctor sarjaa sekin on jännittävä olen jäänyt siihen ihan koukkuun
vielä on paljon katsottavaa monta jaksoa olen siinä nyt kolmannella kaudella. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä hyvältä uskon että tästä tulee hyvä päivä aijon taas lenkkeillä tänään saa sitten raitista ilmaa ja askelia. Otan nyt aamulääkkeet ja alan ensin siivoamaan keittiötä ja sen jälkeen imuroimaan.

Oli kiva joulu!Tiistai 27.12.2022 04:26

Heräsin tänään jo kolmen jälkeen yöllä enkä saanut enää unta ei haittaa joulu on nyt vietetty ja pakko sanoa että oli mukava joulu näki taas kaikki. Sain paljon kivoja lahjoja kaikkea hyödyllistä mitä tarvitsee ja mulla on ainakin kilo suklaata mitä sain jouluna kaikilta. Syön niitä pikkuhiljaa pois ei siinä varmaa edes mene kauaa kun olen syönyt ne.
Olo koko joulun ajan hyvä ei yhtään ahdistanut oli koko ajan semmoinen iloinen fiilis päällä enkä juonut yhtään alkoholia join vaan coca colaa. Poikaystävä kävi silloin alkossa torstaina eikä mua yhtään haitannut kun se joi jouluna. Tuli ulkoiltua paljon jouluna kun oli kiva sää. Aurinko vähän paistoi ja oli kiva pieni pakkanen onneksi jouluna ei ollut mikään loskakeli. Käytiin haudoilla ja siellä oli hieno kynttilämeri mukavaa oli laittaa kynttilät haudoille siitä tuli tosi hyvä mieli. Seuraavaksi juhlitaan uutta vuotta ja sitä aijon viettää poikaystävän kanssa. Pakko sanoa että tämä vuosi on ollut todella mukava ja toivon että ensi vuodesta tulee yhtä hyvä.
Elän varmaan nyt mun elämän parasta aikaa pakko sanoa. Mulla on kaikki aika hyvin mun elämässä ja olen löytänyt paikkani tästä maailmasta
kaikki hyväksyvät mut semmoisena kuin olen. Mua rakastetaan paljon ja mä rakastan kaikkia mun rakkaita ihmisiä mitä on mun elämässä. Ne tuovat joka päivä iloa elämään olen iloinen ja onnellinen siitä. En ole onneksi yksin silloin olisi varmasti paljon vaikeampaa. Kohta jaan lääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea ensi viikolla lisää leponexia. Onneksi rahaa tulee ensi viikolla taas tili on pikkasen miinuksella kun lahjoihin meni melkein loput rahat no se on kun jouluna menee aina vähän enemmän rahaa. Saa nähdä millainen viikko on tulossa mutta toivon että hyvä tuo joululoma kyllä piristi mieltä nyt jaksaa taas hetken tätä arkea. Pyykkiä aijon pestä tässä aamusta saa pestyä kaikki vaatteet taas. Aijon tottakai lenkkeillä tänään tekee ihan hyvää joulun jälkeen koska olen syönyt vaikka mitä onneksi kohta mulla alkaa salitreenit ensi kuussa pääsee kroppa taas hyvin liikkeelle.

Kohta on joulu :)Torstai 22.12.2022 04:06

Tänään olen lähdössä joulun viettoon poikaystävä hakee mut tuossa päivällä niin menen sen luokse ensin viettämään joulua ja sitten huomenna menen vanhempien luokse. Näen kaikki mun sisarukset jouluna mikä on aika mukavaa koska mä näen niitä todella harvoin ostin niille kaikille pienet joululahjat saa nähdä mitä mä saan sitten niiltä lahjaksi. Kävin eilenä illalla parhaan kaverin luona kylässä höpöteltiin, juotiin teetä ja syötiin pullaa. Näen sitten seuraavan kerran parasta kaveria vasta ensi vuonna toivotin sille hyvät joulut ja uudet vuodet
luvattiin soitella ja viestitellään. Mä heräsin jo vähän ennen puoli neljää tänään en saanut enää unta niin nousin nyt ylös ja aloin keittämään aamukahvia nyt kun on saanut kofeiinia niin on ihan hereillä. Rahaa on tullut tänään mikä on hyvä niin maksan kohta loput laskut pois ja mulle onneksi jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Ostan tänään poikaystävälle sen joululahjan ja mä pääsen näkemään mitä se on ostanut mulle joululahjaksi. Kuulin että se oli ostanut mulle kolme joululahjaa yksi niistä on joku suklaa sen se ainakin paljasti. Alan kohta pakkailemaan kamoja ja mä tiedän jo mitä puen jouluna päälle. Laitan yhdet mun mustat legginsit ja mustan pitkän hupparin ja niiden kanssa joulu korvikset mitkä ostin tokmannilta sitten vielä villasukat jalkaan rennot vaatteet jouluna haluan näyttää nätiltä. Päätin sen etten juo yhtään alkoholia jouluna mun ei edes tee mieli. Poikaystävä sanoi että se käy alkossa tänään hakemassa jotain juomaa olin vaan että ok. Mä juon vaan kahvia, teetä ja limua ne riittää mulle eikä tule huonoa oloa.
Juon alkoholia sitten taas uutena vuotena kun vietän sitä poikaystävän kanssa. Korkkaan taas viinipullon ja juon myös siideriä ja lonkeroa.
Koitan sitten valvoa sinne kahteentoista asti kun vuosi vaihtuu ja haluan nähdä paljon raketteja. Nyt otan aamulääkkeet, alan kuunnella hyvää musaa ja alan pakkailemaan Aijon nauttia joulusta tulee varmasti mukava joulu. Olen siitä iloinen että ole nyt hyvässä kunnossa ei masenna tai ahdista.
Huomenna olen lähdössä joulun viettoon menen ensin poikaystävän luokse viettämään joulua ja sitten viikonloppuna vanhempien luokse kivaa taas nähdä kaikki tulen sitten maanantaina takaisin. Nopeasti tää viikko on taas mennyt onneksi ahdistusta tai masennusta ei ole ollut yhtään ja se on todella hyvä juttu. Olen onneksi iloinen ja positiivinen kun joulu tulee. Eilenä aloitin jo siivoukset niin tänään pitää enää pestä pyykkiä, mopata lattiat ja pestä vessa kämppä on sitten siisti kun lähden joulun viettoon. Alan jo tänään pakkailemaan kamoja ja huomenna sitten loput ennen lähtöä. Poikaystävällä on enää tää työpäivä niin sillä alkaa sitten parin viikon joululoma tulee hakemaan mut huomenna sitten päivällä Käydään kaupoilla ja ostan poikaystävälle baileys suklaan minkä vahingossa jo paljastin sille eilenä sanoin sen kun juteltiin puhelimessa.
Pikkujoulut peruuntui tänään mutta se ei haittaa koska olen menossa illalla käymään parhaan kaverin luona kylässä. Saan siltä joululahjan on ihan kiva vielä nähdä ennen kun joulu tulee. Suunniteltiin parhaan kaverin kanssa että vietetään sitten mun synttäreitä ja ystävänpäivää helmikuussa katsotaan mitä sitten juodaan ja syödään. Aijon myös poikaystävän kanssa viettää myös mun synttäreitä elämä on yhtä juhlaa ja se ei haittaa koska tykkään juhlia kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa
kivaa kun on taas mitä odottaa. Tänään aijon käydä lenkillä tuossa päivällä eilenä oli kiva lumisade kun olin lenkillä. Vähän oli pakkasta ja se oli hyvä ettei ollut kamalan kylmä. Nyt otan aamulääkkeet laitan musaa soimaan taustalle ja siivoukset jatkuvat. Pyykit vien hetken päästä ei onneksi ole kauheasti pyykkiä kertynyt. Tästä tulee hyvä päivä ja huomista odotellen.

Huomenna pikkujoulut. :)Tiistai 20.12.2022 05:12

Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä. Katson taas sarjoja ja ohjelmia, nukun ehkä päikkärit, käyn lenkillä..niin siinä tää tiistai päivä sitten mukavasti menee. Huomenna on sitten ne pikkujoulut ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sitten sinne. Kivaa nähdä kaikki tutut ihmiset sitten siellä tulee varmasti kiva päivä en vielä ole päättänyt mitä puen sinne päälle no tässä on vielä aikaa katsoa ja miettiä. Olo on hyvä edelleen onneksi niin olen nyt hyvässä kunnossa. Ahdistusta ei ole nyt ollut moneen päivään ja se on tosi hyvä juttu. Eikä mua ole yhtään masentanut mikään niin sekin on hyvä. Onneksi syön lääkkeitä niin en auttaa paljon noihin olotiloihin ja masennuslääke on samalla hyvä ahdistuslääke. Harhoja mulla ei ole nyt ollut taas hetkeen ja olen huomannut että niitä tulee nyt aina harvoin eikä onneksi jatkuvasti. Ne tulee aina siinä vaiheessa kun olen todella väsynyt ja ahdistunut.
Aijon nyt taas keskittyä hyviin asioihin mitkä tuo mulle paljon iloa elämään sekä elän hetken ja päivän kerrallaan niin silleen elämä tuntuu musta paljon helpommalta. Jos tulee huono päivä niin tiedän että selviän sitten siitä ja ajattelen taas että huomenna on varmasti parempi päivä
koitan koko ajan ajatella positiivisesti. Heräsin tänään jo puoli viideltä ja aamukahvit join äsken onneksi kofeiini herättää joka aamu juon aika vahvaa sekä selviän päivän aikana yhdellä kupilla kahvia. Nyt otan aamulääkkeet ja voisin kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Huomenna ajattelin jo siivota kun on hyvin koko aamu aikaa pesen taas pyykkiä sitten torstain voi ottaa sitten rennosti. Nautin nyt myös siitä kun ei ole mikään kiire minnekkään aijon nyt vaan keskittyä joulun viettoon ja rauhoittua.

Enää puuttuu pari lahjaa. :)Maanantai 19.12.2022 06:05

Olen nyt melkein saanut kaikki lahjat ostettua. Kävin eilenä tokmannilla niin niihin lahjoihin meni vaan 33 euroa enää puuttuu poikaystävän lahja ja vanhempien. Ne mä ostan sitten torstaina vähän ennen joulua ja rahaa tulee sinä päivänä. Ostan poikaystävälle sitä Baileys suklaata itse en ole koskaan syönyt sitä. Aijon maistaa sitä sitten kun annan sen lahjan poikaystävälle. Pakko sanoa että nyt on aika hyvä fiilis että kaikki lahjat on melkein ostettu kivaa sitten antaa ne kaikille rakkaille tutuille ihmisille jouluna. Kohta on joulu tää aika menee niin nopeasti uusi vuosi lähestyy myös ja sitä aijon sitten viettää poikaystävän kanssa nyt mä yritän valvoa sinne kahteentoista asti viimeksi mä nukahdin ennen sitä olin pikkasen juonut liikaa ja sammunut. Haluan nyt nähdä paljon raketteja uutena vuotena mä katson kun muut ampuu niitä. Aijon juoda sitten viiniä eli "Moshi moshi" juomaa Se on mun lempi viini juon sitä aina välillä nyt korkkaan sen uuden vuoden kunniaksi. Jouluna en aijo juoda yhtään alkoholia eikä mun koskaan edes tee mieli juoda silloin mikä on vaan hyvä asia haluan vaan että on hyvä fiilis silloin ja se riittää mulle. Olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä ja siitä iloinen että olen taas hyvässä kunnossa.
Pelkäsin sitä että jouluna olisin masentunut tai ahdistunut onneksi ei ole niin olen iloinen nyt ja positiivinen. Keskiviikkona vietän taas pikkujouluja yhden porukan kanssa. Emme juo silloin yhtään alkoholia varmaan vaan glögiä. Se on ihan mukavaa ilman alkoholia ei tule huonoa oloa. Pitää muuten miettiä vaatteet mitä pistän sitten päälle sinne Villasukat ainakin laitan jalkaan. Pitää mennä kaivamaan vaatekaappia ja etsiä kivat vaatteet. Tänään on verikokeet päivällä piikille pitää mennä niin saa hakea leponexia. Siinä tulee tehtyä samalla päivän lenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin pyykkiä alan pestä hetken päästä.

Joululahjojen hankinta jatkuu tänään.Sunnuntai 18.12.2022 05:55

Tästä tulee mukava päivä olo ja fiilis tuntuu todella hyvältä olen huomannut että tällä viikolla ei ole ollut kauheasti tuota ahdistusta ja se on hyvä juttu ollut hyvä viikko. Tänään menen tokmannille metsästämään lisää joululahjoja. Ostan osan taas tänään ja sitten vielä ensi viikolla ostan poikaystävän lahjan. Pitää käydä tarkistamassa tili paljon mulla on rahaa uskon että sen verran niin saa lahjat ostettua. Onneksi ensi viikon torstaina tulee lisää rahaa niin pärjää. Huomenna mulla on verikokeet päivällä pitää sinne mennä että saa sen jälkeen hakea leponex lääkettä. Tarkistin eilenä mun lääkkeitä niin leponexit riittävät hyvin vielä ensi viikolle. Masennuslääkkeitä ei tarvitse vielä hakea ne riittävät ensi vuoden puolelle. Rauhoittavia mulla on vielä avaamaton paketti. Olen siitä todella iloinen etten ole syönyt rauhoittavia moneen kuukauteen hyvin olen selvinnyt ilman niitä. Eilenä katsoin loppuillan the good coctor sarjaa se on niin jännittävä. Tänään varmaan jatkan sen katsomista ja animea ajattelin myös katsoa. Menen tänään päivällä lenkille niin tulee liikuntaa tälle päivälle varmasti on hyvä sää. Kohta se loskakeli varmaan tulee sitten tuolla on kiva liikkua kun on märkää ja lätäköitä kaikkialla. Onneksi omistan toiset talvikengät millä pystyy kävellä tuolla kun on märkää.
Vesi ei mene läpi niistä kengistä niin voi kävellä vaikka lätäköissä.
Ai niin kun menen tokmannille niin mun pitää ostaa lisää hunajaa että sitä saa sitten laitettua teen sekaan mulla on se loppu. Kahvia mulla on vielä pari pakettia niin ei vielä tarvitse ostaa lisää. Pitää kohta tarkistaa pyykit mitä pitää pestä on taas kertynyt jonkin verran. Pesen vaikka huomenna aamulla kun on hyvin aikaa. Aamulääkkeet otan nyt ja menen tarkistamaan tilin kiva rento päivä tänään voi vaan olla.
Innolla menen tänään sitten ostamaan lahojoja.

Lumet sulaa ja tulee loskaa.Lauantai 17.12.2022 06:14

Heräsin vasta nyt vaikka laiton kellon herättämään mut puoli viisi no ei se mitään mä pääsin nyt ylös ja join aamukahvit. Eilenä oli mukava päivä kävin kaupassa niin ostin suklaata, lakuja ja limua. Iltapäivän katselin ruudusta ohjelmia ja illalla olin yhden kaverin luona kylässä. Ei ole onneksi yhtään ahdistanut ja se on todella hyvä juttu nautin taas tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä ja huomenna sama. Nyt kun joulu lähestyy niin se on tavallaan ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla rauhassa ja kerätä voimia kun ei ole mitään ohjelmaa nyt kun päätin sen että aijon pitää tauon kuntosalilla käymisestä. Menen salille sitten taas ensi vuonna eli tammikuun alussa sitten on varmasti paljon intoa aloittaa treenit.
Saa nähdä tuleeko joulun jälkeen kiloja takaisin kun syö silloin kaikenlaista. Koitan käydä lenkillä ihan joka päivä sekä syön jouluna silleen että maha tulee täyteen niin ei tule ähky olo. Saan varmasti paljon suklaata jouluna ja sitten mä syön niitä pikkuhiljaa pois. Rakastan suklaata se ei haittaa että sitä saan paljon se tekee mut vaan iloiseksi.
Ensi viikolla pitäisi käydä parhaan kaverin luona kylässä koska sillä on mulle joululahja ja olisi kiva vielä nähdä ennen joulua. Menen varmaan alkuviikosta käymään sen luona. Aamulenkille menen tässä aamusta niin tulee liikuntaa ja askelia. Eilenä oli jo aika kylmä ja nyt vissiin ilmat taas lämpenee ja lumet sulaa. Tulee kiva loskakeli mistä mä en tykkää kyllä yhtään on märkää ja lätäköitä kaikkialla. Mä jotenkin arvasin että säähän tulee nyt tämmöinen muutos ennen joulua täytyy nyt vaan sitten kestää tuota loskaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle tästä tulee hyvä päivä.