IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kivaa kun on liukasta ja loskaa.Torstai 12.01.2023 05:59

Eilenä oli ihan mukava päivä paitsi tuo ulkoilma ei kauheasti kyllä piristä kun aika liukasta ja loskainen keli. Tosi varovasti pitää kävellä tuolla ulkona mä niin odotan että lumet ja jäät sulaa ja tulee kevät.
Olin eilenä salilla treenaamassa illalla ja oli todella hyvät treenit kroppa jaksoi vielä vaikka paikat tuntuivat vähän kipeiltä kyllä se siitä luulen että ensi viikolla kroppa ei ole enää niin kipeä kun tällä viikolla. Alan kohta siivoilemaan ja pesemään pyykkiä hyvin on tämä aamu aikaa tehdä kaikki tänään aijon mennä lenkille sitten iltapäivällä ja teen semmoisen lenkin missä ei ole kauheasti jäätä ja loskaa tiedän yhden reitin missä noita ei ole ja siellä on ihanan rauhallista kävellä. Ahdistusta ei ole ollut ja se on todella hyvä viikko sujunut silleen mukavasti. Olen tämän viikonlopun nyt kotosalla ja ensi viikolla on tarkoitus mennä poikaystävän luokse. Aijon nyt olla ja levätä tämän viikonlopun koska tällä viikolla on ollut vaikka mitä ja että pääsee arkeen taas kiinni tulee se tasapaino en aijo yhtään juoda alkoholia koska mulle tulee siitä jälkeenpäin niin huono olo. Mun ei onneksi edes tee mieli alkoholia ja se on vaan hyvä juttu. Aijon juoda sitten kun vietetään parhaan kaverin kanssa mun synttäreitä ja ystävänpäivää eli ensi kuussa nyt pidän tipattoman tammikuun mikä tekee vaan hyvää ja säästää siinäkin taas sitten rahaa. Aijon varmaan käydä lidlissä viikonloppuna koska siellä on tarjouksessa noita laitilan limuja kuusi tölkkiä saa neljällä eurolla se on yksi mun lempi limu mitä tulee aina juotua. Aijon viikonloppuna katsoa animea eteenpäin olen löytänyt taas muutaman sarjan ja nyt on kivaa kun on innostunut katsomaan animea. Viikonloppuna on desucon ja tavallaan harmittaa kun en ole siellä toivon että kaikille muille tulee kiva desucon viikonloppu. Otan nyt aamulääkkeet ja alan imuroimaan.

Oli hyvät pelit. :)Keskiviikko 11.01.2023 05:59

Eilenä oli hyvät sählypelit pitkästä aikaan tuli tasapeli. Olin taas hyökkääjä melkein koko sen pelin ajan ja pakko sanoa että oli niin parasta pelata ja juosta siellä kentällä sähly on vaan mun juttu missä olen todella hyvä. Se on todella hyvää liikuntaa kun saa vaan juosta ja syke nousee pelatessa samalla siellä kentällä saa purettua hyvin kireää oloa ja vitutusta paljon kevyempi olo on aina sitten pelien jälkeen. Tänään on illalla taas salitreenit ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sinne. Aijon tänään taas lisätä painoja ja tehdä enemmän mitä viimeksi maanantaina. Paikat tuli vähän kipeiksi kun kävin maanantaina salilla mutta kyllä kroppa alkaa sitten pikkuhiljaa tottumaan treenaamiseen. Olo ja fiilis on ollut edelleen hyvä tällä viikolla ahdistusta ei ole onneksi silleen ollut eikä väsyttänyt. Huomaa että on enemmän hereillä tällä viikolla kun viime viikolla se on vaan hyvä ja aijon nyt vaan pitää tätä hyvää oloa päällä. Aijon keskittyä nyt paljon tuohon liikuntaan mikä tuo mulle iloa elämään ja se lievittää hyvin ahdistusta ja masennusta. Olen aina tehnyt silleen kun alkaa vaikka ahdistaa niin lähden lenkille tuulettamaan päätä ja se on aina auttanut. Tajusin myös sen etten ole syönyt varmaan rauhoittavia lääkkeitä puoleen vuoteen ja se on todella hyvä juttu. Tiedän paljon paremmat keinot tuohon ahdistukseen ja se ei ole onneksi rauhoittava lääke. Syön rauhoittavia aina siinä vaiheessa kun mikään muu keino ei sitten auta tuohon huonoon oloon. Ajattelin jo tänään siivota kun on hyvin aikaa tässä aamusta niin huomenna pesen sitten pyykkiä
saa kämpän kuntoon taas. Aamukahvi herätti taas minkä join äsken tästä tulee varmasti hyvä päivä näen tänään myös yhtä mun kaveria niin sekin piristää päivää mukavasti.
Eilenä oli mukava päivä sain pestyä pyykit heti aamusta, kävin aamulenkillä ulkona oli aika kylmä tuuli niin tein vähän lyhyemmän lenkin.
Kävin tokmannilla eilenä koska siellä oli alennusmyynnit niin löysin sieltä yhdet oranssin väriset David urheilulegginsit mitkä maksoi vaan 9 euroa hyvä löytö sitten ostin myös hunajaa. Oli eilenä kivat treenit salilla pitkästä aikaan paikat eivät onneksi tulleet kipeiksi koska tein alkuun pienillä painoilla aijon sitten huomenna lisätä niitä kun menen salille taas pikkuhiljaa niin hyvä tulee. Tänään alkaa taas sählypelit mistä olen todella innoissani. Aletaan taas pelata tiistaisin iltapäivällä aijon taas olla alkuun hyökkääjä koska olen siinä aika hyvä. Saa nähdä saanko tehtyä tänään monta maalia. Saa taas ainakin juosta kentällä ihan täysiä mikä tekee vaan hyvää kunnon liikuntaa. Tänään olen menossa aamulla kauppaan ja tiedän mitä teen ruoaksi tänään ja huomenna. Mun tekee mieli tonnikalakastiketta ja riisiä tälle päivälle ja huomenna teen minestronekeittoa. Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä viikko alkanut mukavasti uskon että viikko menee varmasti hyvin taas hetki ja päivä kerrallaan. Mulla on tasan viikon päästä taas verikokeet ja multa otetaan siinä samalla sydänfilmi ne on heti kahdeksan jälkeen aamusta ne verikokeet sitten kun siellä käynyt niin saa taas haettua leponexit.
Ensi viikolla katson jos haen nuo masennuslääkkeet saan kolmeksi kuukaudeksi ne taas niin ei ole ihan heti loppumassa. Aamu alkanut kahvilla mikä herätti. Juon aina kahvin mustana ja sen pitää olla todella vahvaa en laita koskaan kahviin maitoa koska mä en tykkää yhtään maidosta musta kahvi maistuu paljon paremmalta. Nyt otan aamulääkkeet, tiskaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia niin tästä tää uusi päivä taas alkaa.

Kivaa aloittaa salitreenit! :)Maanantai 09.01.2023 05:57

Uusi viikko alkaa hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa tämän viikon. Salitreenit alkaa tänään niin alan käymään maanantaisin ja keskiviikkoisin illalla Olen todella innoissani että pääsee treenaamaan täytyy kohta kaivaa treenivaatteet esiin mitä pistän päälle. On vaan vaikea miettiä mitkä koska mulla on treenivaatteita niin paljon. Huomasin että mun vaatekaappi on aika sotkuinen ja mun kyllä pitäisi tehdä silleen että siivoaa sen jossain vaiheessa ja heittää samalla pois semmoisia vaatteita mitä ei tarvitse katsoo jos vaikka joku viikonloppu siivoaa sen vaatekaapin kun tulee semmoinen hyvä hetki. Olo tuntuu nyt ihan hyvältä vielä alan jo toipumaan uudesta vuodesta olin sen jälkeen tosi väsynyt kun tuli juotua alkoholia päätin nyt sen että aijon pitää tipattoman tammikuun pystyn siihen kyllä siinä säästää rahaa kun ei osta alkoholia päätin että juon nyt vaan kahvia, teetä, vettä ja limua. Arki päivinä juon kahvia ja teetä viikonloppuna juon vaan limua. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja ei tarvitse nyt tällä viikolla mennä apteekkiin hakemaan lääkkeitä. Huomasin että masennuslääkkeen resepti pitää kohta uusia saa sitä lääkettä sitten jatkossa. Alan kohta pesemään pyykkiä vien ne hetken päästä. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä mutta ei se mitään tänään on aamusta hyvin aikaa. Pitää alkaa kohta suunnitella kauppalappua mitä ostaa kaupasta ja mitä ruokaa tekee tällä viikolla.
Suunnitelen sen tänään ja huomenna menen kauppaan aamusta.
Muistin että mulla on pakkasessa ruokaa niin niitä voisi syödä pois pikkuhiljaa. Nyt alan jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ja kuuntelemaan hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä innolla sitten salitreeneihin illalla!

Salitreenit alkaa huomenna.Sunnuntai 08.01.2023 06:52

Vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa ja arki.
Joulut ja uudet vuodet on nyt vietetty niin katse vaan kohti kevättä ja kesää uskon että nää viikot ja kuukaudet menee nopeasti. Huomenna aloitan salitreenit ja aijon treenata pitkälle kevääseen katson myös jos aijon treenata kesälläkin. Vaikka en ole nyt käynyt salilla vähän yli kuukauteen niin mun kroppa on silti pysynyt hyvässä kunnossa kun olen lenkkeillyt joka päivä olen jopa laihtunut taas pari kiloa. Olen innoissani salitreeneistä koska nyt mun kaikki muut lihakset saa liikkeitä mikä tekee todella hyvää. Aloitan pienillä painoilla ensin ja lisäilen niitä pikkuhiljaa.
Paikat tulee alkuun kipeiksi kun ei ole nyt käynyt salilla mutta lihakset kyllä tottuvat nopeasti. Kävin eilenä siellä apteekissa niin nyt on taas muutamaksi viikoksi leponex lääkettä. Seuraava lääke on masennuslääke mitä aijon hakea parin viikon päästä koska lääke riittää sinne asti.
Olo ja fiilis on edelleen hyvä viikonloppu on mennyt mukavasti ja mä olen jäänyt koukkuun noihin "Teen mom" ohjelmiin mitä on ruudussa. Aloin nyt katsomaan "Teen mom 2" mitä on tullut 11 kautta ja nyt olen kaudella kaksi siinä on jotenkin semmoista draamaa mistä mä tykkään ja siinä tapahtuu vaikka mitä niin on kiva katsoa. Odotan salkkareita kovasti ei ala vielä pariin viikkoon mutta sitten kun se alkaa taas niin siinä tapahtuu olen salkkarit fani. Aamulenkille olen menossa tänään ja teen toisen lenkin iltapäivällä tulee paljon askelia tälle päivälle ja ulkona pitäisi olla ihan hyvä lenkkeily sää.
Pyykkiä voisi pestä tänään niin huomenna ei sitten tarvitse sitä on kertynyt taas kiva määrä vien ne hetken päästä pesukone on varmasti vapaa nyt otan aamulääkkeet aamukahvin join äsken mikä herätti.
Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit, sitten menin tekemään toisen lenkin iltapäivällä ja katsoin loppuillan ruudusta "Teen mom the next chapter" ohjelmaa mihin mä olen jäänyt ihan koukkuun ja "jersey shore family vacation." Mä olen jersey shore fani olen katsonut kaikki kaudet mitä siitä on tullut ja ihan alusta asti. Odotan innolla uusia kausia mitä on tulossa siinä tapahtuu vaikka mitä ja on hauska katsoa sitä hyvää viidettä tykkään! En eilenä mennyt apteekkiin koska se meni jo eilenä kahdelta kiinni, mutta tänään se on neljään asti auki niin hyvin kerkiän tänään hakea leponexit. Hyvä olo ja fiilis jatkuu edelleen ja nautin tästä hyvästä olosta ihme mua ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla no se on vaan hyvä asia. Onneksi aamulla menee aina tuo masennuslääke niin sekin lievittää hyvin ahdistusta päivän aikana. Onneksi mulla on kunnon lääkkeet mitä syön ja ne auttaa mua todella paljon elämässä pystyy jotenkin elää tätä elämää.
Ensi viikon viikonloppuna on taas desucon tapahtuma lahdessa mä ja kaveri päätettiin ettei nyt olla menossa sinne koska siihen menee taas niin paljon rahaa. Olen silti iloinen muiden puolesta ketkä sinne tapahtumaan menee siellä on aina niin hyvä meininki ja upeita cosplay asuja mitä muilla on päällä siellä tapahtuma oli loppuunmyyty täytyy katsoa jos kesällä menee taas desuconiin. Olen löytänyt taas pari anime sarjaa mitä voisi katsoa ja netflixissä on lisää animea katsottavaa on.
Aamukahvit join äsken mikä herätti niin nyt otan aamulääkkeet ja siivoilen keittiötä ja tiskaan tästä tulee hyvä päivä. Aamulenkille olen menossa taas tässä aamusta ulkona ei ole onneksi niin kamalan kylmä
kun pukeutuu lämpöisesti niin ei tule kylmä eli toppahousut jalkaan ja kunnon talvitakki mikä lämmittää.
Mukavaa kun alkaa taas viikonloppu kerkiää vielä levätä ennen ensi viikkoa kun arki alkaa. En tee mitään ihmeellistä olen itseni kanssa mikä tekee vaan hyvää. Näen taas paljon tuttuja ensi viikolla niin olen taas sosiaalinen. Mä heräsin tänään vasta kuudelta en herännyt kun kello soi no ei se mitään join äsken aamukahvit mikä herätti. Kävin eilenä lidlissä kaupassa nyt on taas kahvia pari pakettia niin pärjää se intenso kahvi on hyvää ja halpaa maksaa vaan 3 euroa. Ostin myös eilenä lidlistä todella hyvää sitruuna vihreää teetä se tee paketti maksoi alle euron ja siinä maistuu todella vahvasti se sitruuna kun laitoin hunajaa sen teen sekaan niin siis tosi hyvää. Tänään menen käymään siellä apteekissa hakemassa ne leponexit kun on hyvin aikaa sitten on taas kaikkia lääkkeitä mutta mun pitää kohta myös hakea sitä masennuslääkettä. Onneksi sitä saa kolmeksi kuukaudeksi niin sitä lääkettä ei tarvitse ihan heti sitten hakea lisää. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä eilenä oli todella mukava päivä.
Aurinko paistoi kivasti eilenä niin kävin lenkillä aijon tänäänkin mennä lenkille. Kyllä tuo auringon paiste piristää aina odotan jo kovasti kevättä ja kesää uskon että nää seuraavat pari kuukautta menee nopeasti niin on kevät. Täytyy katsoa jos ensi kuussa kävisi tokmannilla katsomassa noita david urheiluvaatteita. Kun aloitan salitreenit ensi viikolla niin haluaisin uusia treenivaatteita. Tässä kuussa en pysty vielä ostamaan mutta ensi kuussa kun on enemmän rahaa. Kun alan taas treenaamaan niin aloitan alkuun pienillä painoilla ja lisään sitten niitä pikkuhiljaa.
paikat saattaa tulla kipeiksi mutta ei se mitään mun kroppa kyllä tottuu treeneihin. Alan nyt kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan viikonlopusta. Aijon nukkua päikkäreitä jos vaan nukuttaa sekä katson noita sarjoja ja ohjelmia viikonloppuna niin saa ajan hyvin kulumaan.

Raha asiat kunnossa. :)Torstai 05.01.2023 05:50

Nopeasti tää viikko on mennyt ihan mukavasti paitsi on vaan väsyttänyt
Eilenä oli niin väsynyt olo että makasin monta tuntia sohvalla nukuin myös. Uskon että olen tänään varmasti paljon pirteämpi jaksaa alkaa kohta siivota koska on siivouspäivä tänään. Pitää pestä myös lakanapyykkiä ja vaihtaa taas puhtaat lakanat sänkyyn. Muuten olo on ollut ok olen vaan siitä yllättynyt ettei sitä ahdistusta ole vieläkään tullut se on vaan hyvä asia. Uskon että loppuviikko menee mukavasti en ole nyt menossa minnekkään tänä viikonloppuna aijon nyt olla itseni kanssa ja se tekee vaan hyvää. Olen nyt juhlinut ihan tarpeeksi niin aijon nyt vaan olla ja rauhoittua. Jaksaa sitten arjen aloittaa ensi viikolla kun alkaa salitreenit ja sählypelit kivaa aloittaa treenaaminen tekee kropalle todella hyvää.
Tänään ajattelin käydä siellä apteekissa hakemassa leponexit ehkä käyn kaupassa siinä samalla. Pitää kohta tarkistaa tili paljon mulla on rahaa eilenä on tullut asumistuki ja vissiin tänään on tullut tuo eläke. Eläke on onneksi noussut melkein 30 euroa ja se on vaan hyvä että saadaan enemmän rahaa. Hyvin pärjään noilla rahoilla ja saan välillä siirettyä pieniä summia tuonne säästötilille. Aamukahvi onneksi herätti aamulla mun piti jo nousta puoli viideltä mutta heräsin vähän myöhemmin no ei se mitään mua vaan nyt nukutti enemmän. Otan kohta aamulääkkeet alan kohta siivoilemaan ja laitan hyvää musiikkia taustalle niin on kivempi siivota. Siitä tulikin mieleen että jos menen kauppaan ostan pari pakettia kahvia lisää kahvi alkaa taas olla kohta loppu. Käyn lidlistä ostamassa kahvit koska se on siellä halpaa. Mä pärjään hyvin koko päivän yhdellä kupilla kahvia en juo enempää enkä ole onneksi siitä riippuvainen. Nuorena mä join monta kuppia kahvia päivän aikana olen enemmän tee ihminen juon teetä mielummin kun kahvia. Tästä tulee varmasti hyvä päivä saa rauhassa hoitaa kaikki asiat. Huomenna on sitten taas perjantai viikon paras päivä.

Vähän väsyttää mutta ei onneksi ahdista.Keskiviikko 04.01.2023 05:52

Keskiviikko mä olen vähän päivistä sekaisin mutta ei se mitään heräsin vasta äsken vaikka mun piti herätä jo neljältä join äsken aamukahvit niin nyt olen ihan hereillä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä ei ole alkanut ahdistamaan vähän on ollut väsynyt fiilis mutta se johtuu ihan siitä kun tuli juotua uutena vuotena mä tosiaan päätin sen että aijon pitää tipattoman tammikuun mikä tekee vaan hyvää. Pystyn siihen ihan varmasti ja siinä säästää muutaman euron kun ei juo jotain positiivista tässäkin asiassa. Tänään on tullut asumistuki ja huomenna tulee lisää rahaa ihan hyvä niin saan haettua leponexit tällä viikolla masennuslääkettä haen sitten parin viikon päästä. Tänään on aika rento päivä aijon lenkkeillä tänään ja katsoa ensitreffit alttarilla ohjelmaa eteenpäin mitä aloin eilenä katsomaan ja mä olen jäänyt siihen jo ihan koukkuun. Vielä menee hetki ennen kun salkkarit alkaa odotan uusia jaksoja.
En eilenä jaksanut lähteä kauppaan niin menen sitten huomenna tai perjantaina. Kahvia pitää ostaa pari pakettia ainakin on sitä sitten taas.
Ostan lildistä aina sitä intenso nimistä kahvia mikä maksaa vaan kolme euroa musta se on ihan hyvää ja halpaa kahvia. Mielummin ostan sitä kun jotain kulta katriinaa mikä maksaa 6 euroa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivoilemaan keittiötä pitää myös tiskata. Pyykit sain onneksi pestyä pesukone oli vaapana. Aijon ehkä nukkua tänään päikkärit jos nukuttaa kivaa kun ei ole mikään kiire.

Uusi vuosi meni mukavasti.Tiistai 03.01.2023 04:29

Vuosi on vaihtunut saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu tänä vuonna toivon että kaikkea kivaa ja mukavaa oli kivaa viettää uutta vuotta poikaystävän kanssa jaksettiin valvoa kahteentoista asti join vähän viiniä ja siideriä pää tuli vaan kipeäksi seuraana päivänä ja tuli nukuttua puoli kolmeen asti iltapäivällä. Käytiin sunnuntaina kaupassa ostettiin leffamässyt koska pidettiin leffailta. Katsottiin pari hyvää leffaa netflixistä siinä se sunnuntai ilta meni mukavasti. Tulin sitten eilenä takaisin kotiin iltapäivällä purin mun tavarat ja sitten lähdin vielä lenkille tosi kiva ilma oli ulkona pieni pakkanen ja aurinko paistoi. Aijon myös tänään ulkoilla ja pitää varmaan kaupassa käydä. Onneksi mulla ei ole mikään kiire kerkiää rauhassa tehdä kaikki pyykkiä alan kohta myös pesemään tässä aamusta
sitä on kertynyt aika kivasti uuden vuoden jälkeen. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä ainakin vielä se voi olla että ahdistus saattaa iskeä tällä viikolla koska join nyt alkoholia viikonloppuna. Päätin nyt taas että aijon pitää tipattoman kuukauden se tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle kun ei nyt juo. Aijon nyt keskittyä liikuntaan, terveelliseen ruokaan, ja että nukun hyvin joka yö. Aijon aloittaa salitreenit viikon päästä maanantaina käyn taas salilla maanantaisin ja keskiviikkoisin sählypelit alkaa myös ensi viikolla. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin pitää hakea tällä viikolla leponexia sitten on taas kaikkia lääkkeitä pitää masennuslääkettä hakea myös kohta lisää vielä se lääke riittää parille viikolle. Heräsin taas ennen herätyskelloa no ei haittaa join äsken aamukahvit mikä herätti. Kahvi maistui hyvälle kun en ole juonut sitä taas pariin päivään. Nyt otan aamulääkkeet sekä jaan viikonlääkkeet dosettiin tästä tulee hyvä päivä kun ei ole mikään kiire.