IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Animen katsomista.Tiistai 30.06.2020 07:20

Sateinen päivä. Ihan hyvää vaihtelua. Tänään vissiin sataa koko päivän. No ihan hyvä niin ilma raikastuu. Eilinen pihlajasatu jakso oli hauska. Pakko katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Aijon kyllä mennä tänään aamulenkille. Mukava kävellä tuolla raikkaassa ilmassa. Otan sateenvarjon mukaan jos sataa kaatamalla vettä. Jaksoin herätä kuuden jälkeen. Koitan nyt joka aamu herätä siihen aikaan. Tykkään aamuista. Ei ole mihinkään kiire. Saa aamukahvit juotua ja kirjoitettua blogia. Niillä päivä lähtee hyvin käyntiin! Kohta syön puuroa aamupalaksi. Jaksaa sitten lenkkeillä.
Oltiin eilen kaverin kanssa siellä liikuntapuistossa. Tunti oltiin siellä.
Hyvät treenit. Kannatti olla vesipullo mukana. Tänään aijon tehdä ruoaksi salaattia lounaaksi ja iltapäivällä teen chili con carnea.
Siinä on hyvät ruoat tälle päivälle. Huomenna pitää mennä sitten uudestaan kauppaan. Menen aamulla. Silloin on hyvin aikaa.
Pyykin pesua on tänään. En eilen kerennyt pesemään. Kohta kuu vaihtuu heinäkuuksi. Nopeasti meni kesäkuu. Varmaan myös heinäkuu menee nopeasti. Mutta aijon nauttia täysillä. Pitää nyt vaan nauttia koska se syksy tulee sieltä aika nopeasti. Sitten taas ilmat viilenee ja tulee vesisateet. Olin eilen illalla niin väsynyt etten jaksanut lähteä enää apteekkiin. Mutta käyn tällä viikolla jossain vaiheessa. Varmaan loppu viikosta. Leponexit riittävät hyvin vielä tälle viikolle.
Nyt kun on sateinen päivä niin nyt on hyvä aika katsoa animea.
Ajattelin pitää katsomismaratoonin. Katson noita animeita mitä on netflixissä. Sinne on kohta taas tulossa pari uutta sarjaa.
Mitkä vaikuttivat mielenkiintoisilta.
Katson ne sitten kun kerkiän. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä.
Nautin taas siitä. Että on hyvä olla. Nyt aijon nauttia sateesta.
Sekä raittiista ilmasta.

Tänään alkaa pihlajasatu.Maanantai 29.06.2020 07:24

Tänään olen menossa sinne apteekkiin hakemaan leponex lääkettä. Illalla aijon mennä niin sitten sitä lääkettä saa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Jonkin aikaa. Masennuslääkettä pitää myös hakea jossain vaiheessa. Mutta ei vielä. sitä on vielä. Tänään pitää käydä kaupassa hakemassa vähän ruokaa. Ajattelin tänään tehdä makkarakastiketta.
Perunoiden kanssa. Hyvä ruoka. Huomenna teen chili con carnea.
Menen tässä aamulla kauppaan kun on vielä viileää. Vissiin iltapäivällä on taas lämmin. Kävi eilen lenkillä illalla. Olin pururadalla. Oli hyvä lenkki. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Sitten loppu illan katselin netflixiä. Nukahdin taas sohvalle. Heräsin yöllä siitä ja menin sänkyyn nukkumaan. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää.
Aamukahvit on juotu. Olen menossa tänään tuonne liikuntapuistoon kaverin kanssa. Päivällä mennään. Tulee treenattua. Vesipullo pitää ottaa taas mukaan. Niin ei tule nestehukka. Uskon että tänään tulee hyvä päivä. Tänään alkaa se pihlajasatu. Pakko katsoa. Varmasti hauska. Katsomme sen parhaan kaverin kanssa. Menen sen luokse viettämään tänään iltaa. Eilen me ei nähty. Odotan innolla seuraavaa temptation island suomi kautta. Luin uutisia että temppareiden Emppu ja Wallu ovat palanneet yhteen. En olisi uskonut. Aikamoinen ylläri. Saa nyt nähdä kauan niiden suhde kestää sitten taas. En ihmettele jos eroavat. Kohta pitää alkaa tiskaamaan. Niin ja kerätä pyykit valmiiksi koska pesen pyykkiä tänään. Pesukone on varmasti vapaa. Mutta tämmöinen maanantai päivä mulla. Ihan jees. On jotain tekemistä. Ei tule tylsää.

Katson taas animea.Sunnuntai 28.06.2020 08:16

Viikon viimeinen päivä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Eilen mä kävin kaupassa ja aloitin katsomaan pari uutta animesarjaa. Netflixistä.
Tänään varmaan jatkuu animen katsominen nyt kun on innostusta.
Kävin eilen siellä apteekissa niin ne sanoivat siellä että saan vasta lepoenxia maanantaina. Eli olen huomenna taas menossa apteekkiin. Varmaan vasta illalla. Niin saa sitten lääkettä. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Toivon että ensi viikko menee taas mukavasti. Päivä kerrallaan vaan. Niin kaikki sujuu hyvin. Olen menossa taas ensi viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Nyt kun saa taas liikkua niin pitää ottaa kaikki ilo irti siitä. Nostin eilen taas 50 euroa säästöön. Nyt mulla on jo 100 euroa. Tulee hyvä fiilis kun säästää. Onnistunut olo.
Suosittelen säästämistä. Ei kannata ostaa mitään turhaa. Se olen tajunnut. Kun olin nuorempi niin tuhlasin kaikki rahat aina shoppailuun. Ostelin vaan Guess laukkuja ja rahat oli sitten ihan loppu.
Ulkona näyttää olevan pilvistä. Aurinko ei kauheasti paista. Nyt vissiin ensi viikolla tulee nuo vesisateet. Ihan hyvä vaan. Mä kaipaan vesisateita. Tulee sitten paljon viileämpää. Vähän vaihtelua.
Kohta on heinäkuu. Nopeasti meni kesäkuu mun mielestä. Nyt pitää vaan nauttia loppu kesästä. Ennen kun syksy tulee. No sitten syksyllä alkaa taas kaikki ryhmät ja harrastukset niin tulee jotain tekemistä.
Salkkareita odotan innolla kun jatkuu taas syksyllä.
Huomenna alkaa se pihlajasatu. Varmasti hauska. Katsotaan sitä sitten parhaan kaverin kanssa. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Tulee liikuntaa tälle päivälle.
Menen taas pururadalle. Siellä on hyvä lenkkeillä. Luonnossa.
Ihanan rauhallista kävellä. Mietin pitäisikö pestä pyykkiä jo tänään?
Voisi pestä niin huomenna ei tarvitse. Joo teen niin.

Liikunta auttaa vitutukseen.Lauantai 27.06.2020 07:59

Nyt olen herännyt ja juonut aamukahvit. Aamukahvi herättää aina. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Menee mustana.
Eilen oli taas vitustus päivä. Kaikki vaan jotenkin vitutti ja ärsytti. Se voi johtua ihan siitä että on näin kuuma. No ensi viikolla sitten viilenee ja tulee vesisateet. Näin mä kuulin. Ihan hyvä. Mä alan jo kyllästyä tähän kuumuuteen. kaipaan jo vesisateita. En eilen illalla jaksanut mennä lenkille niin kävin huvikseen tokmannilla pyörimässä. Katselin taas rintaliivejä. Siellä olisi ollut pari mitkä olisin halunnut ostaa, mutta ajattelin etten nyt vielä tarvitse uusia koska mä ostin hetki sitten rintaliivejä. Katsoo jos sitten syksyllä ostaa niitä sitten lisää. Pärjään tämän kesän noilla rintaliiveillä mitä mulla on. Siinäkin säästää rahaa kun ei osta nyt uusia. Mä tänään koitan käydä siellä kaupassa. Mietin pitäisikö ostaa jotain sipsiä ja dippiä? No katson kun menen kauppaan.
Tekeekö mieli sitten ostaa. Suklaata ja karkkia en osta. Niissä on sokeria mistä olen hyvin päässyt eroon. Mun tekee mieli jotain suolaista syödä. Nyt ei onneksi vituta tai ärsytä. Vähän parempi fiilis. Noi olotilat tulee ja menee. Olen tottunut. Onneksi ei sentään ahdista. Luulen että tänään on parempi päivä. Varmaan taas olen menossa aamulenkille.
Niin kuin joka aamu mistä on tullut tapa. Se on vaan hyvä että lenkkeilee. Tekee vaan hyvää koko kropalle.
Mulla on hyvä kunto mistä aijon pitää kiinni. Pystyn kävelemään pitkiä matkoja. Nyt kun olen liikkunut paljon niin paino on vaan tippunut. Mikä on hyvä juttu! Odotan edelleen että pääsee salille taas kuntoilemaan kunnolla. Liikunta auttaa masennukseen ja ahdistukseen. Mulla se toimii. Aina jos mua vituttaa, niin lähden vaan lenkille tai salille purkamaan paineita. Sitten kun olet hikoillut sen tunnin ainakin ja tehnyt jotain niin on hyvä olo taas hetken aikaa.
Odotan jo syksyä että alkaa taas sählyryhmä mihin aijon taas mennä. Mä rakastan pelata sählyä. Mä olen aika hyvä siinä koska olen pelannut monta vuotta. Meitä on hyvä porukka aina pelaamassa. Pitää taas laittaa kohta aurinkorasvaa ennen kun menen lenkille. Etten pala. Mutta nautin tästä kesäpäivästä.
Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan!

On niin kuuma!Perjantai 26.06.2020 07:51

Perjantai jälleen. Viikko on mennyt taas nopeasti. On ollut ihan kiva viikko. Ensi viikolla alkaa sitten heinäkuu. Mulla on viikon päästä taas verikokeet perjantaina. Pitää sinne sitten mennä. Tuntuu että olisin ollut äsken siellä verikokeissa. Pitää käydä että saa sitten sen jälkeen lääkkeitä. En ole vieläkään hakenut leponexia. Tänään ajattelin hakea samalla kun käyn kaupassa. Sitten on sitä lääkettä taas. Kuuma päivä taas tulossa tänään. Mä kävin eilen siellä lenkillä illalla. Oli pikkasen kuuma ja onneksi mulla oli vesipullo mukana. Heitin noin puolen tunnin lenkin. Hiki kyllä tuli. Menen taas aamulenkille. Kaverin kanssa. Siitä on nyt tullut meille tapa että käydään yhdessä aamulenkillä melkein joka aamu. Paino on pysynyt mulla aika hyvänä. Ei ole yhtään noussut. Olen onneksi normaalipainoinen. Olen jättänyt melkein kaiken turhan sokerin pois. Mikä on vaan hyvä juttu. Mulla ei ole enää semmoista makeanhimoa. Mitä mulla oli ennen. Mä aina söin suklaata. Nyt en syö enää. Ei edes tee mieli. Siinäkin säästää rahaa kun ei osta suklaata.
Aina kun mä olen kaupassa niin ohitan kaikki karkkihyllyt. Hyvin pysyy erossa niistä. Ajattelee vaan että en osta. Kun käyn kaupassa niin kahvia pitää ainakin ostaa. Muutama paketti niin saa aamukahvit taas keitettyä. Tänään näen taas kavereita. Vietän niiden kanssa aikaa.
Mulla on ihan parhaat kaverit. Ollaan tunnettu yli kymmenen vuotta.
Ollaan kaikki toistemme naapureita. Asutaan kaikki samassa paikassa. Paras kaveri muuttaa kohta muualle. Mutta ei onneksi kauas. Kävely matkan päähän. Näemme sitten kyllä välillä sekä soitellaan ja viestitellään. Mutta nyt alan kohta laittamaan aurinkorasvaa ennen kun menen ulos. Sitten varmaan kuuntelen vähän musiikkia. Uskon että tulee kiva perjantai päivä. Nautitaan kuumuudesta.

Kävin uimassa :)Torstai 25.06.2020 07:36

Olimme eilen kavereiden kanssa uimassa yhdellä uimarannalla. Oli ihanan lämmintä vettä. Kiva oli uida. Heitin vihdoinkin mun talviturkin.
Viime kesänä mä en uinut yhtään. Mutta nyt päätin että tänä kesänä aijon uida kun vaan pystyy. Nyt on kesä ja pitää uida. Oli todella mukava päivä eilen. Hauskaa oli. Tänään mulla on taas siivouspäivä. Siivoan kohta kun saan blogin kirjoitettua. Sekä pitää jälleen pestä pyykkiä. Olen menossa taas ensi viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Nyt saa taas lähteä täältä. Rajoitukset alkavat hellittää niin pääsee elämään taas aika normaalia elämää. Toistaiseksi. Nyt pitää ihan oikeasti vaan nauttia kun pystyy. Sitä ei voi tietää koska seuraava korona aalto taas sitten iskee. Tänään on varmaan taas ainakin 30 astetta lämmintä. Eilen oli myös aika kuuma päivä. Nyt pitää ihan oikeasti vaan juoda vettä. En vielä tiedä menenkö käymään lenkillä tänään. Mietin vielä. Olen harkinnut uutta kannettavaa tietokonetta. Mulla olisi rahaa ostaa uusi. Varmaan jo tässä kuussa sen voisi hankkia.
Kestäisi taas muutaman vuoden. Tämä mun nykyinen tietokone on muistaakseen 4 vuotta vanha. Poikaystävä osti tämän tietokoneen mulle. Ylläriksi. Oli kiva yllätys. Hyvin tämäkin on toiminut.
Niin ja aijon myös hankkia uuden tabletin. Eka tietokone sitten tabletti.
Uutta puhelinta en vielä hanki koska tämä nykyinen toimii vielä ihan hyvin ja on yli vuoden vanha. Tämmöisiä suunnitelmia on nyt sitten tiedossa. Kannettavan värillä ei ole väliä kunhan se toimii
Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Sekä pitää kerätä kaikki likapyykit mitä alan pesemään kohta. Onneksi on aamulla aikaa hoitaa kaikki niin loppu päivän voi sitten ottaa ihan rennosti. Katson netflixiä.
Ehkä menen sinne lenkille illalla. Jos menen niin sitten vesipullo mukaan.

En ole aikoihin syönyt rauhottavia.Keskiviikko 24.06.2020 07:46

Salkkarit jäi kyllä aika jännään kohtaan! Uusia jaksoja odotan jo kovasti. Saa nyt sitten nähdä kuka kuolee ja kuka selviää. En olisi uskonut että se helikopteri tippuisi alas. Syksyllä sitten jatkuu taas salkkarit. Vitsit että on kuuma jo tähän aikaa aamusta. Oli pakko avata ikkuna. Tänään on taas melkein 30 astetta lämmintä. En jaksanut eilen lähteä apteekkiin. Oli niin kuuma. No leponex lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle. Ei ole vielä mikään kiire hakea niitä. Sain eilen maksettua loput laskut ja tilille jäi vielä aika kivasti rahaa. Mitkä aijon säästää.
En tuhlaa niitä rahoja mihinkään. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Uskon että tänään on hyvä päivä. Pitää nyt juoda paljon vettä kun on näin kuuma.
Eilen mä join kylmää limua. Mitä olin ostanut lidlistä. Vielä on 5 tölkkiä jäljellä. Appelsiini limsaa. Tänään näen taas parasta kaveria. Eilen me ei nähty. Kiva taas nähdä. Menen sen luokse viettämään tänään iltaa. Katsomme taas telkkaa ja höpötellään. Nyt on onneksi paljon aurinkorasvaa. Ostin lisää hetki sitten tokmannilta. Maksoi vaan 12 euroa. Nyt on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut aikoihin. En ole syönyt rauhottavia varmaan pariin kuukauteen. Hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on taas hyvä kausi menossa ja mä nautin siitä kun vaan pystyy. Tiedän että jossain vaiheessa tulee taas niin huono olo että harhat iskee. Sitten joutuu syömään taas rauhottavia.
Mutta nyt en mieti tuota asiaa yhtään vaan elän päivän ja hetken kerrallaan. Ai niin aamulääke pitää kohta ottaa ettei unohdu. Syön aina aamulla masennuslääkkeen. Sekin lääke auttaa mua aika paljon. Se lievittää ahdistusta. Sekä myös masennusta.
On hyvä lääke. Mutta nyt taas nauttimaan kesäisestä päivästä.
Menen taas aamulenkille kaverin kanssa kohta.
Otan vesipullon taas mukaan. Niin ei tule nestehukka.

Onneksi on Netflix :)Tiistai 23.06.2020 07:50

Viikko on alkanut tosi hyvin. Kävin eilenä aamulla lenkillä sekä käytiin kaverin kanssa päivällä liikuntapuistossa. Kauaa ei oltu koska oli niin lämmin. Mutta tulipahan käytyä. Mun piti jo herätä kuudelta mutta heräsinkin seitsemän jälkeen. Nousin äkkiä ylös ja aloin keittämään kahvia. Menen taas aamulla lenkille vielä kun on viileää. Päivällä on todella kuuma. Silloin ei oikein huvita lenkkeillä. Otan vesipullon taas mukaan. Mietin jaksanko mennä käymään tänään siellä apteekissa?
Pitäisi hakea sitä leponexia. Katson tuossa päivällä jos menen.
Voisi samalla käydä kaupassa. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei ole enää niin väsynyt olo. Alan toipumaan juhannuksesta. Kun tuli silloin vähän juotua. Päätin etten vähään aikaan aijo juoda nyt viiniä koska siitä tuli mulle kiva päänsärky kun join sen. Aijon maksaa laskut tänään. Sitten kaikki tämän kuun laskut on maksettu. Tänään tulee vika salkkari jakso. Saa nähdä mitä kaikkea jännää siinä sitten vielä tapahtuu ennen kun se sarja jää tauolle. Pakko katsoa. Sitten se jatkuu taas jossain vaiheessa syksyllä. Mutta onneksi pihlajasatu alkaa sen jälkeen niin tulee jotain salkkareita telkasta. Olen taas katsonut sillä silmällä ohjlemaa netflixistä. Ajattelin tänään katsoa lisää. Löysin myös yhden animesarjan mitä alan katsomaan myös. Nyt on taas katsottavaa netflixissä. Sinne kyllä tulee välillä jotain katsottavaa. Onneksi hankin netflixin. Hyvin pystyn maksamaan sen joka kuukausi. Sinne tulee välillä ihan hyviä leffoja. Nyt sinne muuten tuli yksi animeleffa mikä pitää katsoa. Aijon katsoa sen sitten poikaystävän kanssa. Sanoin poikaystävälle siitä leffasta.
Se sanoi että katsotaan vaan. Mietin pitäisikö ostaa jäätelöä jos menen kauppaan tänään? Voisi ostaa. Tekee nyt mieli.
Kahvia varmaan ostan taas lisää. Pari pakettia. Toivon että apteekissa ei ole ruuhkaa kun menen hakemaan leponexia.
Mutta sen näkee sitten.

Juhannus vietetty. :)Maanantai 22.06.2020 07:09

Oli todella mukava juhannus. Vietin sitä poikaystävän kanssa. Lähdin jo torstaina ja tulin eilen takaisin. Olin muutaman päivän sen luona.
Ostettiin kaikkea grilliruokaa: makkaraa, pihviä, perunasalaattia..grillattiin tuossa perjantaina ja saunottiin jo torstaina.
Oli hyvät löylyt. Mä sitten ryyppäsin pari päivää. Torstaina join ja perjantaina. Oli todella hyvä olo sitten lauantai aamuna kun heräsi.
Päätin taas etten nyt juo taas vähään aikaan. Päärynäviini oli hyvää kylmänä. Koko pullo meni mutta ei se haittaa. Kun käytiin poikaystävän kanssa alkossa niin ostin sillekkin viinapullon. Mä join vaan viiniä ja siideriä. Valvottiin myöhään ja nukuin pitkään. Oli mukavaa nukkua taas poikaystävän isossa sängyssä. Sekä oli ihanaa viettää aikaa.
Lauantaina tehtiin spagettia ja jauhelihakastiketta ruoaksi. Oli todella hyvää. Laitettiin tomaattimurskaa kastikkeeseen. Missä oli paljon mausteita. Yksi mun lempi ruoka. Jipii. Tänään on tullut kelalta taas rahaa. Hyvä niin saa loput laksut maksettua. Maksan ne lähipäivinä.
Sitten koitan taas saada säästöön 40 euroa. Uusi viikko taas alkaa ja nyt on luvattu hellettä ja hellettä! Ainakin 30 astetta menee tällä viikolla rikki. Siitä tulikin mieleen että pitää taas ostaa lisää aurinkorasvaa.
Alkaa taas olla loppu. No käyn tokmannilla katsomassa. Jos sieltä saisi sitä. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kaukana.
Käytiin poikaystävän kanssa eilen lidlissä. Ostin vähän limua ja kivennäisvettä. Nyt on juotavaa. Hyvää kylmänä.
Menen varmaan taas tänään aamulenkille kaverin kanssa.
Sitten illalla ajattelin mennä tuon pururata lenkin.
Nyt koitan taas liikkua. Juhannuksen jälkeen. Saa taas kaloreita kulutettua. Pakko ottaa vesipullo mukaan lenkille.
Kohta jaan lääkkeet dosettiin. Leponexia pitää hakea taas.
Käyn varmaan hakemassa sitä huomenna. Sillä ei ole vielä mikään kiire. Kaikkia muita lääkkeitä on. Tänään ja huomenna tulee vikat salkkari jaksot. Pakko katsoa! Saa nähdä mitä vikassa jaksossa tapahtuu. Menee taas niin jännäksi.
Katsomme ne jaksot parhaan kaverin kanssa. Jännittämme yhdessä.
Sitten kun salkkarit jää tauolle niin alkaa se pihlajasatu. Se pitää todellakin katsoa. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskata. Ai niin ja pyykkiä pitää pestä myös. No mulla hyvin tää päivä aikaa pestä. Vien pyykit kohta.

Ostan juhannus juomat huomenna.Keskiviikko 17.06.2020 07:13

Huomenna juhannuksen viettoon. Poikaystävä tulee hakemaan mut päivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan tänään loput tavarat tänään tai viimeistään huomenna. Siivoan jo kämpän tänään niin huomenna ei tarvitse siivota. Pesen pyykit myös. On kyllä todella lämmin jo heti aamusta. Pakko oli avata ikkunat. Mulla oli makuuhuoneessa ikkuna auki koko yön. Vähän viilensi huonetta.
Tänään olen menossa varmaan taas illalla lenkille. En mennyt eilen kun oli niin kuuma. Kun menen nyt lenkille niin otan vesipullon mukaan. Koitan tänään juoda paljon vettä. Nyt kun on kuuma niin ruoka ei oikeen maistu. Koitan silti syödä vähän jotain. Katson taas netflixiä ajan kuluksi. Aika kuluu nopeammin kun on tekemistä. Huomenna ostan juhannus juomat. Viiniä ja siideriä. Alan jo huomenna juomaan.
En ole juonut pitkään aikaan. Nyt on taas kiva juoda. Hyvässä seurassa. Poikaystävän kanssa. Salkkarit jäi eilen aika hauskaan kohtaan. Janne ilmestyi. Se on yksi mun lempi salkkari hahmo. Kiva kun se tuli takaisin. Sen tukka oli aika kivasti kasvanut ja oli blondi.
Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Saa nähdä mitä tapahtuu seuraavaksi. Kohta se jää kesätauolle. Sitten alkaa se pihlajasatu mikä on pakko katsoa. Varmasti mielenkiintoinen. Mutta nyt alan siivota niin saa sen nopeasti pois alta. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle.
Mukavampi siivota. Sitten on kiva kun kämppä on siisti.