IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En ole aikoihin syönyt rauhottavia.Keskiviikko 24.06.2020 07:46

Salkkarit jäi kyllä aika jännään kohtaan! Uusia jaksoja odotan jo kovasti. Saa nyt sitten nähdä kuka kuolee ja kuka selviää. En olisi uskonut että se helikopteri tippuisi alas. Syksyllä sitten jatkuu taas salkkarit. Vitsit että on kuuma jo tähän aikaa aamusta. Oli pakko avata ikkuna. Tänään on taas melkein 30 astetta lämmintä. En jaksanut eilen lähteä apteekkiin. Oli niin kuuma. No leponex lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle. Ei ole vielä mikään kiire hakea niitä. Sain eilen maksettua loput laskut ja tilille jäi vielä aika kivasti rahaa. Mitkä aijon säästää.
En tuhlaa niitä rahoja mihinkään. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Uskon että tänään on hyvä päivä. Pitää nyt juoda paljon vettä kun on näin kuuma.
Eilen mä join kylmää limua. Mitä olin ostanut lidlistä. Vielä on 5 tölkkiä jäljellä. Appelsiini limsaa. Tänään näen taas parasta kaveria. Eilen me ei nähty. Kiva taas nähdä. Menen sen luokse viettämään tänään iltaa. Katsomme taas telkkaa ja höpötellään. Nyt on onneksi paljon aurinkorasvaa. Ostin lisää hetki sitten tokmannilta. Maksoi vaan 12 euroa. Nyt on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut aikoihin. En ole syönyt rauhottavia varmaan pariin kuukauteen. Hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on taas hyvä kausi menossa ja mä nautin siitä kun vaan pystyy. Tiedän että jossain vaiheessa tulee taas niin huono olo että harhat iskee. Sitten joutuu syömään taas rauhottavia.
Mutta nyt en mieti tuota asiaa yhtään vaan elän päivän ja hetken kerrallaan. Ai niin aamulääke pitää kohta ottaa ettei unohdu. Syön aina aamulla masennuslääkkeen. Sekin lääke auttaa mua aika paljon. Se lievittää ahdistusta. Sekä myös masennusta.
On hyvä lääke. Mutta nyt taas nauttimaan kesäisestä päivästä.
Menen taas aamulenkille kaverin kanssa kohta.
Otan vesipullon taas mukaan. Niin ei tule nestehukka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.