IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lunta vaan tulee koko ajan.Maanantai 31.01.2022 05:58

Tammikuun viimeinen päivä. Nopeasti tää aika menee. Hetki sitten oli uusi vuosi. Kevättä kohti koko ajan mennään. Alkaa tulla enemmän valoa ja lämpöä. Uusi viikko taas alkaa. Viikonloppu meni mukavasti. Sain taas kunnolla levättyä. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, pyykipesua, menen kaverin luokse kylään ja lenkkeilyä. Siinä tämä maanantai päivä menee mukavasti. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Tällä viikolla pitää hakea leponexia. Haen sitä loppuviikosta. Kohta varmaan pitää myös hakea masennuslääkettä. Tarkistan kohta paljon mulla on sitä vielä jäljellä. Sain eilenä katsottua kaikki tempparit jaksot mitä on tullut. Tällä viikolla tulee vikat jaksot. Pakko katsoa mitä viimeiselle parille käy. Olen salkkareissa pari jaksoa jäljessä. Mä olen vaan katsonut kotikatua ja syke sarjaa niin salkkarit on jäänyt katsomatta. Tänään katson kaikki jaksot siitä. Niin pysyn siinäkin sarjassa taas mukana. Eilenä tuli todella paljon lunta. Kävin vaan kerran lenkillä eilenä.
Ei huvittanut kauheasti kulkea tuolla lumessa. Tänään saan taas askelia kun menen kauppaan ja sitten aijon illalla mennä lenkille. Mun teki eilenä mieli ihan kauheasti suklaata. En onneksi mennyt hakemaan. Himo tuli ja meni. Se on vaan hyvä koska aijon herkutella vasta seuraavan kerran kun menen parhaan kaverin luokse. Nyt koitan liikkua ja syödä terveellisesti.
Vielä ei ole onneksi alkanut ahdistamaan. Se voi olla että se tulee tällä viikolla ihan varmasti. Selviän kyllä siitä sitten. Nyt elän hetken ja päivän kerrallaan tätä viikkoa.

On ollut hyvä tempparit kausi.Sunnuntai 30.01.2022 05:57

Mukavasti on mennyt viikonloppu. Eilenä mä kävin aamulla lenkillä, nukuin päikkärit ja sitten kävin toisen kerran vielä lenkillä. Katsoin taas kotikatua, syke sarjaa ja pari jaksoa temppareita. Tänään aijon katsoa loput tempparit jaksot mitä on tullut. Ensi viikolla tulee vikat jaksot. Pakko sanoa että on ollut hyvä kausi. Siinä on tapahtunut paljon enemmän mitä viime kaudella kun olivat suomessa. Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Huomenna alkaa arki taas ja uusi viikko. Ensi viikon viikonloppuna olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Toivotaan ettei nyt mikään korona sitten iske ennen sitä. Voi tapahtua ihan mitä vaan viikon aikana. Toivon että tulee hyvä ja mukava viikko. Ensi viikolla pitää hakea lisää leponexia. Haen sitä lääkettä vasta loppuviikosta. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Heräsin tänään jo viiden jälkeen. Aamukahvit on juotu. Tänään varmaan nukun taas päikkärit kun tulen lenkiltä. Sitten jos iltapäivällä on hyvä sää niin menen vielä toisen kerran lenkille. Alan nyt liikkumaan paljon niin paino pysyy hyvänä ja kunnossa. Sekä syödä nyt vaan terveellisesti. Onneksi mulla on aika hyvä kunto ja se on tullut ihan siitä että lenkkeilen paljon. Suosittelen lenkkeilyä. Siinä samalla saa tuuletettua ajatuksia kun kävelee. Raitis ilma tekee vaan hyvää.
Olen katsonut kotikatu sarjaa jo 21 jaksoa. Vielä on monta jaksoa ja kautta jäljellä. Se on hyvä että ne kaikki jaksot on yle areenassa ja niitä voi katsoa koska vaan sieltä. Nyt olen syke sarjassa neljännellä kaudella. Kohta alan katsomaan viidettä kautta sitten ruudusta. Loput kaudet on siellä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Olen saanut taas aika hyvin levättyä. Nyt mennään taas hetki ja päivä kerrallaan.
Toivon että ahdistus ei pahasti nyt iske.

Oli vähän kireä olo eilenä.Lauantai 29.01.2022 06:15

Tuli käytyä eilenä siellä suuhygienistillä. Siellä meni noin tunti. Seuraavan kerran olen menossa sinne sitten taas kesällä. Innolla odotan laskua mikä sieltä sitten tulee. Maksan sen heti kun pystyy. Eilenä olin vähän kiukkuinen ja muutenkin kireä olo. Välillä noita olotiloja tulee ja menee. Ei ainakaan ole ahdistanut pahasti tai ollut harhoja. Nyt menee vähän paremmin taas. Kävin eilenä illalla lenkillä. Saa nähdä pääseekö tänään lenkille koska on luvattu paljon lumisadetta. Katsoin eilenä taas muutaman jakson kotikatua sekä syke sarjaa pari jaksoa. Tänään jatkuu taas katsominen. Saa ajan hyvin kulumaan. Koitan saada katsottua ne tempparit jaksot. Olen neljä jaksoa jäljessä kohta sekin ohjelma loppuu. Ensi viikolla tulee vikat jaksot. Pesin vielä eilenä pyykkiä. Nyt ei taas hetkeen tarvitse pestä. Mun tavoite on taas liikkua mahdollisimman paljon ja vähentää herkkujen syöntiä. Herkuttelen aina viikonloppuna mutta aijon silti vähentää. Saa nähdä koska sinne salille sitten pääsee. toivon että vielä tässä keväällä. Voisi myös kuntoilla kotonakin. Mulla on hyvin tilaa olohuoneessa. Pitää miettiä sitä asiaa. Vatsalihasliikkeitä voisi vaikka tehdä ja kyykkyjä. Sekin on kuntoilua. Aijon jatkaa lenkkeilyä joka päivä niin sekin on päivän liikunta. Käyn kerran tai pari lenkillä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Uskon että on tulossa hyvä päivä.
Ei ole mihinkään kiire.

Suuhygienisti tänään.Perjantai 28.01.2022 06:30

Viikonloppu alkaa. Nopeasti on mennyt tämä viikko. On ollut todella mukava viikko pakko sanoa. Ei ole yhtään ollut mitään ahdistusta tai huonoa oloa. Uskon että viikonloppu menee myös mukavasti. En ole nyt menossa mihinkään aijon olla itseni kanssa. Tekee välillä ihan hyvää olla yksin. Jaksaa sitten ensi viikolla nähdä taas muita ihmisiä ja olla sosiaalinen. Kävin eilenä tokmannilla. Ostin sipsiä, maskeja ja vessapaperia. Sinne oli tullut myyntiin uusia David urheiluvaatteita. Katselin niitä vaan enkä onneksi ostanut. Olen päättänyt että shoppailen seuraavan kerran vasta kesällä. Aijon nyt koko kevään säästää rahaa.
Tänään mulla on se suuhygienisti. Puoli yhdeltätoista. Kerkiän syömään aamupalan ennen lähtöä. Hammaslääkäri sanoi mulle että joudun käymään siellä useamman kerran tänä vuonna. No sitten on vaan mentävä. Kohta vaihtuu kuukausi. Helmikuu. Nyt on hyvä että valoa tulee koko ajan vaan enemmän. Ilmat lämpenee ja lumet sulavat pois pikkuhiljaa.
Kohta on kiva loskakeli ulkona. Aamulla oli semmoinen tunne taas etten olisi jaksanut nousta ylös mutta nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi herättää joka aamu. Juon kahvin aina mustana. En tykkää laittaa mitään maitoa sekaan koska en ole koskaan tykännyt maidosta. Kohta otan aamulääkkeet. Aijon hakea leponexia lisää tasan viikon päästä perjantaina. Rahaa tulee taas silloin mikä on hyvä. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja viikonloppu fiilis päälle. Ai niin mulla on katsomatta muutama tempparit jaksot. Ne pitää katsoa kaikki tässä viikonloppuna.
Hyvin aikaa silloin katsoa ne.
Oli aamulla semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta sängystä ylös. Pääsin onneksi ja join äsken aamukahvit. On vähän väsynyt fiilis mutta kyllä se siitä. Ehkä mä piristyn jossain vaiheessa. Alan kohta siivota kirjoitan eka blogin. Viikko mennyt ihan mukavasti. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon olla täällä kotona. Teen kaikkea rentoa tekemistä koko viikonlopun. Eli aijon nukkua, katsoa sarjoja ja ohjelmia, käydä lenkillä, herkutella..nauttia siitä kun ei ole mikään kiire.
Paras kaveri soitti mulle eilenä. Juteltiin niitä näitä ja suunniteltiin että viikon päästä viikonloppuna menen sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan, herkutellaan ja valvotaan. Toivotaan nyt ettei korona iske. Voi tapahtua ihan mitä tahansa tässä viikon aikana. Mulla on huomenna aamupäivällä suuhygienisti. Pitää sinne sitten mennä. Saa nähdä millainen lasku sitten siitä tulee ensi kuussa.
En eilenä illalla mennyt lenkille koska satoi ihan kauheasti lunta. Tänään pitäisi olla vähän parempi sää. Pääsee taas lenkille. Päätin että aijon käydä lenkillä joka päivä. Salille ei pääse vieläkään koronan takia.
Onneksi täällä on paljon lenkkireittejä niin voi aina vaihdella niitä ettei mene samaa lenkkireittiä joka päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Tästä tulee hyvä päivä. Odotan jo että tulee perjantai ja viikonloppu. Sitten aijon vaan nauttia!

Odotan että kevät tulee.Keskiviikko 26.01.2022 05:57

Viikko mennyt tähän asti hyvin. On ollut hyvä olo mistä olen vaan taas nauttinut. Ei ole onneksi ahdistanut yhtään. Jaoin viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää taas ensi viikolla hakea lisää leponexia. Tänään ajattelin vähän siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykkiä pesen vasta huomenna.
Se on nyt hyvä että kevät alkaa lähestyä pikkuhiljaa ja alkaa tulla enemmän valoa ja aurinko paistaa. Lumet sulaa ja tulee lämmin. Kesää odotellen. Nopeasti jotenkin tää tammikuu taas mennyt kohta on helmikuu. Odotan jo innolla että pääsee taas kulkemaan sähköpotkulaudalla. En nyt talvella aijo käyttää sitä koska on niin liukasta.
No sitten keväällä, kesällä ja syksyllä voi kulkea sillä. Pitää akku ladata täyteen ennen kun alkaa liikkumaan sillä. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisi myös kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon lenkkeillä ja näen varmaan yhtä mun kaveria illalla. Aijon varmaan tänään soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. Soitellaan aina pari kertaa viikossa ja näemme kun tulee hyvä hetki. Paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Kävelymatkan päässä. Sain eilenä katsottua kaikki viikon salkkarit jaksot.
Nyt olen siinä ihan mukana. En ole vieläkään katsonut viime viikon tempparit jaksoja. No onneksi ne kaikki jaksot on ruudussa niin voi katsoa koska vaan. Aijon viikonloppuna katsoa kotkatua ja syke sarjoja eteenpäin. Vielä on monta jaksoa ja kautta jäljellä. Katsottavaa on paljon.

Oli hyvää Daimkakkua. :)Maanantai 24.01.2022 05:32

Oli todella kiva ja mukava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla rentoutumaan.
Saunottiin, tehtiin ruokaa, valvottiin, juotiin..kaikkea rentoa poikaystävän kanssa. Poikaystävä osti mulle sen viinin mitä halusin kovasti maistaa. Se oli todella hyvää! Päärynän makuista viiniä. Se on nyt mun suosikki viini mitä olen maistanut tähän asti. Aijon sitä ostaa sitten aina välillä ja juoda.
Syötiin myös viikonloppuna Daimkakkua. Ostin semmoisen koska en ole koskaan ollut maistanut sitä. Siis todella hyvää! Söin varmaan puolet siitä kakusta. Aijon ostaa ja syödä sitä jatkossakin. Nyt kun arki taas alkaa niin heräsin jo tänään puoli viideltä. Aamukahvit on juotu. Pyykkiä pitää pestä taas tässä heti aamusta. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin. Pitää tarkistaa paljon mulla on leponexia niin tarviiko sitä hakea jo tällä viikolla vai vasta ensi viikolla. Masennuslääkettä mun ei tarvitse vielä hakea. Sitä on vielä. Samoin rauhoittavia. Nyt on mennyt jo muutama viikko kun söin viimeksi rauhoittavia. Se on vaan hyvä että en syö niitä koko ajan. Otan sen aina silloin jos ahdistus ei helpota tai jos iskee todella pahat harhat. Harhoja mulla ei ole ollut taas vähään aikaan mikä on hyvä. Nyt on taas parempi kausi. Saa nähdä miten tämä viikko menee. Toivon että on tulossa mukava viikko. Nyt kun ei pääse vieläkään salille niin on vaan käytävä lenkillä. Saa raitista ilmaa mikä tekee vaan hyvää sekä tulee paljon askelia. En ole katsonut vielä viime viikon tempparit jaksoja. Aijon ne katsoa tällä viikolla jossain kohtaa. Nyt olen katsonut vaan kotikatu sarjaa ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Hyvä sarja. Vielä on paljon jaksoja sitä sarjaa. Olen siinä vasta ihan alussa. Syke sarjaa pitää myös katsoa jossain vaiheessa. Sekin on todella hyvä.

Kokeilen uutta viiniä. :)Perjantai 21.01.2022 05:37

Viikonloppu alkaa taas. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Lähden tuossa vasta illalla. Aijon käydä alkossa ostamassa vähän viiniä. Ajattelin maistaa semmoista viiniä kuin: "moshi moshi" Ajattelin kokeilla uutta makua. Se viinipullo maksaa vaan 12 euroa. Poikaystäväkin haluaa myös maistaa sitä. Se oikeastaan ehdotti mulle sitä viiniä. Ihan kiva kokeilla uusia makuja. Jos siitä tuleekin mun yksi lempi viineistä. Aijon myös ostaa vähän siideriä. Mun synttärit alkaa lähestyä ja aijon nyt viettää niitä tänä viikonloppuna poikaystävän kanssa. Saa nähdä mitä saan siltä lahjaksi. Olen ihan varma että suklaata. Olo on ollut hyvä mutta vähän hermostunut. No nyt aijon viikonlopun ottaa ihan rennosti ja nauttia.
Tänään on tullut kelalta taas rahaa niin saa loput laskut maksettua. Saa myös nyt ostettua viikonlopuksi ruoat ja juomat. Alan kohta pakkailemaan kamoja. Koitan nyt taas silleen pakata ettei tule nyt ihan kauheasti vaatetta mukaan. Mä aina pakkaan liikaa vaatteita kun lähden jonnekkin.
Kohta alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Perjantai on viikon paras päivä. Onneksi nää viikot menee nopeasti. Kohta on kevät ja kesä tulossa. Sitten aijon taas vaan nauttia. Pääsee shoppailemaan kesävaatteita. Aijon katsoa jos tokmannilla myydään jotan kivoja kesävaatteita niin ostan sieltä ja teen varmaan shoppailureissun kesällä tuonne New yorker liikkeeseen. Ajattelin mennä sinne mun yhden kaverin kanssa. Se olisi aika kiva shoppailureissu. Hyvää kannattaa odottaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Innolla odotan jo lähtöä. Nyt pakkaamaan!

Lopetin tupakanpolton 20 vuotiaana.Torstai 20.01.2022 05:41

Viikko on mennyt taas nopeasti. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. Kivaa taas mennä. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Alan kohta siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykit sain pestyä jo eilenä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Nyt olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta. Kävin eilenä illalla lenkillä ja soitin parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot mitä oli tullut. Nyt olen siinä ihan mukana. Eilenä katsoin myös kotikatu sarjaa. Tykkään siitä sarjasta. Syke sarjaa en katsonut eilenä mutta sen katsominen jatkuu taas viikonloppuna.
Huomenna tulee taas rahaa ja saa maksettua loput tämän kuun laskut.
Maksan ne heti huomenna aamulla kun olen koneella. Kohta vaihtuu taas kuukausi. Mulla on ollut tavallaan tipaton tammikuu. Join viimeksi uutena vuotena. Muutaman viikon tauko mikä on vaan ihan hyvä. Juon pari kertaa kuukaudessa alkoholia vähintään. Se on hyvä että en polta tupakkaa. Poltin tupakkaa viimeksi 20 vuotiaana. Lopetin sen ikäisenä ja se oli hyvä päätös. Kerkesin silloin polttamaan sen kolme vuotta. Aloitin 17 vuotiaana Kun jouduin osastolle hoitoon. Tupakka on nykyään aika kallista. Varmaan maksaa jo 10 euroa tupakka aski. Huhhuh.
Siinä säästää aika kivasti rahaa kun ei polta. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Aloitan imuroimalla. Tästä on varmasti tulossa hyvä päivä.

Verikokeissa käyty.Keskiviikko 19.01.2022 05:50

Kävin eilenä aamulla siellä verikokeissa. Hyvin meni ja ajat eivät olleet onneksi myöhässä. Pääsin oikeaan kellon aikaan. Siinä tuli samalla hyvä aamulenkki kun käveli terveyskeskukseen ja takaisin. Onneksi aamulla ei ollut kamalan kylmä. Ihan hyvä sää. Viikko on sujunut tähän asti hyvin. On ollut hyvä olo ja fiilis päällä ei ole yhtään ahdistanut. Vähän on ollut hermostunut olo mutta se menee kyllä nopeasti ohitse taas. Aijon tänään taas lenkkeillä. Eli aamulenkki ja illalla toinen lenkki. Aijon taas saada paljon askelia tälle päivälle. Onneksi voi aina lenkkeillä koska salille ei pääse treenaamaan tämän koronan takia. Kuntosalit on varmasti vielä kiinni helmikuun ajan. Ehkä pääsee sitten keväällä salille taas tai sitten ei. Tässä voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa. No elän hetken ja päivän kerrallaan. Heräsin jo tänään ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu taas ja onneksi se herätti. Kohta otan aamulääkkeet. Ajattelin jo tänään siivota kun on nyt hyvin taas aikaa. Pyykkiä voisi myös pestä. Vaihdan kohta lakanat sänkyyn sekä pesen edelliset. Olen melkein koko ajan katsonut syke sarjaa. Olen nyt kolmannella kaudella. Yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Niin hyvä. Vielä on monta kautta sitä jäljellä niin on katsottavaa. Olen kohta katsonut yle areenasta ekat kaudet. Loput kaudet on sitten ruudussa. Olen salkkareissa vähän jäljessä mutta katson ne jaksot tänään. Tempparit tulee tänään ja huomenna. Katson ne jaksot sitten viimeistään viikonloppuna. Saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla.
Kohta alkaa putous ja sitä pitää alkaa katsomaan. Mä olen putous fani.
Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Se on vaan niin hauska. Kaverin kanssa aletaan katsomaan sitä yhdessä. Tulee taas katsottavaa viikonloppuisin.