IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kokeilen uutta viiniä. :)Perjantai 21.01.2022 05:37

Viikonloppu alkaa taas. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Lähden tuossa vasta illalla. Aijon käydä alkossa ostamassa vähän viiniä. Ajattelin maistaa semmoista viiniä kuin: "moshi moshi" Ajattelin kokeilla uutta makua. Se viinipullo maksaa vaan 12 euroa. Poikaystäväkin haluaa myös maistaa sitä. Se oikeastaan ehdotti mulle sitä viiniä. Ihan kiva kokeilla uusia makuja. Jos siitä tuleekin mun yksi lempi viineistä. Aijon myös ostaa vähän siideriä. Mun synttärit alkaa lähestyä ja aijon nyt viettää niitä tänä viikonloppuna poikaystävän kanssa. Saa nähdä mitä saan siltä lahjaksi. Olen ihan varma että suklaata. Olo on ollut hyvä mutta vähän hermostunut. No nyt aijon viikonlopun ottaa ihan rennosti ja nauttia.
Tänään on tullut kelalta taas rahaa niin saa loput laskut maksettua. Saa myös nyt ostettua viikonlopuksi ruoat ja juomat. Alan kohta pakkailemaan kamoja. Koitan nyt taas silleen pakata ettei tule nyt ihan kauheasti vaatetta mukaan. Mä aina pakkaan liikaa vaatteita kun lähden jonnekkin.
Kohta alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Perjantai on viikon paras päivä. Onneksi nää viikot menee nopeasti. Kohta on kevät ja kesä tulossa. Sitten aijon taas vaan nauttia. Pääsee shoppailemaan kesävaatteita. Aijon katsoa jos tokmannilla myydään jotan kivoja kesävaatteita niin ostan sieltä ja teen varmaan shoppailureissun kesällä tuonne New yorker liikkeeseen. Ajattelin mennä sinne mun yhden kaverin kanssa. Se olisi aika kiva shoppailureissu. Hyvää kannattaa odottaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Innolla odotan jo lähtöä. Nyt pakkaamaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.