IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvät sählypelit.Keskiviikko 30.09.2020 07:17

Eilenä oli hyvä päivä. Olin iltapäivällä pelaamassa sählyä. Mulla on aina se sählyryhmä tiistaina. Olin taas hyökkääjä. Tein 6 maalia. Mun uusi ennätys. Pelasimme sen puolisen tuntia. Kyllä siinä hiki sitten tuli sen jälkeen. Mutta hyvä ja onnistunut fiilis. Nyt tää elämä tuntuu tosi hyvältä. Mulla on kaikki asiat todella hyvin ja tasapainossa.
Olen onnellinen. Nautin elämästä vaikka mulla on tämä sairaus.
Onneksi olen oppinut elämään sen kanssa. Sekä että hyväksyn itseni semmoisena kuin olen. Sekin on aivan ihanaa että poikaystävä rakastaa myös mua semmoisena kuin olen. Mun ei todellakaan tarvitse muuttua. Siitä olen myös todella iloinen ja onnellinen että mulla on aivan ihanat kaverit. Ilman niitä mä en selviäisi.
Onneksi kaverit asuu ihan tässä lähellä niin näemme joka päivä.
Huomenna varmaan menen sinne apteekkiin. Hakemaan leponexia.
Huomasin myös että mun pitää ostaa taas kolmen kuukauden e-pillerit.
Mä haen ne sitten vasta seuraavalla viikolla. Niillä ei ole onneksi kiire.
Rahaa tulee taas tällä viikolla. Aijon taas lähteä tänään aamulenkille.
Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tehdä makkarakeittoa. Siinä on mun ruoka tälle päivälle. Salille olen menossa taas tänään illalla.
Treenaamaan. Tekee vaan hyvää. Siinä on hyvät liikunnat tälle päivälle. Lenkki ja sali. Kohta alan kuunnella vähän jotain hyvää musiikkia.
Lähtee päivä hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Katsomme parhaan kaverin kanssa tänään salkkarit ja rantabaari.
Meidän lempi ohjelmat.

Sählyryhmä tänään.Tiistai 29.09.2020 07:07

Tiistai. Tänään on taas sählyryhmä iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan. Aijon olla taas hyökkääjä. Pelaamme taas sen puolisentuntia. Tulee kyllä hiki ja hyvä olo kun siellä kentällä juoksee.
Heräsin jo kuuden jälkeen ja keitin aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun ei ahdista yhtään eikä masenna. Voi vaan olla ja nauttia hyvästä olosta. Tänään mun ei tarvitse tehdä ruokaa. Otan ruoat tänään pakkasesta ja lämmitän.
Huomenna ajattelin tehdä makkarakeittoa. Se on yksi mun lempi ruoka.
Syön sitä huomisen päivän. Olin eilen salilla taas ja oli hyvät treenit.
Huomenna olen menossa taas salille. Se on ihan hyvä käydä aina pari kertaa viikossa salilla. Tekee tosi hyvää kropalle ja lihaksille.
Nyt on taas hyvin pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Ei ole ollut viime aikoina psykoosia tai harhoja. Rauhottavia en ole onneksi joutunut syömään. Onneksi tuo leponex lääke aina rauhoittaa illalla ja saa nukuttua yön. Hyvä lääke illalla. Mun pitää hakea leponexia tällä viikolla. Se lääke alkaa olla kohta loppu. Nyt sitä taas saa kun kävin viime viikolla verikokeissa. Eilinen bb jakso pitää katsoa tänään. Niillä on aika mielenkiintoinen viikko tehtävä. Uivat Tallinnaan. Pakko katsoa miten ne selviää. Niillä oli se uima allas siellä. Saa nähdä uivatko ne kylmässä vedessä. Mun suosikki bb asukas on tällä hetkellä Joel.
Toisena tulee Roope. Toivon että ne kaksi ovat talossa vielä pitkään.
Sekä että jompi kumpi voittaa. Big brother on kyllä parasta viihdettä.
Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Niin on paras kaverikin.
Voimme aina jutella siitä. Salkkarit menee myös aika mielenkiintoiseen suuntaan. Pitää katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaikenlaista tapahtuu ohjelmissa ja sarjoissa.
Onpahan viihdettä.

Jee. Salkkarit tulee tänään.Maanantai 28.09.2020 07:48

Uusi viikko taas alkaa. Mukavasti meni viikonloppu. Oli mukavaa viettää aikaa parhaan kaverin kanssa. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin kävelemässä aamulla tunnin lenkin ja iltapäivällä menin liikuntapuistoon treenaamaan. Olin noin yhteensä pari tuntia ulkona. Oli ihana ilma eilen. Aurinko paistoi kivasti ja oli lämmin. Ainakin 20 astetta oli lämmintä.
Tuntui ihan siltä että olisi ollut kesä. Fiilis on tällä hetkellä hyvä. Mukavaa taas aloittaa uusi viikko. Toivon että menee hyvin. Päivä kerrallaan. Lääkkeet pitää jakaa dosettiin tässä aamulla. Kaikkia on mutta leponexia pitää hakea tällä viikolla. On sitä sitten taas.
Niko lähti eilen bb talosta. Ihan hyvä koska mä en kauheasti tykännyt siitä. Katson tänään se eilisen jakson jossain vaiheessa. Sitten kun tulee hyvä hetki. Salkkarit tulee taas tänään. Pakko katsoa koska Se viime jakso jäi Ismoon ja Lasseen. Tulivat poliisi autosta ulos. Saa nähdä mitä ne sitten selittää siinä Jirille ja Eevalle. Huvittava kohtaus.
Tänään olen menossa salille illalla. Taas treenaamaan. Tykkään kuntoilla. Siitä tulee niin hyvä fiilis kun on hikoillut ja tehnyt jotain.
Kroppa pysyy tosi hyvässä kunnossa. Olen onneksi normaalipainoinen.
Nyt mä katson jos vaikka vielä laihtuisi pari kiloa. Ei haittaisi.
Onneksi mulla on tosi hyvä kunto. Pidän siitä huolta. Se on ihan tullut siitä kun olen kävellyt todella paljon. Lenkkeilen. Se on yksi mun lempi harrastus. Voin sanoa että hyvää tekee. Käyn joka päivä ainakin kerran lenkillä ja tulee käveltyä se puolisen tuntia mikä on ihan hyvä määrä. Tänään olen menossa kauppaan. Ajattelin tehdä makaronilaatikkoa. Siinä on hyvä ruoka. Laitan loput siitä sitten pakkaseen. Mutta. Tästä tää päivä nyt alkaa. On jonkin verran tekemistä. Ai niin pyykkiä pitää pestä tänään. Jos pesukone on vapaa.

Sami saa lähteä talosta.Sunnuntai 27.09.2020 06:53

Viikonloppu on mennyt tähän asti mukavasti. On ollut kiva viettää aikaa parhaan kaverin kanssa. Eilenäkin katsottiin putous ja big brother yhdessä. bb jakso oli hyvä. Pikkasen juhlivat ja olivat kännissä. Mä ja paras kaveri vaan naurettiin kun katsottiin. Oli aika huvittavaa.
Onneksi nyt se Sami on häätöäänestyksessä. Toivon että se saa lähteä tai sitten Niko. Tänään voi tapahtua ihan mitä vaan bb:ssä. Kuka tahansa voi lähteä. Toivon että Roope ja Marko jäävät taloon vielä.
Mä heräsin jo kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Ulkona on aika pimeää tähän aikaa. No kyllä se aurinko sieltä tulee taas varmasti esiin. En eilenä mennytkään sinne liikuntapuistoon. Tänään uusi yritys. Mä olin lenkillä eilen. Sekin teki ihan hyvää. Oli lämmin ilma kun käveli. Aamulenkin teen taas tässä aamulla. Lähtee päivä hyvin käyntiin sillä. Olo on ollut tosi hyvä. Uskon että ensi viikko menee hyvin taas. Odotan jo seuraavaa viikonloppua. Pääsee poikaystävän luokse. Uskon että ensi viikko menee tosi äkkiä. Tekemistä on. Käyn salilla, lenkkeilen, on sählyryhmä..näen kavereita.
Teen ruokaa, käyn kaupassa. Kaikkea mukavaa. Kohta mun pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Teen sen jo tänään. Ensi viikolla apteekkiin hakemaan leponexia. On sitten sitä lääkettä taas.
Nyt elämä tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä. Ei ole mitään stressiä. Eikä huolia tai murheita. Aika rento ja hyvä fiilis. Nautin nyt tästä olosta kun vaan pystyy. Huomenna olen menossa taas salille illalla. Kunnon treenit aijon tehdä. Tekee vaan hyvää. kroppa pysyy kunnossa.
Oli ihanaa nähdä eilen paras kaveri. Voi sitä riemun määrää kun nähtiin.
Halasin sitä pitkään. Tänään taas näemme illalla. Katsotaan putous ja big brother. Eilen oli muutenkin tosi hyvä päivä. Kävin taas iltalenkillä.
Oli lämmin ja hyvä sää. Tänään ajattelin mennä liikuntapuistoon taas treenaamaan. Tänään on luvattu tosi lämmintä säätä. Ihan kun olisi kesä taas. Paras kaveri löysi uuden kämpän mihin se muuttaa lokakuussa. Onneksi asuu kävelymatkan päässä. Pidetään sitten tuparit ja samalla juhlitaan parhaan kaverin synttäreitä. Pitää keksiä joku tosi hieno synttäri/tupari lahja. Tässä on kuukausi aikaa miettiä ja suunnitella. Fiilis on ollut todella hyvä. Ei ole onneksi masentanut mikään. Tai ahdistanut. Nautin tästä hyvästä olosta. Nyt on helppoa elää tämän sairauden kanssa. Mutta kyllä sitten taas jossain vaiheessa varmaan pää alkaa hajoilemaan taas. Mutta nyt en mieti sitä. elän tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan. Ensi viikolla tulee taas rahaa kelalta.
Nopeasti tää kuukausi on mennyt. Kohta on lokakuu. Joulu alkaa lähestyä. On kyllä ollut aika erilainen vuosi. Korona iski. Nyt meidän pitää vaan elää koronan kanssa. Onneksi itse olen jo tottunut.
En pelkää sitä. Jos se tulee niin tulee. Sitten ollaan karanteenissa.
Salkkari jakso oli aika hauska. Lasse ja Ismo vähän joivat.Pääsivät poliisin auton kyytiin ja jakson loppu oli kyllä paras. Pakko katsoa taas maanantaina. Mitä sitten tapahtuu. Oli huvittava loppu.
Kohta big brotherissa selviää ketkä joutuvat häätöäänestykseen.
Toivon että Sami lähtisi talosta. En kauheasti tykkää siitä.
Roope on paras ja Joel. Toivon että ne pääsee finaaliin.
Mutta saa nähdä. Kohta alan siivoilemaan keittiötä. Pitää tiskata taas.
Sekä pestä kahvipannu. Aamulenkki on taas tänään. Ulkona on kiva ilma. Mukavaa mennä kävelylle. Mutta tästä on tulossa hyvä päivä.
Näkee taas parhaan kaverin. Parasta. Putous on pakko katsoa tänään. Saa kunnon naurut. Yksi mun lempi ohjelma. Olen melkein katsonut kaikki kaudet. Ensi viikolla alkaa taas temptation island suomi. Pakko katsoa. Olen siihen ohjelmaan jäänyt ihan koukkuun.
Yksi mun lempi ohjelmista. Saa nähdä millaiset pariskunnat sinne menee ja kestääkö niiden kaikkien suhde.
Musta tuntuu että siitä kaudesta tulee mielenkiintoinen. Sekä että se on kuvattu suomessa. Paras kaveri katsoo sitä myös.
Voimme aina sitten jutella siitä. Ai niin ja vain elämää alkaa lokakuun alussa. Se on myös pakko katsoa. Olen katsonut kaikki vain elämää kaudet. Hyviä biisejä ne vetää siellä. Kiva kun alkaa taas uusia ohjelmia mitä voi taas seurata. Jotain viihdettä syksyllä.

Paljon parempi fiilis!Perjantai 25.09.2020 07:15

Eilenä oli huomattavasti parempi päivä mitä keskiviikkona. Mua ei yhtään eilenä masentanut tai ahdistanut. Uskon että tästä tulee taas hyvä päivä. Näen vihdoinkin parhaan kaverin joka on ollut pari viikkoa karanteenissa. Päästään viettämään mukavaa iltaa. Big brotherin katsomme tänään yhdessä ja salkkarit. Ai niin ja posse tulee myös tänään. Paljon viihdettä meille. Kävin eilen siellä verikokeissa. Pääsin etuajassa mikä ei haitannut yhtään. Sen jälkeen mä kävin kaupassa. Ostin vähän suklaata ja sipsiä. Niin ja kahvia pari pakettia. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Sitä pitää saada joka aamu. Muuten mun aamu ei lähde käyntiin. Nyt kun olen käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponex lääkettä ensi viikolla. Se on seuraava lääke mitä pitää hakea. katsoin tuossa että masennuslääkkeet alkaa myös olla kohta loppu.
Niitäkin pitää hakea. Rauhottavia mulla on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä. Niitä on sen takia koska en ole syönyt niitä. Pärjännyt hyvin ilman. Mikä on vaan hyvä. Tänään taas katson eilisen bb jakson.
Mä katon aina ne bb jaksot ruudusta koska en jaksa valvoa illalla.
Ne on aina hyvä katsoa seuraavana päivänä kun on hyvin aikaa.
Mä heräsin jo puoli seitsemän. Ei ollut mitään ongelmaa nousta ylös. Mä olen aamuihiminen. Tykkään joka aamu herätä ajoissa.
Keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Tänään mun ei tarvitse tehdä ruokaa. Syön noita ruokia mitä mulla on pakastimessa.
Lämmittää mikrossa ja syö. Mutta. Nyt jotain hyvää musiikkia voisi kuunnella ja aloittaa tämä perjantai päivä. Odotan innolla että näen parhaan kaverin!

Onneksi kaveri piristi mun päivää.Torstai 24.09.2020 08:00

Kunnon treenit oli eilen salilla. Tuli tosi hyvä olo sen tunnin jälkeen. Nukuin viime yön tosi hyvin. Nyt olen taas pirteä uuteen päivään. Aamukahvin voimalla olen aloittanut tämän aamun. Eilenä mua jotenkin masensi kaikki. Luulin että eilinen olisi ollut hyvä päivä mutta ei. Onneksi mun kaveri piristi mua eilenä. Naurettiin paljon kaikelle mistä juteltiin ja siitä nauramisesta tuli taas hyvä fiilis. Uskon että tänään on parempi päivä mitä eilen. Mulla on jonkin verran ohjelmaa tänään. Alan kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin. Sitten teen ruokaa ja sen jälkeen olen lähdössä verikokeisiin. Niiden jälkeen käyn vielä kaupassa.
Ulkona on tällä hetkellä paljon sumua mutta uskon että aurinko alkaa varmasti vielä paistamaan. Laitan jotain hyvää musaa soimaan kun alan siivota. Kohta syön aamupuuron. Puuroa mä syön joka aamu. Paras aamupala ja nopea kun sen keittää mikrossa. Menee vaan pari minuutia ja on valmis. Kävin ostamassa tiistaina lisää puuroa kun kävin samalla apteekissa. Elovena kaurapuuroa. Aijon illalla mennä taas lenkille jos on vaan hyvä ilma. Aijon nyt nauttia tästä syysilmasta. Sekä siitä että aurinko vielä paistaa. Katsoin niin ensi viikolla sataa sitten vettä.
No onneksi pääsee salille. Kuntoilemaan. Ihanaa huomenna mä näen parhaan kaverin. Päästään viettämään perjantai iltaa. Katsotaan salkkarit, posse, big brother..valvotaan myöhään. Sekä jutellaan ihan kaikesta! Menen myös lauantai iltana sen luokse. Katsotaan putous sekä big brother. Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Aloitan imuroimalla.
Pyykkiä pesen sitten myös kun vaan kerkiän.

Päivät menee nopeasti.Keskiviikko 23.09.2020 07:32

Keskiviikko. Pakko sanoa että nopeasti nää päivät vaan menee. Kohta on taas viikonloppu. Mutta se on parasta että näen parhaan kaverin taas viikonloppuna. Vietetään iltaa. Katsotaan salkkareita, possea, putousta ja big broheria. Meidän lempi ohjelmia. Eilinen salkkari jakson loppu yllätti. En olisi uskonut Ressusta että se haluaa olla Nellan lapsen elämässä ja se kosi Nellaa! Hyvä että Ismo ja Lasse saapui sillä hetkellä paikalle. Pakko katsoa tänään taas mitä seuraavaksi tapahtuu. Mitä Nella vastaa Ressulle? Katson taas eilisen bb jakson tänään taas ruudusta. Sekin on mennyt mielenkiintoiseen suuntaan. Pakko vaan katsoa ja seurata! Siinäkin tapahtuu vaikka mitä. Kävin eilenä apteekissa. Nyt on taas karpalokapseleita. Maksoi vaan 11 euroa missä on 20 kapselia. 20 päiväksi. Otan aina sen yhden illalla iltalääkkeiden kanssa. Huomenna mulla on verikokeet. Hyvään aikaan. Kerkiän tehdä ruoan taas sekä syödä ennen lähtöä. Sitten jaksaa kävellä sinne.
Sitten kun olen siellä käynyt niin saan taas ensi viikolla leponex lääkettä. Mitä pitää nyt hakea seuraavaksi. Eilenä oli tosi lähellä että olisin ottanut rauhottavan. Mua vaan sillä hetkellä jotenkin ärsytti ja ahdisti. Mutta mä selvisin siitä tilanteesta. Kun otin iltalääkkeet niin olo helpottui saman tien. Onneksi iltalääkkeet rauhoittaa. Se on samalla unilääke niin saa nukuttua joka yö. Mutta nyt mulla on onneksi hyvä olo taas ja aamu on lähtenyt hyvin käyntiin tänään. Kiitos aamukahvin.
Tänään käyn kaupassa aamulla ja ajattelin tehdä lohikeittoa.
Siinä on mun tämän päivän ruoka. Olen menossa salille taas illalla treenaamaan. Tekee vaan hyvää. Mielelle ja kropalle.
Mutta nyt mun on pakko alkaa tiskaamaan. Mun piti eilen tiskata mutta en vaan jaksanut. Saa sen nyt tehtyä.

Olin eilen salilla.Tiistai 22.09.2020 07:33

Eilinen päivä meni mukavasti. Kävin kaupassa ja tein ruoaksi lasagnettea. Syön sitä ruokaa taas tänään. Yksi mun lempi ruoka.
Tosi hyvää. Suosittelen. Näemme parhaan kaverin kanssa tämän viikon perjantaina. Ihanaa. Katsomme salkkarit, possen ja big brorherin yhdessä! Sitten me valvotaan. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin niin jaksan valvoa. Pakko sanoa että mulla on ollut kova ikävä parasta kaveria. Onneksi sillä ei ollut koronaa. Hyvä että kävi testeissä.
Olin eilenä salilla illalla. Ajattelin mennä taas. Kannatti mennä. Oli hyvä treeni. Hiki tuli pintaan ja sen jälkeen hyvä olo. Olin tunnin salilla. Se aina riittää mulle. Näen poikaystävän taas ensi viikolla. Olen menossa viikonlopuksi sen luokse. Pitää nyt jaksaa vielä pari viikkoa niin näemme taas. Ihanaa. On ollut kova ikävä. Olemme soitelleet joka päivä. Lupasin tarjota pizzat kun näemme. Silloin tulee taas rahaa kelalta perjantaina niin hyvin pystyn tarjota ne. Poikaystäväkin odottaa innolla että näkee mut. Päästään viettämään laatuaikaa.
Fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. On nyt jotain mitä odottaa. Ihanaa. Tätä oloa olen taas kaivannut! Pientä jännitystä. Salkkareissa taas tapahtuu.
Lasse veti Ismoa turpaan ja Nella pitää lapsen. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu. Jännäksi menee ja sen jakson loppu oli myös aika mielenkiintoinen. Pakko katsoa taas tänään. Katson tänään myös tuon eilisen bb jakson. Sekin on menossa aika mielenkiintoiseksi!
Roope on vaan paras siellä. Aivan ihana! Toivon että se on talossa pitkään eikä lähde sieltä ihan heti. Tänään olen menossa aamulenkille taas. Siitä on tullut tapa. Päivä lähtee sillä hyvin käyntiin. Nyt on aika kiva sää ulkona. Ei sada vettä.
Mutta kohta ne vesisateet sieltä tulee. Mutta. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyvää musaa!
Tästä tulee hyvä päivä.
Uusi viikko taas alkaa. Heräsin tänään jo puoli seitsemän. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Sillä mun aamu lähtee aina käyntiin. Iso kuppi mustaa kahvia.
Näköjään Minna lähti eilen bb talosta. En ole vielä katsonut eilistä jaksoa. Oli pakko lukea uutiset että kuka lähti. Katson tänään jossain vaiheessa sen eilisen jakson. Hyvällä fiiliksellä aloitan tämän viikon.
Uskon että tulee taas ihan hyvä viikko. Tuskin pahasti ahdistaa tai tulee harhoja. Mutta jos mua alkaa ahdistaa, niin lähden ulos tuulettumaan.
Menen vaikka sitten lenkille. Niin olo silloin helpottuu. Ajattelin tänään mennä taas liikuntapuistoon. Illalla ajattelin mennä. Kun ei mulla ole muuta ohjelmaa. Pääsee treenaamaan ulkona. Siinä saa samalla raitista ilmaa. Jaoin jo viikon lääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea seuraavaksi leponexia ja karpalokapseleita. Ne alkaa olla kohta loppu. Tällä viikolla mulla on torstaina verikokeet. Päivällä on aika. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin saan taas haettua sitä leponexia.
Tänään tulee taas salkkarit. Näkee minkä päätöksen Nella teki. Mä sittenkin luulen että se pitää sen lapsen kuitenkin. No tänään se selviää.
Saa nähdä mitä muuta salkkareissa tapahtuu. Tänään koitan pestä pyykkiä. Jos pesukone on vaan vapaa. Saa nekin hoidettua.
Huomenna tulee taas rahaa kelalta. Pitää katsoa saisiko siitä vaikka jotain säästötilille. Katson jos saan siirrettyä vaikka 40 euroa.
Pitää vaan eka laskea onnistuuko se.